Author Topic: Φίλιππος Δάρλας  (Read 5494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Φίλιππος Δάρλας
« Reply #20 on: August 07, 2008, 19:57:06 »
Θα μας απαντήσει όμως κάποιος, υπεύθυνα και σταράτα, εάν ο παίκτης μπορεί να ανακληθεί από τον ΠΑΟ, όπως οι "προκάτοχοί" του Τσίγκας και Χαραλαμπίδης;

τους εχεις για μαλακες του βαζελους????
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #21 on: August 07, 2008, 20:02:08 »
esy an epairnes me 2ek. euro ton melissi apo ton panathinaiko px tha eniothes eksipnos?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #22 on: August 07, 2008, 20:06:08 »
τους εχεις τοσο μαλακες να σου πληρωνουν το 60% του συμβολαιου ενος παικτη και σε 2 χρονια να εχεις εσυ δικαιωμα να τον κανεις δικο σου με 700 χιλ???και ολα αυτα ετσι απλα????
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

zan

• Guest
« Reply #23 on: August 07, 2008, 20:08:20 »
Να σου πω την αμαρτια μου εγω του εχω για πολυ μαλακες. Τους Νεοπλουτους.!!.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #24 on: August 07, 2008, 20:09:46 »
μακαρι να ναι ετσι... :) :) :)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #25 on: August 07, 2008, 20:53:31 »
Dani, το ζήτημα δεν είναι το πως περνάει η μεταγραφή προς τα έξω, αλλά το ποιός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ τον παίκτη.
Γιατί νομίζω ότι κανείς δεν θέλει στην ομάδα του έναν ποδοσφαιριστή, που περιμένει να τον πάρει τηλέφωνο ο βοηθός του ΠΑΟ, για να πετάξει την ασπρόμαυρη φανέλα στην προπόνηση και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα. Εκεί είναι το ρεζουμέ και αυτό νομίζω πως είναι και το κενό στην πληροφόρησή μας. Μπορεί να τον ζητήσει πίσω ο ΠΑΟ οποιαδήποτε στιγμή, και αν όχι γιατί δεν μας τον έδωσε ως ελεύθερο;
Λογική ερώτηση νομίζω. Και είναι άλλο ένα θέμα που άφησαν στο σκοτάδι οι δημοσιογραφάρες της πόλης μας.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #26 on: August 07, 2008, 21:03:08 »
eimoun apo tous ligous pou pisteuan k pisteuoun oti o darlas einai simantiki prosthiki k pos i dioikisi ferthike exipna pisteuo pos i xthesini emfanisi einai mono i arxi thelei paixnidia sta podia tou gia na deixei to talento tou  sta epomena eimai sigouros tha anevenei olo k perisotero

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: August 07, 2008, 21:34:09 »
Επειδή το είπα εχθές στο live, αλλά στο live "όλα είναι ατμός και φεύγουν", θέλω να το ποστάρω.....

Όταν ήρθε ο Δάρλας, τον έλουσα πολύ χοντρά. Μπινελίκια και "ευχές" για πάγκους κλπ κλπ (τα ποστ υπάρχουν και τα γραπτά μένουν....). Μετά το χθεσινό ματσάκι έχω να πω ότι ο συγκεκριμένος παίχτης ΜΕ ΡΟΥΜΠΩΣΕ! Και επειδή έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, οφείλω να επισημάνω ότι η παρουσία του με εξέπληξε ΘΕΤΙΚΑ!!!

Αυτά.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: August 07, 2008, 21:50:24 »
@petrovgr
Ï âáæåëïò ìáò ôïí åäùóå ôïí ðáéêôç äáíåéêï êáé äåí ôïí áöçóå íá öõãåé åëåõèåñïò, ðïëõ áðëá ãéá íá áíåâáóåé ôçí áîéá ôïõ êáé íá ðáñåé åôóé ôá 700000€ Þ êáðïéï áëëï ðïóï, áðï åìáò Þ êáðïéá áëëç ïìáäá óôï ôåëïò ôçò äéåôéáò. Ôï 60% ôïõ ÷áìçëïõ óõìâïëáéïõ ôïõ ðïõ ðëçñùíïõí ôùñá, èá õðåñêáëõöèåé óéãïõñá óå ïðïéáäçðïôå ðåñéðôùóç ìåôáðùëçóçò.
Ôùñá ãéá ôï èåìá ôçò áíáêëçóçò, äåí îåñù áí éó÷õå óôïõò ÷áñáëáìðéäç êáé ôïñãêåëå êáé äå èõìáìáé êáôé ó÷åôéêï ãéá íá åéìáé åéëéêñéíçò, áëëá äåí å÷ù ãéá ôïóï çëéèéïõò êáé ôï Æáãïñ êáé ôï Âñõæá êáé ôï Óáíôïò ùóôå íá âáóéóôïõí, ãéá ôç èåóç ôïõ áñéóôåñïõ ìðáê, óå ðáéêôç ðïõ áíá ðáóá óôéãìç êáôá ôç äéáñêåéá ôçò ÷ñïíéáò ìðïñåé íá öõãåé. Èá çôáí ìåãéóôç êïôóáíá êáé éóùò ãé'áõôï íá ìç ñùôçèçêå, ùò áõôïíïçôï. Áíôéèåôá ôï ãïõìåíï ôïí å÷ù ãéá ôïóï âëáêá ìéá êáé ïëç ôç ðïíçñéá ôïõ ôçí åîáíôëïõóå óôçí "áöáéìáîç" ôïõ ÐÁÏÊ.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #29 on: August 07, 2008, 21:52:50 »
Dani, το ζήτημα δεν είναι το πως περνάει η μεταγραφή προς τα έξω, αλλά το ποιός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ τον παίκτη.
Γιατί νομίζω ότι κανείς δεν θέλει στην ομάδα του έναν ποδοσφαιριστή, που περιμένει να τον πάρει τηλέφωνο ο βοηθός του ΠΑΟ, για να πετάξει την ασπρόμαυρη φανέλα στην προπόνηση και να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα. Εκεί είναι το ρεζουμέ και αυτό νομίζω πως είναι και το κενό στην πληροφόρησή μας. Μπορεί να τον ζητήσει πίσω ο ΠΑΟ οποιαδήποτε στιγμή, και αν όχι γιατί δεν μας τον έδωσε ως ελεύθερο;
Λογική ερώτηση νομίζω. Και είναι άλλο ένα θέμα που άφησαν στο σκοτάδι οι δημοσιογραφάρες της πόλης μας.
σωστος αλλα εχω την εντυπωση πως αυτο που περναει εξω ειναι οτι 2 χρονια στανταρ σε εμας και μετα με 700 χιλιαρικα τον αγοραζουμε
τωρα αυτη η υποτιθεμενη συμφωνια(γιατι εννοειται πως δεν ξερω) σημαινει πως ο παικτης δεν μπορει να ανακληθει.ελπιζω να ειναι ετσι
οχι γιατι τρελαθηκα με την ποδοσφαιρικη αξια του αλλα γιατι ας πουμε το δεχομαι καπως πιο καλα το οτι εχω δανεικο απο τον βαζελο...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: August 07, 2008, 22:05:06 »
Για μένα το κακό δεν είναι η αξία του παίχτη αλλά ότι είναι δανεικός . Εκεί τελειώνουν όλα για μένα . Θα δεχόσασταν ποτέ αδέρφια έναν παίχτη δανεικό από το σκουλίκι ; Η απάντηση είναι μάλλον όχι . Κάτι τέτοια δείχνουν ποιον θεωρείς αντίπαλο και δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι ο Παναθηναικός δεν είναι αντίπαλος μου απλά δεν μου βγαίνει από το μυαλό . Ήταν είναι και θα είναι για μένα όπως και ο γάβρος και το χανούμι . ΠΑΟΚ είμαστε όμως συνεχίζουμε στήριξη μέχρι εσχάτων αλλά όχι και να μην λέμε πράγματα που μας πειράζουν

επίσης κάτι που ξέχασα δεν θα νιώθω άνετα στον ΠΑΟΚ βάζελος όταν ξέρω ότι ένας παίχτης μου πληρώνεται 60 τα εκατό από τον αντίπαλο .
« Last Edit: August 07, 2008, 22:23:57 by obelus »
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #31 on: August 07, 2008, 22:07:51 »
Παιδια νομιζω οτι ουτε καν για τον Τσιγκα δεν υπηρχε τετοιος ορος που λετε.
Απλα τοτε χρωστουσαμε σε οποιον μιλουσε ελληνικα και ο Τσιγκας μπορουσε να
φυγει και με προσφυγη αμα ηθελε.
Και αφου ο Τσιγκας δεν γουσταρε να μεινει η Διοικηση Βεζυρτζη πολυ σωστα  
εκανε αυτον τον συμβιβασμο, γλιτωσε ενα Χ ποσο και τον εστειλε στην ευχη της
Παναγιας 6 μηνες νωριτερα.

Οποτε και τωρα μοναδικη περιπτωση για να μας παρει το Δαρλα ο βαζελος
μεσα στα 2 επομενα χρονια ειναι να μην ειμαστε ενταξει στις υποχρεωσεις μας
απεναντι του.
Και αφου περασουν τα 2 χρονια αν θελουμε να τον κρατησουμε δινουμε τα 700 χιλιαρικα
και τελειωσε η υποθεση και ο βαζελος δε μπορει να πει κουβεντα.
Και αν δε καιγεται και τοσο ο βαζελος κανουμε παζαρια και τον περνουμε και με λιγοτερα.

Ετσι νομιζω πως εχουν τα πραγματα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.

Καλη επιτυχια κι απο μενα στο Φιλιππο Δαρλα!
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #32 on: August 07, 2008, 23:05:57 »
συμφωνω με αρρωστο

ο παιχτης ειναι δικος μας για δυο χρονια. ουτε δανεικος ουτε τιποτα

οι αλλοι παιχτες της ομαδας ειναι δηλαδη για περισσοτερα χρονια δικοι μας? αντε καποιοι εχουν τριετη συμβολαια. o garcia πχ θεωρειται δανεικος δηλαδη απο την επομενη ομαδα που θα μπορει να τον παρει σε δυο χρόνια?

ο παιχτης για δυο χρονια δικος μας και ΑΜΑ γουσταρει ο ΠΑΟΚ τον κραταει για περισσοτερο πληρωνοντας 700.000 (ρεαλιστικοτατο ποσο αμα στην ελλαδα ο μελισσης κανει 2 μυρια) και  ποσο στην προηγουμενη ομαδα του και κανοντας του καινουργιο συμβολαιο.

Οσο για τους μισθους του παιχτη που πληρωνει μερος ο βαζελος εγω το βλεπω ως εξης: δεν ηθελε να δωσει ολα τα λεφτα για τη μεταγραφη "ντουκου" και εβαλε δυο δοσεις των 120.000 το χρονο.

Συμπερασμα

Ενα παιχτη που τον κρατας ΟΣΟ θες (εφοσον θελει κι ο παιχτης) ΔΕΝ θεωρειται δανεικος κατα τη γνωμη μου. Δανεικος ειναι ο βοσκοπουλος, ο μουμιν, ο βιερινια, δανεικος ηταν ο βερον, δανεικος ειναι κατα καποιο τροπο και ο μαρκος αντονιο, αφου το ποσο αγορας ειναι πολυ μεγαλο και μαλλον θα επιστρεψει.

Θα ελεγα οτι σεναρια περι δανεικων, πληρωμενων κλπ δεν ταιριαζουν στην περιπτωση Δαρλα.

Καλη επιτυχια Φιλιππε Δαρλα και σιδερενιος
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #33 on: August 08, 2008, 01:37:21 »
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι απέκτησε τον Έλληνα ακραίο αμυντικό Φίλιππο Δάρλα, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΠΑΟ για δυο χρόνια, διατηρώντας το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2010.

πηγή: http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=857BF4E1731E1411DBAEE57B5B0D2740?newsCode=20080730194342257

To ότι είναι δανεικός δεν είναι σενάριο ρε φίλε, είναι δεδομένο, όπως και το ότι θα πληρώνεται 60% από τον ΠΑΟ. Το ζήτημα είναι το καθεστώς της πιθανής αποχώρησης του παίκτη από την Τούμπα. Αυτό ρώτησα και από ότι φαίνεται κανείς εκτός από την διοίκηση του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να απαντήσει με 100% βεβαιότητα. Και αφού οι συνεντεύξεις τύπου δεν γίνονται κάθε μέρα, νομίζω πως θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα αν (τουλάχιστον) οι μισές ερωτήσεις δεν ήταν του στιλ "πόσα κιλά είναι τα μπαλάκια σας;". Φαίνεται ότι οι δημοσιογράφοι συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο σε κολακεία λόγω της συσπείρωσης του κόσμου, αλλά  η δουλειά τους δεν είναι άλλη από την ενημέρωση. Δεν νομίζω να είναι και καμία τρελή απαίτηση να ζητάμε την αποσαφήνιση της συμφωνίας μεταπήδησης ενός παίκτη στην ομάδα μας, πόσο μάλλον υπό το καθεστώς του διετούς δανεισμού, που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει...
« Last Edit: August 08, 2008, 01:55:58 by petrovgr »

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #34 on: August 08, 2008, 03:18:08 »
Χρηστο νομιζω οτι η ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ξεκαθαρη:
Δανεικος για 2 χρονια με οψιον αγορας σε εμας.
Δε χρειαζονται ουτε σαλτσες ουτε τιποτα.
Με την ιδια λογικη μπορουμε να αμφισβητισουμε τη μεταγραφη Μουσλιμοβιτς
και να υποθεσουμε οτι ο παικτης μπορει να ειναι δανεικος.

Για μενα η ανακοινωση ειναι ξεκαθαρη και η οποιαδηποτε παρεκλιση απο αυτην
θα ραγισει το γυαλι στις σχεσεις μεταξυ διοικησης και κοσμου,
με τη λογικη οτι η διοικηση ειπε ψεμματα στον κοσμο.
Πιστευω παραλληλα οτι δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να συμβει τετοια παρεκλιση...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #35 on: August 08, 2008, 10:33:27 »
Åãþ äåí Ý÷ù êáôáëÜâåé ôï èÝìá ôï ïðïßï óõæçôÜìå. Íïìßæù ðùò ç êáôÜóôáóç åßíáé îåêÜèáñç:

-Ï ÄÜñëáò åßíáé äáíåéêüò ãéá 2 ÷ñüíéá.
-ÄçëáäÞ ãéá 2 ÷ñüíéá ðáßæåé óå åìÜò, áëëÜ ôá äéêáéþìáôá ôïõ ðáß÷ôç áíÞêïõí óôïí âÜæåëï (ð÷ äåí ìðïñïýìå íá ôïí äþóïõìå ìåôáãñáöÞ).
-Ï âÜæåëïò äåí ìðïñåß åðßóçò íá ôïí æçôÞóåé ôïõ ÷ñüíïõ ðßóù (ãéáôß ï äáíåéóìüò åßíáé ãéá 2 ÷ñüíéá)
-Óå 2 ÷ñüíéá ï ðáß÷ôçò åðáíÝñ÷åôáé óôïí âÜæåëï.

ÁËËÁ åÜí ìáò êÜíåé äßíïõìå 700.000 êáé ôïí áðïêôïýìå êáíïíéêÜ êáé ï âÜæåëïò äåí ìðïñåß íá ðåé ôßðïôá.

Ï,ôéäÞðïôå Üëëï ìðïñåß íá åßíáé áíôéêåßìåíï íÝáò äéáðñáãìÜôåõóçò. (ð÷ âãÜæåé ìÜôéá öÝôïò êáé ï âÜæåëïò ëÝåé ôïí èÝëù áðü öÝôïò êáé óáò äßíù 3 ìýñéá-ëÝìå ôþñá! ¹ ðÜåé ó÷åôéêÜ êáëÜ êáé åìåßò èåùñïýìå ðùò êáëüò åßíáé ãéá back up áëëÜ 700 ãéá áíáðëçñùìáôéêü åßíáé ðïëëÜ êáé ëÝìå óôï âÜæåëï «ôïí èÝëïõìå ìå 300.000» êáé åêåßíïé ìç Ý÷ïíôáò äåé ðñüïäï óõìöùíïýí êëð)

Ìéá ÷áñÜ ìïõ öáßíåôáé ç áñ÷éêÞ óõìöùíßá ãéáôß åÜí ìáò êÜíåé (äçëáäÞ Ý÷åé ðáßîåé êáëÜ áõôÜ ôá 2 ÷ñüíéá) ôï ðïóü ôùí 700.000 ãéá ìåôáãñáöÞ íåáñïý ¸ëëçíá (ðïõ ôïí Ý÷åéò äïêéìÜóåé êéüëáò Üñá 0% ñßóêï) åßíáé ìéêñü. ÅÜí äåí ìáò êÜíåé áðëÜ ôïí áöÞíïõìå íá öýãåé.
Äåí õðÜñ÷åé êáììéÜ óêéÜ ãéá áõôü.
ÅÜí ëÝìå ðùò ç óõìöùíßá åßíáé äéáöïñåôéêÞ, îÝñù ãù; Áõèáßñåôï ìïõ áêïýãåôáé…åÜí êÜðïéïò îÝñåé êÜôé áò ôï ðåé…Áëëéþò üðùò åßðå êÜðïéïò áäåñöüò ðáñáðÜíù, ãéáôß íá ìç èåùñÞóïõìå ðùò ï ÊïíôñÝñáò åßíáé äáíåéêüò êáé ìáò ëÝíå ößäéá, Þ ð÷ ï Ìåëëßóçò äåí ðïõëÞèçêå 2 ìýñéá áëëÜ 200.000 Þ ðùò ïé ìåôï÷Ýò åßíáé óôï óõñôÜñé ôïõ Êüêêáëç (ãéá íá ìçí îå÷íéüìáóôå)

GeorgT

• Guest
« Reply #36 on: August 08, 2008, 15:23:29 »
Εγω αυτο που με φαίνεται παράξενο ειναι ότι αν μετά απο 2 χρόνια γυρίσει στο βαζελο, πόσα χρόνια του έχουν κανει εκεί συμβόλαιο?? μέχρι το 2012??

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #37 on: August 08, 2008, 15:48:17 »
Χα χα, καλυτερα κινεζος ισοβιτης σε στρατοπεδο εργασιας να συναρμολογεις μαραφετια, παρα νεος ελληνας ποδοσφαιριστης στο βαζελο! Την παιανια την εχουνε οπως εχει ο ΑΝΤ1 το fame story. O,τι καλο βγει το δενουμε πατοκορφα και το στραγγιζουμε.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #38 on: August 08, 2008, 15:52:02 »
Εγω αυτο που με φαίνεται παράξενο ειναι ότι αν μετά απο 2 χρόνια γυρίσει στο βαζελο, πόσα χρόνια του έχουν κανει εκεί συμβόλαιο?? μέχρι το 2012??

KAI EMENA ME ENDIAFEREI AUTO !!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #39 on: August 08, 2008, 16:14:14 »
2011
PAOK-Hersonissos (Kriti)