Author Topic: aek-PAOK sta liosia NOEMB2003  (Read 2445 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maestro

• Guest
Re: aek-PAOK sta liosia NOEMB2003
« Reply #100 on: November 02, 2003, 04:54:49 »
Ego to eida magnitoskopisi kserontas to apotelesma (logo tis ilithias ET SAT pou evgale to apotelesma kata thn diarkeia tou vazelikou mats) kai perimena na apogoiteuto.Antithetos!!!
H omada prospoathise katholi thn  diarkeia, den htan fovismenh katholou kai fagame dio goals logo Atmatzidi.
Me ton Agello tous pezoume sta isa olous mes sthn Athina. Oxi opos palia. Kai meta pigame kai yia kafedaki mia kai exoume kai 10 ores diafora apo Ellada.
Xeretismata se olous kai ena megalo BRAVO STOUS 800 TRELLOUS pou dielisan ta aekaki sthn kerkida.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #101 on: November 02, 2003, 15:39:17 »
ontos tora pou iremisa ligo skeftomenos to xthesino mats exo na po STA @@ MAS!
Opos kai na to kanoume me tin aek stin athina paizeis, mporei na itan eukairia gia 2 alla den irthe kai den peirazei
Tin magia sou omos prepei na tin dikseis apo edo kai pera, diplo stin nikaia, niki me gries stin toumpa kai pame gia oti kalitero me ton vazelo.
LALA LALA DEN HMASTE KALA STA MYALAAAAAAAAAA MAS

Hail!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: November 02, 2003, 22:37:22 »
Tha ithela na grpasw kapoia pragmata gia to paixnidi alla, nomizw oti twra pleon sto myalo mas na einai to Eyrwpaiko paixnidi, poy prepei na tingaei i Toumba.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

whitetower

• Guest
« Reply #103 on: November 03, 2003, 00:39:33 »
Ehis dikaio rosen_eye. Nomizis prepi na paiksi O tohouroglou anti ton atmantzidi.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #104 on: November 03, 2003, 09:48:34 »
Re magkes, eida ta gkol pou fagame kai epeidh eimai kaxypoptos, lew mhpws........O Atma ti ekane re gamwto?Eimai re gamw prokathlhmenos me ola osa ginontai sto ellhniko podosfairo kai den xerw ti na ypothesw. Gia peste thn gnwmh sas mhpws kai diwxw ta fantasmata pou me kynhgane.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

kostas4

• Guest
« Reply #105 on: November 03, 2003, 10:19:12 »
Και εγω προκατειλημενος ειμαι οποτε δεν μιλαω... :-X

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #106 on: November 03, 2003, 12:55:16 »
Den lew oti prepei na peksei o Toxouroglou giati o Atmatzidis ekane to sygekrimeno lathos alla giati paromoio lathos ekane kai sta dyo proigoumena paixnidia me O.F.I gia to prwtathlima kai Aigaleo gia kypello. Se dyo eksodous tou ekane lathos control kai ligo elipse na fame to goal.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: November 03, 2003, 14:58:29 »
Jeia sas karntasia,

na po kai ejo kati...mporei na ekane asximes fasseis o Atma, alla ediokse kai kana-dio sout sto b´imixrono pou itane fotia...
opote...tha eleja einai dikaia i kritiki merikwn...alla adiki i kaxypopsia oti mas prodose. Afiste ta fantsmata...to helloween teliose  :D

greetings

Conan

Passenger-4

• Guest
« Reply #108 on: November 03, 2003, 15:26:58 »
De pisteuw oti o ilias tha kathotane na stithei..
Kata ta alla mou emeine mia pikria apo to mats afou pisteuw oti mporousame na paroume to paixnidi..Kala paiksame pantws..An eimastan ligo pio tyxeroi...M arese o hagkan kai o salpi

pavlosk

• Guest
« Reply #109 on: November 03, 2003, 20:27:16 »
magges as hremhsoume ligoulaki kai as afhsoume ton aggelo na dialeksei ton termatofylaka pou nomizei ekeinos oti einai kalyteros (statheroteros) auto ton kairo.

Kai pros theou as leipoun topothethseis oti htan sthmenos..... mono kako kanei.

pavlosk

glykeria4

• Guest
« Reply #110 on: November 03, 2003, 21:11:13 »
paidia den kserw ti exete pei parapanw...molis shmera mporw na pw oti hremhsa ystera apo ta liosia..xwris na dw ti exete pei....thelw na pw osa mporesa na dw mesa apo to ghpedo...katarxas akoma den xwnepsa pws xasame apo ena mpourdelo swmateio!
eilikrina!
sto prwto hmixrono kai oso htane mhden mhden to mono pou kanane einai na asxolountai mazi mas!xwria pou einai toso kseftylismenoi pou den gemisan kan to ghpedo!xarakthristikotato to synthima:aek ti na peis aek ti na peis pio pollous sto ghpedo mazeyei o hraklhs
meta pou prohghthikan sto skor malwnan metaksy tous...milame gia poly malakes!
oso gia ta goal den tha mpw sthn nootropia tou styl an ...... ayto kai an ... ekeino!oti egine egine..!lathos tou atmatzidh to prwto ths amynas to deytero!
allo thelw na sxoliasw....
thn symperifora tou okka kai kathe okka...
eleos re paidia!kai anaferomai se olous esas tous prwhn paiktes tou P.A.O.K. pou feygete apo thn omada epeidh eiste epaggelmaties!sebasto kyrie okka...alla mias kai eisai epaggelmatias panhgyrise kai to goal kai ase tous theatrinismous
apofasise gia na kseroume kai emeis...eisai epaggelmatias h oxi sthn telikh?
kai mia erwthsh akoma?pws ta pernas ekei sthn aek?plhrwnesai?
kai thelw na anaferw kai kati ektos ghpedou..........
gia tous kwlompatsous pou kathe fora me tous opadous mas tous pianw to yperbalon kathikon.....kai anaferw to ekshs peristatiko...
eimai sto lewforeio twn lemmy...sto opoio synolika eimaste 4 gynaikes!!!!!mas akolouthoun alla 5 lewforeia!exoume skasei gia thn fysikh mas anagh(anthrwpoi eimaste) kai symfwnoume na kateboune mono oi gynaikes ....kathws einai kleisto to benzinadiko sto opoio stamatame anazhtame ena apomeros meros...kai oi kwlompatsoi dhthen tyxaia ....erxontai na kanoune thn anagh tous akribws ekeinh th stigmh!!!!!eleos re paidia! toso ligourhdes??????toso matakhdes?oi anthrwpoi exoune ksexasei iera kai osia...sto ghpedo se pane gamiwntas kai sou ferontai san skoupidi mono kai mono epeidh phgaineis ston P.A.O.K. oloi eimaste alhthrioi symfwna me thn nootropia tous kai prospathoun na mas spasoune to ithiko .kai skeftomai oti bazoune toses parametrous kai tosa empodia stous opadous .aytous poios epitelous tha tous balei xeri gia ola ayta pou kanoune?
einai ligo asteia h perigrafh mou to kserw alla ithela na thn moirastw!hehe ;D

glykeria4

• Guest
« Reply #111 on: November 03, 2003, 21:38:55 »
mia akoma epishmansh paidia...h kerkida htane teleia ektos apo ena shmeio!den symfwnw katholou me to synthima gia ton okka me thn leksh tourkopkyprie mesa...mporoume na ton brisoume poikilotropws alla oxi me tetoious xarakthrismous!ksepeftoume se nootropies kai antidraseis allwn....nomizw pws olous mas enoxlei na mas apokaloune boulgarous!gia skefteite to!
parathrhsa pollous kyprious opadous mas pou briskontan sthn kerkida na psilodysanasxetoun me to sygekrimeno synithima kai me to dikio tous.den nomizete?
mhn ksexnate pws exoume kai allous kyprious sthn omada ...pws na eniwsan arage???????????

pavlosk

• Guest
« Reply #112 on: November 04, 2003, 00:59:58 »
Okka giannakh eisai poly poustraki. ! ! ! !

symfwnw mazi sou glykeria4 einai ligo ektos topou kai xronou to tourkokyprios.

pavlosk

GENTLESOS

• Guest
« Reply #113 on: November 04, 2003, 04:58:41 »
Den ksero glikeria ti sinthima akoustike alla kati tetio akougete poli xontro
kai opos kala proaneferes opos den mas aresei emas na mas vrizoun me antiethnika sinthimata to idio prepei na kanoume kai emeis

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #114 on: November 04, 2003, 15:20:21 »
Jeia sas paidia,

me pire apo kato apo auta pou ejrapse i
Jlykeria...eipame...oli ton vrizoume ton okka
alla auto parapaei...

kai edo pou ta leme...i alitheia einai oti
den kanei na ton vrizoume kai poli to tsojlanaki  ;D
(fasko kai antifasko se auto to simeio e? ),
jiati apla me auto on tropo tou deixnoume oti
mas ponaei pou leipei apo tin epithesi mas...
vre san poli simmasia den tou dosame tou vlaka?

Opote: Vriste ton mal**** dynata, alla MONO apo mesa sas,
jia na mi to parei epano tou :D

me eydiathetous xairetismous

Conan

PS: Jiati joustaro oso pote allote na eimai PAOK autes tis meres?
      To aisthaneste kai eseis? parakseno e? :)

Tom_Araya

• Guest
« Reply #115 on: November 11, 2003, 15:15:35 »
Osoi rwthsan gia epeisodia, sto lewforeio ths 8yras 4 opou kai imoun to mono pou synevh htan oti kapoios petakse sto lewforeio mia petra th stigmh pou vgainame apo ta liosia. H petra den petyxe kapoio tzami alla eskase xamhla, enw den kserw an vre8hke o drasths. Ostoso prepei na pw kai gia thn stash twn astynomikwn, h opoia htan toulaxiston aparadekth. Se ka8e stash twn lewforeiwn mas evrizan, epsaxnan eykairia gia na mas thn mpoun kai genika ekanan les kai antimetwpizan eglhmaties...