Την επερώτηση στην βουλή την έκανε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τις Σέρρες, αλλά μου διαφεύγει το όνομα του. Πρέπει να είναι ένας μουσάτος που είχα δει σε μια εκδήλωση του ΜΕΛΒΑ στην νομαρχία πριν κανα χρόνο.
Έχω μια φιλοσοφία πάνω στις εκδρομές που γίνονται. Όπως συμπεριφερθείς σε κάποιους, ανάλογα θα συμπεριφερθούν και αυτοί. Δεν νομίζω να έγιναν καταστροφές στα τσάρτερ με τα οποία επέστρεψαν οι εκδρομείς των πούλμαν από την Κρήτη. Σεβάστηκαν την κίνηση της ΠΑΕ, αλλά ταυτόχρονα δεν υπήρχε τρόπος και χρόνος για να πιουν ή να δημιουργήσουν καταστάσεις. Όταν ομως ταξιδεύεις για 16 ώρες σαν ζώο, τρώγοντας ταλαιπωρία και μερικές πέτρες καθοδόν και εξαντλημένος αρχίζεις να πίνεις μέσα σε ένα καράβι, τότε αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι σαν ζώο, ειδικά αν έχεις κάποια προδιάθεση και ανήκεις στην μάζα. Αυτός είναι ο λόγος που από την πρώτη στιγμή ήθελα να μεταφερθεί όλος ο κόσμος με τσάρτερ από την ΠΑΕ.
Συγκεκριμένα όμως για την εκδρομή στην Κρήτη, από όσα πληροφορήθηκα από υπεύθυνους ανθρώπους που ταξίδεψαν με την οδική εκδρομή, έγιναν ελάχιστα συμβάντα και ζημιές που μπορεί να κάνει και ένα λύκειο στην πενταήμερη εκδρομή του. Ας μην αδικούμε και παραπληροφορούμε και εμείς οι ίδιοι μη έχοντας προσωπική άποψη, αλλά αναπαραγάγωντας βαλτές "ειδήσεις" που γνωρίζουμε τους σκοπούς που έχουν.