Ε καλα λεει ο Billy τωρα.. Ελεος πια!
Αδερφια μας κανατε περιφανους, ΠΑΛΙ στην κερκιδα. Δεν εχω λογια, την τηλεοραση την ειχα τσιτα, με ακουσε ολη η γειτονια.
Τα δικα μου σχολια σε bullets
-Πιστευω οτι φετος οταν (και αν) θα χανουμε, θα χανουμε πολυ δυσκολα. Κοινως θα τους βγαζουμε την ψυχη. Αν μεινει ετσι η ομαδα και δεσει οσο περνανε τα ματς, τις ηττες μας ,αν κανουμε, τις βλεπω για 1-0, 2-1.. Αντε το πολυ 2-0 σε πολυ κακη βραδια με χαλια εμφανιση. Πλεον τρωμε σιδερα στο χορταρι και αυτο μου φτανει για την ωρα.
-Κατι που ειδα και θελω να επισημανω. Σε διαφορες στιγμες του αγωνα θα μπορουσαμε να κρατησουμε λιγο περισσοτερο την μπαλα. Να κατεβασουμε λιγο περισσοτερο τον ρυθμο. Μιλαω για το 2ο ημιχρονο που ειμαστε 2-0 και θελουμε να παγωσουμε το ρυθμο. Η ομαδα ειχε πολυ καλη κυκλοφορια γενικα στο ματς, απλα σε καποιες στιγμες χρειαζομασταν λιγο περισσοτερο καθαρο μυαλο για να κρατησουμε παραπανω μπαλα αντι να προσπαθησουμε να βγαλουμε κοντρα. Βεβαια παιζει ρολο η πρεμιερα, το αγχος, το επιπεδο ετοιμοτητας και η συνοχη των παιχτων. Μικρη η παρατηρηση, απλα ενοιωσα οτι σε αγωνα με πιο ποιοτικη ομαδα θα εχουμε πολυ περισσοτερη πιεση.
- Ο Κοντρερας ειναι με μια λεξη ΑΡΧΟΝΤΑΣ. Δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειχαμε κεντρικο αμυντικο που να ξερει μπαλα. Τον ειδα να τριπλαρει (με προσποιηση με το σωμα) και να ανεβαζει την ομαδα ψηλα κουβαλοντας την μπαλα.. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!
- Ο Βιερινια. Δεν φαινεται ακομα στα ματς, ειχε και τον τραυματισμο. Θα ρισκαρω ομως μια προβλεψη. Το παλικαρι εχει μυαλο. Ξερει ποτε να τρεξει και να κανει κουρσα μπροστα και ποτε να κοψει ταχυτητα για να βρει παιχτη ελευθερο. Ειναι απο τους λιγους που διεμβολιζουν. Θεωρω οτι τα μισα πεναλτυ που ισως παρουμε στην σαιζον φετος θα ειναι δικα του.
-Ο Ζλαταν ειναι λιρα 100 για τον τροπο που αγωνιζομαστε φετος. Μην σας κανει εντυπωση αν στο τελος του πρωταθληματος εχει περισσοτερες ασσιστ απο γκολ. Μεσα στο γηπεδο μου θυμιζει τον Ζηση σε ποδοσφαιρικο μυαλο.
-Ο Γκαρσια ειναι πολυ περισσοτερα απο ενας αμυντικος ογκολιθος. Θυμηθειτε ενα ανοιγμα που κανει στο πρωτο ημιχρονο αριστερα στον Βιερινια με φαλτσο.. Εγω επαθα σοκ, δεν μπορω να φανταστω τι θα προσφερει στα 100% του. Γενικα το κεντρο θα ειναι το ατου μας φετος.
-Μπαλαφας. Τον εχω φαει απο την μερα που εχει ερθει, καποια στοιχεια του δεν μ'αρεσουν αλλα επειδη μ'αρεσει να ειμαι δικαιος στην ζωη μου θεωρω οτι πρεπει να πω κατι γι'αυτον. Το παιδι παλεψε. Ειχε σωστες τοποθετησεις κι εβγαλε 2-3 μπαλιες που ξεκινησαν κοντρα επιθεση για την ομαδα. 1 (θυμαμαι σιγουρα) ή 2 μαλιστα ηταν με το αριστερο. Μεστη εμφανιση, ουσιαστικη, Νομιζω οτι σε περιπτωση τραυματισμου (φτου φτου) η καρτων, θα μπορεσει να καλυψει το κενο. Ελπιζω να εχει το μυαλο να μαθει απο τα πραγματικα ποιοτικα χαφ που εχουμε φετος.
-Να πω και κατι ασχετο με το ματς με τον οφη. Θεωρω πολυ θετικο για εμας την νικη της ξαδερφης στο ντερπυ με τους βαζελους. Υπηρχε στα ΜΜΕ ενα κλιμα που τους παρουσιαζε τελειωμενους αγωνιστικα και ψυχολογικα. Φοβομουν μηπως επηρρεαστουμε κι εμεις κι αρχιζαμε τα "ελα μωρε ποιος βανδης τωρα, 3-0 στο ημιχρονο ΠΑΟΚ εισαι, και ειναι τελειωμενο το αεκακι" κι αλλα τετοια χαριτωμενα.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ λοιπον που κερδισε το χανουμι για να μην παρασυρθουμε ολοι. Κοσμος και αγωνιστικο τμημα (δεν το πιστευω γιατι γινεται σοβαρη δουλεια, αλλα δεν θα το ηθελα ουτε στο 0,1%). Θελουμε παρα πολυ δουλεια ακομα, αλλα το μελλον μας ανηκει. Ο ΝΑΟΣ καμινι και ολα θα πανε καλα, ΟΧΙ στην επαρση εχουμε 29 τελικους ακομα.