και εγω θα συμφωνησω για μετρια εμφανιση αλλα καλο αποτελεσμα..ας μην τρελαινομαστε απο τωρα γιατι ειναι νωρις και δεν εχουμε δει τις αλλες ομαδες. Ας κρατησουμε μικρο καλαθι και ας στηριξουμε την ομαδα
Για τον αγωνα της Κρητης να πω οτι μου εκανε μεγαλη εντυπωση το ποσο πισω επαιζε η ομαδα για μια ακομη φορα. Ειναι το συστημα του Σαντος τετοιο που δεν δινει πολυ χωρο πισω εστω και αν ειμαστε στην επιθεση. Απο την μια ειναι καλο αλλα απο την αλλη δινει χωρο σε ομαδες που δυσκολα θα τον κερδιζαν με την αποδοση τους στον αγωνα. Αυτο ομολογω εν μου αρεσε στο χθεσινο ματς καθως πιαζαμε πολλες φορες αμυνα πολυ πισω και ανεβαινε αρκετα ο ΟΦΗ χωρις κοπο..
Για παικτες μπορω να πω οτι τα μπακ μας Σβουρας και Σναουτσερ υστερουσαν φανερα απο ολη την ομαδα. Επισης ο Μπαλαφας εκανε πολυ καλη δουλεια και ισως αξιζε να παιξει βασικος. Οι πορτογαλοι στα ακρα ριξανε πολυ τρεξιμο και ο Μουσλι εριξε πολυ ξυλο αλλα εδειξε οτι ξερει μπαλα. Κοντρερας πολυ καλος.
Η ομαδα εχει πολυ δουλεια ακομη και για να οριοθετησουμε στοχους θελει 5-6 αγωνιστικες για εχουμε μια σοβαρη πρωτη αποψη για το πρωταθλημα.
Κατα τα αλλα καλη αρχη με χαμογελα