Author Topic: Οφη - ΠΑΟΚ 0 - 2 Σάββατο 30/8/08 ώρα 19:00  (Read 13496 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
Απ: Οφη - ΠΑΟΚ 0 - 2 Σάββατο 30/8/08 ώρα 19:00
« Reply #100 on: August 24, 2008, 15:16:53 »
oloi kriti gia to prwto diplo omadas kai laou sto neo prwtathlima!!!!!!!!
ekdromes ginontai apo syndesmous!!!plirofories ekei!!

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #101 on: August 24, 2008, 16:15:45 »
Eida ston ipno mou xtes oti hasame kai apo ton OFI kai apo tin AEK. kalo simadi, panta ginentai to antitheto!!!!!!!

Ksekiname me 2 sta 2, gia ta epomena paihnidia tha sas enimerwsw molis ehw tous oiwnous......

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #102 on: August 24, 2008, 16:41:01 »
Κάνω πρόβλεψη για την ενδεκάδα του διπλού

Χαλκιάς
Σνάουτσνερ
Δάρλας
Μαλεζάς (φτου φτου)
Κοντρέρας
Μπαλάφας
Κωνσταντινίδης (ευχή για Γεωργίου)
Κονσεϊσάο
Μουσλίμοβιτς
Βερόν
Ίβιτς
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #103 on: August 24, 2008, 17:01:22 »
gw vlepw arampatzh anti snaoutser k vierinia anti pantelh k tous allous 9 opws tous eipes
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: August 24, 2008, 19:25:52 »
Δάρλας είναι τιμωρημένος από πέρισυ αν δε κάνω λάθος, δε θα παίξει.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

LFPADRAM

• Guest
« Reply #105 on: August 24, 2008, 19:54:52 »
Kαι γω αυτο ξερω οτι ο Δαρλας χρωσταει 1 αγωνιστικη απο περσι και δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στην Κρητη. Οποτε βλεπω να παιζει αριστερα ο Σναουτσερ και δεξια ο Αραμπατζης. Επισης εχω τη αισθηση οτι θα ξεκινησει ο Κων/δης και οχι ο Βιερινια. Τελος παντων η αισθηση του Σαντος μετραει και οχι η δικη μου, απλα αυτο που αντιλαμβανομε πλεον ειναι οτι το Σαββατο ειναι μια χρυση ευκαιρια για την ομαδα μας να κανει επιτελους μια νικηφορο πρεμιερα σε εκτος εδρας ματς. Η αισιοδοξια μου πηγαζει και στην καλη εικονα που δειχνουμε σαν ομαδα (καμια σχεση  με την περσινη αν και η ειρωνια ειναι οτι το μονο αξιολογο μας εκτος εδρας  ματς ηταν το περσινο αντιστοιχο!) αλλα κυριως στην εικονα των κρητικων που οχι μονο δεν πειθουν αγωνιστικα μεχρι στιγμης αλλα πολυ περισσοτερο στο οτι το φετινο θεατρο του παραλογου που εξελισσεται εκει (ακομα και για τα δεδομενα των οφη-βαζελου) δεν εχει προηγουμενο!! Την μια μερα ανακοινωνουν ανανεωση του Τζορβα για αλλα 3 χρονια και την αλλη τους τον παιρνουν πισω!!Οπως επισης και οι δανεισμοι των δημουτσου και εντοι (τα περι πωλησεως τους ειναι αστεια ) που αποδυκνειουν περιτρανα οτι ειχε δικιο ο βατσινας που φωναζε τοσο καιρο οτι δεν υπαρχουν δεσμοι πλεον μεταξυ οφη και βαζελου! Μπαινεις δυνατα και σοβαρα στο ματς, προηγεισαι και ολα τα αλλα μετα παιρνουν τον δρομο τους. Το πανηγυρι για τους χιλιαδες εκδρομεις μας και οι γκρινιες και τα μπινελικια (δυστυχως για αυτους, και αν καποιοι οπαδοι καταλαβαινουν απο αυτα ειμαστε εμεις) για τους αντιπαλους. Σαββατο κοντη γιορτη λοιπον....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #106 on: August 25, 2008, 09:58:31 »
Ο δάρλας οντως δεν παιζει αλλα και απο το πρασινο υποκαταστημα δεν παιζουν Ισα και Μπαρκαουαν..

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: August 25, 2008, 12:02:10 »
Χαλκιάς (φτου φτου και ξανά φτου)
Αραμπατζής
Κωσταντινίδης
Μαλεζάς (φτου φτου)
Κοντρέρας
Μπαλάφας
Γεωργίου
Κονσεϊσάο
Μουσλίμοβιτς
Βερόν
Ίβιτς

Paokcure μετα την απουσία του Δάρλα, έτσι το βλέπω
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #108 on: August 25, 2008, 12:25:36 »
Ο ΟΦΗ σε τι κατάσταση είναι?

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #109 on: August 25, 2008, 14:10:25 »
loipon ade na organothoume siga siga i athinaioi pou einai? poli isixia vlepo exoume kathodo min xexniomaste...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #110 on: August 25, 2008, 14:18:03 »
Ο Οφη φετος θα ειναι χειροτερος και απο περισυ.. στα φιλικα δεν εχει δειξει και τιποτα ιδιαιτερο.. οι προσθηκες του Ν ντοι και του Δημουτσου λιγο τον ανεβαζουν.. αλλα απο κει και περα λιγα πραγματα.. κατι ακουγεται οτι στην πρεμιερα θα απουσιασει το βασικο τους αμυντικο διδυμο Ισα και Μπαρκαουαν λογω τιμωριας κατι που μας συμφερει.. και παιζει και ο Τζορβας να γυρισει στον λαγο.. οποτε το μομεντουμ μας ευνοει για ενα ξεκινημα με νικη στο Ηρακλειο.. αν και ειναι απο τα γηπεδα που κερδιζουμε σπανια.. εχουμε χαλια προιστορια με Οφη..

SALPARADISE

• Guest
« Reply #111 on: August 25, 2008, 14:59:53 »
Να κατέβουμε ΣΟΒΑΡΟΙ με την μπάλα κάτω και να πάρουμε το μηδέν-μισό.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #112 on: August 25, 2008, 16:44:10 »
προσοχη ολοι οσοι πατε εκει αδερφια...γενικα μιλαω

giannis80

• Guest
« Reply #113 on: August 25, 2008, 18:36:49 »
Ο Οφη φετος θα ειναι χειροτερος και απο περισυ.. στα φιλικα δεν εχει δειξει και τιποτα ιδιαιτερο.. οι προσθηκες του Ν ντοι και του Δημουτσου λιγο τον ανεβαζουν.. αλλα απο κει και περα λιγα πραγματα.. κατι ακουγεται οτι στην πρεμιερα θα απουσιασει το βασικο τους αμυντικο διδυμο Ισα και Μπαρκαουαν λογω τιμωριας κατι που μας συμφερει.. και παιζει και ο Τζορβας να γυρισει στον λαγο.. οποτε το μομεντουμ μας ευνοει για ενα ξεκινημα με νικη στο Ηρακλειο.. αν και ειναι απο τα γηπεδα που κερδιζουμε σπανια.. εχουμε χαλια προιστορια με Οφη..

Ρε μάγκες,αναφέρομαι σε αυτά που ακούω φίλε biv, δεν αναφέρομαι προσωπικά.Έχετε εικόνα από οφη?Τον έχετε δει πουθενά?Γιατί επικρατεί αυτή η άποψη γενικώς οτι ο οφη είναι καφενείο και θα κινδυνέύσει κτλ.Εντάξει,δεν λέω οτι έχει καμιά ομαδάρα,αλλά ακούω οτι δεν έχει δείξει τίποτα στα φιλικά και ιστορίες.Φυσικά,δεν χρειάζεται να πιάσει καμια σούπερ απόδοση ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει,αλλά εγώ μας έχω ικανούς και να χάσουμε ακόμα και από αυτόν τον οφη. Αν ήμουν ουδέτερος,το ματς θα το έβλεπα για πολύ Χ.Από κει και πέρα,μπορεί να πάει οπουδήποτε.Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν μου έχει δείξει οτι μπορεί να γυρίσει παιχνίδι αν φάει πρώτος γκολ και θεωρώ πολύ σημαντικό να σκοράρουμε πρώτοι.Γιατί αν κάνει ο όφη το 1-0, άποψη μου πάντα,κλείστε την τηλεόραση για να μην εκνευριστείτε.Ο Μπαλάφας θα τα χάσει,ο κωνσταντινίδης θα αρχίσει τα άλλα τ'άλλων, ο κονσεισάο θα εκνευριστεί, ο αραμπατζής θα αρχίσει τις γιόμες, ο σνάουτσερ ξερω γω εντάξει, και θα μείνουν ο κοντρέρας να προσπαθεί να συμμαζέψει όλη την ομάδα και ο μουσλίμοβιτς να παλεύει μόνος του μπροστά μπας και πιάσει κανά καλό σουτ.Μακάρι να κάνω λαθος και να λήξει τελικά 1-5,αλλά είμαι απαισιόδοξος επαναλαμβάνω οτι σε περίπτωση που ο οφη σκοράρει πρώτος.Φυσικά,δεν θεωρώ οτι αυτό θα γίνεται πάντα όταν τρώμε πρώτοι γκολ φέτος,αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας της πρώτης αγωνιστικής (π.χ δεν θεωρώ οτι αν ήταν 10η αγωνιστική το οφη-ΠΑΟΚ και τρώγαμε πρώτοι οτι ο κονσεισάο θα εκνευριζόταν.Απλά,τώρα το πιστεύω λόγω πρώτης αγωνιστικής).

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #114 on: August 25, 2008, 18:40:38 »
γιατι ρε παιδια εχουμε δει την ομαδα μας σε επισημο παιχνιδι????ας ειμαστε επιφυλακτικοι.....μακαρι να βγουν ολοι παικταραδες αλλα απο το σαββατο αρχιζουν τα σοβαρα ετσι,μεχρι τωρα πλακιτσα ειχαμε....

και το χ δεν με χαλαει.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #115 on: August 25, 2008, 18:43:30 »
και το χ δεν με χαλαει.....
ντροπή ρε φίλε Σάμπαθ.Είπαμε φέτος αλλάζουμε πολλά και πάνω απ'όλα την νοοτροπία και το πνεύμα ηττοπάθειας που είχαμε.
Πως περιμένουμε εμείς οι ίδιοι από τους παίκτες μας να παίξουνε για την νίκη ,όταν μας κάνει και το Χ;
« Last Edit: August 25, 2008, 19:02:05 by fatal_invasion »

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #116 on: August 25, 2008, 18:49:44 »
μακαρι να εχει αλλαξει στους παικτες και στο προπονητη και να παρουμε χαρες.....

εμενα ομως προσωπικα δυστυχως δεν εχει αλλαξει αδερφε.....βλεπεις μ αυτα που εχω δει τα τελευταια χρονια δεν μπορω μεσα σε ενα καλοκαιρι να γινω ξαφνικα τοσο αισιοδοξος.........οταν βλεπεις εφιαλτες καθε πρωτη αγωνιστικη,οταν τελευται φορα που νικησα τον γαυρο πηγαινα στο λυκειο τι να κανω????

μακαρι οι πολυ νεοι παικτες να φερουν την αλλαγη....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #117 on: August 25, 2008, 19:34:13 »
παιδια φιλαρακι μου ειδε το ματσ οφη-εργοτελι(ο-2)πριν 10 μερες και ο εργοτελις τον εσκισε στι
κυριολεξια τον οφη.αν παιξουμε λιγο σοβαρα με  αυτα που εχει διξει ο ΠΑΟΚ το εχουμε χαλαρα
το διπλο,αν αναλογιστις οτι παιζει και χωρις το κεντρικο αμυντικο  διδιμο ο οφη.αντε σας περιμενουμε
να κανουμε τουμπα το παγκρητιο.φορτσα ερχετεεεεεεεεεεεε η παοκαρααααααααααα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #118 on: August 26, 2008, 02:10:12 »

Ρε μάγκες,αναφέρομαι σε αυτά που ακούω φίλε biv, δεν αναφέρομαι προσωπικά.Έχετε εικόνα από οφη?Τον έχετε δει πουθενά?Γιατί επικρατεί αυτή η άποψη γενικώς οτι ο οφη είναι καφενείο και θα κινδυνέύσει κτλ.Εντάξει,δεν λέω οτι έχει καμιά ομαδάρα,αλλά ακούω οτι δεν έχει δείξει τίποτα στα φιλικά και ιστορίες.Φυσικά,δεν χρειάζεται να πιάσει καμια σούπερ απόδοση ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει,αλλά εγώ μας έχω ικανούς και να χάσουμε ακόμα και από αυτόν τον οφη. Αν ήμουν ουδέτερος,το ματς θα το έβλεπα για πολύ Χ.Από κει και πέρα,μπορεί να πάει οπουδήποτε.Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν μου έχει δείξει οτι μπορεί να γυρίσει παιχνίδι αν φάει πρώτος γκολ και θεωρώ πολύ σημαντικό να σκοράρουμε πρώτοι.Γιατί αν κάνει ο όφη το 1-0, άποψη μου πάντα,κλείστε την τηλεόραση για να μην εκνευριστείτε.Ο Μπαλάφας θα τα χάσει,ο κωνσταντινίδης θα αρχίσει τα άλλα τ'άλλων, ο κονσεισάο θα εκνευριστεί, ο αραμπατζής θα αρχίσει τις γιόμες, ο σνάουτσερ ξερω γω εντάξει, και θα μείνουν ο κοντρέρας να προσπαθεί να συμμαζέψει όλη την ομάδα και ο μουσλίμοβιτς να παλεύει μόνος του μπροστά μπας και πιάσει κανά καλό σουτ.Μακάρι να κάνω λαθος και να λήξει τελικά 1-5,αλλά είμαι απαισιόδοξος επαναλαμβάνω οτι σε περίπτωση που ο οφη σκοράρει πρώτος.Φυσικά,δεν θεωρώ οτι αυτό θα γίνεται πάντα όταν τρώμε πρώτοι γκολ φέτος,αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας της πρώτης αγωνιστικής (π.χ δεν θεωρώ οτι αν ήταν 10η αγωνιστική το οφη-ΠΑΟΚ και τρώγαμε πρώτοι οτι ο κονσεισάο θα εκνευριζόταν.Απλά,τώρα το πιστεύω λόγω πρώτης αγωνιστικής).

PLaka kaneis re file??????

se dikaiologw giati tetoia pikra pou exoume faei oloi mas de perigrafete.......mas exei piasei gia ta kala.........hahahahhha

O OFI RE FILE KAFENEIO EINAI...............! THA TON GAMISOUME NA POUME...........! PAOKARA WS TO TELOS.........! FRENOKOMEIO...............!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #119 on: August 26, 2008, 09:53:41 »
Ρε μάγκες πότε θα ξέρουμε αν είπε ναι η πλοιοκτήτρια εταιρία για παράταση της αναχώρησης από Ηράκλειο? Αν έχει κανείς πληροφόρηση ας μας πει να ξέρουμε...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ