Ο Οφη φετος θα ειναι χειροτερος και απο περισυ.. στα φιλικα δεν εχει δειξει και τιποτα ιδιαιτερο.. οι προσθηκες του Ν ντοι και του Δημουτσου λιγο τον ανεβαζουν.. αλλα απο κει και περα λιγα πραγματα.. κατι ακουγεται οτι στην πρεμιερα θα απουσιασει το βασικο τους αμυντικο διδυμο Ισα και Μπαρκαουαν λογω τιμωριας κατι που μας συμφερει.. και παιζει και ο Τζορβας να γυρισει στον λαγο.. οποτε το μομεντουμ μας ευνοει για ενα ξεκινημα με νικη στο Ηρακλειο.. αν και ειναι απο τα γηπεδα που κερδιζουμε σπανια.. εχουμε χαλια προιστορια με Οφη..
Ρε μάγκες,αναφέρομαι σε αυτά που ακούω φίλε biv, δεν αναφέρομαι προσωπικά.Έχετε εικόνα από οφη?Τον έχετε δει πουθενά?Γιατί επικρατεί αυτή η άποψη γενικώς οτι ο οφη είναι καφενείο και θα κινδυνέύσει κτλ.Εντάξει,δεν λέω οτι έχει καμιά ομαδάρα,αλλά ακούω οτι δεν έχει δείξει τίποτα στα φιλικά και ιστορίες.Φυσικά,δεν χρειάζεται να πιάσει καμια σούπερ απόδοση ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει,αλλά εγώ μας έχω ικανούς και να χάσουμε ακόμα και από αυτόν τον οφη. Αν ήμουν ουδέτερος,το ματς θα το έβλεπα για πολύ Χ.Από κει και πέρα,μπορεί να πάει οπουδήποτε.Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν μου έχει δείξει οτι μπορεί να γυρίσει παιχνίδι αν φάει πρώτος γκολ και θεωρώ πολύ σημαντικό να σκοράρουμε πρώτοι.Γιατί αν κάνει ο όφη το 1-0, άποψη μου πάντα,κλείστε την τηλεόραση για να μην εκνευριστείτε.Ο Μπαλάφας θα τα χάσει,ο κωνσταντινίδης θα αρχίσει τα άλλα τ'άλλων, ο κονσεισάο θα εκνευριστεί, ο αραμπατζής θα αρχίσει τις γιόμες, ο σνάουτσερ ξερω γω εντάξει, και θα μείνουν ο κοντρέρας να προσπαθεί να συμμαζέψει όλη την ομάδα και ο μουσλίμοβιτς να παλεύει μόνος του μπροστά μπας και πιάσει κανά καλό σουτ.Μακάρι να κάνω λαθος και να λήξει τελικά 1-5,αλλά είμαι απαισιόδοξος επαναλαμβάνω οτι σε περίπτωση που ο οφη σκοράρει πρώτος.Φυσικά,δεν θεωρώ οτι αυτό θα γίνεται πάντα όταν τρώμε πρώτοι γκολ φέτος,αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας της πρώτης αγωνιστικής (π.χ δεν θεωρώ οτι αν ήταν 10η αγωνιστική το οφη-ΠΑΟΚ και τρώγαμε πρώτοι οτι ο κονσεισάο θα εκνευριζόταν.Απλά,τώρα το πιστεύω λόγω πρώτης αγωνιστικής).