Για εκείνους που είπαν και έχουν πρόθεση να βρίσουν την Κρήτη... αλλά γενικά κάθε πολη(εκτός Αθήνας) που παίζει ο μεγάλος ΠΑΟΚ !!![/b]
Σκεφτήκατε ποτε έστω για λίγο τι είναι ο ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος!!!!!!!! Δε θα τον μικρύνεται εσείς με τις βλακώδεις αντιπαοκτσήδικες νοοτροπίες σας.
Ανήκει σε όλους. Σε όλο τον κόσμο!!!!!!!!!!!!
Απο τον Σαλονικιώτη μεχρι τον Πειραιώτη. Απο τον Αθηναίο μέχρι τον Κρητικό και απο τον Ευρωπαίο μεχρι τον Ασιάτη και δε σημαζεύεται.
Οποιος πιστεύει στο ΠΑΟΚ και την δύναμη του, όποιος αισθάνεται τον ΠΑΟΚ και την φιλοσοφία του, δεν μπορεί και δεν έχει το ιστορικό δικαίωμα να τον φυλακίζει μεσα στα στενά όρια της Θεσσαλονίκης και μόνο.
Τι είναι βρε ο ΠΑΟΚ, κανένα συνοικιακό σωματείο; Καμία ομαδούλα της γειτονιάς;
Τι είναι ο Απόλλωνας και ο Ηρακλης, ο ρουλης είναι ; ο Ακρατητος και το Αιγαλεο sity, που δε τους ξέρει και δεν έχουν κανένα οπαδό έξω και πέραν της γειτονιάς τους.
Καμία ρε πόλη και περιοχή της Ελλάδας δε μπορεί και δε πρέπει να βρίζει ο ΠΑΟΚτσης πέραν της Αθήνας και αυτή όχι σαν πόλη, αλλα σαν νοοτροπία καθεστηκυίας τάξεως και αθηνοκεντρικού κράτους.
Αδέλφια ΠΑΟΚτσήδες έχουμε σε όλο τον κόσμο!!!!!
Και σας ρωτώ έχουμε το δικαίωμα να τους βρίζουμε τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν, ζουν και αναπνέουν; ;
Εγω εδώ στην Κρήτη με νυχια και με δόντια κρατάω 1Ο ΠΑΟΚτσακια στην φιλοσοφία του ΠΑΟΚ. Αμα έρθεται και βρίσετε την Κρήτη που είναι η πατρίδα τους, τι θα τους πω; Οτι αυτοι ειναι σαλονικιοι και μισούν τον τόπο που γεννηθήκατε; Αλλάξετε ομαδα γιατί δεν σας θέλουν στην παρέα τους και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ......
Ρε βάλτε λίγο το μυαλό σας στο μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Να μουσκέψει και να παράγει ΠΑΟΚτσήδικη φιλοσοφία. Εργαστείτε και μια φορά για το ουσιαστικό συμφέρον του ΠΑΟΚ.
Ετσι, με το βρίζουμε τις ιδιαίτερες πατρίδες των αδελφών μας ΠΑΟΚτσηδων, κάνουμε τον ΠΑΟΚ μας μικρό..Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και οικουμενικός αν δε το έχετε ακόμη καταλάβει.Ειναι πάνω απο πατρίδες και σύνορα. ....
Εμενα δε με ενδιαφέρει ο οφη και ο κάθε όφη, ο τελης, ο αρούλης και δε ξέρω και εγώ τι?
Με ενδιαφέρει όμως και με νοιάζει η Κρήτη γιατί είμαι Κρητικός ΠΑΟΚτσης.
Και εμένα ο ΠΑΟΚ που με δίδαξαν μεγάλοι ΠΑΟΚτσήδες δεν ειναι ο ΠΑΟΚ της γειτονιά σας, αλλά ο ΠΑΟΚ όλου του κόσμου............