Author Topic: Kip. Ellados 2003-4 PAOK-aigalew 1-0  (Read 948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ALEX

• Guest
Kip. Ellados 2003-4 PAOK-aigalew
« Reply #40 on: October 31, 2003, 00:10:33 »
paroti pao me xilia ton aggelo ego opos ton vlepo ton xagan mes to gipedo (AN kai ta 2 teleutea mats anevase ligo apodosi) den patai kala einai poli fliaros isos an itan pio aplos sta epithetikes tu energies tote na elega kai mpravo.i usia me ton xagan einai oti sta prota mats itan aparadektos sta 2 teleutea exi anevi omos pali skontafti kapu etsi mu fenete emena.
tora pame sto allo peri giuxas as mu pi enas pu itan sto gipedo ite xtes ite se kapio allo mats pu se kapia xameni eukairia se kamia malakia kapiu paixti mas den erikse to mpineliki tu den ipe gamo tin putana mu oxi gia ton xagan gia ton opoiondipote paixti.otan oi paixtes pernun ta ekatomiria lete na exun psixologika provlimata? e?
antitheta min tus krazete min trone kamia giuxa min min min gitai den antexun tin piesi den antexun to allo alla ta miria stin tsepi ta antexun.
tora vevea milao gia pextes empirus me pola paixnidia epikindinotitas sta podia tus kai oxi gia tus mikrus afti einai allo kapelo logo elipsis empirias den exun paixnidia sta podia tus kai alla.
loipon otan kapios paizi ston PAOK prepi na mathi na antexi tin giuxa ite tin dikei ite tin adiki apo tin kerkida auto einai dedomeno.
sto mats me to aigaleo ton eriksa arketi giuxa me gemisi mpinelikiu ton xagan otan egine alagi ton xeirokrotisa omos.antithesi men tha mu pite ala auto mu vgike stin ora tu agona ti na kano.tora auto tha to ekana gia opoiondipote xagan giati apla paizi ston PAOK oso mpineliki ki an tu esira pio prin.

kostas4

• Guest
« Reply #41 on: October 31, 2003, 00:24:40 »
ALEX συμφωνω μαζι σου αλλα εχεις λαθος σε ενα σημειο.
Ο κοσμος του ΠΑΟΚ θελει να βλεπει την ομαδα ψηλα και να παιζει καλη μπαλλα.Η φετινη ομαδα δυστηχως παιζει πολυ χειροτερα απο τις προηγουμενες χρονιες.Για αυτο δεν φταινε οι παιχτες ομως.Τοση μπαλλα ξερουν,τοση παιζουν.Και μαλιστα οι περισσοτεροι ισως παιζουν και πιο πολυ απο οτι ξερουν...

Αν ο Χαγκαν ηταν οπως παλια δεν νομιζω να τον εδιωχναν απο την γρια ενω ειχαν τα λεφτα να τον κρατησουν.Αυτη τη στιγμη και με δεδομενες τις απουσιες ειναι απο τα πιο σημαντικα στελεχη και πρεπει να τον στηριξουμε.Δεν λεω να τον χειροκροταμε αλλα τουλαχιστον να μην τον γιουχαρουμε.

Εαν η περσινη ομαδα πληρωνοταν και δεν επαιζε τοτε να τους βριζαμε.Φετος ειναι αλλιως ομως.Και δεν παιρνουν και τα τρελα λεφτα...

ALEX

• Guest
« Reply #42 on: November 01, 2003, 14:42:03 »
@kostas4

koita file mu den exo tis treles apaitisis gia mpala,den exo enthusiasti akoma me tin poria tis omadas giati exume ena diskolo programa me ntermpi sinexomena kai uefa kipelo, vazo oti exume kai simantikes apolies logo traumatismon.aisiodoksia iparxi opos kai pisti oti kati mpori na gini omos oxi iperesiodoksia giati den thelo na fao kamia patata sto telos kai na ta xono stus pextes gia to logo oti mu dimiurgisan mia pseudesthisi opos tin persini xronia pu pisteuo oti tha einai ligo adiko na gini auto.
oso gia ta lefta tora an kai pisteuo oti pola simvolaia stin ellada einai iperektimimena, an ta sigrinis me misthus allon podosfairiston tote nai pernun liga,an valis kato to ti mporun na prosferun ston PAOK kai tis idiomorfies pu exi o kathe podosfairistis mas tote einai dikaia min su po oti tha eprepe na einai kai ligotera opos merika ligo parapano, an to sigrinis me tin dikia mas kathimerinotita tote einai ipervolika auta pu pernun se sxesi me auto pu prosferun (edo vazo kai genika tin podosfairiki ipodomi tis elladas) oi podosfairistes.
einai pisteuo analoga to metro sigrisis pu vazi o kathenas.

Passenger-4

• Guest
« Reply #43 on: November 07, 2003, 10:27:30 »
Simera ginetai i klirwsi gia to kipello..gia na doume ti tha deiksei i klitwrida....eee i klirwtida ithela na pw......Ante mia kali klirwsi kai synexizoume astamatitoi gia to 5 kipellaki....PAOOOOOOOOOOK

Passenger-4

• Guest
« Reply #44 on: November 07, 2003, 10:29:15 »
Συνοπτικά, οι 16 ομάδες

Α' Εθνική: ΠΑΟΚ, Αρης, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Ηρακλής, Ξάνθη, ΟΦΗ, Ακράτητος Χαλκηδόνα, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Προοδευτική.

Β' Εθνική: Πατραϊκός, Καλαμάτα

Γ' Εθνική: Καστοριά, Αγροτικός Αστέρας

http://www.contra.gr/StoryDetail.aspx?ArticleID=33512&SectionID=16

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #45 on: November 07, 2003, 12:32:18 »
Bghke h klhrwsh.

PAOK-Kastoria.
Xalkidona-Patraikos