Αντε θα γραψω για να μην κλαιγεται ο Κινγκ οτι δεν τιμουμε το Τοπικ του και για να γινει η Αρχη......
εχει σχεση και με μπαλα..και με καβαλα...και με ΠΑΟΚ...και φυσικα με ΜΙΛΦ !!
Αφιερωμενο σ' αυτους που με νιωθουν....Northeagle..ClubLarisa...
Φανταρος...γυριζω με Λεοφορειο...το Λεοφορειο γεματο και ειμαι ορθιος μαζι με αλλον εναν! Με το που ξεκιναμε με φωναζει μια απο τη Γαλαρια.."παλικαρι, ελα κατσε εδω να μην εισαι ορθιος σ' ολο το ταξιδι...θα στριμωχτουμε λιγο, θα χωρεσουμε ολοι"!!
Καθοταν μια 4-μελης οικογενεια με 2 μικρα παιδια, και μια 40αρα (αυτη που με φωναξε)...στριμωχνονται τα παιδια και καθομαι αναμεσα στην Οικογενεια και στη 40αρα που ειναι στη γωνια παραθυρο!
Αυτη φοραει Μινι..ειναι καλοκαιρι..εγω Βερμουδα...ακουμπανε τα ποδια μας σ' ολη τη διαδρομη...εγω εχω τρελαθει!! Εχω βαλει και τα χερια πανω στα επιμαχα σημεια για να μην φαινονται τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!! Και εχουμε πιασει κουβεντα για τα παιδια της, για το Στρατο...τετοια πραματα!
κανει σταση το Λεοφορειο...ξαναγυριζουμε μεσα....παλι να εχω βαρεσει κοκκινο! Σε καποια φαση εκει που προσπαθω να μην το σκεφτομαι νιωθω ενα χερι να ερχεται απο πισω μου και να με αγγιζει...."Ιδεα μου ειναι, σκεφτομαι..." . Το χερι επιμενει, την κοιταω, μου χαμογελα και συνεχιζει!! Δε χανω ευκαιρια...περναω στην αντεπιθεση! Μονο που δεν το καναμε εκει μεσα.....Ο πατερας απο την αλλη οικογενεια διπλα μας να εχει τρελλαθει με το που μας πηρε πρεφα!!
Μου δινει τηλεφωνο, μου λεει παρε αλλα θα κανω πως μιλαω με μια Λενα φιλη μου γιατι θα ακουν οι γονεις μου!! Παιρνω τηλεφωνο, το βραδυ βγαινουμε εξω για ποτο...στη συνεχεια Ξενοδοχειο! Απιστευτη....
Καιρο μετα ξαναβρισκομαστε σε ενα ξενοδοχειο Θεσ/νικη....εγω εχω παρει αδεια απο Εβρο για να δω Π.ΑΟ.Κ. - γαυρος! κανουμε οτι κανουμε....μετα ντυνομαστε..με βλεπει να φοραω φανελα Π.Α.Ο.Κ.!
"ΠΑΟΚτσης εισαι μου λεει?"
Ναι, γιατι κακο ειναι? απαντω...
Οχι βρε...κι εγω τωρα παω σπιτι να μαγειρεψω στα παιδια και τον αντρα μου, γιατι μετα θα πανε κι αυτοι Γηπεδο!!
Σοκ εγω............λεω, οχι ρε πουστη μου. Τον λυπηθηκα τον Αδερφο ΠΑΟΚτση...αυτος να ετοιμαζεται για Τουμπα κι εγω να του ΧΧΧΧ τη Γυναικα...
Δεν ξαναβρεθηκαμε!!
(Δουλεμα κομμενο!!................σειρα σας!)