Author Topic: Εμφανίσεις περιόδου 2008/2009  (Read 11983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Εμφανίσεις περιόδου 2008/2009
« Reply #100 on: August 07, 2008, 09:31:17 »
ειμαστε ατυχοι πολυ γιατι οι χορηγοι που εχουν μπει στις εμφανισεις εχουν σηματα για τον που...

κανονικα μονο για σουπερ μαρκετ...της δεπα το σημα βαζρλιζει την φανελα μας και μοιαζει με της νεας δημοκρατιας ασε που ειναι και τεραστιο.

για τα πισω μην πω,,,το δελτα επρεπε να βρουνε?,,,γαλατα γιαουρτια αγελαδες αρμεξτε και φυγαμε,,τελιως μπουρδελι

βαλαν και το μολτο σε χρυσο...και εδεσε το γλυκο.

και πουσαι ακομα,,,κατσε να σκασει στα πλαινα και στο σορτσακι μπροστα κανας οπαπ με το πολυχρωμο ανθρωπακι...

εκει θαμασται μονο για να μας κλαινε οι ρεγκες...

φυσικα δεν νομιζω να υπαρξει οπαδος που να σεβεται τον εαυτο του και να παρει αυτη την φανελα να την φορεσει και να παει στην 4!

τουλαχιστον να χαμε τιποτα τραπεζες,,μια λεξη με το σηματακι διπλα,,ποιο σοβαρο θα τανε..

FUCK MODERN FOOTBALL,

την οπαδικη-συνδεσμιακη μπλουζιτσα μας,,και μακρυα και αγαπημενοι απο τις επισημες της παε.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #101 on: August 07, 2008, 12:04:09 »
Χωρις τους χορηγους θα μου αρεσε η φανελα.
Το λεπτο γιακαδακι με την ριγα και το μανικι με την ριγα την κανει καπως ρετρο και μου αρεσε, αλλα με τους χορηγους και τα χρυσα γραμματα ειναι καπως τσιρκο.

Μενει να δουμε την ριγε και την ποιοτητα των φανελων. Το θεμα ειναι να μην ειναι σαν την περσινη ποιοτητα.

Της ουντινεζε μαρεσε.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: August 07, 2008, 13:05:00 »
Γενικα οι εμφανισεις ουτε με ενθουσιασαν ουτε με απογοητευσαν.
Οι πολλοι χορηγοι θα φαινονται πιο cool στο σκουρο φοντο της μαυρης φανελας.
Το χρυσαφι στο πισω μερος ειναι καλη ιδεα, αλλα καλυτερη θα ηταν το ασημι νομιζω, ιδιαιτερα στη μαυρη φανελα. Φοβαμαι οτι το χρυσαφι στη μαυρη θα σκουληκιζει καπως.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #103 on: August 07, 2008, 13:15:50 »
oti fanela kai na ine, ean exeis ena terastio DELTA apo pisw kai krouasan ston kwlo e sorry re file mou alla xaneis se kyros etsi. de lew kala ta fraga alla...

ean h fanela mas itan oloidia se styl me lazio pou egrapse ena paidi pio panw kai ixe apla thn stampa apo p.x. mia marka mpyras h marka aftokinhtou mprosta kai tipota allo, ta lefta pou tha exanes apo thn delta kai thn molto tha ta evgazes se pwlhseis fanelwn.

fetos ypomonh mexri na pesoun ta xreh alla se 1,2 xronia h fanela prepei na ine opws prepei.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: August 07, 2008, 13:18:43 »
το χρυσαφι στη μαυρη θα σκουληκιζει καπως

aderfe to prasino (DEPA) sthn asprh ti kanei ?  :D :D :D

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #105 on: August 07, 2008, 13:25:16 »
SE KANENAN DEN ARESEI AYTO TO PRAMA ME TIS POLYXRWMES DIAFHMISEIS

alla na diabazw oti xaneis to KYROS sou, e ayta einai asteia pramata kata thn apopsh mou....
ti na kanoume , prwton einai polla ta lefta kai deyteron se 2 xronia to poly an phgainoun ola
kala na deite ti skisimo 8a peftei gia mia diafhmish sthn fanela tou PAOK !

bazelizei h fanela, skoulikiazei h fanela, oxi sta xrysa molto, cool re paidia.

Ena bhma meta to allo........
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #106 on: August 07, 2008, 13:40:58 »
@thanos9t9
E, αυτο ειναι το logo τους ρε συ. Δεν εχει να κανει με εμας, εγω αναφερομαι στα ονοματα των παικτων και τους αριθμους.
Τελος παντων, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε, μακαρι να μη χρειαζομασταν καθολου χορηγους αλλα δυστυχως ειναι απαραιτητοι και τα λεφτα που δινει η vivartia ειναι πολυ καλα.

@billypoglwssios
Eνταξει, δε τρεχει τιποτα, το θεμα ειναι δευτερευον ετσι κι αλλιως...
     ...            ...             ...           
...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΣΜΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!  :D ;D

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: August 07, 2008, 13:44:07 »
Έτσι είναι ρε μάγκες. Για 1,1 το χρόνο ( σχεδόν 400 εκατομμύρια παλιά λεφτά!) να λέτε καλά που δεν ζήτησαν και το μπροστά μαζί!
Και μιλάμε για μια ομάδα που έχει 3 χρόνια να παίξει Ευρώπη και πέρσι βγήκε 9η!
Επίσης, επειδή ακούστηκε από 1-2 αδελφούς «έπρεπε να βάλουν τη Δέλτα ρε γμτ» να πω πως η χορηγία ακριβώς για αυτό το λόγο έγινε. Για τη Δέλτα. Εγώ τις είδα χθες, δεν ήξερα "θετικά" πως θα είναι Δέλτα, αλλά ήμουν σίγουρος εδώ και καμμιά 15αριά μέρες. Μίλαγα με πολύ κολλητό μου που είναι στη Δέλτα (όχι σε θέση που αποφασίζει αλλά που χρειάζεται να γνωρίζει την αγορά συνολικά και τις ενέργειες που γίνονται) και του είπα πως έκλεισε χορηγία η Vivartia για 1,1 το χρόνο (έλειπε εξωτερικό και δεν είχε ακούσει νέα). Εγώ περίμενα (είναι γαύρος) να μου πει μαλακίες για παραρτήματα κλπ., και τον βλέπω να το σκέφτεται λίγο και να μου λέει «Μάλλον Δέλτα το βλέπω και είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο» Το ρωτάω γιατί το λέει αυτό και μου απαντάει πως στη Β. Ελλάδα ο όμιλος της Vivartia έτσι κι αλλιώς θα έκανε ένα μεγάλο άνοιγμα λόγω του ότι η ΜΕΒΓΑΛ τους ρίχνει στα αυτιά στο γάλα.
Είναι λίγο off topic αλλά ήθελα να το γράψω γιατί έχω  ακούσει και αδερφούς να αναφέρονται στη χορηγία κλπ.

Κατά τα άλλα, και εγώ θα προτιμούσα η φανέλα να είναι πιο «λιτή», αλλά μέχρι να μπορούμε να έχουμε ένα χορηγό μόνο μπροστά που να δίνει όσα δίνουν όλοι οι άλλοι μαζί, θα πορευτούμε έτσι.
Και για μένα και φανέλες πρέπει να αγοράσουμε, και τις εταιρίες- χορηγούς να στηρίξουμε και ο,τι άλλο χρειάζεται να κάνουμε. Άλλωστε τη φανέκα δεν την αγοράζεις για αισθητικούς λόγους. Εγώ γουστάρω να πάρω τη φανέλα της χρονιάς που αναγεννήθηκε ο ΠΑΟΚ!

(Υ.Γ. Στο topic με τις ιδέες για να βγάλει χρήματα η ΠΑΕ, κάποιος αδερφός είπε να βγάλει συλλεκτικές φανέλες πχ του 85 κλπ. Και συμφωνώ μαζί του. Ερώτηση: Αν δεν είχαμε πάρει πρωτάθλημα, το «χαλιά  ΠΕΡΣΙΚΑ» σας άρεσε; Φαντάζομαι όχι, αλλά σας άρεσε η φανέλα για αυτό που αντιπροσωπεύει)

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #108 on: August 07, 2008, 13:46:53 »
entaksei nai isws ime ligo kompleksikos me thn emfanish alla as sikwsoume kamia koupa fetos kai me vlepw me tatouaz delta sthn plath.  ;D

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #109 on: August 07, 2008, 14:07:28 »
Και παιδια το λογοτυπο της ΔΕΠΑ στο χθεσινο ματς ηταν σε φυσιολογικο μεγεθος. Οχι η περυσινη γκουμουτσα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #110 on: August 08, 2008, 14:43:31 »
Εγώ πάντως αν δεν βγει η ριγέ δεν αγοράζω τίποτε!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #111 on: August 08, 2008, 16:25:46 »
μολις καταλαβα την πικρη αληθεια απο το σαιτ της παε.

το σημα της δεπα φαινοταν ποιο συμαζεμενο στην λευκη φανελα γιατι η μιση δαδα ειναι λευκη!

στην μαυρη φανελα φαινετε ποιο μεγαλο !!!

:'( :'( :'( :'( :'( :'(

παρακαλω σας,,,,,βγαλτε μια ριγε σοβαρη φανελα,,και η δαδα στο λευκο της μερος να ειναι στην λευκη ριγα!

GeorgT

• Guest
« Reply #112 on: August 08, 2008, 16:30:11 »
έτσι ήταν κ πέρσι η φλόγα

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: August 08, 2008, 16:46:00 »
Οχι ρε παιδια, κοιταξτε τι τεραστιο περιθωριο υπαρχει κατω απο το ΔΕΠΑ στη λευκη του Μουσλι και ποσο αυτο μειωνεται στη μαυρη. Τη γαμησανε τη μαυρη με αυτο το θηριωδες logo! Γιατι ετσι ρε γαμωτο?
« Last Edit: August 08, 2008, 16:56:11 by epic »

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #114 on: August 08, 2008, 16:52:28 »
hmarton re vedder,
se peira3e twra ekeino to mikro kommataki aspro sta de3ia ?
Na htan ta grammata poio megala h' h floga 3erw gw na eftane
sto laimo 8a se katalabaina, alla na se peira3ei ki ayth h leptomeria......  ;D psaxnese  ;D

na piasoume thn mezoura na doume an h mayrh mplouza sthn fotografia isws exei kai kana diplwma
gi'ayto fenete 8hriwdes to logo ? ? ? mhn bgazoume re ki apo thn myga 3igki twra. sorry.
hgia 3anadeste tis apostaseis ths myths ths flogas apo to puma-logo kai to emblhma se asprh kai mayrh.
IDIES EINAI ! aman re paidia...........
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GeorgT

• Guest
« Reply #115 on: August 08, 2008, 16:54:51 »
αυτο φιλε epic μπορεί να οφείλετε σε πολλους λόγους, στη μια να είναι υψηλότερα κολλημένο το λογότυπο + η μια L κ η αλλη σε S.

εμένα πάντως ιδιο με φαίνεται το λογότυπο σε σχέση με πέρσι. (χάλια ηταν χάλια ειναι 8) 8) )

τέλος η φανέλα με ρίγες θα έρθει αργότερα διάβασα.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #116 on: August 08, 2008, 16:59:41 »
Και μένα ίδιο μου φαίνεται το μέγεθος, αλλά είναι μεγάλη μαλακία στη μαύρη που διατηρούν το λευκό φόντο. Θα έπρεπε να μην έχει καθόλου φόντο από πίσω και το «ΔΕΠΑ» καθώς και η φλόγα να "κάθονται" στο μαύρο (το ίδιο ισχύει και με τη ριγέ) Αυτό φαίνεται σαν προχειροδουλειά.

GeorgT

• Guest
« Reply #117 on: August 08, 2008, 17:04:19 »
σωστός ο spartian, θα ήταν χίλιες φορές καλύτερα έτσι το λογότυπο της ΔΕΠΑ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #118 on: August 08, 2008, 17:08:10 »
GeorgeT, στο ιδιο υψος ειναι κολημμενα, το καταλαβαινεις απο το σημα. Ισως να ισχυει αυτο που λες με τα μεγεθη (και ο μουσλι μαλλον δε φορα μιντιουμ, ε? ;D), παντως η αναλογια λογοτυπου-φανελας στη λευκη μου φαινεται μια χαρα, στη μαυρη οχι. Φαινεται και απο τα πλαινα περιθωρια η διαφορα. Ντροπη και αισχος στη διοικηση :D

Billypoglwssios μην αρπαζεσαι, λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα...

spartian, συμφωνω για το φοντο.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #119 on: August 08, 2008, 19:42:57 »
Οι ριγέ πότε θα σκάσουν μύτη?
Αυτό το μυξί το δεπα μου τη καρφώνει!
Ασυμμετρία και κακογουστιά αυτοί του φυσικού αερίου για το logo τους!
Και την πληρώνουνε τα μάτια μας. 
Ούτε καν τον κανόνα της χρυσής τομής δεν εφήρμοσαν οι μπαγλαμάδες...
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE_%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AE

για να φαίνεται ευγενικό στο μάτι μας. ....

Δεν λέει..... ΠΑΟΚ είσαι...