Οταν ειδα σημερα καποιες φωτο στα γρηγορα σε μια εφημεριδα μου αρεσαν. Βασικα προσεξα τον γιακα λαιμοκοψη που ηταν σαφως ανωτερη απο την στρογγυλη αλα seventies -μαπα κατ εμε- που ειχαμε περυσι.Επισης η ριγα στη μασχαλη αρκετα καλη.Το νεο σημα επισης μου αρεσε.Γενικα η ποιοτητα με το ματι μου φανηκε καλυτερη απο περυσι, οσο μπορεις βεβαια να κρινεις με το ματι απο φωτογραφιες.
ΟΜΩΣ το πιο απαραδεκτο που ειδα σε παραπανω ποστ ειναι η πισω πλευρα! Γκρι ρε μαλακες? ΓΚΡΙ? Απαραδεκτο, μαζι με την γκρι ριγα στο σορτσακι.Τα χρωματα του ΠΑΟΚ ειναι ασπρο μαυρο, οχι ασπρο γκρι.Πραγματι σε συνδυασμο με το πρασινο ΔΕΠΑ και την γαλαζια φλογα, μονο ΠΑΟκ δεν ειναι.
Παρακαλω θερμα την διοικηση να πατησει ποδι στην Puma.
ΥΓ: Βγαζει και ριγε μοντελα η PUMA. Πριν ενα μηνα πηγα στο glou, epina καφεδακι με στελεχος και εκανα παραπονα. Μου εδειξε τις ρεπλικες απο εθνικες Τσεχιας, Αυστριας, Ιταλιας. Οι 2 πρωτες ηταν ριγε, αρκετα καλες (σχετικα παντα, για Puma μιλαμε).Της Ιταλιας πολυ καλη. Η τιμη αν θυμαμαι καλα γυρω στα 65 euro> Του ελεγα πως πρεπει να σταματησουν να βγαζουν για τον ΠΑΟκ φτηνιαρικα, κακογουστα, χαμηλης ποιοτητας σχεδια.Δυστυχως με αυτο που ειδα ειναι μια απο τα ιδια. Ελπιζω τουλαχιστον να υπαρχει και ριγε και να ειναι καλυτερη.
ΥΓ2¨: Ενταξει καλη και αγια χορηγος η ΔΕΠΑ αλλα οχι κι ετσι ρε παιδια. Πρασινο με μπλε φλογα! ΕΛΕΟΣ! Τουλαχιστον να γινει ολο το σχεδιο ασπρομαυρο ή να φυγει η φλογα και να μεινει μονο το ΔΕΠΑ. θυμιζω οτι παλιοτερα οταν ειχαμε Γενικη Τραπεζα χορηγο φανελας, υπηρχαν μια χρονια μια εκδοση με μπλε γραμμτα και μια αλλη χρονια μια εκδοση με μαυρα γραμματα που για μενα ητνα και καλυτερη.