Επειδη δε βρισκω τοπικ με θεμα τον Diego Maradona to ποσταρω εδω(ας με συνχωρεσουν οι μοντς αν υπαρχει, αν παντως δεν υπαρχει ειναι απαραδεκτο με 1ους "φταιχτες" τους Diegito kai Diego)
Οι σεξιστικές δηλώσεις Μαραντόνα και η επόμενη μέρα στην Εθνική ΑργεντινηςΤο ξέσπασμα του Ντιέγκο Μαραντόνα κατά πάντων μετά τη νίκη της Αργεντινής στο Μοντεβιδέο και την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν ήταν και το πλέον κόσμιο. Ο τεχνικός της "μπιανκοσελέστε" χρησιμοποίησε αγοραίο λεξιλόγιο για να περιγράψει την οργή του για την κριτική και τις επιθέσεις που δεχόταν ενώ τις προσεχείς ημέρες, ίσως και εβδομάδες, αναμένεται η οριστική απόφαση της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας για την παραμονή του ή όχι στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.
"Σε όσους δεν μας πίστεψαν ως ομάδα θέλω να πω -ας με συγχωρήσουν οι κυρίες- ότι μπορούν να το ρουφήξουν και να συνεχίσουν να το ρουφάνε. Εγώ είμαι μαύρο ή άσπρο, ποτέ δεν θα είμαι γκρι στη ζωή μου", δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα με την Ουρουγουάη και άφησε άπαντες άφωνους.
"Αυτό ισχύει για όλους τους Αργεντινούς, εκτός από τους δημοσιογράφους. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που μου έδωσε το προνόμιο να οδηγήσω την Αργεντινή στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ευχαριστώ τους Αργεντινούς που έδειξαν πίστη στην ομάδα", συμπλήρωσε ο Αργεντινός.
Το ξέσπασμα του Μαραντόνα λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς με την Ουρουγουάη:
http://contra.gr/Soccer/World/WorldCup/SAfrica2010/Argentina/252708.html