Author Topic: καλυτερος ποδοσφαιριστης ολων των εποχων.....  (Read 3497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mayrosaris

• Guest
kalyteros podosfairisths kata thn apopsi mou pou exw dei mono se video
(prin to 1980 dhladh) htan o Eduardo Gonsalves de Andrade h alliws Tostao,
isws kata thn apopsi mou o pio oloklhrwmenos podosfairisths toy kosmou
kai o pio atyxos, prin thn epoxh mas, O Maradona fysika einai to indalma
ths dekaetias  toy 80 o anthrwpos pou krathse zwntano to romantismo
toy podosfairoy twn prohgoymenwn dekaetiwn, telos o Ronaldinho sth sygxronh
epoxh einai o diadoxos toy Diego oson afora tis podosfairikes empneyseis
kai thn texnikh toy ikanothta pou xepernaei kata poly toys loipous paiktes
ths epoxhs mas. Sto mellon makari na vgei kapoios na xeperasei aytoys toys
paiktes.

levu

• Guest
  ligistis το θυμαμαι πολυ καλα....οταν βγηκε ολο το γηπεδο τον εκραζε, μπινελικι τρελο λεμε....οταν πηγε στο κεντρο του γηπεδου κ αρχισε τα περιεργα με την μπαλα το μπινελικι εγινε ενα μακροσυρτο οοοοοοο κ αααααα :D...χαζεψαμε ολοι.....παρολα αυτα βεβαια τα μπουκαλακια του τα εφαγε κ αυτος.....καποια σαγωνια φυγανε κ με τον ζουνινιο σε μια τριπλα που εσκασε στον ερμο τον βελη πολλα χρονια αργοτερα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Den 3erw an htan o kaluteros ever alla osoi ton exoun dei sta kala tou
8a 8umountai oti htan mia omada monos tou se amyna kai epi8esh

Fernando Redondo

pio plhrhs den ginetai
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
AXRHSTO KAI ANOUSIO TOPIC KATA THN GNWMH MOU ;)

apostolos

• Guest
Den 3erw an htan o kaluteros ever alla osoi ton exoun dei sta kala tou
8a 8umountai oti htan mia omada monos tou se amyna kai epi8esh

Fernando Redondo

pio plhrhs den ginetai

To exei pei kai o idios o Diego sthn autoviografia tou, o kaluteros sumpaikths sta xaf pou eixa pote, paizan mazi sto mundial tou 94 mexri pou piasan ton Diego....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ο Τοστάο ήταν παικταράς, αλλά σε καμιά περίπτωση ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Έπαιζε στην ίδια ενδεκάδα με Πελέ, που σαφέστατα ήταν ανώτερος του.

Το ερώτημα είναι αδύνατο να απαντηθεί. Μου θυμίζει παρόμοιες ερωτήσεις που έχουν τεθεί, για το ποιός είναι ο καλύτερος συνθέτης του κόσμου, η καλύτερη μπάντα του κόσμου, ο καλύτερος τραγουδιστής, ο καλύτερος οδηγός κλπ

Οι απαντήσεις θα είναι αναρίθμητες και όλοι θα έχουν δίκιο με τα κριτήρια που έχουν στο μυαλό τους.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline sabbath

• Αλλαγή
μεγαλος παικτης ηταν και ο zico....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ki o garintsa. ekeini i 11ada den paizotane... oloi itan enas ki enas. gi'ayto polloi apofeygoun ti sygkrisi pele - maradona epeidi oi vrazilianoi itan oli isaksioi ki o allos itan mia omada monos tou, ante mazi me allous 3.

JamaicaN

• Guest
Επειδη δε βρισκω τοπικ με θεμα τον Diego Maradona to ποσταρω εδω(ας με συνχωρεσουν οι μοντς αν υπαρχει, αν παντως δεν υπαρχει ειναι απαραδεκτο με 1ους "φταιχτες" τους Diegito kai Diego)

Οι σεξιστικές δηλώσεις Μαραντόνα και η επόμενη μέρα στην Εθνική Αργεντινης

Το ξέσπασμα του Ντιέγκο Μαραντόνα κατά πάντων μετά τη νίκη της Αργεντινής στο Μοντεβιδέο και την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν ήταν και το πλέον κόσμιο. Ο τεχνικός της "μπιανκοσελέστε" χρησιμοποίησε αγοραίο λεξιλόγιο για να περιγράψει την οργή του για την κριτική και τις επιθέσεις που δεχόταν ενώ τις προσεχείς ημέρες, ίσως και εβδομάδες, αναμένεται η οριστική απόφαση της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας για την παραμονή του ή όχι στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

"Σε όσους δεν μας πίστεψαν ως ομάδα θέλω να πω -ας με συγχωρήσουν οι κυρίες- ότι μπορούν να το ρουφήξουν και να συνεχίσουν να το ρουφάνε. Εγώ είμαι μαύρο ή άσπρο, ποτέ δεν θα είμαι γκρι στη ζωή μου", δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα με την Ουρουγουάη και άφησε άπαντες άφωνους.

"Αυτό ισχύει για όλους τους Αργεντινούς, εκτός από τους δημοσιογράφους. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που μου έδωσε το προνόμιο να οδηγήσω την Αργεντινή στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ευχαριστώ τους Αργεντινούς που έδειξαν πίστη στην ομάδα", συμπλήρωσε ο Αργεντινός. 

Το ξέσπασμα του Μαραντόνα λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς με την Ουρουγουάη:

http://contra.gr/Soccer/World/WorldCup/SAfrica2010/Argentina/252708.html

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Αδερφε σωστας το εβαλες εδω...γιατι απλα ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης ολων των εποχων!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline 4NIKOS1986

• Κερκίδα
  • *
πες τα μεγαλε diego.....

germanos4

• Guest
Γ. ΚΟΥΔΑΣ
B. Χατζηπαναγής

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Δεν υπαρχει μεγαλυτερος πιστευω απο τον μεγα George Best....!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline zouvalos

• Αλλαγή
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
"Maradona good; Pelé better; George Best."

Μεγαλη αλκοολα ο τυπος
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline sabbath

• Αλλαγή
βιερινια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
Aν κ ποτέ δεν συμπάθησα τον γαύρο της Αγγλίας, George Best δεν έχει βγάλει ο πλάνητης, ούτε πρόκειται να βγάλει ξανά....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Κορυφαίος όλων και όλων των εποχών κατ' εμε ο Johan Cruyff.

http://www.youtube.com/watch?v=YU-k-Ots3iY&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

---
Φυσικά κορυφαία στιγμή της καριέρας του το 1973 που είχε τη τιμή να πατήσει το χορτάρι της Τούμπας  ;D

---
Επιπρόσθετα, καλύτερος αμυντικός ο Μαλντίνι  ;)
« Last Edit: March 06, 2010, 13:23:03 by spartiatis »

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
το φτυαρι πηρε μπρος...ξεθαψιμο νο2

Ολων των εποχων δεν ξερω. εδω δεν εχω δει Κουδα, θα κρινω Κροιφ,Μπεστ και Μαραντονα? Αν και τον Μαραντονα τον προλαβα ελαχιστα αλλα οχι τοσο ωστε να εχω αποψη.

Ειχα τρελο κολλημα με τον Βαν Μπαστεν...μεχρι που ειδα τον Ζινταν. Καμια σχεση βεβαια ο ενας με τον αλλο. Ανεκαθεν ειχα θεμα με τον Ζινταν αλλα οταν τον ειδα στα τελευταια του παιχνιδια στο παγκοσμιο κυπελλο του 2006 επαθα ζημια. Αναρωτιομουν για ποιο λογο να κρεμασει τα παπουτσια του αυτος ο παικτης. Δεν εχω ξαναδει ποτε και πουθενα τετοιο ελεγχο του παιχνιδιου. Η επιτομη του κοβω και ραβω. Ταχυτητα σκεψης, δυνατο κορμι, τεχνικη για σεμιναριο, συγκεντρωση στο 100%. Απο που να το πιασεις και που να τελειωσεις. Μοιραζε 100 πασες ανα παιχνιδι με ποσοστα επιτυχιας στο 95%. Δεν τον θυμαμαι αν ηταν το ιδιο καλος στα νιατα του στη Juventus αλλα αυτο που ειδα το 2006 ηταν ενα αστερι να αποχωρει στο απογειο.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Kαι εμενα με αρεσε πολυ αλλα εκει που τον λετρεψα ηταν η κουτουλια που εδωσε στον αντιπαλο του  στο τελευταιο του παιχνιδι...respect