Author Topic: ΠΑΟΚ Handball περίοδος ( 2008 - 2009 )  (Read 22736 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shaman4

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ Handball περίοδος ( 2008 - 2009 )
« Reply #740 on: May 25, 2009, 10:33:03 »
                    ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.................ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ.................

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ(ΚΕΝΤΡΙΚΗ)

Λοιπον,καιρος να γραψω κιεγω.........Πριν απο 5 χρονια οταν η ομαδα επεσε α2 πολλοι σηκωθηκαν και εφυγαν.......2 ανθρωποι καθησαν στην ομαδα ο ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ..........Ο πρωτος απο αγαπη και ο δευτερος απο οραμα και απο την πειθω του πρωτου.....πολλοι τους κοροιδευαν.........η στηριξη απο τη διοικηση και τον κοσμο μηδαμινη..........τον επομενο χρονο η ομαδα και παλι στην Α1.......κανει καλη χρονια και βγαινει ευρωπη..............ο κοσμος και παλι ανυπαρκτος......συνεχιζεται η προσπαθεια για ακομα 2 χρονια οπου ξαναβγαινουμε ευρωπη με ελαχιστα χρηματα και με καποιους ανθρωπους να βαζουν απο την τσεπη τους........(Τολης Αποστολιδης)....φετος γινεται μια καλη προσπαθεια και με την δικια μου παροτρυνση προς τον κοσμο οσους μαζευα 50-60 ατομα.πολυ δουλεια απο την τεχνικη ηγεσια(ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ,ΥΕΤΙΩΝ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ΠΕΤΡΙΔΗΣ),καλες μεταγραφες με το 9ατο ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ......ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ........200 ΕΜΕΙΣ-800 Ο ΠΡΩΤΟΣ......ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.........καταφερνουμε και μπαινουμε στα πλευ οφ στη 1η θεση.........καλη πορεια στην ευρωπη και στο κυπελλο αλλα ατυχιες και στα 2..............πρωτο ματς πλευ οφ με θερμαικο , ικανοποιητικος κοσμος για χαντμπολ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.........ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..........ΤΕΤΑΡΤΗ με τον διομηδη....το γηπεδο αδειο..γυρω στα 300 ατομα(ασχετα οσα γραφαμε και λεγαμε.).............και χθες το σαββατο θυμηθηκαν ολοι αυτο το τμημα.............και οπως γνωριζετε οι περισσοτεροι ,ειμαι στα εισητηρια........μου ερχονται σε καποια στιγμη 60 ατομα και πανε να μπουνε χωρις να πληρωσουν......τους σταματαω και τους λεω τουλαχιστον να πληρωσουν δια 3...60 δια 3=20 εισητηρια........και μου λεει ενας με θρασος..τι λες ρε μαλακισμενο?τοσΑ χρονια μας παρακαλατε να ερθουμε και τωρα που ερχομαστε μου λες να πληρωσω???????δε γαμιεσαι??????????αυτο ειναι αδερφια.......δεν ξερω εγω σαν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ τι θα πει πρωταθλημα και τωρα που ηρθε η στιγμη να το παρω ο αλλος δεν θελει να δωσει 5 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΑ??????????? 5 ΕΥΡΩ...........ΚΑΙ για να ολοκληρωσω,χθες μαζεψαμε 2000 ευρω..........μας κλεψαν 40 εισητηρια σε ενα ντου και εγω πρεπει να δωσω απο την τσεπη μου 200 ευρω......και αυτα το 2000 ευρω ξοδευτηκαν για να διασκεδασουν τα παιδια στην Πεγκη ζηνα χτες............αν δεν τα ειχαμε μαζεψει,ουτε εκει θα πηγαιναμε,με πασατεμπο θα τη βγαζαμε..........αφηστε που εφαγα και ξυλο απο καποιους επιτηδειους που πηγαν να μπουν ετσι..................τεσπα...........

Ο προεδρος υποσχεθηκε οτι θα βοηθησει,και ηδη η τεχνικη ηγεσια ετοιμαζει βομβες για μεταγραφες.......θα σας ενημερωνω.........champions league ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ..............

ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ......................

ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ............babis99

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #741 on: May 25, 2009, 10:44:34 »
χθες εβλεπα τον 1ο απο τους 2 τελικους c.l. των ανδρων! αμα βλεπατε τι εδρα ειχανε (για χαντμπολ)  αυτοι της THW Kiel, θα τριβατε τα ματια σας!!
του χρονου θα παιζουμε κ μεις σε αυτον το θεσμο-πιθανον στο παλατακι, ελπιζω να μην ξεφτυλλιστουμε με 150-300 ατομα.

βρηκα ενα βιντεο να σας δειξω, ετσι για να μπαινουμε κ στο κλιμα

http://www.ehftv.com/ec/cl/men/2008-09/video/000607

bagos1

• Guest
« Reply #742 on: May 25, 2009, 10:57:58 »
ποτέ δεν θα παίξουμε παλατάκι γιατί δεν τηρεί τις προδιαγραφές και στη μίκρα καλή έδρα μπορείς να κάνεις

GeorgT

• Guest
« Reply #743 on: May 25, 2009, 11:03:10 »
Γιώργος Κότσιφας λέμε, πρέπει να είναι κ στην εθνική στο τέρμα (θα μας πει ο μπαμπης)

babis99

• Guest
« Reply #744 on: May 25, 2009, 11:21:56 »
Ειναι στην εθνικη ο Τσιφ...........απο τις πρωτες επιλογες του ομοσπονδιακου............παιδια,ηδη χτεσ η διοικηση ειχε τις πρωτες συναντησεις για μεταγραφες...........να ξερετε οτι θα ειναι πολυ μεγαλες........οσο για την εδρα του κιελ............ακομα δεν εχετε δει τιποτα αδελφια........................

το χαντμπολ στην ευρωπη ειναι σε 7 χωρες πρωτο και σε ολες τις αλλες(εκτος απο ελλαδα-τουρκια-ισπανια)δευτερο

babis99

• Guest
« Reply #745 on: May 25, 2009, 11:24:55 »
Α!Και για οσους δουν το βιντεακι..το 22 απο το κιελ παιρνει 2.2 εκατομμυρια ευρω το χρονο...................

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #746 on: May 25, 2009, 11:27:04 »
δλδ 2 εκ. πανω απο το συνολικο μας μπατζετ?

:ambulance:

babis99

• Guest
« Reply #747 on: May 25, 2009, 11:29:17 »
ναι,αν βαλω και διαφημισεις κτλπ κτλπ.......αστο φιλε.....βεβαια δεν πιανει τον μπεκαμ αλλα ειναι καλα λεφτα........γιαυτο αν δεν θελετε να χανουμε απο αυτους για 60 γκολ διαφορα...παρτε διαρκειας και να ερχεστε στα ματς......το χαντμπολ που παιζουν αυτοι ειναι διατημικο........

makptol

• Guest
« Reply #748 on: May 25, 2009, 11:29:53 »
Ειναι στην εθνικη ο Τσιφ...........απο τις πρωτες επιλογες του ομοσπονδιακου............παιδια,ηδη χτεσ η διοικηση ειχε τις πρωτες συναντησεις για μεταγραφες...........να ξερετε οτι θα ειναι πολυ μεγαλες........οσο για την εδρα του κιελ............ακομα δεν εχετε δει τιποτα αδελφια........................

το χαντμπολ στην ευρωπη ειναι σε 7 χωρες πρωτο και σε ολες τις αλλες(εκτος απο ελλαδα-τουρκια-ισπανια)δευτερο

μπαμπη το πλατακι δεν μπορει με μετατροπες να γινει εδρα της ομαδας ?

babis99

• Guest
« Reply #749 on: May 25, 2009, 11:35:25 »
Mπορει,αλλα το δινουνε???????????θα βαλουν κερκιδες στη μικρα -3- και απο απεναντι.....αρα θα μεγαλωσει το γηπεδο...........ας γεμιζουμε πρωτα αυτο και βλεπουμε για παλατακι.........

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #750 on: May 25, 2009, 11:54:27 »
αν και ψιλό offtopic, ρε παιδιά μην συγκρίνουμε τώρα το ΤΗW KIEL που παίζει σε γήπεδο 10.000 θέσεων
και έχει budget αστρονομικό ! Recordholder στα γερμανικά πρωταθλήματα και πάει λέγοντας....
άλλωστε στην πόλη του Kiel το πρώτο βιολί είναι το handball και όχι το ποδόσφαιρο.....
Η' αυτή η Ciuadad Real που έχει αφεντικό δισεκατομμυριούχο....
είμαστε στα πρώτα νηπιακά βήματα σε αυτό το θέμα, αλλα για αρχή
καλο και το πρωτάθλημα  :P και η συμμετοχη στο EHF ChampionsLeague  ;D

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #751 on: May 25, 2009, 13:20:34 »
Να πω και εγω καποια πραγματακια...
πραγματικα ξενερωσα-αηδιασα-στεναχωρεθηκα για τα πραγματα που ειπε ο μπαμπης.Τι ντροπη...ντροπη που πραγματικα ντρεπομαι να μαθευτει,να γελασει ο κοσμος με τα χαλια μας

τα παιδια πραγματικα με τρελαναν και χαρηκα που τους εχω δει απο κοντα και τους στηριξα οσο μπορουσα

για μενα το θεμα ειναι να αλλαξουμε σελιδα οσο αναφορα την στηριξη στον ερασιτεχνη ΠΑΟΚ.Και να τον στηριζουμε σε ολα τα τμηματα του.Σε αυτα που παιρνοθν πραωταθληματα και σε αυτα που φυτοζωουν.Να τραβηξουμε κοσμο,ανθρωπους να βαλουνε λεφτα...

αυτοι που ειναι μιας αλλης οπαδικης νοοτροπιας πρεπει να τραβηξουν και αλλους με το μερος τους...εγω οπως εταξα στον εαυτο μου  πριν το ματς με τον πανελληνιο και στα παιδια που δωσανε και την ψυχη τους θα αγορασω εισητηριο διαρκειας,ετσι μονο και μονο επειδη με εκαναν περηφανο

ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #752 on: May 25, 2009, 13:31:43 »
θερμα συγχαρητηρια κι απο μενα εστω και λιγο καθυστερημενα.Ο ΠΑΟΚ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #753 on: May 25, 2009, 13:34:04 »
ποτέ δεν θα παίξουμε παλατάκι γιατί δεν τηρεί τις προδιαγραφές και στη μίκρα καλή έδρα μπορείς να κάνεις

H Μίκρα δεν πληροί τις προδιαγραφές του τσάμπιονς λιγκ αδερφέ, νομίζω θέλουμε-δεν θέλουμε τα ευρωπαικά ματς θα τα δίνουμε Παλατάκι. Να δούμε αν εκεί θα μπορούμε να φτιάξουμε αξιοπρεπή ατμόσφαιρα (που δεν το νομίζω)..

@screwdriver ωραίος αδερφέ  :thumbok:

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #754 on: May 25, 2009, 13:38:37 »
Δεν αλλάζει και αυτό το τόπικ σε "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2009"?

Bayern4

• Guest
« Reply #755 on: May 25, 2009, 14:07:36 »
Επίσης δεν ξέρω για σας, αλλά κατά τη γνώμη μου στο ματς χθες κάναμε την καλύτερη κερκίδα της χρονιάς σε εντός έδρας αγώνα, σε όλα τα αθλήματα. Παλμός και ενέργεια αδιάκοπα, τα συνθήματα κρατούσαν 10-15 λεπτά, οι σημαίες δεν κατέβηκαν στιγμή.
+4
το ιδιο εγραψα κ γω.

babis αληθευει οτι ο Υετιων εκανε δηλωση οτι αν παιρναμε το πρωταθλημα θα παντρευοταν;;  :P

babis99

• Guest
« Reply #756 on: May 25, 2009, 14:14:22 »
ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!!!!!!!!!ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ!!!!!!!!!!!!

babis99

• Guest
« Reply #757 on: May 25, 2009, 14:16:36 »
παρτε ολοι μετροσπορτ,σπορ του βορρα,δικεφαλο του βορρα και αγγελιοφορο(τουλαχιστον αυτες πηρα εγω).........εχει αφιερωμα στο χαντμπολ!!!!!!!συγκλονιστικο αφιερωμα.............και χθες ειχε 6σελιδα

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #758 on: May 25, 2009, 14:24:20 »
Γιατι να μη παραχωρούν το κλειστό της Πυλαίας για αγώνες ενος τμήματος του Π.Α.Ο.Κ. ; Δεν κατάλαβα; Δεν νομίζω οτι πρέπει να υπάρχει κανένας ενδιασμός.

Το παλατάκι το παραχωρούσαν οι αρμόδιοι στο κράτος για το φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης (ποιος ξέρει τι χρέη μπορεί να είχαμε και να έχουμε,για τη συντήρηση του κλειστού και αναγκαστηκά το παραχωρούμε) με αποτέλεσμα το τμήμα basket να μην έχει έδρα για τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος και να πέρνει αναβολή (ξεφτίλα) και να μη το παραχωρούν σε τμήμα του συλλόγου;
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

babis99

• Guest
« Reply #759 on: May 25, 2009, 14:46:23 »
απο τις εκατονταδες συνεντευξεις που εδωσαν οιπαικτες μας πηρα μια του καπτεν μας του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΟΥΛΙΔΗ και σας την παρουσιαζω......της εφημεριδας γκολ

«Να κρατήσουμε τα σκήπτρα»

Στην όγδοη σεζόν του στον ΠΑΟΚ ο Αντώνης Σαουλίδης γεύτηκε τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του «δικέφαλου» έχει ζήσει πολλά με τη φανέλα του συλλόγου, καθώς έμεινε στην ομάδα ακόμα και στα δύσκολα. Οταν δηλαδή ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί το 2005 στην Α2. Δικαιωματικά, τα ξημερώματα της Κυριακής επέστρεψε σπίτι του με το τρόπαιο αγκαλιά.

- Αντώνη, αν σου έλεγε κάποιος ότι το Μάιο θα ανεβείς με το κύπελλο του πρωταθλητή στο Λευκό Πύργο, τι θα του έλεγες;

«Δεν θα τον έλεγα τρελό! Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να φτάσουμε στον τίτλο, αλλά όχι ανέφικτο. Ηταν μέσα στις σκέψεις μας ο τίτλος, όμως νομίζω πως την όλη υπόθεση τη χειριστήκαμε εξαιρετικά. Ηταν στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Προς το τέλος της κανονικής περιόδου βρεθήκαμε σε φόρμα, τερματίσαμε πρώτοι και εκεί καταλάβαμε πως ο τίτλος πλέον είναι στο χέρι μας».

- Τι είχε ο ΠΑΟΚ που δεν το είχαν οι άλλες ομάδες και έφτασε στον τίτλο;

«Μερικές φορές τα πράγματα είναι απλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο βασικά πράγματα. Πληρότητα στο ρόστερ του και διοικητική σταθερότητα».

- Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ. Τι πρέπει να κάνει για να διατηρηθεί εκεί;

«Θα πρέπει να θωρακιστεί το ρόστερ και στη συνέχεια να εμπλουτιστεί με παίκτες αξίας για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα. Την ερχόμενη σεζόν όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή. Εμείς, λοιπόν, πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί για να αντέξουμε».

- Τι σημαίνει αυτός ο τίτλος για τον Αντώνη Σαουλίδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ;

«Είναι δικαίωση της επιλογής μου να βρεθώ στον ΠΑΟΚ το 2001. Ηταν μια σημαντική απόφαση που πήρα. Ασχολούμαι με το άθλημα πολλά χρόνια. Αν σκεφτείς ότι η ελληνική ομοσπονδία ιδρύθηκε το 1979 και εγώ ασχολούμαι από το 1986, καταλαβαίνεις πως μιλάμε για μια ζωή. Οταν επέλεξα τον ΠΑΟΚ, το έκανα διότι θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα φτάσει ψηλά. Αυτό δεν έγινε αμέσως. Υπήρξαν αρκετές δυσκολίες, που έκαναν πολλούς να το σκεφτούν ακόμα περισσότερο. Υπήρχαν αρκετά εμπόδια. Φτάσαμε να παίξουμε ακόμα και στην Α2 όταν είχαμε χάσει την παραμονή σε παιχνίδια με τον Διομήδη Αργους. Στα δύσκολα χρειάζονται αποφάσεις με ψυχραιμία. Εκτοτε, βάλαμε τα πράγματα κάτω και δουλέψαμε όλοι. Ολοι, σε όλα τα επίπεδα. Καταφέραμε να βρεθεί ο ΠΑΟΚ για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν στην Ευρώπη. Με σταθερά βήματα ανεβαίναμε επίπεδο και φέτος φτάσαμε να κάνουμε πράξη αυτό που είχαμε σκοπό: να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τον τίτλο».