Author Topic: ΠΑΟΚ Handball περίοδος ( 2008 - 2009 )  (Read 22612 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peja_4

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ Handball περίοδος ( 2008 - 2009 )
« Reply #700 on: May 24, 2009, 09:26:18 »

moutsouris2

• Guest
« Reply #701 on: May 24, 2009, 10:21:42 »
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του χάντμπολ!!!
Να είναι πάντα καλά και να μας δώσουν κι άλλες χαρές. Έστω κι αν δεν έχουν την στήριξη μας πάντα.
ΑΝΤΕ ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΚΑΡΑΑΑ!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #702 on: May 24, 2009, 10:49:16 »

Συγχαρητηρια στους παικτες μας(αν και μερικοι ειναι αλλοθρησκοι)!!!

Η καρδιά του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου είναι ανοιχτή για το κάθε απολωλως πρόβατο . . .
για τον κάθε ένα που παραπλανήθηκε και τράβηξε το στραβό δρόμο, υπάρχει η δυνατότητα της επιστροφής.
Με τέτοιες στιγμές, όσοι τους δεν είναι, θα γίνουν  ;)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #703 on: May 24, 2009, 10:59:13 »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ HANDBALL !
Μας έδιξαν τι πρέπει να εστί ομάδα του ΠΑΟΚ !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν πόσταρα στη διάρκεια των τελικών για να μην το γρουσουζέψω. ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ!

Ρε μλκ κι εγω!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΛΗΗΗΗΜΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ!!!!!!!

μην σας ξαναδώ να κάνετε post ξανά στα αθλητικού περιεχομένου topic εσάς τους δυο...... ! ! ! !
από εδώ και πέρα τα post σας θα περιορίζοντε στα topics για μουσική, έργα, ευχές γενεθλίων, και video.... γκεγκέ ?
 :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #704 on: May 24, 2009, 11:49:09 »
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Με καρδιά και ψυχή κάναν έναν απίστευτο δεύτερο γύρο
χωρίς να ηττηθούν και δόξασαν το Δικέφαλο που φορούν στην
φανέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ που μας έκαναν περήφανους
και όπως λέει και η αρχηγάρα μας ο Σαουλίδης σειρά
έχει και το ευρωπαικό!!

ΠΑΟΚ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #705 on: May 24, 2009, 11:54:59 »
Δε μπορω να συνελθω απο χθες...Ειμαι υπερβολικα περηφανος που καποτε ημουν στο εφηβικο του ΠΑΟΚ ("μεταγραφη" απο την ιστορικη ομαδα ΤΟΥ Πηγασος 24). Μεγαλη επιτυχια παντως πολυ μεγαλη παιδες λαμβανοντας υποψη οτι γνωριζω το συγκεκριμενο τμημα πανω από 18 χρονια...Ομολογω οτι είναι απιστευτο αλλα κατορθωτο αλμα...

ΠΑΟΚ πρωταθλημα ξανα....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #706 on: May 24, 2009, 13:27:54 »
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους ανήκουν στο τμήμα χάντμπωλ και μας δώσανε αυτή τη χαρά.

Σκεπτόμουν χθες πόσες χιλιάδες ΠΑΟΚτσάκια ζήσανε το πρώτο τους πρωτάθλημα και πως πρέπει να ένιωσαν. Έτσι πρέπει να νιώθει ο ΠΑΟΚτσής σε κάθε άθλημα. Αυτό είναι ΠΑΟΚ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

SKAILS

• Guest
« Reply #707 on: May 24, 2009, 13:28:32 »
ημουν κ εγω εκει,μπραβο στα παιδια,στον ΑΣ ΠΑΟΚ και φυσικα στο προπονητικο τιμ.αντε κ του χρονου,στηριξη ΣΕ ΟΛΑ τα τμηματα του ΠΑΟΚ,300 με 500 ατομα σε καθε ματς για τα τμηματα αυτα κ θα κανουμε θαυματα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #708 on: May 24, 2009, 13:29:08 »
ελπίζω να μην γίνει ότι έγινε πριν δυό χρόνια με την ομάδα του βόλευ που έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό του πρωταθλήματος και η επιβράβευσή της ήταν να διαλυθεί σε μια νύχτα!!! Θα πρέπει αυτή η ομάδα να διαφυλαχτεί και να ενισχυθεί ουτως ώστε και του χρόνου να πάρει το πρωτάθλημα και να πρωταγωνιστήσει στην ευρώπη όπως φέτος!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #709 on: May 24, 2009, 13:50:02 »
Συγχαρητηρια σε ολα αυτα τα παιδια που απο την εναρξη του παιχνιδιου εδειξαν ποιος ειναι ο καλυτερος....

Καταπληκτικη ατμοσφαιρα απο ολους μας,η ζεστη ανυποφορη που ομως οσο περνουσε η ωρα και ειμασταν ετοιμοι να σηκωσουμε το τροπαιο,γινοταν πορωση....

Απιστευτα συναισθηματα,απιστευτος λαος....

Να στε καλα ρε παλικαρια που δοξαζετε το ονομα του ΠΑΟΚ......Σας ευχαριστουμε ολους μεσα απο την καρδια μας...

Αντε η ομαδαρα μας να ερθει την αλλη Κυριακη στην Τουμπα,να τους αποθεωσουμε 30.000 και να δουν και αυτοι που δεν ηρθαν ποια ειναι αυτα τα παιδια που τιμησαν επαξια την φανελα του ΠΑΟΚ....

melina

• Guest
« Reply #710 on: May 24, 2009, 14:08:52 »
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Συγχαρητήρια στην ομάδα!

apostolos

• Guest
« Reply #711 on: May 24, 2009, 14:51:34 »
Μας έδιξαν τι πρέπει να εστί ομάδα του ΠΑΟΚ !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν πόσταρα στη διάρκεια των τελικών για να μην το γρουσουζέψω. ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ!

Ρε μλκ κι εγω!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΛΗΗΗΗΜΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ!!!!!!!

μην σας ξαναδώ να κάνετε post ξανά στα αθλητικού περιεχομένου topic εσάς τους δυο...... ! ! ! !
από εδώ και πέρα τα post σας θα περιορίζοντε στα topics για μουσική, έργα, ευχές γενεθλίων, και video.... γκεγκέ ?
 :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D

Μλκ αν μου κόψεις τις μεταγραφές θα αρχίσω τα σκληρά ναρκωτικά, το κρίμα στο λαιμό σου.... ;D

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #712 on: May 24, 2009, 16:02:55 »
Πολλά συγχαρητήρια για αυτή την ομάδα, για αυτό το πρωτάθλημα, για όλη την περηφάνεια που γέμισαν εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες, τα λόγια καταντούν περιττά. Είχα την τύχη από πολύ νωρίς να γνωρίσω την προσπάθεια που γινόταν από το καλοκαίρι στο τμήμα αυτό και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι ο έφορος της ομάδας, κύριος Τόλης Αποστολίδης, επιβεβαιώθηκε απόλυτα, και στο ότι η ομάδα θα έκανε πρωταθλητισμό, αλλά και στο ότι ο λαός του ΠΑΟΚ αγκαλιάζει κάθε τι καλό που βλέπει. Μακάρι λοιπόν αυτή η επιτυχία να είναι απλά το εφαλτήριο για μια μεγάλη συνέχεια.
ΠΑΟΚ δεν είμαστε μόνο για το ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ είναι ό,τι φορά το δικέφαλο στο στήθος και νομίζω χθες το αποδείξαμε. Και πάλι λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, στον κύριο Αποστολίδη, στον προπονητή τον Στέλιο Σεϊρεκίδη και πάνω από όλους στους παίκτες, γιατί ΠΑΟΚ είσαι!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

GeorgT

• Guest
« Reply #713 on: May 24, 2009, 16:14:13 »
Σορρυ Ντανι αλλα ο λαος του ΠΑΟΚ ποτε δεν αγκάλιασε αυτην την προσπάθεια!

Μονο στο τελευταιο ματς είχαμε κοσμο δυστυχώς κ αυτή η ομάδα μετα το κακο ξεκίνημα εκανε απιστευτη πορεία!!! :-\ :-\

babis99

• Guest
« Reply #714 on: May 24, 2009, 16:15:25 »
                     ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.................ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ.................

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ(ΚΕΝΤΡΙΚΗ)

Λοιπον,καιρος να γραψω κιεγω.........Πριν απο 5 χρονια οταν η ομαδα επεσε α2 πολλοι σηκωθηκαν και εφυγαν.......2 ανθρωποι καθησαν στην ομαδα ο ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ..........Ο πρωτος απο αγαπη και ο δευτερος απο οραμα και απο την πειθω του πρωτου.....πολλοι τους κοροιδευαν.........η στηριξη απο τη διοικηση και τον κοσμο μηδαμινη..........τον επομενο χρονο η ομαδα και παλι στην Α1.......κανει καλη χρονια και βγαινει ευρωπη..............ο κοσμος και παλι ανυπαρκτος......συνεχιζεται η προσπαθεια για ακομα 2 χρονια οπου ξαναβγαινουμε ευρωπη με ελαχιστα χρηματα και με καποιους ανθρωπους να βαζουν απο την τσεπη τους........(Τολης Αποστολιδης)....φετος γινεται μια καλη προσπαθεια και με την δικια μου παροτρυνση προς τον κοσμο οσους μαζευα 50-60 ατομα.πολυ δουλεια απο την τεχνικη ηγεσια(ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ,ΥΕΤΙΩΝ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ΠΕΤΡΙΔΗΣ),καλες μεταγραφες με το 9ατο ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ......ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ........200 ΕΜΕΙΣ-800 Ο ΠΡΩΤΟΣ......ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.........καταφερνουμε και μπαινουμε στα πλευ οφ στη 1η θεση.........καλη πορεια στην ευρωπη και στο κυπελλο αλλα ατυχιες και στα 2..............πρωτο ματς πλευ οφ με θερμαικο , ικανοποιητικος κοσμος για χαντμπολ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.........ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..........ΤΕΤΑΡΤΗ με τον διομηδη....το γηπεδο αδειο..γυρω στα 300 ατομα(ασχετα οσα γραφαμε και λεγαμε.).............και χθες το σαββατο θυμηθηκαν ολοι αυτο το τμημα.............και οπως γνωριζετε οι περισσοτεροι ,ειμαι στα εισητηρια........μου ερχονται σε καποια στιγμη 60 ατομα και πανε να μπουνε χωρις να πληρωσουν......τους σταματαω και τους λεω τουλαχιστον να πληρωσουν δια 3...60 δια 3=20 εισητηρια........και μου λεει ενας με θρασος..τι λες ρε μαλακισμενο?τοσΑ χρονια μας παρακαλατε να ερθουμε και τωρα που ερχομαστε μου λες να πληρωσω???????δε γαμιεσαι??????????αυτο ειναι αδερφια.......δεν ξερω εγω σαν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ τι θα πει πρωταθλημα και τωρα που ηρθε η στιγμη να το παρω ο αλλος δεν θελει να δωσει 5 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΑ??????????? 5 ΕΥΡΩ...........ΚΑΙ για να ολοκληρωσω,χθες μαζεψαμε 2000 ευρω..........μας κλεψαν 40 εισητηρια σε ενα ντου και εγω πρεπει να δωσω απο την τσεπη μου 200 ευρω......και αυτα το 2000 ευρω ξοδευτηκαν για να διασκεδασουν τα παιδια στην Πεγκη ζηνα χτες............αν δεν τα ειχαμε μαζεψει,ουτε εκει θα πηγαιναμε,με πασατεμπο θα τη βγαζαμε..........αφηστε που εφαγα και ξυλο απο καποιους επιτηδειους που πηγαν να μπουν ετσι..................τεσπα...........

Ο προεδρος υποσχεθηκε οτι θα βοηθησει,και ηδη η τεχνικη ηγεσια ετοιμαζει βομβες για μεταγραφες.......θα σας ενημερωνω.........champions league ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ..............

ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ......................

ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ............babis99

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #715 on: May 24, 2009, 16:22:24 »
δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει περάσει στην ιδιοσυγκρασία πολλών παοκτσήδων η κούτρα!! Κι άντε 20-30 ευρώ δεν μπορούν να πληρώσουν αλλά ούτε 5 ευρώ???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

GeorgT

• Guest
« Reply #716 on: May 24, 2009, 16:26:43 »
εεμμμ συνηθίσαμε να μας φταίνε τα τουρνικέ κ ο σαντος, εμείς ποτε δε φταίμε!

makptol

• Guest
« Reply #717 on: May 24, 2009, 17:00:32 »
                    ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.................ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ.................

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ(ΚΕΝΤΡΙΚΗ)

Λοιπον,καιρος να γραψω κιεγω.........Πριν απο 5 χρονια οταν η ομαδα επεσε α2 πολλοι σηκωθηκαν και εφυγαν.......2 ανθρωποι καθησαν στην ομαδα ο ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ..........Ο πρωτος απο αγαπη και ο δευτερος απο οραμα και απο την πειθω του πρωτου.....πολλοι τους κοροιδευαν.........η στηριξη απο τη διοικηση και τον κοσμο μηδαμινη..........τον επομενο χρονο η ομαδα και παλι στην Α1.......κανει καλη χρονια και βγαινει ευρωπη..............ο κοσμος και παλι ανυπαρκτος......συνεχιζεται η προσπαθεια για ακομα 2 χρονια οπου ξαναβγαινουμε ευρωπη με ελαχιστα χρηματα και με καποιους ανθρωπους να βαζουν απο την τσεπη τους........(Τολης Αποστολιδης)....φετος γινεται μια καλη προσπαθεια και με την δικια μου παροτρυνση προς τον κοσμο οσους μαζευα 50-60 ατομα.πολυ δουλεια απο την τεχνικη ηγεσια(ΣΕΙΡΕΚΙΔΗΣ,ΥΕΤΙΩΝ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ΠΕΤΡΙΔΗΣ),καλες μεταγραφες με το 9ατο ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ......ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ........200 ΕΜΕΙΣ-800 Ο ΠΡΩΤΟΣ......ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.........καταφερνουμε και μπαινουμε στα πλευ οφ στη 1η θεση.........καλη πορεια στην ευρωπη και στο κυπελλο αλλα ατυχιες και στα 2..............πρωτο ματς πλευ οφ με θερμαικο , ικανοποιητικος κοσμος για χαντμπολ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.........ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..........ΤΕΤΑΡΤΗ με τον διομηδη....το γηπεδο αδειο..γυρω στα 300 ατομα(ασχετα οσα γραφαμε και λεγαμε.).............και χθες το σαββατο θυμηθηκαν ολοι αυτο το τμημα.............και οπως γνωριζετε οι περισσοτεροι ,ειμαι στα εισητηρια........μου ερχονται σε καποια στιγμη 60 ατομα και πανε να μπουνε χωρις να πληρωσουν......τους σταματαω και τους λεω τουλαχιστον να πληρωσουν δια 3...60 δια 3=20 εισητηρια........και μου λεει ενας με θρασος..τι λες ρε μαλακισμενο?τοσΑ χρονια μας παρακαλατε να ερθουμε και τωρα που ερχομαστε μου λες να πληρωσω???????δε γαμιεσαι??????????αυτο ειναι αδερφια.......δεν ξερω εγω σαν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ τι θα πει πρωταθλημα και τωρα που ηρθε η στιγμη να το παρω ο αλλος δεν θελει να δωσει 5 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΑ??????????? 5 ΕΥΡΩ...........ΚΑΙ για να ολοκληρωσω,χθες μαζεψαμε 2000 ευρω..........μας κλεψαν 40 εισητηρια σε ενα ντου και εγω πρεπει να δωσω απο την τσεπη μου 200 ευρω......και αυτα το 2000 ευρω ξοδευτηκαν για να διασκεδασουν τα παιδια στην Πεγκη ζηνα χτες............αν δεν τα ειχαμε μαζεψει,ουτε εκει θα πηγαιναμε,με πασατεμπο θα τη βγαζαμε..........αφηστε που εφαγα και ξυλο απο καποιους επιτηδειους που πηγαν να μπουν ετσι..................τεσπα...........

Ο προεδρος υποσχεθηκε οτι θα βοηθησει,και ηδη η τεχνικη ηγεσια ετοιμαζει βομβες για μεταγραφες.......θα σας ενημερωνω.........champions league ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ..............

ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ......................

ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ............babis99

απιστευτο ρε τι μαλακες ειναι καποιοι ....... >:( >:(

northeagle_4

• Guest
« Reply #718 on: May 24, 2009, 17:16:56 »
Μας έδειξαν τι πρέπει να εστί ομάδα του ΠΑΟΚ !
:thumbok:

:headbang:

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #719 on: May 24, 2009, 17:29:52 »
ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ....ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΤ1 ΣΕ ΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΠΥΡΣΟΙ Κ Η ΑΠΟΠΝΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΟΚ.....ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ...ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΟΜΩΣ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.....ΤΕΛΟΣ,ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....
                      ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2009......................