Author Topic: Ασπρόμαυρες (κ μη) φανέλες από άλλες ομάδες  (Read 1272 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Μιας κ εχω μαζέψει μερικές φωτογραφίες απο διάφορες άλλες ομάδες είπα να ανοίξω ενα τοπικ να σχολιάσουμε πως θα θέλαμε να ειναι περίπου η φανέλα μας την επόμενη χρονια:

;D ;D

agamemnon

• Guest
ωραιο topic αδελφε.....

Offline Dani -4-

• Αλλαγή

της Valencia μου φαίνονται πολύ ωραίες
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline sabbath

• Αλλαγή

παιδια το βαζω εδω περα....αυτη ειναι η αγαπημενη μου φανελα ever....με τις φαρδιες ριγες.....απο το 1995
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
Αυτο περισσότερο δίχρωμη μπορείς να την θεωρήσεις παρ ρίγες ρε sabbath!

Κάπως ετσι δηλαδή:

Offline sabbath

• Αλλαγή
ειναι διαφορετικη απο την πανω....εχει 4 ριγες......βασικα αν βαλεις στο Paok tv δες τις φανελες τις ομαδας απο το ματς με το γαυρο το 3-0 το 94-95....για αυτες ακριβως μιλαω..... ;)...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Συγνώμη τώρα, αλλά αν θέλετε να ξεκινήσετε τέτοιο θέμα, θα πρέπει να έχετε κάποια δεδομένα.
Ούτε adidas έχουμε, ούτε Nike, ούτε Umbro.

Άρα θα πρέπει να βάζετε ως δείγματα αποκλειστικά φανέλες της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρίας.

Αν και δεν νομίζω ότι (τελικά) θα προσφέρει κάτι αυτό το θέμα, αφού καμιά εταιρία δεν πρόκειται να ρωτήσει ή να συμβουλευθεί κάποιο forum για να επιλέξει.

ΥΓ. Πραγματικά όμορφη η φανέλα της σεζόν 94-95, αλλά η ομορφότερη για μένα ήταν αυτή της περιόδου 1975-76.

gdaou
"γάβροι=κότες"

GeorgT

• Guest
Για τη επίσημη φανέλα υπάρχει ξεχωριστό τοπικ (http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=7375.0 )όπου είχα ποσταρει κ μερικές τροποποιήσεις απο φανέλες τις puma. Για να μην γινει χαμός με οφτοπικ μηνύματα άνοιξα αυτο. Για πιο  ελεύθερη συζήτηση!
Το βραδακι θα επεξεργαστώ την φανέλα 94-95 που λέτε.
+Σε ενα απο τα επόμενα μηνύματα θα ποσταρω κ μερικές φανέλες ρετρό που βγάλανε φέτος διάφορες ομάδες (liverpool, HSV)
« Last Edit: June 23, 2008, 22:53:10 by GeorgT »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
οk, sorry.
Δεν κατάλαβα το "ύφος" του Θέματος.
gdaou
"γάβροι=κότες"

GeorgT

• Guest
Αρχικα μερικές φανέλες που βγήκαν σε στυλ ρετρό (με πρότυπο κάποιες παλιες συγκεκριμένες φανέλες):

τωρα για φέτος παίζει αρκετά το ενδεχομενο να ειναι κάπως ετσι η δικιά μας φανέλα (Puma με ρίγες):

κ τελος μερικές που άρεσαν εμένα:

(αυτην μάλλον κ θα την πάρω γιατι μεγάλωσα Φρανκφούρτη χεχεχ)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Αν θυμαμαι καλα τις παραπανω φωτο εχει ποσταρει ενα παιδι απο Σουηδια και τις ειδα στο forum του paokmania
« Last Edit: April 20, 2009, 19:36:32 by tsakalaki »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
To ligotero sillektiki i fanela Dollberg..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

GeorgT

• Guest
Οι 10 χειρότερες φανέλες ομάδων!

http://www.sport24.gr/html/ent/449/ent.222449.asp

Offline blue_eyes

• Βασικός

Αν θυμαμαι καλα τις παραπανω φωτο εχει ποσταρει ενα παιδι απο Σουηδια και τις ειδα στο forum του paokmania

homo ωραιο χαλι..  :o

πλακα κανω..respect αδερφε για τη συλλογη

η φανελα Ζουμπουλης ειναι η πιο συλλεκτικη απο ολες..εγω ψαχνω καιρο μια απο τις παλιες με την διαφημιση ΑΓΝΟ μπροστα ή με Περσικα

οποιος εχει ας πμ
« Last Edit: April 20, 2009, 19:37:00 by tsakalaki »

GeorgT

• Guest
Mιας κ πλησιάζει ο Μάιος δείτε μερικές φανέλες που θα φορεθούν του χρόνου (να ξέρουμε θα μπορούσαμε να έχουμε κ εμείς)

νεα ριγέ της πουμα:

ο γιακας ειμαι σίγουρος κ σε εμάς θα παίζει έτσι,

μια αλλη πουμα μονόχρωμη (δεν ειναι απίθανο να έχουμε σαν μονόχρωμη αυτην)

μια ωραια ασπρομαυρη ριγε

η νεα (μαλλον) της Bayern που διερευσε απο εκθεση στη γιαπωνια

ειναι παρόμοια με τη φετινή New york red bull (μη γελάτε υπάρχει αυτή η ομάδα)

ΤΟ ΠΣΤΡΑΚΙ Ο ΓΛΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗ ΓΑΥΡΟ ΦΑΝΕΛΑ:

http://www.footballshirtculture.com/images/stories/olympiacos-09-10-puma-home-football-shirt.jpg

Έχουμε πει τόσες φορές, σε τόπικ που έχουν πολλές φωτογραφίες μη ποστάρετε μεγάλα μεγέθη.
Σεβαστείτε αυτούς που δεν έχουν γρήγορες συνδέσεις και αργούν να ανοίξουν μια σελίδα.

« Last Edit: April 20, 2009, 19:30:42 by tsakalaki »

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Εμενα μου αρεσε αυτη σαν την περσινη της Λαρσας:

ή αυτη για μονοχρωμη

Αλλα η καλυτερη ειναι αυτη η ριγε

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

GeorgT

• Guest
Καλα η πουμα αυτο το V στο γιακά θα το μαμισει τελείως!

ωραια η ριγε, με μια πατέντα ασπρο μαυρο κ γκρι Outline Θα γινόταν ολα α λεφτα!

GeorgT

• Guest
δειτε φανελα Newcastle (παραγματικα για ριγε ειναι ολα τα λεφτα, adidas τη να λεμε τωρα)

Offline maria-mtb

• Βασικός

πως σας φαινεται? (για σχεδιο οχι για χρωμα)

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Δύο μήνες σχεδόν πριν από την έναρξη της Premiership το www.sportarena.gr εγκαινιάζει τη σεζόν 2009/10 με τον καλύτερο τρόπο. Το μαύρο-ανθρακί χρώμα σε συνδυασμό με τις χρυσές πινελιές στα μανίκια και στον αριθμό του παίκτη, προσδίδουν στη φανέλα μια ιδιαιτερότητα και την καθιστούν ως μία από τις πιο συλλεκτικές εμφανίσεις της ιστορίας της Λιβερπουλ.

Μας αντιγράφει η Liverpool;;;  :tsigaro:
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...