Author Topic: Ibrahima Bakayoko  (Read 13227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
Απ: Ibrahima Bakayoko
« Reply #320 on: June 01, 2009, 16:41:53 »
τι εγινε ρε μαγκες ετσι ξαφνικα???
πειτε και σε μας που δεν ξερουμε?
βγηκε καμια ανακοινωση?? ??? ???

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #321 on: June 01, 2009, 16:42:03 »
Κριμα αν ισχυει αυτο.. αξιζε να παραμεινει στην ομαδα... πολυ καλος φετος και πρωτος σκορερ μας ας μην το ξεχναμε αυτο...

Καλη συνεχεια του ευχομαι αν οντως φυγει...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #322 on: June 01, 2009, 16:44:20 »
Κρίμα άμα φύγει. Θα μας έχει αφήσει όμως πολύ καλές αναμνήσεις. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος με δυνατό χαρακτήρα και πολύ καλός παίκτης. Καλή του συνέχεια.

ΝΑ 'ΧΑ ΤΗΝ Ψ**Η ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ, ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #323 on: June 01, 2009, 16:58:30 »
εγω ελπιζω να ξερουν τι κανουν....

γιατι το να μην ανανεωσεις τον πρωτο σκορερ της περσινης σεζον (που σου εσωσε τουλαχιστον 3 ματσακια)  εχει καποιο ρισκο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Callahan

• Guest
« Reply #324 on: June 01, 2009, 17:03:29 »
Δηλαδή, θα ακουστεί το: Σου πήρα τον πρώτο σου σκόρερ @8%09ακο!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #325 on: June 01, 2009, 17:08:09 »
Ημουν και ειμαι υπερ του Μπακα για αλλη μια χρονια.Περιμενω τις εξελιξεις επισημα πριν παρω θεση,απλα προσωπικα κατανοητες και οι 2 αποψεις-αποφασεις χωρις να πω παραπανω για την ωρα.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #326 on: June 01, 2009, 17:53:59 »
Κριμα αν ισχυει αυτο.. αξιζε να παραμεινει στην ομαδα... πολυ καλος φετος και πρωτος σκορερ μας ας μην το ξεχναμε αυτο...

Καλη συνεχεια του ευχομαι αν οντως φυγει...

φευγει ο πρωτος σκορερ της ομαδας !!!  :cwm22:

αν παει σε αλλη ελληνικη ομαδα ισως το μετανιωσουμε,,,μακαρι να φυγει εξωτερικο.

μπακα σε ευχαριστουμε για ολα  O0 O0 O0 O0 O0 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :rasta: :rasta: :proskino: :proskino: :prosk:

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #327 on: June 01, 2009, 18:08:31 »
πεδεσ σορρυ αλλα Η ΜΑΛΑΚΙΑ...ο τθπος ειναι απο τουσ λιγουσ που μπορει να κανει διεισδηση και τριπλα ενασ εναντιον ενοσ...Ο αναστασακοσ για μενα επρεπε να φυγει. Σε λαθος τοπο και χρονο ειναι παντα ο τυποσ και γκολ βαζει μονο απο καραμπολεσ συν του οτι στισ σεντρεσ...κρυβετε πισω απο τουσ αμιντικοθς τησ αντιπαλης ομαδασ......Ε ΟΧΙ ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #328 on: June 01, 2009, 18:11:18 »
εγω ελπιζω να ξερουν τι κανουν....

εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι ξερουν τι κανουν και το ιδιο θα πρεπε να ισχυει και για ολους μας.

ρισπεκτ στον τριποδο μπακαγιοκο προσωπικα τον στηριζα απο την αρχη της χρονιας (μετα το κλασικο κραξιμο που ριξαμε ολοι οι ξερολες οταν ανακοινωθηκε)

δε θα μου λειψει σαν παιχτης και ελπιζω η διοικηση να φροντισει να μη μας λειψουν τα γκολ του. αν δε τους κανει ομως μαγκες ο φετινος μπακαγιοκο σημαινει οτι ο πηχης της ποιοτητας εχει ανεβει πολυ...ας περιμενουμε να δουμε

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #329 on: June 01, 2009, 18:17:17 »
εγω δεν μπορω να καταλαβω απο που βγηκε αυτο. ανακοινωσε κατι η παε? αν ειναι ετσι το μονο θετικο ειναι οτι θα παρουν χρονο αθανασιαδης παπαζογλου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Callahan

• Guest
« Reply #330 on: June 01, 2009, 18:57:35 »
O Αθανασιάδης μάλλον πάει δανεικός. Αλλά αν φεύγει ο Bakayoko, θα έρθει ακόμη καλύτερος. Σίγουρα πράματα.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #331 on: June 01, 2009, 19:25:33 »
δεν ξέρεις καμιά φορά βέβαια, αλλά ίσως να παίζει και ρόλο ότι οι θέσεις ξένων την επόμενη αγωνιστική περίοδο
να είναι πολύτιμες..........και όπειος με κατάλαβε.....

επείσης αυτή η άποψή μου έρχετε και δένει κουτί και με το παρακάτω quote:
αν δε τους κανει ομως μαγκες ο φετινος μπακαγιοκο σημαινει οτι ο πηχης της ποιοτητας εχει ανεβει πολυ...ας περιμενουμε να δουμε

;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #332 on: June 01, 2009, 19:30:12 »
γκραφιτι στον τοιχο την επικη κεφαλια μεσα στο αλκαζαρ και τους κωλοτουμπες κατα την πτωση απο το αεροπλανικο αλμα.
μπακαγιοκαρε φευγεις αλλα εμεινες στην καρδια μας.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #333 on: June 01, 2009, 19:34:18 »
δεν ξέρεις καμιά φορά βέβαια, αλλά ίσως να παίζει και ρόλο ότι οι θέσεις ξένων την επόμενη αγωνιστική περίοδο
να είναι πολύτιμες..........και όπειος με κατάλαβε.....

O Μπακα έχει και Γαλλική υπηκοότητα από την εποχή που έπαιζε στην Γαλλία.. Άρα δεν καταλαμβάνει θέση ξένου... http://www.transfermarkt.de/de/spieler/3899/ibrahima-bakayoko/profil.html

Για μένα παίκτες όπως ο Μπακαγιόκο είναι υπερπολύτιμοι στον πάγκο μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ... Από εκεί και πέρα δεν είμαι και προπονητής για να ξέρω.. Πάντως θα στεναχωρηθώ πολύ ΑΝ φύγει... Όχι τίποτα άλλο αλλά τον προόριζα για νέο μου πουλέν μετά την φυγή του Βαγγελή :D :D Με βλέπω να βολεύομαι με πουλέν τον Αμπουμπακάρι ;D ;D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #334 on: June 01, 2009, 19:49:04 »
κρατατε μικρο καλαθι μην παθουμε τα ιδια με το σερτζιο.εγω πιστευω θα του ανανεωθει γιατι με τοσο λιγα λεφτα βγηκε πρωτος σκορερ με γκολ ουσιας.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #335 on: June 01, 2009, 19:52:11 »
Στο ραδιο (δε θυμαμαι σταθμο) ειπε πως εχει θεση ξενου. Ο Βασιλοπουλος το μεσημερι ειπε πως τελεσιδικα ΔΕΝ ανανεωνεται.
Τις 10 πρωτες αγωνιστικες δεν ηθελα να τον βλεπω. Και γω δεν το αντεχα. Εκνευριστικο στυλ διανθισμενο με μπολικη τσαπατσουλια και πατινια στα ποδια, σαν πολλους Αφρικανους. Μετα αρχισε να μας ξελασπωνει δινοντας αβερτα βαθμους. στις τελευταιες αγωνιστικες αρχισε να δειχνει και αλλα θετικα στοιχεια οπως τρεξιμο, πιεση μαρκαρισμα. Λυπαμαι που φευγει. Τα λεφτα του τα τιμησε και με το παραπανω και νομιζω οτι ειναι ο μπεστ βαλιου φορ μανι απο ολους. Εμπιστευομαι τη διοικηση και το τεχνικο τημ. Καλη επιτυχια τρελλιαρη Μπακα, καλα ξεμπερδεματα και με τα προσωπικα σου, θα εισαι για παντα στις καρδιες μας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #336 on: June 01, 2009, 20:27:23 »
Χωρίς να θέλω να μειώσω κανένα παίκτη , αλλά δν μπορώ να καταλάβω γιατί διώχνουμε τον Μπακαγιόκο που μας ξελάσπωσε ουκ ολίγες φορές και κρατάμε τον Αναστασάκο. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δν είναι καθόλου σωστή κίνηση, καλή τύχη σου όπου και αν πας Ιμπραήμ...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #337 on: June 01, 2009, 20:36:21 »
ΝΑ 'ΧΑ ΤΗΝ Ψ**Η ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ, ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ!

την ΨΥΧΗ εννοείς, έτσι; ;D

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #338 on: June 01, 2009, 20:39:07 »
Ο μπακα με τα μπονους πρεπει να πηρε πανω απο 250.000 φετος..
Ακομα και αυτα τα λεφτα ισως κανουν τη διαφορα και φερεις εναν πραγματικο παιχταρα για την επιθεση.
Μπραβο στον μπακα για την χρονια του φετος και για τη δουλεια που εκανε.Και το τελευταιο ευρω το αξιζε...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #339 on: June 01, 2009, 20:42:57 »
λογικα ο μπακα ουτε χωρα θα αλλαξει και πιθανως ουτε πολη εξαιτιας του οικογενειακου προβληματος που εχει.τον ευχαριστω για τους βαθμους που χαρισε στην ομαδα φετος
πεδεσ σορρυ αλλα Η ΜΑΛΑΚΙΑ...ο τθπος ειναι απο τουσ λιγουσ που μπορει να κανει διεισδηση και τριπλα ενασ εναντιον ενοσ...Ο αναστασακοσ για μενα επρεπε να φυγει. Σε λαθος τοπο και χρονο ειναι παντα ο τυποσ και γκολ βαζει μονο απο καραμπολεσ συν του οτι στισ σεντρεσ...κρυβετε πισω απο τουσ αμιντικοθς τησ αντιπαλης ομαδασ......Ε ΟΧΙ ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!

η περιγραφη σου ταιριαζει απολυτα στον μπακα παντως

ο αναστασακος αναπληρωνει την θεση του μουσλιμοβιτς (που λογικα του χρονου με προετοιμασια και καλο αγωνιστικο ρυθμο θα παιξει ανετα 25 παιχνιδια) αφου εχουν ιδια χαρακτηριστικα σε αντιθεση με τον μπακαγιοκο