Author Topic: Ibrahima Bakayoko  (Read 13398 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Ibrahima Bakayoko
« Reply #260 on: March 23, 2009, 21:20:18 »
Εχω μεινει αναυδος με την παρτη του ??? ???.

Δεν εχω λογια να περιγραψω τι ρομπα με εχει κανει. Ευτυχως που κρατησα το στομα μου κλειστο ;) ;)

Συνεχισε ετσι παληκαρι μου!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #261 on: March 23, 2009, 22:57:20 »
Εγώ είμαι σίγουρος ότι οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς που εχθές είμασταν στο ματς ήταν σίγουροι ότι θα το κάρφωνε ο ''σκίσεαντίπαλοκολαράκο''...εγώ δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν θα το καρφώσει...το'χει το γ...μένο. Και υπόψη μαυρούλη ότι στην Τούμπα ισχύει το ''δεν ξεχνώ''... 

rokas

• Guest
« Reply #262 on: March 23, 2009, 23:04:37 »
μπακα αλανι το εσκασες το   :tsigaro: :D O0

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #263 on: March 24, 2009, 16:04:01 »
Είναι ιδέα μου ή σκοράει σχεδόν συνέχεια όταν μπαίνει μέσα;;
Αλλά πιστεύω πως είναι παίχτης του 70 και μετά, δεν κάνει για ολόκληρω το ματς..
Είναι εκεί που πρέπει, όποτε πρέπει και σκοράρει..
ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

apostolos

• Guest
« Reply #264 on: May 09, 2009, 05:48:33 »
http://www.sport-fm.gr/article/175918

Ïé ðÝíôå ðïëõôéìüôåñïé ðïäïóöáéñéóôÝò áëëÜ êáé ôá ðÝíôå êáëýôåñá ãêïë ôïõ öåôéíïý ðñùôáèëÞìáôïò ÏÐÁÐ, áíáäåß÷ôçêáí ôçí ÐáñáóêåõÞ, áðü ôçí ÍÅÔ.

ÌåôÜ áðü áõôü ôï ãåãïíüò, ï êïñõöáßïò ðïäïóöáéñéóôÞò ôçò ÷ñïíéÜò êáé ôï êáëýôåñï ôÝñìá, èá ðñïêýøïõí ýóôåñá áðü øçöïöïñßá, ç ïðïßá èá ïëïêëçñùèåß ìßá ìÝñá ìåôÜ ôï ôÝëïò ôùí ðëÝé-ïö. Åêåß, èá Ý÷åé ôï äéêáßùìá íá øçößóåé ï ößëáèëïò êüóìïò…

ÕÐÏØÇÖÉÏÉ MVP

Åóôïãéáíüö (Ðáíéþíéïò)
Ìðáêáãéüêï (ÐÁÏÊ)
Íéêïðïëßäçò (Ïëõìðéáêüò)
Óáëðéããßäçò (Ðáíáèçíáúêüò)
Óêüêï (ÁÅÊ)

E ñå ìåãáëåßá.... :D

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #265 on: May 11, 2009, 09:48:44 »
στο σημερινο πρωτοσελιδο των σπορ του βορρα γραφει οτι ο μπακαγιοκο μετα την ληξη του αγωνα συνεληφθη απο την αστυνομια λογω μηνυσης που ειχε καταθεσει η πρωην συζυγος του...οποιος διαβασε το ρεπορταζ ας γραψει λεπτομερειες...

bagos1

• Guest
« Reply #266 on: May 11, 2009, 10:21:15 »
ειναι απορίας άξιο το γεγονός ότι χτές στα Vip είτανε οι 2 του κόρες με φανέλα του μπαμπά καθώς και μια μαύρη (  η συζηγος του ?? ) πως της ήρθε τώρα να κάνει μύνηση τον άντρα της..........................................

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #267 on: May 11, 2009, 10:40:44 »
έχουν πρόβλημα ρε  και είναι στα δικαστήρια...το έχει πει και ο Μπακαγιόκο αυτό.
προφανώς αγωγές και μηνύσεις για την κηδεμονία έχει ο άνθρωπος και εύχομαι σύντομα να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #268 on: May 11, 2009, 21:13:24 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7817&pubid=2655300

Αθώος ο Μπακαγιόκο!
Αθώος, κατά πλειοψηφία, κρίθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Ιβοριανός επιθετικός του ΠΑΟΚ Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο.

Ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η εν διαστάσει σύζυγός του για επεισόδιο που όπως υποστήριξε εκείνη, έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν επισκέφθηκε τα παιδιά της στο σπίτι όπου διαμένουν με τον 32χρονο διεθνή άσο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μπακαγιόκο αντιμετώπιζε τα αδικήματα της οικογενειακής βίας και της απειλής. Απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι η πρώην σύζυγός του τού έχει δημιουργήσει παρόμοια προβλήματα και κατά το παρελθόν.

Τόνισε μάλιστα ότι ιταλικό δικαστήριο του αναγνώρισε την επιμέλεια των παιδιών, αλλά κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση από την πρώην σύζυγό του. Να σημειωθεί ότι και ο Μπακαγιόκο με τη σειρά του μήνυσε τη γυναίκα για συκοφαντική δυσφήμηση.

γυναίκες σου λέει ο άλλος..... :tsigaro:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #269 on: May 11, 2009, 21:29:38 »
Γαμω το φελέκι της γαμω...αν ηταν σε ηρεμη ψυχικη κατάσταση ο Μπακας θα το κάρφωνε...πτου σου ρε πούστη μου!  :kapnos:
ΑΡχίΔια

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #270 on: May 12, 2009, 12:11:07 »
Μπορεί να το κοροιδεύεις αλλά είναι σημαντική η ψυχική ηρεμία σε έναν ποδοσφαιριστή.

Για παράδειγμα στην Αγγλία οι προπονήσεις (στις περισσότερες ομάδες) γίνονται το πρωί. Ο λόγος λένε οι Άγγλοι πέρα απο τις καλύτερες συνθήκες είναι γιατι θεωρούν οτι ο παίκτης πρέπει να περνάει περισσότερες ώρες στο σπίτι του με τα παιδιά και την γυναίκα του παρά να είναι μέχρι το απόγευμα στο προπονητικό. Με αυτό τον τρόπο οι μανατζερς κρατάνε τον παίκτη όσον τον δυνατόν σε καλύτερη ψυχολογία και πνευματικά ήρεμο προκειμένου να αποδώσει περισσότερο στο γήπεδο.

Κάτι τέτοιο εφάρμοσε ο Ντουμιτρέσκου στον ΠΑΟΚ (δεν είμαι σίγουρος αλλά στην ΑΕΚ το ήξερα απο γνωστό μου ποδοσφαιριστή) δεν μάζευε τους παίκτες σε ξενοδοχεία πρίν τα εντός έδρας αλλα τους άφηνε να είναι με τις οικογένειες τους. Βέβαια το τελευταίο σηκωνει συζήτηση κατα πόσο ο παίκτης μένει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι.

Φυσικά και αυτό δεν συμφέρει παίκτες τύπου Φαν ντε φααρντ Κασίλλας κλπ που όπως είναι γνωστό οι σύντροφοι τους έχουνε τις δυνατότητες να .....αποπροσανατολίζουνε

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #271 on: May 14, 2009, 00:15:59 »
θα διαφωνησω με πολλους και θα πω οτι ο μπακα ηταν σημερα ο καλυτερος!!
παρολο το πακετο απο τη γυναικα σου μπακα σημερα ησουν εξαιρετικος!
μας εχεις δωσει καμια 15αρια βαθμους, προβλεπω να μας στελνεις κ στα προκριματικα του τσου-λου!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #272 on: May 14, 2009, 00:43:43 »
+2000

chiltsid

• Guest
« Reply #273 on: May 14, 2009, 01:29:09 »
φλοκο,εισαι τρελα φιλε!!!!οχι μονο σκοραρε σημερα και εκανε την δουλεια του πολυ καλα,αλλα μαρκαρε,γυριζε πισω να παρει μπαλιες,μπραβο του!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #274 on: May 14, 2009, 01:30:02 »
1os σκόρερ πλέον

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #275 on: May 14, 2009, 01:37:50 »
Ένα μπράβο και απο μένα στον μπάκα και φυσικά στον αρχηγό για την σέντρα πάρε-βάλε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

peja_4

• Guest
« Reply #276 on: May 14, 2009, 01:38:08 »
Ανανεωση στον παληκαρα.
Δευτερα ειχε δικαστηριο, το βραδυ ειχε
παει αυτοφωρο. Παρολα αυτα επαιξε και τα εδωσε ολα

northeagle_4

• Guest
« Reply #277 on: May 14, 2009, 01:41:38 »
στο πρωτο πολυ καλος ,στο δευτερο ψιλοψοφησε γιατι ετρεχε σαν σκυλος και πολυ.
οτι και να πεις για τον  τρελλιαρη τον Φλοκο ειναι λιγο μπορει να ειναι ιγο τσπατσουλης και ψυχακιας αλλα ειναι μεγαλη κλαση το τυπακι.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #278 on: May 14, 2009, 01:50:35 »
κυριακη αυτοφορο δευτερα δικαστηριο τριτη ταξιδι ξενοδοχειο τεταρτη γαμ... . ρε τον ατιμο δεν του πεφτει καθολου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #279 on: May 14, 2009, 01:52:20 »
Δηλαδή τώρα που ξενογ....σε θα τον πάει πάλι αυτόφωρο η γυναίκα του...?