Author Topic: Θρασύμβουλος Φυλής - ΠΑΟΚ 4 - 2 για το κύπελλο Ελλάδος 10/10/2007 ώρα 14:30 Αlpha  (Read 4681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΟΝΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ! ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΚΑΒΛΑ.

Μεχρι και ο παπας την εκανε πολυ πριν το τελος
Ελεγε "αυτοι μας δουλευουνε ρε! μας δουλευουνε"

και μεις του λεγαμε "πανε καντους κανα ευχελαιο να δουμε ασπρη μερα"

και εφυγε ζοχαδιασμενος τελειως.

ππαρεπιπτοντως εγω εφυγα λιγο μετα τους πολλους. και ακουσα μετα το 3-2 στο ραδιο απεξω

και νομιζα οτι θα παει παραταση και θα ξαναμπω.....

σ ολη τη ζωη μου τρελαμενος ΠΑΟΚαρα ως το τελος
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΟΝΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ! ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΚΑΒΛΑ.

Pater Hlia dwse tin euxi sou na doume kamia aspri mera....
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Δεν έβαλε γλώσσα μέσα ο παπας και μόνο για ΠΑΟΚ δεν έλεγε, μας τα ζάλισε...

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
de  peirazei re aliteia kai mono pou irthe papas stin kerkida mas ...toulaxiston kamia proseyxi na erikse na pame kala sto mellon xalali to priksimo ;D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

manos4

• Guest
"Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (10:00), η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.
Βαγγελής και Sznaucner γυμνάστηκαν μόνοι τους, ενώ πρόγραμμα συντήρησης ακολούθησε προληπτικά ο Λάκης. Στην προπόνηση συμμετείχαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, μετά από πρόσκληση του κ. Fernando Santos. Πρόκειται για τους Γουνελά, Παπαστεργίου, Γεωργίου και Τσουκαλά. "

απο το σαιτ της ομαδας.............
ο σαντος καλεσε και αλλα πιστσιρικια................απο αυτους τον τσουκαλα εχω δει μονο και ειναι πολυ καλος
.........................

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
pantos xiroteri apo autous pou exoume twra den nomizo na ine.....

p@oki-92

• Guest
PAOK edo PAOK ekei
PAOK k mesa sti fili
na trome ta tetrabala
kai na goustaroume trela...
kai n goustaroume trela...

REZILIA

Offline Matador

• Αλλαγή
Εγω δεν παραξενευομαι πολυ με αυτες τις ηττες μια και πολλοι παικτες του σημερινου ΠΑΟΚ, ειναι για Γ' εθνικη και οι λιγοι που ξερουν μπαλα, ειναι γηρασμενοι και δεν αντεχουν.
Δεν ειναι τυχαια τα αποτελεσματα στα φιλικα με Μπραουνσβικ, Πανσερραικο, Καστορια και τωρα ο Θρασυβουλος. Ομαδες, με ολο τον σεβασμο, μικρου βεληνεκους οπως και να το κανουμε.
Με δεδομενη μαλιστα την απουσια μερικων ενδεκαδατων, ειμαστε πολυ ΧΩΡΙΟ εκτος εδρας. Μπορει να μας κερδισει και ομαδα Γ' εθνικης. Ο Μιιτσελ ειχε δικαιο.
Εκτος εδρας φαινεται η γυμνια μας γιατι δεν εχουν τις 20.000 να τους παροτρυνουν και να υπερβαλουν εαυτους. Μεσα στην Τουμπα, παιζω και εγω μπαλα και υπερβαλω εαυτο.
Τοσο μπορουν στην πραγματικοτητα, τοσο κανουν. Ο Στ. Μπορμποκης και ο Μιχ. Λεοντιαδης απο τα συμφραζομενα επιβεβαιωσαν την γνωμη μου για τη ποιοτητα του σημερινου ηλικου
Ο τροπος που ερχονται τα αποτελεσματα και οι ηττες ειναι αυτος που μας πειραζει. Μηδεν παθος, αγωνιστικοτητα, μηδεν ματωμα φανελλας, που λεγαμε και σε αλλα τοπικ και πανω απο ολα ΧΕΣΜΕΝΟΙ και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ.

Ευτυχως που δεν ειδα το ματς, το εμαθα απο εδω και οπως διαβασα μια απο τα ιδια ειμασταν εκτος εδρας, ειτε με βαζελο παιζουμε, ειτε με Θρασυβουλο.

Κουραγιο αδερφια, θα δουμε και αλλα τετοια σκαμπανεβασματα. Απο που θα αντλησουμε το κουραγιο; Μα μεταξυ μας, μενοντας ενωμενοι, δινοντας ο ενας στον αλλον ελπιδα για καλυτερο μελλον, στηριζωντας τον Θοδωρη με ΛΥΣΣΑ, αντλωντας κουραγιο απο εκει που το αντλει και ο Θοδωρης παρα τις τρικλοποδιες και τα μαχαιρωματα  που δεχεται καθε ωρα και ημερα.

Λεμε οτι ο Θοδωρης ειναι ΣΚΥΛΟΣ και ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ και οτι εμεις ειμαστε ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ λαος, καιρος ειναι τα ταυτισουμε αυτα τα δυο, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, τωρα που υπαρχει μια καποια διαυγεια στο τουνελ, αν ξεκαθαρισει λιγο το οικονομικο.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΓΚΕΣ, ΣΤΗΡΙΞΗ, γιατι πολλα ακουγονται και γραφονται.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Και κατι για το αρχειο, ο θρασυβουλας νικησε και τη λαρισα 3-1 και περασε στους 4 οπου παιζει με το γαυρο..ειδωμεν..
ειναι η μοναδικη ομαδα που περασε φετος απο το αλκαζαρ και ειχε νικησει και 1-0 στο πρωτο

Offline maria-mtb

• Βασικός
1-3 oxi 3-1.. ;)  genika x8es autos pou evale 3 goal ekane khdeia sta tyria k ektelese ena apsogo penalty...e, twra me gay mhn perimeneis k polla, ws edw htan twra 8a milhsei o theios...

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Όμως ακόμα και την μεικτή κόσμου να νικήσει φέτος ο θρασύβουλας εμένα δεν μου λέει τίποτα!!! Η ήττα του ΠΑΟΚ από αυτή την ομάδα, για μένα, μπαίνει στο κουτί με τις πλέον ντροπιαστικές, μαζί με μπραουνσβάικ, αγροτικούς αστέρες, εθνικούς, απόλλωνες, λίλες βασιλικών κλπ...  
PAOK is a Social Movement!

PAOK_VOLOS

• Guest
13 apodosh to 2plo,vghke oikonomika h xronia gia ael.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
σόρρυ που ανοίγω αυτό το θέμα, αλλά το πρωί που ξύπνησα έφαγα φλας... μαντέψτε ποιός ήταν διαιτητής σε αυτό το παιχνίδι και πως μας "φρόντισε" ιδιαίτερα.

ο doctor κουκουλάκης....
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

LFPADRAM

• Guest
Το κοπροσκυλο...Παντως πλακα πλακα εκεινο το γραμματιο με την ομαδα του αθηναιου στρατηγου νομιζω ειναι ευκαιρια να ξεπληρωθει την Κυριακη. Με καμια παλαμη γκολ ας πουμε γιατι οταν εισαι δυνατος πρεπει να το δειχνεις κιολας.  Οποτε ησουν και σε βρηκαν αδυναμο σε ξευτελισαν οποιοι βρηκαν ευκαρια. Γαμησι και στρατιωτικο περιπατο στις ομαδουλες που βρηκανε και κανανε καποτε. Αλλιως μετα τα ξαναβρισκεις μπροστα σου και λες "φταιω γω που δεν σε γαμησα για να με σεβεσαι"....