Εγω δεν παραξενευομαι πολυ με αυτες τις ηττες μια και πολλοι παικτες του σημερινου ΠΑΟΚ, ειναι για Γ' εθνικη και οι λιγοι που ξερουν μπαλα, ειναι γηρασμενοι και δεν αντεχουν.
Δεν ειναι τυχαια τα αποτελεσματα στα φιλικα με Μπραουνσβικ, Πανσερραικο, Καστορια και τωρα ο Θρασυβουλος. Ομαδες, με ολο τον σεβασμο, μικρου βεληνεκους οπως και να το κανουμε.
Με δεδομενη μαλιστα την απουσια μερικων ενδεκαδατων, ειμαστε πολυ ΧΩΡΙΟ εκτος εδρας. Μπορει να μας κερδισει και ομαδα Γ' εθνικης. Ο Μιιτσελ ειχε δικαιο.
Εκτος εδρας φαινεται η γυμνια μας γιατι δεν εχουν τις 20.000 να τους παροτρυνουν και να υπερβαλουν εαυτους. Μεσα στην Τουμπα, παιζω και εγω μπαλα και υπερβαλω εαυτο.
Τοσο μπορουν στην πραγματικοτητα, τοσο κανουν. Ο Στ. Μπορμποκης και ο Μιχ. Λεοντιαδης απο τα συμφραζομενα επιβεβαιωσαν την γνωμη μου για τη ποιοτητα του σημερινου ηλικου
Ο τροπος που ερχονται τα αποτελεσματα και οι ηττες ειναι αυτος που μας πειραζει. Μηδεν παθος, αγωνιστικοτητα, μηδεν ματωμα φανελλας, που λεγαμε και σε αλλα τοπικ και πανω απο ολα ΧΕΣΜΕΝΟΙ και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ.
Ευτυχως που δεν ειδα το ματς, το εμαθα απο εδω και οπως διαβασα μια απο τα ιδια ειμασταν εκτος εδρας, ειτε με βαζελο παιζουμε, ειτε με Θρασυβουλο.
Κουραγιο αδερφια, θα δουμε και αλλα τετοια σκαμπανεβασματα. Απο που θα αντλησουμε το κουραγιο; Μα μεταξυ μας, μενοντας ενωμενοι, δινοντας ο ενας στον αλλον ελπιδα για καλυτερο μελλον, στηριζωντας τον Θοδωρη με ΛΥΣΣΑ, αντλωντας κουραγιο απο εκει που το αντλει και ο Θοδωρης παρα τις τρικλοποδιες και τα μαχαιρωματα που δεχεται καθε ωρα και ημερα.
Λεμε οτι ο Θοδωρης ειναι ΣΚΥΛΟΣ και ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ και οτι εμεις ειμαστε ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ λαος, καιρος ειναι τα ταυτισουμε αυτα τα δυο, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, τωρα που υπαρχει μια καποια διαυγεια στο τουνελ, αν ξεκαθαρισει λιγο το οικονομικο.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΓΚΕΣ, ΣΤΗΡΙΞΗ, γιατι πολλα ακουγονται και γραφονται.