παντως για να τα λεμε ολα...
αθανατη τουρκικη ψυχη,ο θεος των τουρκων ειναι μεγαλος,το τουρκικο φιλοτιμο και αλλες τετοιες παπαριες θα θελα πολυ να τις ακουσω
και τωρα.μην παρεξηγηθει κανεις.απλα σαν ελληνας δεν γουσταρω να τα ακουω για την παρτη μου μονο και μονο
για να χανω τον μπουσουλα με προσκαιρες χαρες εξαιτιας της μπαλας και να κοιμαμαι ευτυχισμενος.συν το οτι προσπαθουν να με πεισουν
οτι ειμαι ο γαμαω των 5 θαλασσων και των τριων ηπειρων....
γιατι θελουν να κοιμαμαι χαρουμενος;καλα δεν βλεπετε γυρω σας;θα πεινασουμε ρεεε
τα δικα μου σχολια για τους τουρκους εννοειται πως ειναι μπηχτη στους διαμορφωτες της κοινης υπνωσης.εεε λαθος,γνωμης
υ.γ ελπιζω να μην κανω μαλακια και εκτροχιαστει το τοπικ.χαλαρα ολοι ετσι;
είναι σαν να ζητάς μια εφημερίδα που είναι ΠΑΟΚτσήδικη, σε μια καλή πορεία του ρούλη να γράφει <<αρειανάρα>>!
Όπως οι τούρκοι στ αρχίδια τους να γράφουν τέτοιους τίτλους όταν πήρε το Γιούρο η Ελλάδα έτσι και οι Ελληνικές εφημερίδες δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν.
Αν θες τέτοιου είδους αντικειμενικότητα υπάρχει πχ το σάιτ της Ουέφα που όλες οι ομάδες αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο.
Το ότι το ποδόσφαιρο σε κάνει να ξεχνάς τα καθημερινά προβλήματα είναι αλήθεια και ισχύει σε όλο τον κόσμο.
Φυσικό είναι να στήνεται ένα σκηνικό <<χαράς>> μετά από μεγάλες επιτυχίες.
Είναι επιλογή του καθενός το ποσοστό που το ποδόσφαιρο θα επηρεάζει τη ζωή του.
Για μένα μια χρονιά με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και κυπελλούχο θα είναι τέλεια, ακόμα κι αν ζω με 3 ευρώ τη μέρα.