2 me 5 Oktwbriou 8a eimai Lissabona (dipla apo to poluagaphmeno Estoril tou HOMOPAOKUS
). Psaxnw gia dwmatia kai mou exoune brei se meros 20 lepta me to traino apo to kentro ths polhs, gia 30€/bradia (mono dianuktereush). Den kserw ama einai kala, giati exw akousei oti h Portogalia einai fthnh genika. Thelw na rwthsw ama kserei kaneis kammia dieu8unsh sto internet, pou den 8a einai mono sta portogallika, opou 8a mporesw na brw ksenodoxeio mesa sthn polh kai - an einai dunaton - sxetika konta sto aerodromio.
ela re , den h3eres den rwtages.........
lissabona, erwtas.... (mazi me rwmh panta....)
basika kales selides gia book se tetoies faseis einai to
www.venere.com kai to
www.hrs.de !
to venere se dixnei kai xarth ths polhs kai pou briskete to ka8ena hotel alla den exei para polla hotels,
gia ekeino to xroniko diastima se bgazei kamia 60ria, sto hrs exeis kalh leitourgeia apostasewn.
Sto
www.tripadviser.com h' .de exeis kala reviews ka8ws kai sto
www.holidaycheck.de !
basika 2 erwthseis: giati prepei na eisai konta sto aerodromio? gia douleia pas? (einai ligo poio e3w, alla exei kalh sygkoinwnia me bus)
posa euro tabani dineis gia to hotel na se pw pou na thn "peseis" ?
ENNOITE oti otan ftasei o kairos 8a sou kanw thn lissabona paixnidaki, (insider tips gia api8ano non-touristic faghto, trello prwino, nyxta, a3io8eata ktl.)
thn exw perpatisei para pollh ! ma para pollh! elpizw mono na mhn pas epaggelmatiko ta3idi kai den exeis xrono poly.
etoimasou gia liwsimo solas giati einai PER-MA-NENT anifora katifora, be prepared!
gia oti 8eleis edw eimai.............