Author Topic: Ηλίας Αναστασάκος  (Read 9919 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
Απ: Ηλίας Αναστασάκος
« Reply #160 on: June 01, 2009, 15:46:26 »
Μπράβο ρε αγορίνα μου μπράβο με κάνεις να γουστάρω ούτε τουπέ ούτε πολλά πολλά. Ειδικός δεν είμαι θα ήθελα όμως να μείνει στην ομάδα πολύ.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #161 on: June 01, 2009, 15:50:06 »
Ποιός Ατρόμητος; Αυτός που βγήκε στην Ευρώπη, επειδή πήρε τη θέση μας στα χαρτιά; Αυτός ο Ατρόμητος;
gdaou
"γάβροι=κότες"

BIANCONERO

• Guest
« Reply #162 on: June 01, 2009, 16:00:17 »
Εννοειται 1000 μπραβο για τη φετεινη χρονια του! Ετσι κι αλλιως αξιζουν μπραβο για οποιον ματωνει τη φανελα και απο αυτη την αποψη φετος αξιζουν μπραβο σε ολους! Συν τοις αλλοις δειχνει ενταξει και προσγειωμενο ατομο..

Απεδειξε οτι υπηρχε τελικα λογος που αποκτηθηκε και εκοβε καποιων το ματι τους ΞΑΝΑ παρα τις δικες μας γκρινιες εδω για παλτα!

Προσωπικα δεν τον θεωρω κατι ιδιαιτερο σαν παιχτη (οχι οτι δεν μπορει να κανω λαθος), και αυτος και ο Μπακαγιοκο μου θυμιζουν κατι παιχτες απο το παρελθον μας , ονοματα δε λεμε,  και συν τοις αλλοις προσπαθει να παιξει το ρολο του Μουσλι αλλα οχι με την ιδια επιτυχια..
 ΑΛΛΑ εφοσον στελνει τη μπαλα στο πλεκτο (μαζι με το Μπακα) δικαιολογειται απολυτα αν παρθει αποφαση για παραμονη τους!

( Το μονο που με κανει εμενα να το σκεφτομαι ειναι οτι φετος ηταν ο μοναδικος αντι-Μουσλι! Του χρονου θα εχεις ΚΑΙ τον Παπαζογλου που ειναι κι αυτος ιδιας κοψιας παιχτης οποτε δεν ξερω ποσες ευκαιριες θα εχει ο Αναστασακος να κανει εξισου πετηχυμενη χρονια με δεδομενο οτι ο μικρος ισως να εχει τον πρωτο λογο σαν αλλαγη λογω ηλικιας και μελλοντος! )

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #163 on: June 01, 2009, 16:03:57 »
προσπαθει να παιξει το ρολο του Μουσλι αλλα οχι με την ιδια επιτυχια..

εδώ διαφωνώ....δε μας βγήκαν και τα μάτια με τον Μούσλι για να λέμε ΤΟΣΟ μεγάλη η διαφορά του με τους Μπάκα και Αναστασάκο...τα νούμερα ίσως είναι πιο διαφωτιστικά.

στα λόγια όντως...τεράστια διαφορά!  ;)

Callahan

• Guest
« Reply #164 on: June 01, 2009, 16:09:38 »
Τί λέτε ρε φυτά όλοι σας, ο μόνος λόγος που ήρθε αυτός ο άμπαλος στον ΠΑΟΚ είναι ο Κοκορόγιαννης, ο  κολλητός του Ζαγοράκη.

-Αυτά έλεγαν ορισμένοι το καλοκαίρι ορισμένοι, οι οποίοι το βούλωσαν τώρα. Μάλλον ο Ηλίας τους το βούλωσε. Και για να πούμε και λίγα σκορδίστικα: Ο νούμερο ένα παίκτης του ΠΑΟΚ, αν λάβεις υπ' όψιν το value for money.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #165 on: June 01, 2009, 16:11:55 »
από τους πιο χρήσιμους παίκτες φέτος.
και υπόδειγμα επαγγελματία μέσα στο γήπεδο.
Ευχαριστούμε Ηλία.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

northeagle_4

• Guest
« Reply #166 on: June 01, 2009, 16:25:45 »
Παλικαρι ο Ηλιας και γκολτζης.Μπραβο του για ολη την προσφορα και το ηθος του !!!

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #167 on: June 01, 2009, 17:02:58 »
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο πουλέν τον Σπαρτιάτη μας.
Σοβαρός, μετρημένος, επαγγελματίας και προπάντων ουσιώδης.

Ευχαριστούμε Ηλία.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #168 on: June 05, 2009, 17:18:49 »
προσπαθει να παιξει το ρολο του Μουσλι αλλα οχι με την ιδια επιτυχια..

εδώ διαφωνώ....δε μας βγήκαν και τα μάτια με τον Μούσλι για να λέμε ΤΟΣΟ μεγάλη η διαφορά του με τους Μπάκα και Αναστασάκο...τα νούμερα ίσως είναι πιο διαφωτιστικά.

στα λόγια όντως...τεράστια διαφορά!  ;)

forza rabbitweed! 100%

SKAILS

• Guest
« Reply #169 on: June 05, 2009, 20:51:12 »
χιλια μπραβο κ απο μενα...Θα μεινει στην ομαδα?

zagorakis

• Guest
« Reply #170 on: July 15, 2009, 15:07:12 »
Αναστασάκος: «Ο κόσμος μας γεμίζει ευθύνες»

Ο Ηλίας Αναστασάκος ήταν ο παίκτης που επιλέχθηκε να μιλήσει σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία. Ο έλληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε αρχικά: «Σίγουρα είμαι πιο έτοιμος, γνωρίζω προπονητή και φιλοσοφία του, γνωρίζω την ομάδα καλύτερα. Στόχος μας να ήμαστε έτοιμοι όταν πρέπει και να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του EuropaLeague. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής και να προετοιμαστούμε για το και το πρωτάθλημα. Κάθε προετοιμασία έχει δυσκολίες, έτσι και η φετινή έχει δυσκολίες, αν και είναι πιο μικρή χρονικά σε σχέση με πέρυσι.
Πιστεύω ότι φιλοσοφία είναι η ίδια, πηγαίνουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Φέτος έχουμε και το EuropaLeague, στόχος κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Έγιναν καλές προσθήκες και θα βοηθήσουν, είναι καλοί ποδοσφαιριστές και θα προσαρμοστούν γρήγορα. Φέτος έχουμε περισσότερες επιλογές στο ρόστερ.
Σε ατομικό επίπεδο προσπαθώ να δουλεύω κάθε μέρα και να δίνω ότι καλύτερο μπορώ. Όταν με χρειάζεται η ομάδα να είμαι εκεί και να βοηθάω περισσότερο. Γνωρίζω καλύτερα την φιλοσοφία του προπονητή, προσπάθησα πέρυσι στην αρχή και σίγουρα βελτιώθηκα».
Για την στήριξη του κόσμου είπε: «Μας γεμίζει ευθύνες, ακόμα περισσότερες. Με την δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας» ενώ για τον εαυτό του και το συμβόλαιο του είπε: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ για ακόμα έναν χρόνο και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Να κάνουμε μία χρονιά όπως η περσινή και να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο EuropaLeague».

http://www.metrosport.gr/archives/25811

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #171 on: July 20, 2009, 11:17:02 »
Χρόνια πολλά κορώνα!
Υγεία Ευτυχία και πολλά γκολ με την ΠΑΟΚαρα!
ΑΡχίΔια

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #172 on: July 20, 2009, 11:23:01 »
πουλεν μου χρονια πολλα! υγεια κ πολλα γκολ!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #173 on: July 20, 2009, 12:49:15 »
Χρόνια πολλά ρε ψυχάρα!!!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #174 on: July 20, 2009, 14:14:57 »
Επιτέλους και ένας Ηλίας στην ΠΑΟΚάρα που μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους..
Τόσα χρόνια αρρώστησα με τους άμπαλους συνονόματους μου(Ατματζίδης-Χαραλάμπους)..
Χρόνια μας πολλά ρε ψυχάρα Αναστασάκο..
Εσύ να τους καρφώνεις κι εγώ να γουστάρω..!!!! :tsigaro:

northeagle_4

• Guest
« Reply #175 on: July 20, 2009, 15:14:45 »
χρονια πολλα λιακο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #176 on: July 23, 2009, 13:52:56 »
Σαν να φαινεται οτι τον προτιμαει ο Σαντος απο τον Παπαζογλου...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #177 on: July 23, 2009, 14:08:24 »
Δεν είναι θέμα προτίμησης, είναι θέμα ετοιμότητας, ο μικρός που αναφέρεις έχει να παίξει με ομάδα έναν χρόνο, ενώ ο Λιάκος βρίσκεται στην δεύτερη προετοιμασία του με τον ΠΑΟΚ.Λογικό δεν είναι?
ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #178 on: July 31, 2009, 12:46:13 »
Που σαι ρε Ηλία ? Ακόμα σε ψάχνει ο αμυντικός με την ντρίπλα που του κανες  :D

apostolos

• Guest
« Reply #179 on: July 31, 2009, 13:17:58 »
Eίδα κι εγώ πριν από λίγο την τρίπλα στο youtube, φοβερή όντως...

Γενικά πάντως τι αδικία να μην είσαι ¨όνομα¨ να περνάς μια ζωή στα ψιλά γράμματα ενώ η προσφορά σου να είναι πάντα πολύτιμη, να στέκεσαι πάντα στο ύψος των περιστάσεων, να είσαι επαγγελματίας και στο κάτω κάτω να είσαι και καλός σε αυτό που κάνεις, όπως ο Ηλίας που είναι ένας πραγματικά πάρα πολύ καλός παίκτης....

Respect τεράστιο από μένα.