Author Topic: Ηλίας Αναστασάκος  (Read 9850 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Ηλίας Αναστασάκος
« Reply #100 on: February 01, 2009, 21:06:24 »
Δεν ειπα οτι ειναι Μεσσι,μην τρελλαινεστε.τα 3 γκολ του μεχρι τωρα ειναι παλικαρισια,παικταρας δεν ειναι αλλα και ψυχη και το γκολ τα εχει.Αυτο αρκει για εναν 4ο επιθετικο του ΠΑΟΚ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #101 on: February 01, 2009, 21:14:31 »
μπράβο ρε πουλέν.Διέψευσέ τους όλους.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: February 01, 2009, 21:18:34 »
Παρομοια κεφαλια με του τορρες σημερα ο ατιμος! :P
ΠΑΟΚ G4Α

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #103 on: February 01, 2009, 21:32:11 »
περα απο το γκολ δεν εκανε πολυ καλη δουλεια σημερα.μετριος εως κακος.αλλα θα μου πεις σεντερ φορ ειναι,για να βαζει γκολ τον εχεις,οποτε ενα μπραβο το δικαιουται.μπραβο ρε λιακο!

mpougatsas

• Guest
« Reply #104 on: February 02, 2009, 02:19:06 »

δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω..
     ΓΚΟΛΑΡΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: February 02, 2009, 03:01:22 »
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αυτός ο ποδοσφαιριστής.
Μπορεί να μην είναι ο μεγάλος παίκτης, αλλά κάνει ακριβώς τη δουλειά για την οποία τον αποκτήσαμε. Βάζει γκολ όταν λείπει ο Βόσνιος.
Λαμβάνοντας υπ'όψιν το επίπεδο του ποδοσφαιρικά, μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι κανείς. Του χρόνου βέβαια δε θα είναι στην ομάδα, αλλά όσο μπορεί αποδίδει και είναι άξιος συγχαρητηρίων. :thumbok:
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #106 on: February 02, 2009, 04:04:17 »
Κατάντησα γραφικός σήμερα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έβλεπα κάθε φορά που πλαγιοκοπούσε παίκτης μας την πλευρά του αντιπάλου, τον Αναστασάκο να τρέχει προς το πίσω δοκάρι και "μουρμούριζα" φωναχτά (όχι με μπινελίκι) ότι πρέπει να πηγαίνει προς το πρώτο δοκάρι για να αφήσει πίσω του τον αμυντικό που τον μάρκαρε και να βρεθεί πρώτος στην μπάλα σε ενδεχόμενη σέντρα.
Όταν πέτυχε το γκολ, όλοι δίπλα μου, μου έλεγαν "είδες επιτέλους πήγε στο πρώτο δοκάρι και το έβαλε".
Το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό και αν γνωρίζεις τις βασικές κινήσεις, διαπρέπεις.
Περιμένω περισσότερα από τον Αναστασάκο. Είναι καλός παίκτης και πρέπει να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του. Μόλις συμβεί αυτό, θα γίνει απαραίτητος στην ομάδα.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: February 02, 2009, 08:33:48 »
τον Αναστασάκο να τρέχει προς το πίσω δοκάρι και "μουρμούριζα" φωναχτά (όχι με μπινελίκι) ότι πρέπει να πηγαίνει προς το πρώτο δοκάρι

Πες τα χρυσοστομε!!!

Μπραβο για το γκολ Ηλια.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #108 on: February 02, 2009, 10:55:58 »
@Αλαμάνα, κι εγώ αυτό ακριβώς πιστεύω. Ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση αρκετή.

bagos1

• Guest
« Reply #109 on: February 02, 2009, 11:10:43 »
πιστεύω ότι θα μεινει και του χρόνου διότι είναι ψηλός και ειναι ο καλύτερος στο ψηλό παιχνιδι, αξιόπιστη και φτηνή λύση σαν 2η, 3η

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #110 on: February 02, 2009, 12:41:54 »
Δεν ειπα οτι ειναι Μεσσι,μην τρελλαινεστε.τα 3 γκολ του μεχρι τωρα ειναι παλικαρισια,παικταρας δεν ειναι αλλα και ψυχη και το γκολ τα εχει.Αυτο αρκει για εναν 4ο επιθετικο του ΠΑΟΚ

Έτσι ρε Νορθ... Ο γαύρος και ο βάζελος δηλαδή ποιόν έχουν για 3,4η επιλογή μπροστά; Το παλικάρι, σε σχέση με το χρόνο συμμετοχής του φέτος (ελέω Μουσλίμοβιτς) τα πηγαίνει εξαιρετικά. Με το ζόρι πια ο ΠΑΟΚτσης να μειώνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, με τίποτα να μην είναι ευχαριστημένος... Ξεχάσαμε γρήγορα μου φαίνεται τι θα πει Σάλμον και Τόργκελε, και μάλιστα βασικοί επιθετικοί, οχι 3η,4η επιλογή στον πάγκο...
Συνέχισε έτσι ρε λιάκο.
« Last Edit: February 02, 2009, 13:05:40 by corrupt »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #111 on: February 02, 2009, 12:44:27 »
ήμουν σίγουρος ότι θα το κάρφωνε χθές....

συνέχισε έτσι λιάκο και μην ακούς κανέναν από την εξέδρα.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #112 on: February 02, 2009, 12:48:50 »
το παιδί είναι πολύ καλός με τα δεδομένα με τα οποία αγωνίζεται!
ρε σεις όποτε χρειάστηκε ήρθε απο πάγκο, από στέγνωμα  από ότι θες και έκανε αυτό που έπρεπε....

ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ βάζει γκολ όταν πρέπει!
για αυτό τον πληρώνουμε...ούτε για να είναι φαντεζί ούτε για να κάνει τάκλιν στο κέντρο...
πιστεύω ότι είναι μια χαρά 2-3 λύση....
μην τον κάψουμε!

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: February 02, 2009, 13:12:10 »
Τι λετε τωρα ρε παιδια, παικτης 30 χρονων με ζενιθ καριερας το θρασυβουλα στη β' ειναι, και αυτο φαινεται κιολας. Μπραβο του και τοσο που παιζει, μεχρι εκει ομως. Μην ωραιοποιουμε καταστασεις. Τωρα που ερχεται το προγραμμα-πακετο και τα πλεη οφ, δε "βγαινουμε" με αυτη τη γραμμη επιθεσης. Χωριο που φαινεται κολαουζο δε θελει. Περιμενω πως και πως για Χουτο, μπας και...

Κι ο Γιουκουδης κι ο Μακης ο Χαβος, για τα δεδομενα που επαιζαν, πολυ καλοι ηταν. Και καλυτεροι απο τον Αναστασακο. Επρεπε να τους κρατησουμε τοτε; Αν ειναι δυνατον... Θελουμε επιθετικο. Να τον νιωθουν οι αντιπαλοι αμυντικοι, ειδικα του ΠΟΚ, να εμπνει respect. Εκτος αν ο Μουσλι κανει την υπερβαση και βγαλει τη χρονια σερι.

Y.Γ. Ξανα μπραβο στον Ηλια τον Αναστασακο για την προσπαθεια. Σε επιπεδο ΠΑΟΚ μπορει το 4/10 και δινει το 5/10!
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #114 on: February 02, 2009, 14:30:59 »

συνέχισε έτσι λιάκο και μην ακούς κανέναν από την εξέδρα.

ε ναι ρε.τι ειμαστε εμεις ρε πουστη μου...ξερεις απο πριν οτι δεν παιζει το βασικο φορ σου.ξερεις οτι εσυ θα πρεπει να στηριξεις
αυτον που θα μπει στην θεση του.ε αφου τα ξερεις ολα αυτα μπες μεσα εσυ κι εγω και στην πρωτη,την δευτερη και την τριτη
μαλακια του χειροκροτα...ελεος ρε με την μουρμουρα και τα αχ και βαχ σε καθε μαλακια του καθενος...μπαλα ειναι
ανθρωποι ειναι και θα κανουν και λαθη.

κι ο αναστασακος μπορει να φερνει λιγο απο σαλμον και τοργκελε μαζι αλλα διαφερει σε κατι απο αυτους.εχει το γκολ
και το μυριζεται.μετριος εως κακος για την αναπτυξη της ομαδας αλλα εκει μεσα στην περιοχη κανει μπαμ απο μακρια
οτι ειναι σεντερ φορ...και οχι αμυντικο χαφ οπως ο συμπαθης σαλμον...

τελος στην κουβεντα αν πρεπει να μεινει η να φυγει...ψαχνουμε περιφερειακο φορ και οχι σεντερ φορ.ο μουσλιμοβιτς θελει εναν τετοιο παικτη διπλα
του.ο αναστασακος σαν μπακ απ ομως του μουσλιμοβιτς απεδειξε φετος οτι αξιζει...κι εφοσον για εναν τετοιο παικτη
δεν πρεπει να ξοδεψεις και πολλα πειτε μου εναν πιο ιδανικο απο αυτον...τον μητρογλου;

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #115 on: February 02, 2009, 14:35:20 »
Μια χαρά είναι ο Ηλίας και όπου χρειάστηκε βοήθησε.....Το παλικάρι έχει άγχος, παρατηρήστε χαρακτηριστικά προσώπου μόλις πανυγηρίζει το γκολ κ γυρνάει να αγκαλιάσει τον wazzahhh....Κλείνει τα μάτια γεμάτος ανακούφιση, δείτε το.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #116 on: February 02, 2009, 14:50:37 »
όντως LARISA ο Ηλίας έχει ένα άγχος γιατί θέλει να φανεί χρήσιμος στην ομάδα. Το άγχος αυτό για να φανεί όσο το δυνατο καλύτερος δε το έχει επειδή έχει σκοπό να γίνει 11δατος παίχτης... ξέρει ποιος είναι ο ρόλος του ως 3ος επιθετικός και θέλει να αντεπεξέλθει σε αυτόν με το παραπάνω, το οποίο και έχει καταφέρει κατά την άποψή μου.
Γνωρίζω επίσης πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, είναι σωστός επαγγελματίας και νομίζω έχει σεβαστεί το μεροκάματό του μια χαρά  :)
Μπράβο Ηλία συνέχισε έτσι... Είναι ένα καλό παιδί, δε νομίζω ποτέ να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα και είμαστε περήφανοι που ένας ποδοσφαιριστής από τη πόλη μας φορά το δικέφαλο στο στήθος.
Το επόμενο γκολάκι θέλω να σε δω να τρέχεις στο πέταλο να το αφιερώνεις στο λαό  ;D 
υ.γ. δεν έχω καταφέρει να μάθω από περιέργεια τι ομάδα είναι  :P
       αλλα δε θα μου φανεί παράξενο να πει πως έγινα ΠΑΟΚ  ;D

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #117 on: February 02, 2009, 15:17:37 »
Οντως, ολα αυτα τα σχολια οτι ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ φτανουν σιγουρα στα αυτια των παιχτων. Λογικο ειναι να εχει αγχος στις λιγες ευκαιριες που περνει και να προσπαθει να δειξει πραγματα.
Αλλα απο την αλλη, ετσι ειναι το ποδοσφαιρο. Δεν εχουν ολοι την ιδια τυχη, ουτε τις ιδιες ευκαιριες, ουτε την ιδια εμπιστοσυνη.
Εμενα προσωπικα δε με χαλαει ο Αναστασακος. Δεν ειναι, ουτε θα γινει πρωτοκλασατος επιθετικος, αλλα για να βοηθαει στα παιχνιδια με μικρομεσαιες ομαδες ειναι μια χαρα.
Ασε που εγω εχω και το 'κουσουρι' να μετραω και τα φραγκα που τσεπωνει ο καθενας. Δεν θα απαιτησω απο τον Αναστασακο να προσφερει τα ιδια με ενα σερβικο παλτο πολυτελειας που εχουμε, ενω περνει το 1/5 του μισθου του.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #118 on: February 02, 2009, 15:31:43 »
Καταπληκτικό γκολ, μπράβο ρε παλίκαρε.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

ive4

• Guest
« Reply #119 on: February 03, 2009, 08:51:03 »
Η κίνησή του στο γκολ και η εκτέλεση είναι καταπληκτική. Αν αυτό το γκολ με παίκτη πάνω του, το έβαζε ο γυφτο-ντιόγκο θα το σχολίαζαν 2 ώρες στην ερτ...