«Θέλω να βοηθάω»
Στη διάθεση του προπονητή και της ομάδας του δηλώνει πως βρίσκεται ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο 30χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ πήρε χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του Μουσλίμοβιτς, ωστόσο, δηλώνει:
«Δεν περιμένω να τραυματιστεί ο Μουσλίμοβιτς για να παίξω, ούτε θέλω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Προσπαθώ στην προπόνηση, αλλά και όταν μου ζητάται να αγωνιστώ, να βοηθώ την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της». Και πρόσθεσε, μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν μπορώ να απαντήσω πώς θα είναι να αγωνιστώ μαζί με τον Μουσλίμοβιτς. Είναι κάτι που δεν έχει γίνει. Δουλεύω και όταν μου δώσει ο προπονητής την ευκαιρία να παίξω το κάνω για να βοηθήσω την ομάδα».
Για την τελευταία φάση στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, που αν και σε πλεονεκτική θέση, δεν κατόρθωσε να σκοράρει, σχολίασε: «Στενοχωρήθηκα, ήταν μια κακή στιγμή. Πέρασε, όμως, δεν θα μείνω σε αυτό. Ήθελα να σκοράρω για να πάρουμε τους βαθμούς, θα έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές που εύχομαι να καταλήξουν σε γκολ».
Και πρόσθεσε: «Δεν περιμέναμε στην έδρα μας να έχουμε ένα τέτοιο στραβοπάτημα. Δεν μας έχει επηρεάσει, ωστόσο, το αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίσουμε την Ξάνθη για να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα».
Σε προσωπικό επίπεδο εξήγησε: «Αισθάνομαι ωραία που είμαι στον ΠΑΟΚ, ειδικά τώρα, μετά το πρώτο γκολ που πέτυχα. Είναι δύσκολο από μία ομάδα Β΄ Εθνικής να βρεθεί κανείς στον ΠΑΟΚ. Το κλίμα στην ομάδα, όμως, οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής, η διοίκηση, με κάνουν να νιώθω όμορφα».
Και κατέληξε λέγοντας: «Όλα λειτουργούν σοβαρά, η ομάδα είναι σταθερή, έχει πλάνο και δουλεύει καλά μέσα και έξω από το γήπεδο. Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι καλή, είμαστε μέσα στους στόχους μας».
Αγωνιστικά, τραυματίας από την προπόνηση αποχώρησε ο Κώστας Χαλκιάς (δέχτηκε ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο), η κατάσταση του δεν φαίνεται, όμως, να εμπνέει ανησυχία. Σημαντικό κομμάτι του προγράμματος, ακόμη, «έβγαλε», δίχως να νιώσει ενοχλήσεις, ο Βιεϊρίνια.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7738&pubid=1571846