Author Topic: Κώστας Χαλκιάς  (Read 33360 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: Κώστας Χαλκιάς
« Reply #800 on: February 18, 2011, 01:22:56 »
Eιλικρινά δε ξέρω τι προσπαθείτε να καταλογήσετε αγωνιστικά στον Χαλκιά. Αν όλα αυτά ειναι θέμα προβλήματος με το χαρακτηρα του που δικαιολογημένα πολλοί έχουν, είναι σε πλήρη αντιδιαστολή με το καθαρό αγωνιστικό. Σήμερα ένα λάθος έκανε ολο κ ολο, στην λόμπα απο το αριστερό τους χαφ που τον βρήκε εκτός θέσης. Πουθενά αλλού δεν ευθυνεται.

Μακάρι να χάσαμε σήμερα απο λαθος του τέρμα, αλλα δυστυχώς η αλήθεια ειναι άλλη. Όσο για την αλλαγή, δυστυχώς ο προπονητής επιλέγει την αρχική 11αδα, όχι οι παίκτες. Ο προπονητής μετά απο εισήγηση του ιατρικού τημ, δεν αρχισε νταηλίκι μόνος του στα δοκάρια ο Χαλκιάς
« Last Edit: February 18, 2011, 01:51:35 by CLUB »

northeagle_4

• Guest
« Reply #801 on: February 18, 2011, 02:05:10 »
σημερα σε γλιτωσε απο ενα γρηγορο 0-3 μεσα σε 10 λεπτα.

ειπαμε αχωνευτος ειναι,συμφωνω με κλαμπ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #802 on: February 18, 2011, 02:10:29 »
Κι εγω τοσο καιρο ΠΟΤΕ μου δεν ανακατεψα τα αγωνιστικα.
Αλλο οι δηλωσεις αλλο οι εμφανισεις του.
Τα περι κλικας, μανατζερ που κουμανταρουν τον ΠΑΟΚ και επιβαλλουν παιχτες να παιζουν νταηλικι, κολλητηλικια με Ζαγορακη απο εποχη 2004, ρουφιανος των αποδυτηριων, δεν κανει ζεσταμα με Κρεσιτς, ολα αυτα και αλλα τοσα για μενα- που κυκλοφορουν εδω και καιρο- ειναι ραδιο αρβυλα που ποτε μου δεν πιστεψα γιατι κανενας δεν μου τα απεδειξε. Συνεπως απο το ενα αυτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ (αντιθετα μας εσωσε 2 σιγουρα γκολ)ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
Εχω αδικο στο συλλογισμο μου? Ευχαριστως να ακουσω αλλη αποψη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #803 on: February 18, 2011, 02:24:39 »
εγω ειδα 4 σουτ να γινονται πάνω του απλά και το 1 να το τρώει.

εκανε γκελα ο τσιριλο, δεν βρηκε ο κοντρερας, αλλα εκει τι κανει ο χαλκιάς?
Με μείον πηγαινε η μπάλα και αυτος εκανε βουτιά.
Αστειο γκολ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #804 on: February 18, 2011, 02:54:51 »
Αρκετα καλος σημερα.. εβγαλε 2-3 δυσκολα την στιγμη που το ματς πηγαινε για τσοντα.. αλλα επιμενω να περιμενω αλλους 3.5μηνες για να μας αδειασει την γωνια..

Υ.Γ. Ρε μλκ γαμω τις καθυστερησεις σου γαμω ρε δεν παει αλλο!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #805 on: February 18, 2011, 09:23:01 »
εκανε γκελα ο τσιριλο, δεν βρηκε ο κοντρερας, αλλα εκει τι κανει ο χαλκιάς?
Με μείον πηγαινε η μπάλα και αυτος εκανε βουτιά.
Αστειο γκολ

δυστυχώς θα συμφωνήσω.. δεν είναι γκολ να τρώει αυτό τερματοφύλακας... η μπάλα πήγε με 1χλμ/βδομάδα...
άκυρο timing στην πτώση. 2 χρόνους πρίν έπεσε.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #806 on: February 18, 2011, 09:26:49 »
εχετε ψυχολογικα προβληματα...
My Own WoRST ENeMy.....

mpougatsas

• Guest
« Reply #807 on: February 18, 2011, 11:28:47 »
1.ο χαλκιάς κακως έπαιξε αφου ήταν ανέτοιμος (αλλά γι αυτό οπως είπε ήδη και ο CLUB, η ευθύνη πάει στον προπονητή)
2. τα σουτ που απέκρουσε πήγαν όλα πάνω του. σωτήρια επέμβαση ήταν αυτή του σηφάκη (όποιος ειδε το ματς των σκουλικιών με city) ο χαλκιάς έβγαλε απλά τ αυτονόητα- όπως και ο κρέσιτς σε μια φάση στο δεύτερο.
3.ακόμα και στο γκολ η μπάλα πάει πάνω του, αλλά αυτός διάλεξε να πέσει. αλλά ας τ αφήσουμε αυτό γιατί ήταν σαν πέναλντι η φάση κι έπρεπε να διαλέξει, μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο chirilo για τη φάση
4.Γι ακόμα έναν αγώνα μας έσπασε τα νεύρα με τον τρόπο που καθηστερούσε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι κι ενω η ομαδα βρισκόταν πίσω στο σκορ......
5.καθόλου τυχαίο που αποθεώθηκε ο κρέσιτς όταν τον είδαμε να κάνει ζέσταμα στο ημίχρονο.
6.συντάσομαι έστω και καθυστερημένα με τις θέσεις του baron ανα καιρούς, όσον αφορά τον συγκεκριμένο παίκτη
7.τον πουλο απ τον ΠΑΟΚ και γρήγορα

κι όλα αυτά για να προλάβω κάποιους, έχοντας άγνοια των δηλώσεων που έχει κάνει, κρίνοντας απλά την παρουσία του στο γήπεδο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #808 on: February 18, 2011, 11:32:22 »
mistamatas δεν μπορεις να λες οτι κρινεις ετσι αγωνιστικα τον τερματοφυλακα που περσυ κ προπερσυ ειχε φαει τα λιγοτερα γκολ στο πρωταθλημα ομως...
Δεν εχω ορεξη να τον υπερασπιστω αλλα οπως και να το κανουμε, υπαρχει χασμα λογικης πανω σε αυτο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

mpougatsas

• Guest
« Reply #809 on: February 18, 2011, 11:40:05 »
dark έπαιζε κι η άμυνα ρόλο σ αυτό που λες για πέρυσι. όταν δεν σου κάνουν φάσεις οι άλλοι πως να φας γκολ..
για μένα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων ο συγκεκριμένος, και να σου πώ και οτι την έχω παίξει τη θέση του τερματοφύλακα και ξέρω πολύ καλά τι λέω
κανένα χάσμα λογικής δεν υπάρχει, όσο παίζουμε με καλύτερες επιθετικά ομάδες ο χαλκιάς συνεχώς θα εκτίθεται..
αγιο είχαμε και τραυματίστηκε στο αμστερνταμ, αλλιώς ούτε ομίλους δε θα περνάγαμε
παντα κατα τη γνώμη μου

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #810 on: February 18, 2011, 12:11:46 »
αφησε με να πιστεψω οτι στον επαναληπτικο με τον Αγιαξ, αν ειχαμε τον Χαλκια θα ειχαμε περασει...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Απ: Απ: Κώστας Χαλκιάς
« Reply #811 on: February 18, 2011, 12:14:25 »
1.ο χαλκιάς κακως έπαιξε αφου ήταν ανέτοιμος (αλλά γι αυτό οπως είπε ήδη και ο CLUB, η ευθύνη πάει στον προπονητή)
μπορεί να ήταν πανέτοιμος, να μην πονουσε καθολου και να ξαναπαρουσιαστηκε. ανθρωπος είναι όχι μηχανη

2. τα σουτ που απέκρουσε πήγαν όλα πάνω του. σωτήρια επέμβαση ήταν αυτή του σηφάκη (όποιος ειδε το ματς των σκουλικιών με city) ο χαλκιάς έβγαλε απλά τ αυτονόητα- όπως και ο κρέσιτς σε μια φάση στο δεύτερο.

το αλφα και το ωμεγα σε ενα τερμα είναι η ΣΩΣΤΗ θεση. Ως για τα οτι πηγαιναν πανω του, δες λιγο το Αρσεναλ - Μπαρσα ξανα. Το πρωτο της Μπαρτα ήταν κάτω από τα πόδια (ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΛΔ), το πρωτο της αρσεναλ περναει 2 εκατατοστά από τον μπαλτεζ, δλδ σχεδον πανω του.

3.ακόμα και στο γκολ η μπάλα πάει πάνω του, αλλά αυτός διάλεξε να πέσει. αλλά ας τ αφήσουμε αυτό γιατί ήταν σαν πέναλντι η φάση κι έπρεπε να διαλέξει, μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο chirilo για τη φάση
Η μπαλα παει συρτα κατω και κοντραρει στον Κοντρερας και σηκωνεται. Αν περιμενατε να ξανασυκωθει σε 0,0005 δευτερολεπτα, δεκτο, φταίει.

4.Γι ακόμα έναν αγώνα μας έσπασε τα νεύρα με τον τρόπο που καθηστερούσε να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι κι ενω η ομαδα βρισκόταν πίσω στο σκορ......
Είδατε ότι κανένας δεν έπαιρνε πρωτοβουλία και ήταν σαν χεσμένες κότες? Ότι έδιναν την μπαλα στον Σναουτσερ? Να κάνει βολε, να το κανει τι? Όταν ολοι περπατανε απο την περιοχη του με γυρισμένη πλατη σε αυτόν και μέσα δεν υπάρχει κανένας?

κι όλα αυτά για να προλάβω κάποιους, έχοντας άγνοια των δηλώσεων που έχει κάνει, κρίνοντας απλά την παρουσία του στο γήπεδο.

εγω τις εχω διαβάσει και είναι απαράδεκτες. αλλα εχω βαρεθεί το κομπλεξ για τον Χαλκια. Το καλύτερο σου τερμα τα τελευταία χρόνια και για όλα φταίει αυτός. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε 2 πραγματα. Η πρωσοπολατρεία ή το αντίθετο πάει σύνεφο. ΟΤΙ και να κάνει ο αλλος δεν προκειται να βρει το δικιο του με τιποτα.

υ.γ. μετά από 2 μερες όταν ξεχάσουμε την εμφανιση του γκαρσια, ας βρουμε κατι να τον απωθεωσουμε
oooooooo PAOKara exo trela...

makptol

• Guest
« Reply #812 on: February 18, 2011, 12:23:20 »
Καλα τι αποθειμενα είναι αυτα ; Δεν έπαιξε καλα ο Χαλκιάς ; Έλεος σαν τον λαγογιαννη κάνετε που εκραζε απο το ραδιόφωνο παίκτη του ΠΑΟΚ και τον ελεγε ρουφιανο των αποδυτηρίων και δεν του έκοψε κανένας τον κολο τον
ΠΑΟΚΑΡΧΗ κύριο λαγογιαννη .......ότι καλο κάνει ο χαλκιας είναι απο τύχη η απο την άμυνα  ....δεν παίζει κανένα ρόλο αυτός η θέση που παίρνει για τις αποκρουσεις που κάνει ; Εδω ο κρεσιτς έχει την τάση να κάνει εντυπωσιακές αποκρουσεις ενω η μπάλα ερχετε πάνω του ο αλλος επειδή δεν κάνει τα θεαματικα αυτα είναι αχρηστος .....τι να πω
Χθες εβγαλε τρεις φάσεις και λέει ο Αλλος πάνω του ήρθαν μα ρε φίλε η μαγκια είναι να είσαι στην κατάλληλη θέση για να βγάζεις την μπάλα ευκολα και όχι να κανείς τα ευκολα δύσκολα.....
σεβαστειτε τους παίκτες του ΠΑΟΚ είτε Χαλκιάς λεγετε αυτός κρεσιτς η μπαλαφας.....

mpougatsas

• Guest
« Reply #813 on: February 18, 2011, 12:51:28 »
polman σεβαστα τα οσα λες κι ας διαφωνούμε..
περιγράφεις δυο λάθη τερματοφυλάκων, για να πείς οτι ο χαλκιάς δεν έκανε λάθος όπως αυτοί, οκ αν το βλέπεις έτσι
για τη φάση του γκολ να το πω αλλιώς.. δεν φταιει ο χαλκιάς, αλλά αν ήταν μάγκας θα το βγαζε
- γι αυτό λέω οτι ειναι μέτριος, γιατί στη φάση που πρέπει να κάνει τη διαφορά θα το φαει
μετά λετε να του πούμε μπράβο που ήταν στη σωστή θέση (?) που θα πρεπε να ναι δηλαδή ? στη λάθος? τ αυτονόητα ρε μάγκες θα λέμε
αυτό που έπρεπε να κάνει έκανε- αν είναι έτσι να πούμε μπράβο και σε κάθε έναν που βρέθηκε χτες στο γήπεδο σαν θεατής, άσχετα αν δεν φώναζε ή τράβαγε φωτογραφίες ή χαριεντιζότανε -ήτανε στη σωστη θέση.

μακπτολ είπα πως κρίνω αγωνιστικά τον χαλκιά, και μιλάω για συγκεκριμένα πράγματα. ποιο κόμπλεξ μου λες?

polman, για το οτι δεν κάναν κινήσεις οι αμυντικοί έχεις δικιο, αλλά ρε φίλε οταν κάνει 10 δευτερόλεπτα να μαζέψει τη μπάλα αντι για 2,3 και πάει περπατώντας αυτό δεν έχει να κάνει, εχουν προλάβει έχουν στηθει οι άλλοι πάει ο αιφνιδιασμός αντιο
« Last Edit: February 18, 2011, 13:02:54 by mistamatas »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #814 on: February 18, 2011, 13:06:25 »
Τον αιφνιδιασμο ο σαλπιγγιδης θα τον βγαλει?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

mpougatsas

• Guest
« Reply #815 on: February 18, 2011, 13:09:48 »
αλλο αυτό...  το παίρνουμε απ την αρχή και το τέρμα μπας και βγάλουμε άκρη  :-\

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #816 on: February 18, 2011, 13:42:07 »
για μενα ηταν καλος εχτες....για να κρατουσες το 0 εχτες στο πρωτο ημιχρονο θα πρεπε να χεις τον μπουφον....με εναν κακο τερματοφυλακα ανετα θα μασταν 0-2....

δεν ειναι ο και γαμω τερματοφυλακας τα λαθη του τα κανει....αλλα συνολικα συμφωνω οτι ειναι ο καλυτερος που ειχαμε τα τελευταια χρονια που θυμαμαι....εδω ειχαμε βγαλει το φερναντες σε καποιο σημειο καλο γκολκιπερ....

και σιγουρα καλυτερος του κρεσιτς....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #817 on: February 18, 2011, 15:10:07 »
για την ζεμπεκια του κρεσιτς πειτε μας που βγηκες με την μπαλα κορνερ χψρισ να εχει συναισθηση του χωρου...κρινετε αγωνιστικα τον Χαλκια και τα ψυχολογικα σας σε αλλο τοπικ ρε παιδια...κουραζετε.......

ευχαριστω...

ps: οταν συκρινουμε τους 2 δυστυχως η ευχυχως ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ[/u] ο Χαλκιας ειναι με διαφορα καλυτερος .
ps: επισης δεν μπορω να μην σχολιασω οτι πρεπει να ειναι η 3 ή 4 φορα που ξεκιναει χαλκιας μετα απο τραυματισμο και γινεται αλλαγη μεχρι το ημιχρονο....θα σοβαρευτειτε ποτε εκει στο προπονητικο ΤΕΑΜ?αι σιχτιρ
My Own WoRST ENeMy.....

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #818 on: February 18, 2011, 16:55:50 »
δεν ξερω αν βγαζει την 11αδα ο χαβος η ο χαλκιας αλλα αν δεν ηταν καριολης δεν θα ελεγε οτι μπορω να παιξω
που θα ελεγε σε ενα παιχνιδι π.χ με τον εργοτελη αλλα να αφησει τον μικρο να παρει ποντους γιατι στην ουσια
ειναι ντενεκες και λιγοψυχος και τον φοβατε τον κρεσιτσ και δεν τον βοηθαει καθολου να βελτωθει κι αλλο

οσο για οσους λενε οτι ειναι καλητερος απο τον μικρο γνωμη τους την σεβομαι
εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει τερμα με ονομα χαλκιας
 και  οταν βλεπω οτι ξεκιναει σε ενα παιχνιδι ο συγκεκριμενος δεν θα βλεπω το παιχνιδι
εκτος κι αν ειμαι στο γηπεδο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #819 on: February 18, 2011, 18:24:35 »
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......