Author Topic: Κώστας Χαλκιάς  (Read 32778 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Απ: Κώστας Χαλκιάς
« Reply #660 on: December 12, 2010, 21:37:28 »
Εχθες ενα σουτ του εγινε ρε tasouli και παιξαμε με την χειροτερη ομαδα του πρωταθλήματος.
Το ξερουμε οτι γενικά ειναι καλός ο χαλκιας.

αλλα ..ελεος με τον χαλκια σου.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #661 on: December 12, 2010, 21:48:05 »
Και με τον ατρόμητο στο τέρμα ένα σούτ πήγε και το φάγαμε, με τον ρούλη το ίδιο, και με την μπρυζ ένα πήγε. Στις μεγάλες ομάδες οι τερματοφύλακες ως συνήθως δεν έχουν πολύ δουλειά, χρειάζονται σε μιά το πολύ δύο φάσεις. Αυτές εγώ θέλω ο τερματάς του ΠΑΟΚ να τις καθαρίζει. Αν είναι να πιάνει τα άπιαστα σε ένα παιχνίδι και στο αλλο ότι πάει μέσα να γράφει, προτιμώ κάποιον σταθερό. Για μένα ο κρέσιτς φέτος μέχρι στιγμής σε όσα ματς έχει παίξει έχει κάνει τριπλάσια λάθη απόσα έκανε ο χαλκιάς πέρσι σε όλη τη χρονιά. Χέστηκα για τον χαλκιά, να σε πω την μαύρη αλήθεια δεν τον πάω καθόλου σαν χαρακτήρα και σαν παρουσία, για να λέμε όμως την αλήθεια έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #662 on: December 12, 2010, 22:27:23 »
ασε μας ρε τασουλη, μετα απο καθε ματς τον αναφέρεις.
Η αμυνα μας ήταν τσίρκο μεχρι τώρα και ο κρεσιτς έφαγε τοσες τελικές προσπάθειες σε 10 ματς οσες έφαγε ο χαλκιας σε ολοκληρο πρωταθλημα.

αντε με το πουλεν σου ;D

Athinaios--4

• Guest
« Reply #663 on: December 12, 2010, 22:34:22 »
Η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος ο ηρακλής. Χειρότερη ομάδα επίσης και η Λάρισσα. Χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος επίσης και ο Εργοτέλης. Να μην ξεχάσω βέβαια ότι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος είναι ο Πανιώνιος γιαυτό και του βάλαμε 3 γκολ. Είνια περιττό βέβαια να θυμίσω ότι το παιχνίδι με την άκε αποκαλούταν ως παιχνιδάκι... Απορώ για το πρωτάθλημα μας... Τελικά ΕΜΕΙΣ και οι 2 υπάρχουμε. Και αυτοί επειδή έχουν την διαιτησία. Οι υπόλοιποι είνια ομαδούλες β' εθνικής
Περίεργο που όποια ομάδα κερδίζουμε την μηδενίζουμε για να δείξουμε ότι δεν έγινε τιποτα που κερδίσαμε.
Πέρσι κάθε ομάδα που κερδίζαμε την βγάζαμε καλή για να δείξουμε ότι πάμε καλα...
Τελικά είναι πως τα βλέπεις τα πράγματα...

Και κάτι άλλο. Ακούω ότι ένα σουτ έγινε. Αυτό λέμε. Ότι σημασία έχει η συνολική αμυντική λειτουργία. Δηλαδή να μην αφήνουμε να γίνονται προσπάθειες στην εστία μας. Και λέμε ότι με τον Χαλκιά η αμυντική λειτουργία είναι καλύτερη ίσως επειδή έχουν δέσει περισσότερο μεταξύ τους. Αν είχαν γίνει 10 σουτ τότε θα ήμασταν χάλια ως αμυντική λειτουργία άσχετα αν τα πιάσει ή όχι ο τερματοφύλακας

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #664 on: December 12, 2010, 23:00:10 »
πω πω ρε παιδια πραγματικα οτι να ναι....

λετε δλδ οτι η αντιπαλες ομαδες δεν κανουν τελικες εξαιτιας του κωστα???????χααχαχα

ε ρε πουστη οταν ειναι να υποστιριξουμε κατι θα πουμε οτι μαλακια θα μας κατεβει στο μυαλο.....

Το οτι φαγαμε τις περισοτερες τελικες απεναντι στην δευτερη χειροτερη ομαδα την λαρισα μετα μαλιστα απο ενα ΔΙΠΛΟ λαθος του κωστα εκει τι εγινε????

Σε εμενα παντως λιγο να σκεφτω τα ματς ο Κρεσιτς εδωσε βαθμους στην ομαδα.....Σαφεστατα ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο κροατης και για μενα ειναι παρα πολυ περιεργο που δεν παιζει και παιζει αυτη η σκατοπουστα που εμεινε την πρωτη φορα στον παγκο και εκανε φασαρια.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

apostolos

• Guest
« Reply #665 on: December 13, 2010, 00:20:43 »
Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος και δεν με νοιάζει, αυτό που ξέρω είναι οτι τέτοιο φάγωμα σαν κι αυτό του Κρέσιτς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. Έτσι έκρινα λέει ο Χάβος... Σώπα ρε μεγάλε... Α ρε Χαλκιά είσαι τελικά εσύ ένας ιντριγκαδόρος, μια χαμούρα και τελικά ούτε και τις δηλώσεις τυχαία βγήκες και τις έκανες... δες ρε κάτι αρχηγούς που έχει ο ΠΑΟΚ. Τι γίνεται ρε μέσα στην ομάδα? Θα παίζουν ρε γαμώ τα σπίτια σας αυτοί που πρέπει και θα μένουν στον πάγκο αυτοί που πρέπει ναι ή όχι? Μία με τον τάπα παίζουμε με δέκα, τώρα έχουμε τον άλλον που νταηλίκι μπαίνει ενδεκάδα στα καλά καθούμενα? Τι γίνεται ρε? Τι γίνεται γαμώ τις κλίκες μου και τους αβανταδόρους μου γαμώ?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #666 on: December 13, 2010, 01:04:41 »
O Κοντός είναι ανύπαρκτος και διαμαρτυρόμαστε όλοι γιατί τον έχουμε χρεωθεί και παίζει εντεκάδα. Ο κρέσιτς ρε παιδιά στο παιχνίδι με την αεκ φταίει για το πέναλτυ??? στο παιχνίδι με την μπρυζ φταίει για το γκολ που τρώμε?? Με τον ατρόμητο φταίει για το γκολ που τρώει που διώχνει την μπάλα στο κέντρο?? Με ρούλη άγιαξ τις γκέλες δεν τις βάζω, όπως και τις γκάφες στην κρήτη και στο τηγάνι που δεν τις πληρώσαμε. Δηλαδή δεν κατάλαβα. Είναι υποχρεωτικό να παίζει συνέχεια ο κρέσιτς, είτε είναι καλά είτε δεν είναι??? Τώρα αν είναι ρουφιάνος κλικαδόρος, λαμόγιο και παλιοχαρακτήρας για να το λέτε έτσι θα είναι, αλλά μην τον παντρεύεστε, να νικάει ο ΠΑΟΚ. Για τις δηλώσεις του είναι κατάπτυστος και να πάει να γαμηθεί και να τον δώσουν το μπούλο μόνο γιαυτό, αλλά σαν προσφορά αγωνιστική έχει προσφέρει στην ομάδα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #667 on: December 13, 2010, 01:15:40 »
Μισό ρε αδέρφια...Ο Κρέσιτς κροάτης δεν είναι?Με κροατική ομάδα με τους χειρότερους φιλάθλους δεν παίζουμε το σημαντικότερο και γι'αυτούς παιχνίδι?Η περίπτωση να πήραν τα καλόπαιδα εκεί κανένα τηλέφωνο και να απείλησαν συγγενείς και τον ίδιο τον πιτσιρικά, σας φαίνεται απίθανη?Τα είπε στον προπονητή και αποφάσισαν να παίξει ο Χαλκιάς στην κροατία.Και του έδωσε και δύο παιχνίδια ο Χάβος για να βρει ρυθμό.Παπαριές δηλώσεις ή όχι, πιθανότατα στο συγκεκριμένο ματς στην κροατία ίσως είναι καλύτερο να παίξει ο Χαλκιάς.Δικό μου το σενάριο αλλά καθόλου απίθανο με αυτούς εκεί, οι οποίοι δεν είναι και χαβαλέδες...Αν ήταν κλίκες,φάγωμα του μικρού ή βύσμα του Χαλκιά δεν θα τον είχε να σκουπίζει τον πάγκο τόσο καιρό...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #668 on: December 13, 2010, 01:16:36 »
Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος και δεν με νοιάζει, αυτό που ξέρω είναι οτι τέτοιο φάγωμα σαν κι αυτό του Κρέσιτς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. Έτσι έκρινα λέει ο Χάβος... Σώπα ρε μεγάλε... Α ρε Χαλκιά είσαι τελικά εσύ ένας ιντριγκαδόρος, μια χαμούρα και τελικά ούτε και τις δηλώσεις τυχαία βγήκες και τις έκανες... δες ρε κάτι αρχηγούς που έχει ο ΠΑΟΚ. Τι γίνεται ρε μέσα στην ομάδα? Θα παίζουν ρε γαμώ τα σπίτια σας αυτοί που πρέπει και θα μένουν στον πάγκο αυτοί που πρέπει ναι ή όχι? Μία με τον τάπα παίζουμε με δέκα, τώρα έχουμε τον άλλον που νταηλίκι μπαίνει ενδεκάδα στα καλά καθούμενα? Τι γίνεται ρε? Τι γίνεται γαμώ τις κλίκες μου και τους αβανταδόρους μου γαμώ?

Καθαρα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ μιλωντας και μονο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, εχω εντελως αντιθετη αποψη Αποστολε. Βλεπω καποιους λογους για την αντικατασταση του Κρεσιτς... Δικαι ή αδικο δεν ξερω, αλλα δεν γινεται απο την μια να εισαι η ομαδα με την καλυτερη αμυνα εδω και δυο χρονια και να μετατρεπεσαι σε ομαδα που καθε αγωνιστικη τρωει γκολ, χωρις τελικα να εχει ευθυνη ο τερματοφυλακας.
Ο Χαλκιας εχει δωσει πολλες αφορμες με τις δηλωσεις του να τον διαολοστειλουμε, αλλα αγωνιστικα, εγω βλεπω οτι ειναι ακομα καλυτερος του Κρεσιτς.
Ο Κρεσιτς δεν εχει κανει μεν γκελες με την εννοια του ορου Μιχοπουλου ή Τοχουρογλου, αλλα εχει φαει γκολ που θα μπορουσε να τα ειχε αποσοβήσει.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #669 on: December 13, 2010, 01:17:27 »
Μισό ρε αδέρφια...Ο Κρέσιτς κροάτης δεν είναι?Με κροατική ομάδα με τους χειρότερους φιλάθλους δεν παίζουμε το σημαντικότερο και γι'αυτούς παιχνίδι?Η περίπτωση να πήραν τα καλόπαιδα εκεί κανένα τηλέφωνο και να απείλησαν συγγενείς και τον ίδιο τον πιτσιρικά, σας φαίνεται απίθανη?Τα είπε στον προπονητή και αποφάσισαν να παίξει ο Χαλκιάς στην κροατία.Και του έδωσε και δύο παιχνίδια ο Χάβος για να βρει ρυθμό.Παπαριές δηλώσεις ή όχι, πιθανότατα στο συγκεκριμένο ματς στην κροατία ίσως είναι καλύτερο να παίξει ο Χαλκιάς.Δικό μου το σενάριο αλλά καθόλου απίθανο με αυτούς εκεί, οι οποίοι δεν είναι και χαβαλέδες...Αν ήταν κλίκες,φάγωμα του μικρού ή βύσμα του Χαλκιά δεν θα τον είχε να σκουπίζει τον πάγκο τόσο καιρό...

Δεν ειναι και απιθανο...

apostolos

• Guest
« Reply #670 on: December 13, 2010, 01:21:06 »
Τι λετε ρε παιδία? Τι αγωνιστικά μου λέτε? Δηλαδή βγήκε για τα λάθη που έκανε πριν 4 μήνες με τον Άγιαξ και 1-2 ακόμα πριν πόσο καιρό? Για αυτό βγαίνει? Παίζει σερί πόσα παιχνίδια, έχει πάρει φόρμα και τον πηδάς έτσι? Χωρίς τραυματισμό, χωρίς κάποιο λάθος, χωρίς κάρτα? Έτσι νταηλίκι βγες γιατί θέλει να παίξει ο Κωστάκης? Και στο κάτω κάτω θες να μιλήσουμε για λάθη? Θες να μιλήσουμε για δηλώσεις? Θες να μιλήσουμε για ηλικία? Από που κι ως που ρε σεις στα καλά καθούμενα τον βγάζεις και στην ουσία τον πηδάς κανονικά και βάζεις τον άλλον τον καραγκιόζη? Τον ιντριγκαδόρο που δεν έβγαινε καν στο ζέσταμα να βοηθήσει τον Κρέσιτς το πουσταριό? Πλάκα κάνετε ρε παιδιά? Τον έφαγε λάχανο ο Χαλκιάς και πείτε εσείς ό,τι θέλετε.

Όσο για το αν ο ίδιος ο Κρέσιτς είπε δεν θέλω να παίξω στην Κροατία αυτό θα φανεί στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Αν θα επανέλθει ή θα φάει πάγκο μέχρι το Μάϊο, εδώ είμαστε και θα το δούμε.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #671 on: December 13, 2010, 01:31:43 »
apostole δλδ αμφισβητεις οτι σε αρκετα ματς τα γκολ που φαγαμε ειχε ευθυνη; Ο Χαλκιας περα απο 2-3 οφθαλμοφανεστατα λαθη που κανει (και μαλιστα ειναι κωλοφαρδος και σπανια μας κοστιζουν) τα τελευταια 2 χρονια, δεν θυμαμαι να εχει κανει ενα λαθος για το οποιο να χαθηκε παιχνιδι.
Αυτο για την προθερμανση, λενε οτι ηταν εντολη του προπονητη τερματοφυλακων. Επειδη δεν παρατηρησα, στις 2 τελευταιες φορες που επαιξε ο Χαλκιας, εκανε προετοιμασια μαζι του ο Κρεσιτς;

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #672 on: December 13, 2010, 01:35:11 »
Ρε συ Απόστολε,ο χρόνος που έχει πάρει ο Κρέσιτς και έχει φάει πάγκο ο Χαλκιάς, δεν ταιριάζει με στεγνό καθάρισμα του μικρού από ίντριγκα ή βύσμα...θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό..ο μικρός έχει παίξει στα πρώτα 12 ματς πρωταθλήματος και σε όλα σχεδόν στην Ευρώπη...δεν μου ταιριάζει το κόψιμο από ίντριγκα κτλπ...

apostolos

• Guest
« Reply #673 on: December 13, 2010, 01:56:42 »
Δηλαδή ρε παιδιά μου λέτε οτι η απομάκρυνση του Κρέσιτς είναι λόγω της ευθύνης που είχε σε κάποια γκολ? Σοβαρά μιλάμε? Στα καλά καθούμενα? Ούτε κανα έγκλημα έκανε, ούτε τραυματίστηκε και αν λέμε για λάθη να λέμε και πόσα έσωσε και πόσο σταθερός ήταν. Και στο κάτω κάτω για τη θέση του τερματοφύλακα μιλάμε. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ. Το κάνεις μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος ή αν κάποιος είναι έστω ντεφορμέ. Ήταν ντεφορμέ ο Κρέσιτς και δεν το πήρα χαμπάρι? Τέλοσπάντων δεν το συνεχίζω γιατί με τον Χαλκιά είμαι φορτωμένος ούτως ή άλλως. Αν υπήρχε ιεραρχία και τάξη σε αυτή την ομάδα ο εν λόγω έπρεπε να είχε ήδη υποστεί διακοπή συμβολαίου με τα προσβλητικά και απαξιωτικά που είπε για την ομάδα και οχι να τρώει τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδος και να είναι αρχηγός.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #674 on: December 13, 2010, 05:12:03 »
Σε γενικες γραμμες καλυτερος ο κοκορικος(μακαρι να φυγει και τωρα τον Γεναρη)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #675 on: December 13, 2010, 09:24:41 »
Δηλαδή ρε παιδιά μου λέτε οτι η απομάκρυνση του Κρέσιτς είναι λόγω της ευθύνης που είχε σε κάποια γκολ?

όχι apostolos είναι προφανής για 2 λόγους:
1. παίζει καλύτερα. ξερά. αγωνιστικά.Ο ΠΑΟΚ με τον Χαλκιά μέσα έχει άμυνα... με τον Κρέσιτς έχει τερματοφύλακα στα τετ α τετ. όποιος δε θέλει να το δει είναι για άλλους λόγους.
2. είναι τέρμα ιντριγκαδόρος και φταίει για πολλά αποδυτηριακά καραγκιοζηλίκια φέτος και προφανώς όταν μιλάει έχει στο μυαλό του μια θεσούλα στην Εθνική της καρδιάς του. Αν δυσαρεστήσει το σύστημα (ήτοι το ΠΟΚ) δε θα γίνει ποτέ. εντάξει ο ρεαλισμός του είναι πέραν κριτικής... τουλάχιστον ασ μη μιλάει.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ είναι μια κλαση πάνω λόγο εμπειρίας από τον Ντάριο. βάλτε τα κάτω να δείτε πως συμπεριφέρονται οι συμπαίκτες με τον ένα και πως με τον άλλο. πόσες φορές ατάραχα αφήνει ο Τσιρίλο, ο Κοντρέρας, ο Σνάουτσνερ τη μπάλα να κυλήσει στο Χαλκιά ο οποίος κινείται προς αυτή έχοντας διαβάσει τη φάση και πόσος πάνικός σε αντίστοιχες φάσεις τους πιάνει όταν η μπάλα κυλάει προς τον πακτωμένο τσιμέντομένο Κρέσιτς...τρέχουν μην τυχόν και γίνει κανα τσαφ και την προλάβει ο επιθετικός. Παρ' όλα αυτά προφανως το μέλλον του ΠΑΟΚ μας είναι ο Ντάριο τον οποίο οκ μην κάνουμε και παλτό Φερνάντες... είναι πολύ καλός και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και θα αφήσει εποχή πιστεύω.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #676 on: December 13, 2010, 10:28:25 »
Νίκο, εμένα μου φαίνεται πιθανότερο το σενάριο ο κροάτης να περίμενε πώς και πώς να παίξει εκεί μέσα στο ματς που όλη η χώρα του θα παρακολουθεί, και να τον δούνε οι συμπατριώτές του, ο ομοσπονδιακός κτλ., μιας και μια θέση στην εθνική τους έχει δηλώσει ότι τον καίει και -κακά τα ψέμματα- σημαίνει σιγά σιγά και καταξίωση για τον κρέσιτς.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #677 on: December 13, 2010, 13:04:46 »
όπως και να χει είναι μουνόπανο κ πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα μόνο αν ο γαυροβάζελος πάρει τσ.λ.
οπότε τζάμπα λέτε. το παλικαράκι το είπε ξεκάθαρα

για μένα περισσότερη σημασία έχει το εξω- παρά το αγωνιστικά.

κοντός κ αυτός δωρεάν το γενάρι. αν θέλει κανείς τον πληρώνουμε κιόλας.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #678 on: December 13, 2010, 14:02:10 »
+1 rabbit
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #679 on: December 13, 2010, 15:56:03 »
"γkαρντασια" όσες σύγκρισης και να κάνουμε ο καθένας μας θα έχει τι δικη του γνώμη. από τι στιγμή που κάποιος από τους δυο δεν έχει εμφανή καλύτερα στοιχεια από τον άλλον.εγώ θέλω να σταθώ αλλου.όταν ο αρχηγός τις ομάδας σου με εμπειρία στα δρώμενα τις χώρας σου βγαίνει και λέει ότι η ομάδα που τον έχει αρχηγό θα πάρει πρωτάθλημα όταν οι άλλοι πάρουν cl οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ξένοι και πιτσιρικάδες τι να σκεφτούν?όταν αυτός είναι "αρχικλικαδορος" δημιουργοί συνεχεια προβλήματα στα αποδυτήρια και τα κάνει συνεχεια όλα άνω κάτω επειδή δεν παίζει και ξέρουν πολλοί καλά όσοι έχουν παίξει τόπι τι σημαίνει να έχεις προβλήματα στα αποδυτήρια.ότι χειρότερο.μια σοβαρή ομάδα τι κάνει με έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή?τον κάνει πάλι βασικό και ας είναι σε προχωρημένη ηλικία ενώ έχει εξίσου έναν σχεδόν ίδιο σε αξια και πολύ πιο νεαρό και με προοπτική?οι υπόλοιπη τι θα κάνουν?να τα κάνουν και οι άλλοι μπουρδέλο για να παίζουν?οι σαν σοβαροί ομάδα τα ξεκόβεις αυτά για να μην έχεις αργότερα τα ίδια από άλλους δυσαρεστημένους?