Author Topic: Κώστας Χαλκιάς  (Read 33387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Απ: Κώστας Χαλκιάς
« Reply #620 on: December 08, 2010, 00:25:07 »
ρε παιδια τον λετε εμπαθης για τις δηλωσεις περι ρεχακγελ, αλλα εδω ολο το φορουμ του τα φορουσε του γερμανου νονστοπ. Και για μενα ηταν πια ηλιου φαεινοτερο οτι ο ραχαγκελ οπως και ολοι οι προπονητες περνανε συγκεκριμενους πεχτες για να ανεβει το κασε τους ΕΦΟΣΟΝ πρωτα πηγενανε στο ποκ...πριν την βλεπανε την εθνικη απο τα κυακια...και μιλαω για πεχτες εκτος του ποκ...το κασε χαμηλο -ευκολη μεταγραφη στο ποκ- και μετα καλεσμα εθνικης για "ανεβασμα" αξιας...δηλαδη μπορειτε να μου πειτε απο που και ως που επεξε ο τζορβας βασικος στο μουντιαλ οταν εκανε τισ Ν μαλακιες περσυ στο πρωταθκλημα και τις συνεχισε και στο μουντιαλ? ο χαλκιας περιμενε και τωσα χρονια τον κηπουρο και μετα επεξε και μια χαρα και για δυο χρονια ειχε φαει τα λιγοτερα γκολ...ειναι να μην τρελενετε με τον γερμανο...αλωστε δεστε και κατι γκεκες και αμανατιδηδες που την κανανε....μην ψαχνουμε να του τα χωσουμε...για μενα καλα κανει και σταματαει τις δηλωσεις...ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ για δυο λογους...1) λενε λενε λενε μετα απο μια μετρια νικη...και μετα στραπατσο τυπου ατρομητου ολο τα ιδια και τα ιδια διαβαζουμε...ξεκινημα, καινουργια αρχη, τα@@@ μου κουνιουνται...
2) Οταν κανεις δηλωσεις πρεπει να λες αυτα που πιστευεις και ασ μην ειναι αρεστα στον κοσμο...πρεπει να λες την αληθεια...και απο τι φενετε οτι οταν το κανεις αυτο τρως το μπινελικι της αρκουδας...γι'αυτο μοκο τσιριμωκο και εχε το κεφαλι σου ησυχο...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #621 on: December 08, 2010, 00:36:31 »
τέλος πάντων ..δεν έχουμε λόγω εμείς να στραβώνουμε και πολύ...εδώ δεν στραβώνει ο εργοδότης του χαλκιά που ειναι και ΠΑΟΚ  οπως εμεις,που έθεσε στόχο στην αρχή της χρονιας το πρωτάθλημα ενω ειχε αρχηγό της ομάδας απο οτι φενεται,άνθρωπο που άκουγε της δηλώσεις του προέδρου του και έλεγε τη λέει ο μαλάκας...
που πάμε ορε καλόπαιδα..γελάει ο κόσμος.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #622 on: December 08, 2010, 01:09:11 »
Δεν παίζουν τα λεφτά μπαλα ρε άμπαλε, ανόητε, κουφιοκέφαλε. Μπάλα παίζει η ψυχή σαν αυτήν που δε διαθέτεις και ούτε πρόκειται να κατανοήσεις ποτέ από που πηγάζει. Άντε κάνε μας τη χάρη και σήκω φύγε. Θέλουμε παίκτες που να νιώθουν ρε. Ναι, σαν τον Γκαρσία και σε όποιον αρέσει. Έτσι μάθαμε να λειτουργούμε εμείς. Κόντρα στην λογική σας. Ουστ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #623 on: December 08, 2010, 01:10:50 »
Όπως τα είπες Κώστα στην δεύτερη συνέντευξη...σκάσε και μην ξαναμιλάς...όχι γιατί φοβόμαστε τάχα μου δήθεν αλήθειες από τάχα μου δήθεν ειλικρινείς τάχα μου δήθεν θεωρητικά έμπειρους κριτές της κατάστασης του ποδοσφαίρου μας και της Ομάδας μας,αλλά γιατί η δουλειά σου δεν είναι να μιλάς αλλά να παίζεις μπάλα.Το ξέρουμε καλά ότι είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, κυρίως όμως για εξωαγωνιστικούς λόγους και όχι για λόγους καθαρά οικονομικούς....αν εσύ είσαι μέλος Ομάδας της οποίας η διεκδίκηση του Πρωταθλήματος θεωρείς ότι αντιστοιχεί στην διεκδίκηση του CL από γαυροβάζελους,τότε είναι καιρός να αποχωρήσεις από την συγκεκριμένη Ομάδα....αν άλλα ήθελες να πεις και άλλα είπες, τότε είσαι αν μη τι άλλο ανώριμος οπότε καλά κάνεις και ξεσκονίζεις τον πάγκο...μάλλον χολή επειδή δεν παίζεις έβγαλες παρά ειλικρινής είσαι...άλλωστε, εκεί ψηλά που βρίσκεται  το κεφάλι σου το οξυγόνο φτάνει με αρκετή δυσκολία...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #624 on: December 08, 2010, 01:20:37 »
Απο χειροκροτητες του 'Υπεροχου λαου του ΠΑΟΚ' και δηθεν ΠΑΟΚσηδες που λενε ο,τι θελουν τα αυτακια ορισμενων να ακουσουν, προτιμω τον Χαλκια.

Προφανως η σοβαροτητα καποιου ειναι μονο οταν μιλαει και λεει αυτα που θελουμε να ακουσουμε. Το οτι το μουνι ο Χελακης την πηγε εκει που ηθελε την συζητηση κανενας δεν το ειπε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #625 on: December 08, 2010, 01:55:29 »
+10000000

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #626 on: December 08, 2010, 08:33:14 »
Αδερφέ GkaZ4 (δεν επιδιώκω αντιπαράθεση φίλε,απλά συζήτηση κάνω), η ουσία είναι ότι η δουλειά όλων αυτών δεν είναι να κάνουν κουβέντες αλλά να παίζουν μπάλα...και επειδή είναι όλοι τους λίγο γιουρούκια, θα πρέπει να προσέχουν τι λένε διότι είναι δημόσια πρόσωπα...η διαπίστωση της δυσκολίας κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ από μόνη της είναι γνωστή και δεν χρειάζεται ο Χαλκιάς να μας την επισημάνει...ο παραλληλισμός με το CL όμως και τον γαυροβάζελο είναι τουλάχιστον ατυχής...δεν κατάλαβα δηλαδή?έφτασαν ποτέ αυτοί οι δύο λίγο πριν την κατάκτηση του CL και το έχασαν για εξωαγωνιστικούς λόγους,όπως εμείς πέρυσι το πρωτάθλημα?....ας έλεγε ''Όσο υπάρχουν Σπάθες ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα δεν παίρνει και οι γαυροβάζελοι θα βγαίνουν κάλπικα στο CL''...και αυτό δεν είναι κάτι που θέλουν τα αυτιά μου να ακούσουν αλλά η πραγματικότητα,την οποία ο δήθεν ειλικρινής Χαλκιάς χέστηκε να περιγράψει...δεν είμαστε κρετίνοι ρε αδερφέ....ο Χαλκιάς νομίζει ότι έχει να κάνει με κρετίνους αλλά απλά αποδεικνύει πόσο κρετίνος είναι ο ίδιος...και το αποδεικνύει και αυτό που λες για τον Χελάκη..

Athinaios--4

• Guest
« Reply #627 on: December 08, 2010, 13:35:24 »
Φίλε Νίκο είναι αλήθεια αυτό που λες. Ήταν μαλακία ο παραλληρισμός γιατί ποτέ δεν έφτασε τόσο κοντά ο γαυροβάζελος στην κατάκτηση ευρωπαικού τίτλου. Πιστεύεις ότι αυτή η βλακεία όμως αρκεί για να βρίζουμε έτσι ένα παίκτη που μας έχει βοηθήσει? Είπαμε...

Από την άλλη διαφωνώ σε αυτό που λες για τον Σπάθα. Το έχω ξαναπεί. Αυτές τις δηλώσεις πρέπει να τις κάνει μόνο ο Ζαγοράκης.Γιατί μετά κάνουν τέτοιες δηλώσεις οι παίκτες, τους καλεί ο αθλητικός δικαστής, δεν έχουν τι να πουν και ανασκευάζουν και γινόμαστε γραφικοί. Και πέφτει και καμιά τιμωρία έτσι για πλάκα. Αυτό δεν είναι λογικό! Τέτοιες δηλώσεις πρέπει να κάνει μόνο ο ηγέτης της ομάδας. Αν δεν το κάνει αυτός δε μπορούμε εμείς να ζητάμε από τον κάθε παίκτη να το κάνει

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #628 on: December 08, 2010, 14:15:42 »
Αντε γαμησου ρε χαλκια που θα μιλήσεις και για στοχους του ΠΑΟΚ.
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ και δε θα μιλάτε γι αυτους ειτε ειστε παιχτες ειτε ειστε προπονητες ειτε ειστε προεδροι ειτε ειστε οπαδοι. ΚΑΝΕΝΑΣ! Δουλεια όλων ειναι να τους επιδιώκουμε αυτους τους στόχους ο καθένας απο το μετερίζι του! Ο προεδρος απο το ποστο του, ο προπονητής απο τα αποδυτήρια, οι οπαδοι στα πεταλα και οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι! Οποιος δε μπορει να προσπαθεί διαρκώς να διεκδικεί τους στοχους του ΠΑΟΚ να παει να γαμηθει: ειτε ειναι προεδρος, ειτε ειναι προπονητής, ειτε ειναι οπαδός είτε ποδοσφαιριστής. Στη προκειμένη, να πας να γαμηθείς χαλκιά που λες ότι δε μπορείς να ανταγωνιστείς αυτόν που τον εκανε πλακα προχθες ο πανσερραικός του περούκα και αυτόν που κερδισε με ασπιρίνη τη μισή καβάλα του μακαρου._
----
Όποιος δεν καταλαβαίνει τη παραπάνω θέση να πάει να γαμηθεί κι από μένα.

Εγώ από τις δηλώσεις του Άβερελ το μόνο που κρατάω πέρα από τις βλακείες που είπε είναι ότι ΠΑΛΙ οι παίχτες είναι απλήρωτοι. Το Σεπτέμβρη είχαν σκάσει οι πρώτες μουρμούρες και τώρα πάλι. Φαίνεται ότι το παραμύθι με τις κάρτες και τις δόσεις τους πρέπει να αποκτήσει σίκουελ, γιατί πλέον πέρασε η μισή σεζόν και δεν λέει να πεις πάλι τις ίδιες μαλακίες.

Ερώτηση χωρίς υπονοούμενο, αλήθεια, αλλά επειδή δεν έχω ιδέα θέλω να μάθω. Αν μία διοίκηση πρωτοδικείου παραδώσει χρέη από τη χρήση της σε κανονική διοίκηση, ποιος πληρώνει; Οι τελευταίοι που μείνανε να κλείσουν τη πόρτα ή όλοι όσοι πέρασαν; Παρακαλώ αν ξέρει κανείς ας το γράψει

ΥΓ Μη μου πει κανείς πως ανασκεύασε Please στο γραφείο τύπου που του είπε τι πήγες κι είπες ρεεεε

Δεν μπορούμε να βλέπουμε όλη αυτήν την μιζέρια να μας εκπροσωπεί. Αυτήν την ζούμε καθημερινά. Ε, στην τέχνη και τη θρησκεία βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν εσείς πάλι ταυτίζεστε με αυτήν τη μετριότητα, αυτό λέει πολλά για την ποιότητα ζωής που έχετε σαν ιδανικό. Εμείς πάλι είμαστε ονειροπόλοι. Ως οπαδοί, ως εραστές του ωραίου και του καλού. Ο Χαλκιάς δεν μας εκφράζει.-
:prosk:
« Last Edit: December 08, 2010, 14:28:39 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #629 on: December 08, 2010, 19:12:16 »
Αντε γαμησου ρε χαλκια που θα μιλήσεις και για στοχους του ΠΑΟΚ.
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ .
υγ. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ομάδα μιας γειτονίας, ούτε νησιού ούτε ενός καμπου για να λετε ό,τι μαλακία θελετε και να παιζετε με τους στοχους του.
      Προσέχτε αυτά που λέτε γιατί σας εκθέτει η τεράστια ιστορία του.

Ετσι. Φαε σκατα Χαλκια, βουλωσε το και παιξε μπαλα η παρε τον πουλο!
Α και κατι αλλο, βγαλτε τον απο αρχηγο, εδω και τωρα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ive4

• Guest
« Reply #630 on: December 08, 2010, 22:05:57 »
Απο χειροκροτητες του 'Υπεροχου λαου του ΠΑΟΚ' και δηθεν ΠΑΟΚσηδες που λενε ο,τι θελουν τα αυτακια ορισμενων να ακουσουν, προτιμω τον Χαλκια.

Προφανως η σοβαροτητα καποιου ειναι μονο οταν μιλαει και λεει αυτα που θελουμε να ακουσουμε. Το οτι το μουνι ο Χελακης την πηγε εκει που ηθελε την συζητηση κανενας δεν το ειπε.

+1

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #631 on: December 08, 2010, 22:11:16 »

-1 =0 ............

Ο Κώστας διασκεύασε τις δηλώσεις του στο εσωτερικό
στο εξωτερικό είναι αλλιώς τα πράγματα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #632 on: December 08, 2010, 22:13:19 »

-1 =0
0-1=-1

Offline Crash

• Αποστολή
  • **
    • Find Sexy Girls from your town for night
« Reply #633 on: December 08, 2010, 22:16:27 »
ΧΑΛΚΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #634 on: December 09, 2010, 00:26:53 »
ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ...

2:18
2:27
4:31
5:01
5:37
8:59

για πειτε αυτος ο παιχτης επεξε χαλια?...τισ 3 μαλακιες του τσιριλο (στο γκολ επιστρεφει λαθος την μπαλλα, στο 2:18  σκουπα και την αποκρουση απο κορνερ που την εστειλε προς την εστια μας) δεν τα βλεπει κανεις?
Ο χαλκιας μαγκες περα απο την μαλακια που εκανε στο γκολ (μιση ευθυνη) ηταν για μενα ο καλυτερος μας πεχτης. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ...και υπαρχει μια ακομη φαση που την εκοψε ο ζουελα 5:10 αλλα εαν δειτε πως βγαινει και καλυπτει το πεδιο στον blazek τον ανγκαζει να κανει την εξτρα τριπλα και την κοβει ο ζουελα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΜ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #635 on: December 09, 2010, 04:05:22 »
 μαέστρο συγγενής του είσαι ρε φίλε δεν εξηγείται αλλιώς όταν λες ότι στο γκολ φέρει μισή ευθύνη . Έβγαλε ένα καλό τετατετ , όλα τα άλλα πήγαν πάνω του και έκανε 2 κακές εξόδους στη διάρκεια του αγώνα . Κρέσιτς με τα χίλια .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #636 on: December 09, 2010, 09:38:59 »
Κρέσιτς μπα... (αλλά θα παίξει) και εγώ που δεν είμαι συγγενής του πιο καλό τον θεωρώ... απλά πλέον τον θεωρώ και μλκ αλλά τεσπά.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #637 on: December 09, 2010, 12:15:13 »
Δεν εχει να κανει η αξια του καθε παιχτη..
Οποιος μικραινει τον ΠΑΟΚ με τις δηλωσεις του πρεπει αμεσα να απομακρυνθει.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #638 on: December 09, 2010, 12:33:40 »
Toν εκτιμούσα κάποτε. Κρίμα.

Συμφωνώ με το σκου από πάνω, άμεσα μπούλο όποιος δεν πιστεύει στην ομάδα και δεν τιμάει τη φανέλα.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #639 on: December 09, 2010, 13:56:48 »
Κρέσιτς μπα... (αλλά θα παίξει) και εγώ που δεν είμαι συγγενής του πιο καλό τον θεωρώ... απλά πλέον τον θεωρώ και μλκ αλλά τεσπά.
ΠΑΟΚ παντου!!!