Author Topic: Κώστας Χαλκιάς  (Read 33591 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απ: Κώστας Χαλκιάς
« Reply #540 on: December 05, 2010, 19:29:57 »
εκανε χοντρη μαλακια συμφωνω.παραλιγο εξαιτιας του να χαναμε το διπλο.
ΑΛΛΑ επιμενω οτι πρεπει να ξαναμπει βασικος.και σε εμπειρια και σε ικανοτητες θεωρω πως υπερεχει του κατα τ' αλλα καλου αλλα επιρρεπη στο λαθος, κρεσιτς.
« Last Edit: December 05, 2010, 19:36:05 by nikos 1988 »
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

baron

• Guest
« Reply #541 on: December 05, 2010, 19:34:25 »
χαμπάρια δεν παίρνετε γαμώ τον μπελά μου. Η άμυνα είναι το πρόβλημα ρε πούστη μου ,θα το καταλάβετε ναι η ου?
Ήταν σήμερα καλύτερα από τους δυο προηγούμενους αγώνες?
Όταν η άμυνα είναι μπάτε σκύλοι τι σημασία έχει ο τέρμας?

τα τυριά έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες. Απλώς αυτήν την φορα σκοράραμε και δεν φαίνεται το χάος

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #542 on: December 05, 2010, 19:40:57 »
προφανως και εχεις απολυτο δικιο σε αυτο. αλλα δεν αναιρει αυτο που λεω κι εγω.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
« Reply #543 on: December 05, 2010, 19:54:22 »
Σε βλεπω σε εναν μηνα να σε ρωτυανε ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙΣ???
και να απαντας ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ....

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #544 on: December 05, 2010, 20:00:32 »
εμενα "μαρεσε" pandws.to goal που έφαγε μπαίνει 1 στις 100. αν είναι να κράξετε εδώ μπείτε καλύτερα στο topic του σακελαρίου που έβαζε νιαγάρες
My Own WoRST ENeMy.....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #545 on: December 05, 2010, 20:04:20 »
Τραγικος σημερα, περα απο την χαιλαιτ φαση ηταν γενικα εκτος τοπου και χρονου, με τις διαδοχικες μαλακιες του μας εβαλε στην εστια μας για ενα δεκαλεπτο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #546 on: December 05, 2010, 20:05:35 »
εγώ εξακολουθώ να τον προτιμώ. το γκολ ήταν κλασσική ατυχία, παντοφλιά που τον διακατέχει... και 30% Τσιρίλο και Σακελαρίου που δεν του δώσαν λύση.

κρατάει την άμυνα στη σωστή θέση και αυτό φτάνει. έχει καλύτερες αντιδράσεις, διαβάζει τη φάση πιο γρήγορα από τον (καλό επίσης) Κρέσιτς
+ όταν παίζει δε σου κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια.
« Last Edit: December 05, 2010, 20:13:45 by rabbitweed »

Athinaios--4

• Guest
« Reply #547 on: December 05, 2010, 20:10:36 »
Τραγική άμυνα που τον άφηνε συνεχώς εκτεθειμένο. Έσωσε αρκετές φάσεις αλλά έκανε και τη μαλακία του αγώνα!
Από την άλλη δείτε ότι οι αμυντικοί χωρίς λόγο γυρνούσαν τη μπάλλα συνέχεια πίσω και με όχι σωστές πάσες. Προσωπικά πιστεύω ότι μερίδιο στο γκολ που φάγαμε έχει και  ο αμυντικός που του την γυρνάει χωρίς να του δώσει τον χώρο να μπορεί να διώξει σωστά

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #548 on: December 05, 2010, 20:53:06 »
Ποτέ μου δεν σε χώνεψα, τρόμπας στον αγώνα και πάντα πρώτος στις δηλώσεις. Αλλά σήμερα εκτός από το λάθος που δείχνει τι τραγικός γερομαλάκας είσαι, τρως ένα χλιαρό σουτάκι που δεν τρώγεται και απλώς κοιτάς τη μπάλα.
Σύνταξη τώρα

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #549 on: December 05, 2010, 21:05:36 »
προθέρμανση έκανε πριν τον αγώνα με τους Βέλγους;;

Τα κατάφερες!! Άλλος ένας διαπλεκόμενος χωρίς να το αξίζει στην ενδεκάδα.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #550 on: December 05, 2010, 21:10:12 »
Για την εμπειρία του έκανε τραγικό λάθος που δεν κάνουν ούτε νέοι τερματοφύλακες. Προτιμώ τον Κρέσιτς ο οποίος χρειάζεται παιχνίδια και γεμάτες σαιζόν για να βελτιώνετε όλο και περισσότερο. Αν είναι να γίνει μαλακία ας την κάνει ο νέος Κρέσιτς παρά ο έμπειρος Χαλκιάς...

Η άμυνα είναι άλλο πακέτο. Χωρίς μπακ είμαστε και το βλέπουμε όλοι.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
« Reply #551 on: December 05, 2010, 23:09:10 »
Τραγικος.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #552 on: December 05, 2010, 23:11:56 »
μαλακια στο τελευταιο του παιχνιδι
μαλακια και στο πρωτο του
τες πα παρολο που ειμαι κρεσιτς δεν ειναι κακο να παιζει και ο χαλκιας
ετσι για να την ακουει ο μικρος να τσιτωνει
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #553 on: December 06, 2010, 11:14:22 »
Μια ζωή θυμάμαι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ να γίνονται καραγκιόζηδες με τσαφ, τσουφ πως τη λένε αυτή την ηλίθια μαλακία. Βαρέθηκα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #554 on: December 06, 2010, 12:00:58 »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #555 on: December 06, 2010, 12:08:08 »
Νταξ, Χαλκιας ειναι. Εχω δει και πολυ χειροτερα. Το καλοκαιρι πρεπει να τελειωνουμε με τους πρωην ποδοσφαιριστες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #556 on: December 06, 2010, 14:01:21 »
Ε ναι, ο ένας είναι ξένος και ο άλλος Έλληνας. Δηλαδή ξεκινάμε με ένα σκορ 3-0. Για να το γυρισείς δεν αρκεί να παίξεις τέλεια σε όλο παιχνίδι (πρωτάθλημα) αλλά να μην κάνεις και καμία μαλακία γιατί το 4-0 δεν γυρίζει.

Μετά το γκολ που φάγαμε έκανε μια στραβοκλωτσιά ο Χαλκιάς σε διώξιμο και αντί η μπάλα να πάει στο κέντρο βγήκε αραουτ, στο ύψος της σέντρας. Ξεκάθαρα μια φάση που έκρινε το ματς... Αναφέρω αυτή την φράση καθώς έβλεπα στο live να τρώει βρίσιμο επι 5 λεπτά για αυτή την φάση. Αν δεν είναι προκατάληψη αυτή, τότε τι είναι?

Να κάτσω να απαριθμίσω φάσεις που τις καθάρισε πριν καν ξεκινήσουν? Ότι είχε άριστη τοποθέτηση στις φάσεις που πήγε η μπάλα "πάνω του"?

Δηλαδή να κάτσω να συγκρίνω με το γκολ που έφαγε ο Κρέσιτς στο ματς με τον Ατρόμητο? Για έμενα ήταν τρεις φορές χειρότερο από αυτό που έκανε ο Χαλκιάς για μένα. Είναι δυνατόν να πετάει την μπάλα μετά από απόκρουσε προς τα μέσα και στη μικρή περιοχή?! Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει ένα τέρμα είναι αν δεν μπορείς να μπλοκάρεις βγάλε την κόρνερ ή προς το κόρνερ. Το λάθος του Χαλκιά είναι κάτι που μπορεί να σου τύχει, δεν είναι και δουλειά του να χειρίζετε την μπάλα με τα πόδια, η απόκρουση του Κρέσιτς πάλι είναι λάθος τακτικής και έλειψη γνώσης των βασικών. ΄Και δεν είναι η πρώτη φορά που φάγμαε γκολ από λάθος απόκρουσε του Κρέσιτς. Αλλά τότε φταίνε οι αμυντικοί, όχι το τέρμα.
Όπως κανείς δεν κατηγόρησε τον Κρέσιτς για το μας με την Μπριζ, που αν ήταν ο Χαλκιάς εκεί απλά θα είχε διώξει την μπάλα πριν πάει σε αυτον. 2,5 δευτερόλεπτα έκανε η μπάλα να παει στον παίκτης της Μπριζ και αυτός ούτε καν να μαζέψει.

Άντε ας βάλουμε τον Κρέσιτς, που κάνει ωραίες αποκρούσεις.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #557 on: December 06, 2010, 14:51:13 »
εκανε δηλωσεις στο σπορφμ στον μπασταρδο το χελακη

κομματια των δηλωσεων-τοποθετησεων του ηταν επιεικως απαραδεκτα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #558 on: December 06, 2010, 15:08:25 »
Πώς να τους ανταγωνιστούμε για πρωτάθλημα;»

* 06/12/2010, 14:25 | Διαβάστηκε 869 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

«Πώς να τους ανταγωνιστούμε για πρωτάθλημα;» Photo: Action Images

Get Adobe Flash player

Μιλώντας με ειλικρίνεια ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαλκιάς, δήλωσε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν διαθέτει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού ανταγωνίζεται ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ. «Κι εγώ θέλω το πρωτάθλημα, αλλά οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς», τόνισε από τη συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής γκολκίπερ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη:

Για τις εντυπώσεις του από το νέο γήπεδο της ΑΕΛ:

«Είναι μια πολύ επιτυχημένη προσπάθεια της Λάρισας και εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Είναι κρίμα σύλλογοι όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ να μην έχουν τέτοια γήπεδα. Θα ήταν καλό για τους ποδοσφαιριστές, τους δημοσιογράφους αλλά και τον κόσμο που τα γεμίζει».

Για τη δική του απόδοση αλλά και αυτή της ομάδας του στο ματς απέναντι στη Λάρισα:

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος που επανήλθα μετά από καιρό. Εύχομαι κανένας ποδοσφαιριστής να μην έχει τραυματισμούς και να μην μπορεί να παίξει. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά κόντρα στη Λάρισα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς. Κοιτάμε τα επόμενα ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και το ευρωπαϊκό ματς. Παίξαμε καλά, ισοφαριστήκαμε από μια δική μου κακή εκτίμηση, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα:

«Δεν δίνω διπλωματικές απαντήσεις. Αν θες να διεκδικήσεις πρωτάθλημα, πρέπει να έχεις τις ανάλογες προϋποθέσεις. Να έχεις δικό σου προπονητικό κέντρο. Να μην έχεις οικονομικά προβλήματα, όπως ο ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές να έχουν στο μυαλό τους μόνο το ποδόσφαιρο. Εμείς στον ΠΑΟΚ παίζουμε και έχουμε στην άκρη του μυαλού μας πως πρέπει να νικάμε για να φέρουμε λεφτά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστούμε ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ. Αν λέμε ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα, είναι σα να λέμε ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πάνε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιον μεγάλο επενδυτή για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που κάνουν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Η διοίκηση προσπαθεί αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Κι εγώ θέλω να πάρω το πρωτάθλημα. Την περασμένη χρονιά με την παρουσία μας στα πλέι οφ ήταν σαν να το πήραμε. Στόχος μας είναι να φτάνουμε ψηλά, να βγαίνουμε Τσάμπιονς Λιγκ και να παίζουμε ωραία μπάλα. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στους εαυτούς μας και στον κόσμο της ομάδας».

Για την Εθνική ομάδα:

«Τιμή αποτελεί ακόμη και να είσαι στην αποστολή της ομάδας, δεν έχει σημασία αν παίζεις. Στόχος μου είναι να επανέλθω στην Εθνική. Ποτέ δεν έχω αναφερθεί στο γιατί δεν με κάλεσε ο Ρεχάγκελ. Μίλησα μόνο για τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου. Άλλωστε δουλειά του προπονητή είναι το ποιος θα παίξει. Καθοριστικό ρόλο παίζει το κλίμα σε μια ομάδα».

http://www.sport-fm.gr/article/351170

εδω οι μαλακιες που ειπε, παλι, ο χαλκιας. χαλκια αγορι μου το ξερουμε ολοι οτι δεν εχεις μυρισει ΠΑΟΚ τοσα χρονια και στα αρχιδια μας. τη δουλεια σου θελουμε να κανεις. κανε αυτο λοιπον κ ασε τα λογια και τη λιγουρα, αντε....

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #559 on: December 06, 2010, 15:16:00 »
Ο έτερος δημοσιοδχετίστας ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...