Άντε ρε με το ρεαλισμό σας μας έχετε πρήξει τ'αρχίδια παλιολούζερς όλοι εκεί μέσα. Λοιπόν αφού γουστάρετε ρεαλισμό, τότε θα σας πω εγώ για ρεαλισμό ρε.
Άκου λοιπόν Κωστάκη τι σημαίνει ρεαλισμός. Αφού ρεαλιστικά δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τους γαυροβάζελους και χρειάζεται χρόνος για να χτιστεί μία ομάδα να τους χτυπήσει, τότε ρεαλιστικά Κωστάκη ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία ανάγκη τερματοφύλακες της αξίας σου και κυρίως της ηλικίας σου.
Γι' αυτό ρεαλιστικά Κωστάκη ο ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίξει τον Κρέσιτς και τους υπόλοιπους που σε 3-4 χρόνια θα χτυπήσουν τους γαυροβάζελους.
Άλλωστε Κωστάκη αυτοί παίρνουν και πιο λίγα από σένα και στον ΠΑΟΚ δεν περισσεύουν τα χρήματα βλέπεις. Ας βάζουμε τους πιτσιρικάδες, να τους μάθουμε και να παίζουν ποδόσφαιρο και να επενδύσουμε πάνω τους. Οπότε εσύ τι ακριβώς χρειάζεσαι σε μια ομάδα που στοχεύει 4-5 θέση και μετά 3-4 χρόνια θα χτυπήσει στόχους; Πάνε σε καμιά άλλη ομαδούλα να περνάς ευχάριστα.
Άλλωστε και να πεις πως φέρνετε πίσω τα λεφτά σας, ούτε αυτό κάνετε μετά τον αποκλεισμό από την ψαροταβέρνα της Ολλανδίας. Οπότε ρεαλιστικά Κωστάκη δεν συμφέρετε κι εσύ και ο κολλητός σου ο ακούνητος πελεκάνος, ούτε η αρχηγάρα, ούτε κανείς. Γιατί λοιπόν να παίζετε στον ΠΑΟΚ ρεαλιστικά;
Και κάτι που μου έμεινε απορία ρε Κωστάκη. Αφού δεν μπορείς να χτυπήσεις τις "ομαδάρες" τους, το κύπελλο πως στον πούτσο μου θα το πάρετε, όπως λες πως είναι στόχος; Θα παρακαλάτε να μη τους πετύχετε σε καμιά κλήρωση; Πως ρε θα πάρετε το κύπελλο που δεν μπορείτε να περάσετε το κέντρο με αυτούς που θαυμάζετε. Στον τελικό δεν θα σε γαμήσει ο Κατσουράνης που θαυμάζεις;
Άντε ρε κάντε μας τη χάρη, loosers. Έχετε βολευτεί όλοι στον ΠΑΟΚ με τα κλαρίνα που δεν μιλάει κανείς και πουλάτε και τρελίτσα