Author Topic: Κώστας Χαλκιάς  (Read 33554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Κώστας Χαλκιάς
« Reply #200 on: January 29, 2009, 00:20:59 »
μπράβο ρε παλίκαρε χαλκιά!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #201 on: January 29, 2009, 00:27:32 »
τεραστια εμφανιση, αλανθαστος καθαρισε τα παντα ψηλα, 2 μεγαλες αποκρουσεις και μια σε πεναλτυ.

μπραβο, κλεινει στοματα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #202 on: January 29, 2009, 00:30:35 »
Τά πιασε όλα! ακόμη και του μαλεζά το τσάφ!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

shaman4

• Guest
« Reply #203 on: January 29, 2009, 00:33:36 »
το ειπαμε και θα το ξαναπουμε

Χαλκιας μεταγγραφαρα

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #204 on: January 29, 2009, 00:45:06 »
Ο καλύτερος παίχτης μας στα τελευταία ματς στην πιο νευραλγική ίσως θέση....
Μπράβο ρε Κώστα παιχταρά...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #205 on: January 29, 2009, 00:49:28 »
Μπραβο ρε ΚΩΣΤΑ

Να σου εσφιγγα ρε ΦΙΛΕ το χερι.

Argonath4

• Guest
« Reply #206 on: January 29, 2009, 01:19:59 »
Φοβερός απόψε ! Μάλλον ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του... Μπράβο ρε Κώστα 
« Last Edit: January 31, 2009, 02:45:54 by MILLWALL-4 »

zagorakis

• Guest
« Reply #207 on: January 29, 2009, 01:55:59 »
Ο Χαλκιάς που κράτησε, για ακόμα ένα παιχνίδι ανέπαφη την εστία του, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να συνδυάζεται η προσωπική σου καλή απόδοση με μία σημαντική επιτυχία της ομάδας. Ξέρουμε ότι κάναμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας, κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ»

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=87850

chiltsid

• Guest
« Reply #208 on: January 29, 2009, 05:04:42 »
Μπραβο ρε ΚΩΣΤΑ

Να σου εσφιγγα ρε ΦΙΛΕ το χερι.
davids αγορι μου,μην του σφιγγεις καλυτερα το χερι,καλα δεν τα παει μεχρι τωρα?τι το θες? ;D ;D
απιστευτη εμφανιση,πραγματικα ευχομαι να συνεχισει ετσι,πραγματικα ηταν ΜΕΓΑΛΗ εμφανιση,μπραβο του.

ive4

• Guest
« Reply #209 on: January 29, 2009, 08:41:21 »
τελικά είναι αλήθεια ότι οι τερματοφύλακες παίζουν την καλύτερη μπάλα μεταξύ 32-36 χρονών!

northeagle_4

• Guest
« Reply #210 on: January 29, 2009, 10:24:23 »
 :headbang: Χαλκιας μετα την μαλακια με λεβαδειακο απλα ΒΡΑΧΟΣ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #211 on: January 29, 2009, 11:08:35 »
Νομίζω ότι το πανό που σηκωσαν τα σουπεροσκουλίκια στην 3 σε μία φάση αναφερόταν σε αυτόν.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10479&subid=2&pubid=1694289&tag=7903&imgid=2062302

Μια ζωή σκουλίκια..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

guest4

• Guest
« Reply #212 on: January 29, 2009, 11:18:44 »
περα από την αξία του ως ποδοσφαιριστης,
από τις δηλώσεις του, φαίνεται εξαιρετικά ισορροπημένο άτομο
δεν χαιδεύει αυτιά, λέει αλήθειες και γενικά πιστεύω ότι
πρέπει να ανεβάζει το επίπεδο στα αποδυτήρια στα οποία υπάρχουν
αρκετά δύσκολοι χαρακτήρες παικτών.
Τους έχουμε ανάγκη τετοιους ανθρώπους.
Καλή η μαγκιά κι ο τσαμπουκάς αλλά σε όλα τα πράγμματα πρέπει να υπάρχει μέτρο.
Και το μέτρο αυτό το δίνει ο χαλκιάς.
 Μπράβο παικταρά μου!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #213 on: January 29, 2009, 13:55:16 »
Μπραβο στον Κωστακη γιατι μας εχει κανει ολους ρομπα.
Συνεχισε να μας διαψευδεις.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #214 on: January 29, 2009, 18:00:13 »
Το καλοκαιρι οταν τον πηραμε εκραζα,φωναζα και γενικα ειχα ξενερωσει απιστευτα... 6 μηνες μετα δεν περιμενα οτι θα αλλαζε τοσο πολυ η γνωμη μου για τον Χαλκια..
Μπραβο Κωστα συνεχισε ετσι!

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #215 on: January 29, 2009, 20:16:27 »
Χαίρομαι πάρα πολύ που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής με έχει κάνει ΡΟΜΠΑ. Βλέπω τι γράφαμε το καλοκαίρι και μάλλον ούτε ο πιο αισιόδοξος δεν πίστευε ότι ο Χαλκιάς θα κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Εξακολουθω όμως να πιστεύω ότι ένας ΠΑΟΚ αξιώσεων δεν μπορεί να κοιτάει στον πάγκο και στους αναπληρωματικούς τερματοφύλακες να μην έχει κάποιον γνωστό παίκτη. Μπορει να αποδειχτεί αχίλλειος πτέρνα κα θα ναι κρίμα, γιατί φτηνές, καλές λύσεις υπάρχουν πολλές στην Ευρώπη.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #216 on: January 29, 2009, 22:39:15 »
Νομίζω ότι το πανό που σηκωσαν τα σουπεροσκουλίκια στην 3 σε μία φάση αναφερόταν σε αυτόν.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10479&subid=2&pubid=1694289&tag=7903&imgid=2062302

Μια ζωή σκουλίκια..

Aπλα οπαδοι μικρης ομαδας.Αφθονο γέλιο
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

zagorakis

• Guest
« Reply #217 on: January 30, 2009, 09:20:17 »
Χαλκιάς:"Μου αρέσουν τα δύσκολα"

Με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Κώστας Χαλκιάς μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, την φετινή πορεία της ομάδας του, όπως και για την καταπληκτική σεζόν που διανύει.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη για τον θεσμό του Κυπέλλου μίλησε στα ΜΜΕ για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, χαρακτηρίζοντας της περισσότερο συλλογική παρά ατομική.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Κώστα Χαλκιά σε διάφορα ΜΜΕ

Στα τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην πρώην ομάδα σου δεν δέχθηκες γκολ, πως αισθάνεσαι;

"Δεν το βλέπω έτσι. Έχω παίξει πολλές φορές με πρώην ομάδες μου, το κεφάλαιο λοιπόν που τις αφορά έχει κλείσει για εμένα".

Μετά το χαμένο πέναλτι θυμάσαι τι έγινε; Ήσουν ο πρώτος παίκτης που έτρεξες να πανηγυρίσεις.

"Έτρεξα προς τα παιδιά. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε και προκριθήκαμε. Παίξαμε έξυπνα και σε αυτό το παιχνίδι, είχαμε και τύχη, αλλά θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Η πρόκριση μας είναι δίκαιη, τη χαρήκαμε, μετράει το πρεστίζ της ομάδας. Δώσαμε χαρά στον κόσμο αλλά μέχρις εδώ".

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη με συνεχή παιχνίδια. Αντέχει η ομάδα;

"Όλοι μέσα στην ομάδα έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων και πρέπει να ανταποκριθούμε και να έχουμε ανάλογη σοβαρότητα και ομοιογένεια.

Από εκεί και πέρα εμένα μου αρέσει να παίζουμε συνεχώς. Μακάρι να είχαμε περισσότερα παιχνίδια, το μόνο κακό είναι ότι αγωνιζόμαστε σε δύσκολους αγωνιστικούς χώρους που μας δημιουργούν μεγαλύτερη κούραση".

Η υποδοχή του κόσμου στην Τούμπα τι σου λέει;

"Είναι ωραίο να βλέπεις χαρούμενους ανθρώπους και ειδικά αυτούς που σε στηρίζουν τόσο πολύ. Είμαστε επαγγελματίες και πληρωνόμαστε, αλλά μετράνε και άλλα πράγματα, όπως αυτή η χαρά που μπορούμε να δώσουμε".

http://www.sport24.gr/html/ent/055/ent.273055.asp

BIANCONERO

• Guest
« Reply #218 on: January 30, 2009, 10:15:16 »
Ειναι σημαντικο για καποιον να (παρα)δεχεται τα λαθη του. Αυτο δειχνει τη διαφορα ποιοτητας αναμεσα σε ανθρωπους...
Για την περιπτωση Χαλκια, και οχι μονο, πολλοι ειναι αυτοι που παραδεχτηκαν το λαθος τους να κραξουν τη μεταγραφη. Υπαρχουν βεβαια και οι αλλοι που επειδη ανηκουν σε αλλη κατηγορια περιμενουν ποτε θα ξανακανει την επομενη στραβη - και προφανως ΘΑ ξανακανει - για να ξανακραξουν και να νιωσουν δικαιωμενοι εσωτερικα για τις αρχικες τους αποψεις!
Αυτοι θα ναι παντα ιδιοι...για τους επομενους απο μας ομως που με ευκολια μπορει να κραξαμε καποιες επιλογες, καλο θα ναι να μας γινοταν διδαγμα για το μελλον η περιπτωση Χαλκια!

Γιατι παροτι η Διοικηση εχει δικαιωθει σχεδον ΑΠΟΛΥΤΑ στο μεταγραφικο σχεδιασμο της (βαση και δυνατοτητων φυσικα) σε οποιοδηποτε ονομα βγαινει και τωρα στο προσκηνιο (και μιλαω κυριως για Ελληνες μιας που τους ξενους δεν τους γνωριζουμε) υπαρχει κατευθειαν μια αρνητικη προδιαθεση και αντιμετωπιση!

Προσωπικα εγω φτασει στο σημειο οποιον παιχτη μου πουν οτι φερνουν στον ΠΑΟΚ να εμπιστευτω την κριση τους που προφανως ειναι πολυ καλυτερη απο τη δικη μου!

Κωσταρα συνεχισε ετσι παλικαρι μου...ΦΤΟΥ..ΦΤΟΥ!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #219 on: February 02, 2009, 12:51:06 »
εγώ θέλω να σταθώ πάλι σε αυτόν....
μπράβο τ' αγόρι μ....έτσι πρέπει να παίζει ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ....
έπιασε και ένα πάρα πολύ καλό χθες

2η νεότητα ρε σεις ο Κώστας!