Author Topic: Κώστας Χαλκιάς  (Read 32960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: Κώστας Χαλκιάς
« Reply #180 on: January 05, 2009, 09:34:52 »
Όχι απλά λίρα 100 , αλλά λίρα 1100.
Εκπληκτικός..

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #181 on: January 05, 2009, 09:59:01 »
Ο Χαλκιάς με διαψεύδει πανηγυρικά και ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

apaoki13

• Guest
« Reply #182 on: January 05, 2009, 10:17:49 »
Εμένα όχι μόνο με διαψεύδει αλλά με έχει κάνει ρόμπα. Θα ήταν πολύ διαφορετικό το ματς με τον ΟΦΗ αν δεν έκοβε το τετ α τετ στο Α' ημίχρονο.

zagorakis

• Guest
« Reply #183 on: January 08, 2009, 14:34:39 »
×áëêéÜò: «Ðïñåßá áíôÜîéá ôïõ ïíüìáôïò»

Ìå ôïí ôßôëï ôïõ öáâïñß ðïõ öñüíôéóáí íá âáðôßóïõí êÜðïéïé ôïí ÐÁÏÊ óôçí áíáìÝôñçóç ôçò ÊõñéáêÞò ìå ôçí ÁÅÊ ï Êþóôáò ×áëêéÜò äåí ôïí áðïäÝ÷èçêå. «Åßíáé Ýíá ðáé÷íßäé äýóêïëï ðïõ óôü÷ï Ý÷ïõìå íá ìçí ÷Üóïõìå», áíÝöåñå ìå óçìåñéíÝò ôïõ äçëþóåéò ï äéåèíÞò ôåñìáôïöýëáêáò ôïõ ÄéêåöÜëïõ. Ï ×áëêéÜò Ýóôåéëå êáé Ýíá ìÞíõìá óå üóïõò ðéóôåýïõí üôé ï ÐÁÏÊ «óðñþ÷íåôáé» áðü ôçí äéáéôçóßá.
Ï ¸ëëçíáò ôåñìáôïöýëáêáò ìßëçóå óÞìåñá ìåôÜ ôï ôÝëïò ôçò ðñïðüíçóçò óôéò åãêáôáóôÜóåéò ôçò ÓïõñùôÞò óôïõò åêðñïóþðïõò ôïõ Ôýðïõ ãéá ôï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÁÅÊ. «Áíôéìåôùðßæïõìå ìéá ïìÜäá, ðïõ äåí Ý÷åé ôç âáèìïëïãéêÞ óõãêïìéäÞ ðïõ èá Þèåëå, ìéá ìåãÜëç êáé äõíáôÞ ïìÜäá, ìå ðïëý êáëïýò êáé Ýìðåéñïõò ðáßêôåò. Åìåßò áõôü ðïõ óõíå÷ßæïõìå íá êÜíïõìå, åßíáé íá äåß÷íïõìå ôçí ßäéá óïâáñüôçôá. Åßíáé Ýíá íôÝñìðé. ×ñåéÜæåôáé éäéáßôåñç ðñïóï÷Þ óå áõôü ôï ìáôò, ãéáôß êáé ï áíôßðáëïò Ý÷åé ôïõò äéêïýò ôïõ ëüãïõò ãéá íá êåñäßóåé. Åý÷ïìáé êáé ðéóôåýù üôé èá ðÜñïõìå Ýíá èåôéêü áðïôÝëåóìá. Ç ïìÜäá âñßóêåôáé øçëÜ êáé èÝëïõìå íá ìåßíïõìå øçëÜ óôç âáèìïëïãßá».

ÊáêÞ åìöÜíéóç óôéò ÓÝññåò

«Ôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Ðáíóåññáúêü èåùñþ üôé Þôáí ìéá ðáñÝíèåóç, äå äåßîáìå ôçí áðáñáßôçôç ðñïóï÷Þ. ÌåôÜ áðü áõôü ôï ðáé÷íßäé êáé ìåôÜ ôç äéáêïðÞ, ðáñïõóéáóôÞêáìå ìå ôïí ÏÖÇ üðùò Ýðñåðå. Äå ìáò åðçñÝáóå ç äéáêïðÞ ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. Ãéá ìÝíá ôï óçìáíôéêü åßíáé üôáí õðÜñ÷åé Ýíá êáêü áðïôÝëåóìá êé Ýíá êáêü ðáé÷íßäé, íá ìçí åðçñåÜæåôáé ç ïìÜäá. Êáé áõôü êÜíáìå åìåßò ìå ôïí ÏÖÇ. Ùóôüóï, ðñÝðåé íá áöÞóïõìå óôçí Üêñç ôç íßêç åðß ôïõ ÏÖÇ êáé íá êïéôÜîïõìå ðéá ôçí ÁÅÊ. Íá êñáôÜìå ôá èåôéêÜ êáé íá áöÞíïõìå ðßóù ìáò ôá áñíçôéêÜ».

Ìáò åíäéáöÝñåé ìüíï ï ÐÁÏÊ

Áí êåñäßóïõìå óôï ÏÁÊÁ äå óçìáßíåé üôé åíôÜîåé üëá ôÝëåéùóáí, ïýôå âÝâáéá áí ÷Üóïõìå. Ôï ðñùôÜèëçìá ôåëåéþíåé ôçí ôåëåõôáßá áãùíéóôéêÞ êáé ôüôå èá êÜíïõìå ôáìåßï. Äåí ðñÝðåé íá êïéôÜìå ôé êÜíïõí ïé Üëëåò ïìÜäåò, ï Ïëõìðéáêüò Þ ï Ðáíáèçíáúêüò. Íá êïéôÜìå åìåßò ôé ðñÝðåé êáé ôé êÜíïõìå, áõôÞ åßíáé ãåíéêÜ ç öéëïóïößá üëùí óôïí ÐÁÏÊ».

Ç Ýîïäïò óôï ÏÕÅÖÁ

«Ï óôü÷ïò ðïõ Ý÷ïõìå âÜëåé åßíáé ç Ýîïäïò óôï Êýðåëëï ÏÕÅÖÁ êáé êõñßùò íá ìðïýíå ïé âÜóåéò ãéá ôç äçìéïõñãßá ìéáò ïìÜäáò, ðïõ èá êõíçãÞóåé áêüìá õøçëüôåñïõò óôü÷ïõò. Âåâáßùò, åÜí Ýñèåé ôï êÜôé ðáñáðÜíù öÝôïò èá åßíáé ìéá ôåñÜóôéá åðéôõ÷ßá. Áðü ôçí áñ÷Þ ôçò óåæüí ìáò åíäéáöÝñåé ôé êÜíïõìå åìåßò, ôüóï óôï ðñùôÜèëçìá, üóï êáé óôï êýðåëëï. ÌÝ÷ñé óôéãìÞò ï ÐÁÏÊ êÜíåé êáôáðëçêôéêÞ ðïñåßá, áíôÜîéá ôïõ ïíüìáôüò ôïõ. ¸÷ïõìå îåöýãåé áðü ôá óôÜíôáñ ôùí ðñïçãïýìåíùí åôþí. Áõôü åßíáé êáëü êáé ãéá ôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï».

Ìðáßíïõí ïé âÜóåéò

«Ï ÐÁÏÊ äõóôõ÷þò Ý÷åé ðåñÜóåé ðÜñá ðïëëÜ ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá, ðïõ åß÷áí åðçñåÜóåé ðïëý ôçí ïìÜäá. ÁõôÞ ôç óôéãìÞ ãßíåôáé ìéá ìåãÜëç ðñïóðÜèåéá áð’ üëïõò, ãéá íá öôÜóåé ç ïìÜäá åêåß ðïõ ôçò áîßæåé. Ç ïìÜäá ðñÝðåé íá äïõëÝøåé ãéá Ýíá äéÜóôçìá äýï åôþí ãéá íá ìðïýíå ïé âÜóåéò íá öôÜóåé øçëÜ. Áõôü óéãÜ-óéãÜ ãßíåôáé êáé ìå ôç ìåãÜëç óôÞñéîç áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ êüóìïõ».

Óåâáóìü óôïí ÐÁÏÊ

«Ôá ëÜèç åßíáé ìÝóá óôï ðáé÷íßäé. ÊÜðïéá ó÷üëéá ðïõ ëÝãïíôáé êáé áêïýãïíôáé, áõôïß ðïõ ôá ëÝíå èá ðñÝðåé íá åßíáé ðéï ðñïóåêôéêïß. ÅéäéêÜ áðü áíèñþðïõò ðïõ Ý÷ïõí áó÷ïëçèåß êé Ý÷ïõí ðáßîåé ðïäüóöáéñï, èá ðñÝðåé íá õðÜñ÷åé Ýíáò óåâáóìüò, åéäéêÜ ðñïò ôçí ïìÜäá. Óôçí êáñéÝñá ìïõ Ý÷ù áäéêçèåß êáé èåùñþ üôé ãßíïíôáé áíèñþðéíá ëÜèç».

http://www.gazzetta.gr/content/view/21227/2/

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #184 on: January 08, 2009, 14:52:29 »
Εμένα όχι μόνο με διαψεύδει αλλά με έχει κάνει ρόμπα. Θα ήταν πολύ διαφορετικό το ματς με τον ΟΦΗ αν δεν έκοβε το τετ α τετ στο Α' ημίχρονο.

Πολυ σωστα. Η αμυνα με τον οφη εμπαζε στο πρωτο μισαωρο και αν το τρωγαμε πρωτοι θα ηταν παρα πολυ ζορικα τα πραγματα. Γενικα ως τωρα η παρουσια στου Χαλκια στην ομαδα ειναι θετικη, και οχι μονο στο αγωνιστικο κομματι. Ομολογω πως δεν το περιμενα με τιποτα. Επειδη με τον Χαλκια εχω ζησει πραγματικους εφιαλτες, ευχομαι αυτες οι μερες να ειναι για παντα πισω του. Εφοσον συνεχιζει να παιζει καλα δεν τον φοβαμαι. Οσοι εχουν ασχοληθει με το αθλημα, ξερουν οτι στην αποδοση του τερματοφυλακα και του επιθετικου παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #185 on: January 08, 2009, 19:46:30 »
γι'αυτο ρε αδερφε λεγανε καποιοι μετα την πιτα που κανε με τον λεβαδειακο να μην του ριξουμε την ψυχολογια...

φτου να μην τον ματιασουμε μεχρι τωρα.αυτο που με παραξενευει ειναι οι πολυ καλες απαντησεις του σε συνεντευξεις

αλλα και οτι ειναι παντα ενας απο αυτους που τραβανε και τους υπολοιπους μετα το τελος του αγωνα στην κερκιδα να χαιρετησουν τον κοσμο.

επαγγελματισμος η κατι αλλο εγω προσωπικα αυτο θελω να βλεπω απο τους παικτες του ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε αποτελεσμα.

κατι που περσι δεν το βλεπαμε καθολου...

kospatras

• Guest
« Reply #186 on: January 08, 2009, 19:58:08 »
κατα την ταπεινη μου γνωμη Χαλκιας,Σναουτσνερ και Δαρλας οι πιο σταθεροι μας παιχτες εως τωρα.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!

rokas

• Guest
« Reply #187 on: January 08, 2009, 22:19:30 »
μπραβο χαλκια διχνεις πολλες φορες με της πραξεις σου ποσο πολυ γουσταρες να πεξεις σε αυτην την μεγαλη ομαδα συνεχεισε ετσι. :tsigaro:

LFPADRAM

• Guest
« Reply #188 on: January 20, 2009, 18:55:28 »
Χαλκιάς: "Δεν συγκρίνονται τα δύο ντέρμπι με τον Αρη

Για την πορεία του ΠΑΟΚ, τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με τον Αρη, τον πρόσφατο αγώνα με τον Πανθρακικό, τα νέα αποκτήματα της ομάδας και την προσωπική του απόδοση μίλησε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Extrasport" ο διεθνής τερματοφύλακας του "δικεφάλου", Κώστας Χαλκιάς.

Συγκεκριμένα ο Χαλκιάς μίλησε:

Για τον πρόσφατο αγώνα με τον Πανθρακικό

"Μετά από το αποτέλεσμα του αγώνα κυπέλλου με τον Άρη, ήμασταν υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε πολύ για να κερδίσουμε τον Πανθρακικό. Όλα πήγαν καλά, η ομάδα επιθετικά λειτούργησε σωστά και αμυντικά δεν υπήρξαν προβλήματα. Ήμασταν αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί. Αν κάποιος θέλει να αναλύσει τον αγώνα μπορεί να πει πολλά, αλλά ξέρετε ότι αυτό που μετράει είναι η ουσία και το αποτέλεσμα. Η ομάδα δεν έφτασε στο 100% της απόδοσης της, αλλά αυτό δεν είναι πάντα το ζητούμενο. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, υπάρχει μόνο το επόμενο εναντίον του Άρη. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αν εξαιρέσουμε τον Βασίλη (σ.σ. Λάκης) ο προπονητής μας μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιον θέλει".

Για τα 2 επικείμενα ντέρμπι με τον Αρη και τη μέχρι στιγμής φετινή πορεία του ΠΑΟΚ

"Πρώτα προσέχουμε το παιχνίδι για το πρωτάθλημα και μετά τον επαναληπτικό του κυπέλλου. Έτσι το βλέπουμε εμείς και δεν συμφωνώ με όσους συνδέουν και συγκρίνουν τους δυο αγώνες. Την Κυριακή θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για να μείνουμε κοντά στην κορυφή και από την Δευτέρα, θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Τετάρτης. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στο σημείο που να μπορεί να λέει ότι θα ρίξει το βάρος του στο ένα ή στο άλλο παιχνίδι. Θα το κάνει και στα δυο, αυτό κάνουμε από την αρχή της περιόδου και γι' αυτό έχει κερδίσει την συμπάθεια των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας. Δεν πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία συγκρίσεων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, σε μια σειρά δεκάδων αγώνων θα υπάρξουν καλές εμφανίσεις, μέτριες και κακές. Το σωστό ξεκίνημα μιας πορείας είναι η σταθερότητα και αν την πετύχεις, τότε θέτεις στόχους".

Για τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ

"Κάθε ποδοσφαιριστής που έρχεται στην ομάδα, σημαίνει ότι έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και έρχεται για να αγωνιστεί και να προσπαθήσει για το καλό της ομάδας και του εαυτού τους. Οι δυο νέοι που ήρθαν έπαιξαν κιόλας, φάνηκε ότι ο κόσμος τους αποδέχθηκε αλλά και με όσα έκαναν στο γήπεδο, έδειξαν ότι θα ενσωματωθούν γρήγορα".

Για την προσωπική του απόδοση

"Προσωπικά, για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος με ότι κάνω στο γήπεδο. Αυτό όμως, είναι άμεσα συνδεδεμένο με το τι ζητάει από τον αθλητή η ομάδα του. Ποτέ μου δεν έθεσα σαν στόχο το 10, τοποθετώ σαν άριστα το 100 για να μπορώ να ξεπερνάω το 10. Από τις εμφανίσεις υπάρχει ικανοποίηση και αυτό είναι συνδεδεμένο με την πορεία της ομάδας. Το στοιχείο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία με τους συμπαίκτες μου για να εξασφαλίζεται το μηδέν στην εστία μου. Είναι υπερβολή να πω πως ότι έχω κάνει στον ΠΑΟΚ το έκανα μόνος μου, χωρίς συνεργασία με τους συμπαίκτες μου -κυρίως- της αμυντικής γραμμής δεν υπάρχει τέτοιο αποτέλεσμα".
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/227967.html

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #189 on: January 25, 2009, 23:14:59 »
Του αξίζει ένα ξεχωριστό μπράβο, καταπληκτικός και μας χάρισε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει κυπέλλου και πρωταθλήματος.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #190 on: January 25, 2009, 23:20:15 »
Mπράβο και για την απόδοση και για την συμπεριφορά σου Κώστα

Άξιος
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #191 on: January 25, 2009, 23:23:59 »
Σήμερα έδωσες μαθήματα..

Άξιος συγχαρητηρίων είσαι..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

chiltsid

• Guest
« Reply #192 on: January 26, 2009, 01:16:59 »
Mπράβο και για την απόδοση και για την συμπεριφορά σου Κώστα

Άξιος
ετσι

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #193 on: January 26, 2009, 09:09:36 »
να το γράψω και εδώ για να μη χαθεί!
μπράβο στο Χαλκιά! έδειξε ότι έχει και μυαλό! ωραία συμπεριφορά και επίπεδο αγωνιστικό
μπράβο ρε παληκάρι...
άξιος!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #194 on: January 26, 2009, 10:43:29 »
Απο τις καλυτερες μεταγραφες φετος ο Κωσταρας.. Συνεχισε ετσι ρε αλανι, αψογος σε ολα
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #195 on: January 26, 2009, 12:55:38 »
Ο καλυτερος μας παικτης εχθες και με διαφορα
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Diego-4

• Guest
« Reply #196 on: January 26, 2009, 13:32:27 »
ΨΥΧΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #197 on: January 26, 2009, 22:29:30 »
Ο Χαλκιάς με διαψεύδει πανηγυρικά και ελπίζω να συνεχίσει να το κάνει....

Και μενα σε καθε παιχνιδι.

Συνεχισε ετσι παληκαρε.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

rokas

• Guest
« Reply #198 on: January 26, 2009, 22:52:44 »
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΣΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ. :tsigaro:

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #199 on: January 29, 2009, 00:17:40 »
Κωστάκη μπράβο ρε παληκάρι και πάλι για τη σημερινή σου εμφάνιση....
ΜΠΡΑΒΟ