εγώ πάντως ένα έχω καταλάβει από τη φετινή παρουσία του Χαλκιά....ότι φέτος έχουμε τερματοφύλακα-με τις αποκρούσεις του και με τις γκέλες του-αλλα τερματοφύλακα....ενώ πέρσι κάποιον που μάθαινε ακόμη...που πρέπει να βρίσκεται στο τέρμα του...εγώ ξέρω ότι ο Χαλκιάς μέχρι τώρα -είναι από τους κορυφαίους του δευτερου ΠΑΟΚ...και βασικός στέλεχος της καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος...
και βασικος στην εθνικη ελλαδος.ποτε εχει ξαναγινει αυτο με τερματοφυλακα του ΠΑΟΚ;
για να ξεκολλαμε και λιγο εμενα μου την εσπασε με τον τελη και τον βαζελο μια καθυστερηση που ειδα να βαρεσει το αουτ...
απο κει και περα με τον εργοτελη τουλαχιστον μου εδωσε εναν βαθμο με δυο αποκρουσεις που ο περσινος τερμας θα τα
ειχε βαλει μονος του μεσα...οχι πως δεν εγινε κι αυτο στο περσινο ματς με τον εργοτελη
υ.γ πρωτη χρονια του φερναντεζ.πρωτο ματς τελειο οτι πηγαινε μεσα το βγαζε
δευτερο ματς με γρια μια τεραστια πιτα που γλυτωσαμε γκολ.απο τοτε ποσες πιτες και ποσα γκολ που τα επνιγε σαν κουνελι...
δεν θελω να πω κατι παραπανω...η προσωπικη εμπαθεια του καθενος ειναι θεμιτη για μενα.μαλλον αδιαφορη.αλλα
οταν αυτο γινεται στην πλατη του ΠΑΟΚ τοτε με κανει κι εμενα εμπαθη...υπαρχει και το τοπικ του φερναντεζ βλεπετε ανοιχτο ακομα
να το δει ο οποιοσδηποτε...