άραγε φίλε tol εσύ δεν έχεις βρίσει ποτέ παίκτες του ΠΑΟΚ;Τον σαλπιγγίδη με το σσσ,τον οικοδόμο μήπως;αν όχι αυτούς,ούτε τον μπαλάφα;και αν ούτε το μπαλάφα,ούτε το περυσινό θίασο;
ειλικρινή απάντηση,αν και εγώ διαφωνώ με τσαγκ.
Δεν ξέρω για τον tol που ρωτάς, πάντως αν αναρωτιέσαι αν υπάρχουν άνθρωποι που δεν βρίζουν παίκτες μπορώ να σου πω, ένας είμαι εγώ....
Θα βρίσω παίκτη που με έχει προδώσει, που κάνει εξωαγωνιστικές μαλακίες, πουστιές, καραγκιοζιλίκια ναι, όμως αυτό το πολύ εύκολο ξέσκισμα που κάνετε όλοι ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ (για τα αγωνιστικά μιλαώ) έχει παραγίνει....Τα χω πει και στο τόπικ του Μπαλάφα, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.....
Καταντάει γραφικό στο τέλος, γίνεται καθαρά για τη δική σας εκτόνωση και δεν προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ούτε στην ομάδα ούτε στον παίκτη παρα μόνο μπορεί να επιδεινώσει καταστάσεις....Φυσικά εσείς στα παπάρια σας, η εκτόνωση να γίνει και τα άλλα να πανε να γ.....
Χαλαρώστε επιτέλους και τουλάχιστον τις νίκες μάθετε τις να απολαμβάνετε χωρίς τη γκρίνια....
Τουλάχιστον εμείς τι χρωστάμε πρέπει ακόμα και στις καλές μέρες να μπαίνουμε εδώ να χαλιόμαστε?
Όσο για το γήπεδο φαντάζομαι εκεί τι γίνεται....Τέλοσπαντών, όπως και για τον Μπαλάφα τα ίδιο θα πω κι εδώ, κάντε ό,τι ξαταλαβαίνετε, ξεσκίστε τον Χαλκιά να έχετε με κάτι να ασχολείστε....