Author Topic: Κώστας Χαλκιάς  (Read 32770 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Κώστας Χαλκιάς
« on: June 02, 2008, 15:49:14 »
Χαλκιάς: "Μου αρέσουν τα δύσκολα"

Ο Κώστας Χαλκιάς μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την εθνική ομάδα, αλλά και για τη μεταγραφή του από τον Άρη στον ΠΑΟΚ, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αλλαγή σελίδας στην πολύχρονη καριέρα του. Ο διεθνής γκολκίπερ δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του Δικεφάλου, ενώ πρόσθεσε πως τον κέρδισε ο τρόπος σκέψης των Ζαγοράκη, Βρύζα και Σάντος.

Αρχικά για την εθνική δήλωσε: "Ήταν ένα φιλικό τεστ, όπως και με την Ουγγαρία. Προσπαθούμε να βρούμε το ρυθμό μας ενόψει Σουηδίας. Νομίζω ότι υπάρχει μια κούραση λόγω των μετακινήσεων και της προετοιμασίας.

Αλλά έχουμε χρόνο για το πρώτο ματς, θα δουλέψουμε για να είμαστε στο 100%, για όλα τα ματς που θα δώσουμε στο Σάλτσμπουργκ. Δεν πρέπει να σταθούμε στα τελευταία φιλικά παιχνίδια, απλά να διορθώσουμε τα αρνητικά στοιχεία. Ο προπονητής και τα παιδιά προσπαθούμε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, κάθε ματς είναι διαφορετικό, κάθε ομάδα είναι διαφορετική, κάθε χώρα έχει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού.

Τα φιλικά παιχνίδια είναι τεστ, για να αγωνιστούμε ξανά μαζί οι διεθνείς μετά από καιρό. Θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή για να παίξουμε καλά. Είχα πρήξιμο στο αριστερό δάχτυλο και δεν υπήρχε λόγος να επιβαρύνω τον τραυματισμό μου.

Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι πάντα κοντά μας, το έχουν δείξει γενικά. Το έχουν αποδείξει το 2004 και στα προκριματικά. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, που τους νιώθουμε πάντα κοντά μας. Είναι πολύ θετικό που το γήπεδο θα είναι γεμάτο Έλληνες. Στην Πορτογαλία εκτός από το τρόπαιο, κατακτήσαμε και τη μάχη της κερκίδας. Η στήριξη από τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη και σημαντική. Η χαρά που νιώθουν όλοι οι Έλληνες είναι μεγάλη, ειδικά για τους μετανάστες και για μας αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και φέτος. Δε διαχωρίζω τα παιχνίδια, αλλά ένα καλό ξεκίνημα θα είναι ό,τι καλύτερο.

Στο πρώτο ματς υπάρχει βέβαια η πίεση για το αποτέλεσμα για να έχεις βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια. Ο όμιλος της Ιταλίας είναι πολύ δύσκολος, με Γαλλία, Ολλανδία και Ρουμανία. Σε περίπτωση πρόκρισης θα αγωνιστούμε με μία από αυτές, ποντάρω σε αυτές τις χώρες, όπως και στην Ισπανία, που πιστεύω ότι φέτος θα είναι πιο δυνατή. Και η Ρωσία είναι καλή ομάδα, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Θέλω να περάσουμε εμείς και η Ισπανία από τον όμιλό μας. Τους Πορτογάλους δεν τους αδικώ, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά πάντα φρενάρουν λίγο πριν φτάσουν ψηλά. Αφού δεν το καταφέρανε το 2004 μέσα στο σπίτι τους, δε νομίζω ότι θα φτάσουν μελλοντικά σε κάποιο τρόπαιο".

"Με κέρδισε ο τρόπος σκέψης"

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Χαλκιάς, δήλωσε: "Από την αρχή είχα πει ότι οτιδήποτε έχει σχέση με το μέλλον μου, θα επέλεγα ό,τι είναι καλύτερο για μένα. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι διαπίστωσα μια φιλοσοφία και έναν τρόπο σκέψης στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καλύφθηκα απόλυτα.

Έχω την εντύπωση ότι είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική. Αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι ο τρόπος σκέψης και οι στόχοι που έχουν βάλει αυτοί οι άνθρωποι. Μέτρησε αυτό, δείξανε πως με θέλανε πάρα πολύ, για να βοηθήσω στην υλοποίηση των στόχων.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα που έχει μεγάλη δυναμική όσον αφορά στον κόσμο, ο οποίος υποστηρίζει και στα άσχημα και στα δύσκολα. Δε μιλάω πάρα πολύ, προσπαθώ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να δείξω.

Υπάρχει ένα όραμα και από τον πρόεδρο, για να φτάσει ο ΠΑΟΚ εκεί που πραγματικά πρέπει να φτάσει. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει υποχρέωση από τη στιγμή που μου έκανε την πρόταση και μου έδειξε εμπιστοσύνη, εγώ έχω υποχρέωση να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και όχι ο ΠΑΟΚ εμένα.

Με την ΑΕΚ δεν υπήρχε κάτι επίσημο, μόνο φιλολογικές συζητήσεις. Οι συζητήσεις που έκανα, ήταν με ανθρώπους που ξέρουν το ποδόσφαιρο, γνωρίζουν το άθλημα καλά, έχουν παίξει σε διεθνές επίπεδο, είναι πολύ σημαντικό να ασχολούνται άνθρωποι που έχουν άμεση σχέση με το άθλημα. Ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ο Πουρλιοτόπουλος, ο Γεωργιάδης.

Και δεν τα λέω αυτά για να κερδίσω τις εντυπώσεις, είναι επειδή τα αισθάνομαι και πρέπει να λέμε αυτά που αισθανόμαστε, αυτή είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν στην ομάδα άλλοι 4, που ήταν σαν παίκτες στο EURO 2004. Μου αρέσει να μπαίνω στα δύσκολα, όπως είπα ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι και μου αρέσει που θα βοηθήσω και εγώ σε αυτό. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, είμαι αισιόδοξος".

"Πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια στον Άρη"

Για τον Άρη ανέφερε: "Είναι πολύ απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Οι μετακινήσεις ποδοσφαιριστών είναι κάτι φυσιολογικό. Στον Άρη πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια, καταφέραμε πολύ σημαντικά πράγματα, πριν από δύο χρόνια η ομάδα ήταν στη Β' Εθνική και βγήκαμε δύο φορές Ευρώπη και φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου.

Υπήρχε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό και όχι μόνο, καθώς δεν ήταν μόνο το οικονομικό θέμα, στις συζητήσεις που είχαμε κάνει από νωρίς για ανανέωση της συνεργασίας μας. Άλλαξα ομάδα, αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου σε μια άλλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα στον Άρη, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Προσπάθησα να προσφέρω κι εγώ κάτι στην ομάδα του Άρη. Πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές των παικτών, των παραγόντων, των προπονητών".

http://www.sport24.gr/html/ent/682/ent.236682.asp

Diego-4

• Guest
Απ: Κώστας Χαλκιάς
« Reply #1 on: June 02, 2008, 16:45:40 »
Εκεί που δεν τον γούσταρα καθόλου (οχι απο πλευράς ποδοσφαιρικής αξίας ) , αρχίζει να με κερδίζει μερα με την μέρα.Πιστεύω πως έχει καταλάβει τον σφυγμό του ΠΑΟΚΤΣΗ και αυτο είναι καλό.Νομίζω πως θα βγάλουμε γούστα με αυτόν φέτος...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2 on: June 02, 2008, 17:10:20 »
Δεν θα κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλό μου....Η μεταγραφή Χαλκιά δεν μου άρεσε κ το απευχόμουν να φορέσει δικέφαλο στο στήθος ο συγκεκριμένος....Θα τον στηρίξω σαν σκύλος όμως απο τη στιγμή που η ΠΑΕ αποφάσισε οτι αυτός θα ναι τέρμα μας για τα επόμενα δύο χρόνια. ΆΛΛωστε, δικαιούται στήριξη τη στιγμή που υπήρχαν πρώην τέρματα της ομάδας μας που στηρίχτηκαν υπέρ το δεον κ αυτό τους έκανε κακό...
Δύο τινά μπορούν να συμβούν με τον λαρισαίο. Ή να σκυλιάσει να αποδείξει σε όλους (μεταξύ αυτών κ των πουθενάδων) οτι είναι τερματοφύλακας Εθνικής κ ως εκ τούτου να κάνει μαγική χρονιά, ή, βλέποντας τις φετινές του εμφανίσεις κ συγκρίνοντας ποιούς οπαδούς θα χει πλάτη στο Ναό, να χάσει τ αυγά κ τα πασχάλια....Εύχομαι να συμβεί το πρώτο.Καταλαβαίνω άλλωστε κ συμφωνώ 1000% οτι τερμα σε μεγάλη ελληνική ομάδα μπορεί να είναι μόνο ποδοσφαιριστής που μιλάει Ελληνικά.
Καλως ήρθες στην οικογένεια μας Χαλκιά, εύχομαι τα καλύτερα   

apostolos

• Guest
« Reply #3 on: June 02, 2008, 17:14:29 »
To xw ksanapei kai einai egguhmeno paidia, einai PAOKtshs o anthrwpos pws na to kanoume twra...Kalws h kakws einai, pistepste me, kai to kserw apo thn epoxh pou epaize sto vazelo, oxi apo xthes kai proxthes....Kai to oti den poulaei PAOKtshdhlikia twra einai akoma kalutero...

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: June 02, 2008, 17:22:30 »
apo mena einai  kalodexoumenos

JamaicaN

• Guest
« Reply #5 on: June 02, 2008, 18:58:05 »
+1

@club re su exeis kati me tous keeper?  :D :D 8)

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: June 02, 2008, 19:59:52 »
Αυτο που ειπε(και το πιστευω οτι το εννοει), οτι θα αγωνιστει σε μεγαλη ομαδα με μεγαλη δυναμικη(οσον αφορα τον κοσμο), και οτι καλυφθηκε απολυτα απο τον τροπο σκεψης των διοικουντων, ειναι κατι που βαζει τα πραγματα στην θεση τους..
Σκεφτειτε να ειστε τερματοφυλακας του ρουλη(παναγια μου),να πετας απο αποδοση, να σε καλει ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ(οχι κανενας πολυχρονιου), και να εχεις ποιους στην κερκιδα; Κατι σουπερουληδες.....Που προσπαθουν να σε πεισουν οτι παιζεις για τον μεγαλυτερο λαο της υφηλιου...Και να βλεπεις απο 3.000 μεχρι maximum 12.000 ρουληδες..Και να σου μιλανε για τον ΠΑΟΚ λεγοντας σου για το ποσο μικρη ομαδα ειναι(λες και εσυ δεν ξερεις)  Και να πηγαινεις στην διπλανη ΤΟΥΜΠΑ, και μπαινοντας μεσα στο γηπεδο να αισθανεσαι να χοροπηδανε απο μονα τους τα ποδαρακια σου(Κατα Κασναφερη ευαγγελιον), βλεποντας τα ΠΑΟΚΙΑ τον εναν επανω στον αλλον.Και να σκεφτεσαι ποσο κολοφαρδοι ειναι οι παιχτες του ΠΑΟΚ που παιζουν γιαυτον τον λαο, και εσυ να εχεις τους σουπερουληδες, που σου κανουν και γυμνασια για να κατεβασεις τις (οικονομικες)απαιτησεις σου..Εσενα που  σεβεται ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ καλωντας σε στην Εθνικη(Χωρις να παιζεις σε ΠΟΚ)....

Ο ρουλης του εδινε κατι περισσοτερα, αλλα οταν καθησε να σκεφτει το τι αλλο θα μπορουσε να του προσφερει ο ρουλης, εγινε πυραυλος για ΠΑΟΚ..
Και εκει που οι ρουληδες δεν γνωριζανε τι πουστια θα  κανουνγια να τον εχουν.ΜΠΑΜ το FAX..."Σας ενημερωνουμε οτι ενδιαφερομαστε για τον τερματοφυλακα σας(που δεν γουσταρει ουτε ζωγραφιστους να σας βλεπει)"(τα εισαγωγικα δικα μου)..

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #7 on: June 02, 2008, 20:08:14 »
Δεν θα κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλό μου....Η μεταγραφή Χαλκιά δεν μου άρεσε κ το απευχόμουν να φορέσει δικέφαλο στο στήθος ο συγκεκριμένος....Θα τον στηρίξω σαν σκύλος όμως απο τη στιγμή που η ΠΑΕ αποφάσισε οτι αυτός θα ναι τέρμα μας για τα επόμενα δύο χρόνια. ΆΛΛωστε, δικαιούται στήριξη τη στιγμή που υπήρχαν πρώην τέρματα της ομάδας μας που στηρίχτηκαν υπέρ το δεον κ αυτό τους έκανε κακό...
Δύο τινά μπορούν να συμβούν με τον λαρισαίο. Ή να σκυλιάσει να αποδείξει σε όλους (μεταξύ αυτών κ των πουθενάδων) οτι είναι τερματοφύλακας Εθνικής κ ως εκ τούτου να κάνει μαγική χρονιά, ή, βλέποντας τις φετινές του εμφανίσεις κ συγκρίνοντας ποιούς οπαδούς θα χει πλάτη στο Ναό, να χάσει τ αυγά κ τα πασχάλια....Εύχομαι να συμβεί το πρώτο.Καταλαβαίνω άλλωστε κ συμφωνώ 1000% οτι τερμα σε μεγάλη ελληνική ομάδα μπορεί να είναι μόνο ποδοσφαιριστής που μιλάει Ελληνικά.

Με καλυπτει απολυτα ο CLUB LARISA!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #8 on: June 02, 2008, 20:25:50 »
Νομίζω πως θα βγάλουμε γούστα με αυτόν φέτος...

makari. elpizw mono na mh bgaloun gousta oi antipaloi epi8etikoi kai gelaei pali olo to ghpedo. to exw ksanazhsei to skhniko. telos pantwn, afou ton phrame to boulwnw. tou euxomai na ta paei kala, emeis panta mazi me thn omada.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #9 on: June 02, 2008, 21:09:23 »

Με καλυπτει απολυτα ο CLUB LARISA!

episeis..

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #10 on: June 03, 2008, 19:53:01 »
enta3i pedia den ine kai i kaliteri metagrafi alla elpizo opos oli mas na voi8isi ton PAOK MAS......Alla opos ipe kai o CLUB LARISA apo tin stigmi pou ton diale3e i PAE prepi oli mas na ton stiri3oume....
pantos molis ton pirame egw 8imi8ika to goal pou valame persi nomizo, tou aroulli stin TOUMPA otan tou efige i mpala apo ta xeria..... ;D

JOHNNYS-4-

• Guest
« Reply #11 on: June 03, 2008, 23:07:00 »
mono mhn arxisoun kapioi apo thn prwth agonistikh na milane gia palta stis kerkides. den einai oti kalhtero gia enan termatofylaka

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
« Reply #12 on: June 04, 2008, 00:18:44 »
   Αν και εχω γραψει αρνητικά σχολια για τις ικανοτητες του την αντίληψη του και την αποτελεσματικότητα του,παρολα αυτά τον καλωσορίζω και εγω στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
  Του εύχομαι μάλιστα οι άτυχες στιγμες της καριέρας του να έχουν ήδη εξαντληθεί (είναι και πολλές ρε γαμωτο),γιατί κακά τα ψέματα αυτή η θέση θέλει να είσαι και λιγο τυχερός μαζί με καλή αμυνα φυσικά.
 Επειδή  μάλιστα δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να έχεις κρεμάσει την ομάδα σου του εύχομαι αλλο τέτοιο κακό να μη τον βρεί .

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #13 on: June 11, 2008, 16:54:10 »
Τραυματίστηκε στο μικρό δάχτυλο ο Χαλκιάς.

Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Χαλκιάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (11/06).

Ο 34χρονος τερματοφύλακας χτύπησε στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού του και θα μείνει εκτός δράσης για μία εβδομάδα, χάνοντας σίγουρα τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου με Ρωσία, το Σάββατο, και Ισπανία, την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Χαλκιάς χτύπησε σε μια ανύποπτη φάση, όταν έκανε μια απόκρουση χαμηλά. Αμέσως αντιλήφθηκε πως υπήρχε πρόβλημα και πέταξε εκνευρισμένος τα γάντια του, ενώ πηγαίνοντας προς τον πάγκο άρχισε να χτυπά με μανία τις πινακίδες.

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/Euro2008/Greece/201870.html
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #14 on: June 11, 2008, 17:34:34 »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

apostolos

• Guest
« Reply #15 on: June 11, 2008, 17:37:27 »
Ta phre....Kala pws xtyphse den katalaba?

northeagle_4

• Guest
« Reply #16 on: June 11, 2008, 17:42:27 »
οχι ρε πστ......

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #17 on: June 11, 2008, 17:46:09 »
ela re siga ta auga. les kai 8a epeze kai exase thn eukairia. se mia bdomada pou 8a kanei na ksepristei to daxtulo 8a exoun gurisei pisw.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #18 on: June 11, 2008, 17:47:08 »
Η πινακίδα πάντως πρέπει να ήταν κιτρινόμαυρη...
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #19 on: June 11, 2008, 17:57:07 »
ela re siga ta auga. les kai 8a epeze kai exase thn eukairia. se mia bdomada pou 8a kanei na ksepristei to daxtulo 8a exoun gurisei pisw.
στο τριτο ματς λογικα θα επαιζε....ισως να ειναι και καλυτερα  που τραυματιστικε ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος