Author Topic: Tifo around the world  (Read 21695 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Tifo around the world
« Reply #300 on: October 02, 2010, 17:20:13 »
αυτο που καποιοι λενε αδερφε ειναι πως αν ειχες οργανωση να κανεις το "εφετζηδικο" θα ειχες οργανωση να κανεις κι αλλα.ολα θα ηταν πιο ευκολα

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #301 on: October 02, 2010, 17:25:22 »
αλλα το να κοροιδευεις κατι ωραιο και να το μειωνεις επειδη εσυ ποτε δεν το εχεις κανει ειναι η ηλιθιοτητα η αγνοια........και τουλαχιστον αν δεν σου αρεσει μην το σχολιαζεις

ρε φιλε για σενα ειναι ωραιο για καποιον αλλον οχι,δηλαδη με το ζορι επειδη αρεσει σε σενα να αρεσει και σε ολους?και γιατι να μην το σχολιασει?
κορεο κανουνε μεχρι και οι οπαδοι της χερενφεν,ανεβαινουνε ετσι στα ματια σου?  :D

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #302 on: October 02, 2010, 19:04:16 »
επηδη το θεμα της κερκιδας ειναι το αγαπημενο μου και ας μην εχω γνωση
λογο οτι δεν μπορω να ειμαι στο γηπεδο αν οχι σε καθε αγωνα πολυ συχνα(μεγαλος καυμος)
θα την πω την μαλακια μου 8)
τελευταια ουτε οργανωση εχουμε ουτε ηχιτικη βια ασκουμε ουτε μια εντιπωσιακη εισοδο τουλαχιστον
γνωμη μου καθαρα οτι δεν ειναι δυνατον να βγενουν οι παιχτες για ζεσταμα και να μην γινεται χαμος
και να σε ξεσηκωνει ο γκαρσια ο μουσλι στ αρχιδια μου αν εχω φαει 5 την προηγουμενη ειμαι εκει για να βοηθησω
την ομαδα με την φωνη μου δεν μπορω να μπω και να βαλω γκολ ουτε προπονητης της κερκιδας θελω να ειμαι
θελω φευγωντας να παρω το λαρυγγι μου απ το καγκελο
εδω μεχρι και οι βαζελοι χαναν 0-2 και κρατουσαν εναν ρυθμο οι βαζελοι ρεε και να μας την λενε την αλλη μερα
πω πω ατμοσφαιρα ενα συνθυμα λεγατε συνεχια ειρωνικα το γαμω γαμω την δυναμο
θα μου πεις στα τετοια μας τι λενε οι ανυπαρκτοι αλλα εμενα με πειραζει γιατι δεν εχουν και τοσο αδικο
ουτε να ακους απο το καλητερο πεταλο της ευρωπης να ακουγωνται δυο συνθηματα ταυτοχρονα
δεν μου αρεσουν οι κολακιες μου αρεσουν οι πραξεις
δεν θα μου αρεσε τοσο πολυ να εχουμε κι εμεις κορεο αλλα εκεινα τα γαμημενα τα χαρτακια και οι ταινιες τι γινανε η ειναι καλητερα να ειμαστε εκλησια?
 ο πηχης ειναι ψιλα μην τον κατεβαζουμε τωρα
δηλ δεν ειναι καλη η ατμοσφαιρα που φτιαχνουν οι παρτιζανοι?
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #303 on: October 02, 2010, 19:14:14 »
Έτσι αν σε ταίζουν παπά ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες σου ότι μόνο στην Τούμπα γίνονται αυτά και είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο ποτέ δεν πρόκειται να πας μπροστά,αυτή την στιγμή είσαι ο μεγαλύτερος ανοργάνωτος σύλλογος στον κόσμο...το μόνο που έχεις είναι μάζα...οπαδική νοοτροπία είναι για γέλια αυτό γιατί δεν υπάρχει...
και όπως λέει και η παροιμία ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

συμφωνώ 100% πέρα της τελευταίας πρότασης. Αυτοί που μιλάνε για Τούμπα, έδρα κλπ μάλλον ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 3-4 χρόνια. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που πρόλαβα να ζήσω γαμάτες κερκίδες από το '97 και μετά. Σήμερα λυπάμαι αλλά μόνο οίκτο προκαλεί. Περισσότερο λόγω αλλαγής νοοτροπίας του κόσμου (τραβαω βίντεο, φωνάζω ο,τι γουστάρω με την παρέα μου κλπ) και σύστασης κερκίδας (ζευγαράκια, γκομενίτσες ντυμένες στην τρίχα, και άλλα λοιπά φαιδρά).

όσο για τα κορεό ή όπως σκατά λέγονται δε θα με ενδιέφερε ποτέ να κάνω κάτι τετοιο στην Τούμπα. Ναι σαν εικόνα γαμάει, ναι θέλει σοβαρή οργάνωση, αλλά δεν παύει να είναι τσίρκο και όχι οπαδική κερκίδα...  Τουλάχιστον όχι όπως την εννοώ εγώ. Κάποιοι με πιάνουν, κάποιοι όχι. 

Αυτά τα λίγα και χωρίς καμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #304 on: October 02, 2010, 19:21:32 »
ο καθενας εχει την γνωμη του
εγω θα γουσταρα ενα πανο να καλυπτει ολη την 4
αλλα τι λεω πως θα φενεται το γκομενακι στα πλανα στην εισοδο :(

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #305 on: October 02, 2010, 20:01:32 »
Φυσικά όπως λες ο καθένας έχει την γνώμη του και εδώ λέμε απόψεις και είναι όλες αποδεκτές απλά αυτοί που κάνουν κορεό πρέπει να ξέρετε ότι έχουν οργάνωση...

δηλ δεν ειναι καλη η ατμοσφαιρα που φτιαχνουν οι παρτιζανοι?
Έκανες μία φιλία που όταν ξεκίνησε είχαμε τα ίδια προβλήματα με διοικήσεις κτλπ και αυτοί αυτή την στιγμή είναι αρκετά μπροστά από εμάς...έχω πάει και σε αγώνα και στο μπάσκετ το δικό τους και στην μπάλα...αυτοί κέρδισαν αρκετά από εσένα,εσύ τι κέρδισες???Το πιο απλό παράδειγμα να πω ότι αυτοί έχουν μικροφωνική και ένα πέταλο σε μήκος όσο το δικό μας το οργανώνει ένας...εμείς οι 1οι της Ευρώπης και αυτό το θεωρούμε φλωριά!
Πέρυσι στο ματς νομίζω με την αεκ κάποια παιδιά σπατάλησαν χρόνο και οι σύνδεσμοι ένα κάρο λεφτά για να σου δώσουν μία κορδέλα που θα την πετούσες όταν έβγαινε η ομάδα για να αρχίσει ο αγώνας,όχι για προθέρμανση...δηλαδή πρέπει να βγάλουμε πανί όπως τα λήκια που να λέει τα χαρτάκια στην σέντρα???
Οι καιροί αλλάζουν,και αν μείνεις στάσιμος σε τρώει η μαρμάγκα...και δυστυχώς στο θέμα κερκίδας μείναμε αρκετά πίσω...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #306 on: October 02, 2010, 23:29:13 »
ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες και επηδη ημουνα στο παιχνιδι με το αεκ θυμαμε τα παιδια τον αγωνα που κανανε
απο κει και μετα ο καθενας μας πρεπει να εχει την διεσθηση οτι καποιοι κανουν μια προσπαθεια σοβαρη με κοπο και χρημα και δεν πρεπει να τους γαμαμε την προσπαθεια αυτη γιατι ειναι για ολλους μας
οσο για την φλωρια της μικροφωνικης μονο ετσι δεν ειναι γιατι σε εναν απιθαρχο πεταλο και μαλιστα τοσο μεγαλο
δεν υπαρχει αλλος τροπος
αρκει να μην υπαρχουν αντιπαραθεσεις σε αυτο (ανεκδοτο) και ακους λογο αντ1 με καθαρο ηχο 2-3 διαφορετικα συνθηματα.
εσυ εχεις την τυχη να εχεις δει απο κοντα τους παρτιζανους εγω μονο απο βιντεο
εχουμε μια διαφορα- διορθοσεμε αν κανω λαθος- εμας φωναζει μονο το πεταλο 5-10χιλιαδες
ενω εκει φωναζουν  σιγουρα περισοτεροι και με συχρονισμο μπραβο τους τους ζηλευω

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #307 on: October 03, 2010, 00:25:28 »
μικροφωνικη κορεογραφιες και να χαμε να λεγαμε..
ο καθενας μπορει να γουσταρει οτι θελει δεν θα του πω εγω τιποτα, αλλα τουλαχιστον να μας τα λετε με επιχειρηματα που να μη μειωνουν τη δυναμικη του λαου μας.μας φτανει η προπαγανδα των αλλωνων δε χρειαζομαστε και δικους μας

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #308 on: October 03, 2010, 00:43:54 »
δεν ειναι προπαγανδα επηδη λεμε οτι χρειαζονται αλαγες καποια πραγματα
και το παραδειγμα ειναι οι παρτιζανοι
με μειωνει η αλαζονια και οτι δεν μπορω να δω ποιο μακρυα

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #309 on: October 03, 2010, 00:53:12 »
και ο λικ εδωσε ενα παραδειγμα με τη χερενφεν τι παει να πει αυτο.
εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι καποιοι φτανουν να υποτιμησουν το λαο μας για να δειξουν οτι η αποψη τους ειναι σωστη.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #310 on: October 03, 2010, 01:07:04 »
εχεις μεινει στα κορεο
αν προσεξες εγω ειπα οτι προτιμω ενα πανο σε ολο το πεταλο ξεροντας οτι ειναι πιο δυσκολο
οσο για την ασυνενοησια αυτο το βλεπει ο καθενας που θα δει ενα παιχνιδι μας
και γνωμη μου και μονο ειναι η μικροφωνικη που υπαρχει σε ολα τα γηπεδα του κοσμου
ιδιετερα στα μεγαλα πεταλα
μην πιανεσε απο λεξεις και χανεις το νοημα

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #311 on: October 03, 2010, 01:13:06 »
εγω δεν πιανομαι απο πουθενα εσυ δεν πιανεις εμενα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #312 on: October 03, 2010, 01:14:09 »
μην εισαι σιγουρος γι αυτο τουλαχιστον ξερω τι λεω

chiltsid

• Guest
« Reply #313 on: October 03, 2010, 01:49:09 »
οσα δεν φτανει η αλεπου....τα κανει κρεμασταρια!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #314 on: October 03, 2010, 02:20:03 »

ΠΑΟΚ ουντινεζε, καλοκαιρι "φιλικο"

Ας ερθουν και οι γκρομπαρι (και ολοι) να μας κλασουν τα αρχιδια

3000 εμεις μεσα σε αγιαξ και τουρκια , κατι 30 ατομα βλεπω δικα τους να ταξιδευουν. Οταν θα μιλαμε για το λαο του ΠΑΟΚ σε σχεση με καποιον, θα αναφερουμε τι κανει αυτος ο καποιος ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για να εχουμε 100% ολοκληρωμενη αποψη. Οχι να ποσταρουμε ενα κορεο και οοοο γαματο. Να λεμε και τι δεν κανει. Οπως εμεις εχουμε τα καλα και τα κακα ετσι εχουν και οι αλλοι.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #315 on: October 03, 2010, 02:31:53 »
ετσι ρε teacher αλανι

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
« Reply #316 on: October 03, 2010, 02:41:06 »
συμφωνώ 100% πέρα της τελευταίας πρότασης. Αυτοί που μιλάνε για Τούμπα, έδρα κλπ μάλλον ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 3-4 χρόνια. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που πρόλαβα να ζήσω γαμάτες κερκίδες από το '97 και μετά. Σήμερα λυπάμαι αλλά μόνο οίκτο προκαλεί. Περισσότερο λόγω αλλαγής νοοτροπίας του κόσμου (τραβαω βίντεο, φωνάζω ο,τι γουστάρω με την παρέα μου κλπ) και σύστασης κερκίδας (ζευγαράκια, γκομενίτσες ντυμένες στην τρίχα, και άλλα λοιπά φαιδρά).

εμεις φιλε ειμαστε πιο παλιοι εχουμε δει πολυ καλυτερες κερκιδες και φυσικα πολυ καλυτερα ατομα.........αλλα ειχανε πειθαρχεια και σεβασμο σε αυτους που κανανε κερκιδα..........αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο..........για καποιους απο εμας ο πηχης στα οπαδικα μας δεν εχει ταβανι.......προσπαθουμε παντα για το καλυτερο σε οτι εχει σχεση για την κερκιδα μας.........απλως πλεον οι αντιπαλες κερκιδες της ελλαδας πλεον εχουν καλωπισει και οργανωσει τα πεταλα τους και εμεις θεωρω οτι εχουμε μεινει πισω........εγω προσωπικα οπως και τα παιδια που τρεχουν για την κερκιδα ποτε δεν ειπαμε να κανουμε κορεο αλλα μπορουμε να κανουμε αλλα πραγματα με το δικο μας PAOK STYLE..........οσο για αυτο που ειπε ο λικ φυσικα η χερενφεν δεν μου λεει κατι αλλα και αυτος ξερει και σκαμπαζει απο ευρωπη.......απλως το παιζει αντιρησιας ;D.............καποιοι νομιζουν οτι αν κανουμε κριτικη για την κατασταση του λαου και του πεταλου μας οτι προσπαθουμε να περασουμε την δικια μας αποψη...........ισα-ισα εμεις ακουμε προτασεις και ιδεες για την κερκιδα δεν ειμαστε κολλημενοι και ευτυχως ειμαστε ανοιχτομυαλοι........αν εσεις θελετε μονο ηχητικη βια ας κανετε εσεις τα κουμαντα σας........γιατι πλεον ολοι εχουμε μαθει να κανουμε κριτικη εκ του ασφαλους χωρις ποτε να κανουμε τιποτα.......και να σας πω κατι.........δεν ειχα σκοπο να το γραψω και το κρατουσα μυστικο για να μην δειξω την γυμνια και την ανοργανωσια του λαου σου...........περσι στο ματς με την αεκ και με τις περιβοητες 30,000 κορδελες μονο 20 ατομα,εκ των οποιων 10 συνδεσμιτες και 10 φιλοι τους ηλικιας μεσο ορο 30+ ,ασχοληθηκαν στο να τις βαλουν σε καθε καρεκλακι.............σκεψου οταν ειδαν, οταν μπηκαν στο γηπεδο να τις πεταει ο θαυμασιος κοσμος σου πριν καν μπει η ομοδα,τι επαθαν........

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #317 on: October 03, 2010, 02:58:51 »
κυριε piranhas κανενας δεν σου ειπε να μην κανεις-ουμε κριτικη
απλα ο tsag kai o volos ειπανε οτι το θεωρουνε τσιρκο και δεν τους αρεσουνε οι χορογραφιες και εσυ με το ζορι να περασεις οτι δεν τους αρεσουνε επειδη δεν μπορουμε να κανουμε εμεις,θες να βγεις κα απο πανω μετα  ;D
και επειδη μιλησες και για ελλαδα πες και σε οσους δεν ξερουνε οτι τους βαζελους τους μαθανε οι φιλοι τους της ραπιντ βιεννης πως να κανουνε κορεο και τους γαυρους οι ερυθροι  ;)
τεσπα οσα δεν φτανει η αλεπου δεν ηθελε να τα φτασει  :D

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
« Reply #318 on: October 03, 2010, 03:05:34 »
αφου ειναι ετσι ρε λικ να σταματησουμε γενικως να ασχολουμαστε και ας  αρκεστουμε να λεμε οτι ειμαστε ο καλυτερος λαος της ελλαδας και οτι η ΤΟΥΜΠΑ ειναι κολαστηριο........σωστα?αααα,και μια ερωτηση,εσυ απο τους γκρομαπρι τι πηρες η μαλλον καλυτερα τι εμαθες?

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #319 on: October 03, 2010, 03:13:33 »
εμαθα απο αυτους οτι η πατριδα ειναι πανω απο την ομαδα μου 
γιατι δεν κατεβαινεις για πολιτικος ? αλλα λεμε και ολο αλλου το πας  :P
καποιους τους αρεσουνε οι χορογραφιες καποιους οχι ειναι τοσο απλο

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ