Δεν κυνηγάει μόνο αυτούς προς Θεού! Όλους τους κυνηγάει. Απλά στην Ισπανία δεν υπάρχουν πολλοί φανατικοί, για παράδειγμα στη Ρεάλ οι Ultras μόνιμοι κάτοικοι Μαδρίτης που είναι μάχιμοι και τα σπάνε και πάνε παντού και πλακώνονται με Indios (Atleti) και με αστυνομία είναι-δεν είναι 5000. Εντελώς άλλη κουλτούρα η Ισπανία, εκεί φωνάζουνε μόνο τα πέταλα, και από αυτά μόνο οι σκληροί πυρήνες.
Στην Ισπανία της π*τάνας τελειώς, και αυτοί είναι η εξαίρεση, γίνεται μόνο στο San Mames από τη Bilbao (μην ακούω για Frente Atleti και αηδίες). Σε άλλα γήπεδα μόνο σε πολύ σημαντικούς αγώνες. Π.χ. Bernabeu, τρελές κερκίδες τα τελευταία 3 χρόνια γίνανε 4-5 φορές (με Zaragoza για το κύπελλο στο 4-0 ρεβάνς της συντριβής με 6-1 στο Romareda έγινε η καλύτερη κερκίδα των τελευταίων ετών).
Φλωρέψανε κι αυτοί, τους έδιωξε και τους "αποστράτευσε" όλους ο παλιόπουστας ο Perez για να έρχονται Ιάπωνες και Κινέζοι και να βγάζουν φωτογραφίες, αν και φέτος βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση. Λες και πας στο θέατρο είναι τα γήπεδα στην Ισπανία. Πού είναι οι παλιές καλές μέρες που για την πλάκα γκρεμίσανε την εστία πριν το ματς με Dortmund...που μπαίνανε τα γατάκια της απανταχού Ευρώπης και έτρεμε το φυλλοκάρδι τους... Γαμώ την εποχή που ζούμε μέσα!
υ.γ. Σκορπιέ, όχι... εγώ θα το σχολιάσω και θα πω ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!
υ.γ.(2) Απόστολε, κι όμως μπορώ και είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη ομάδα. Δε λέω ότι είναι άγιοι σε καμιά περίπτωση, αλλά για το μεγαλύτερο μέρος της παραπληροφόρησης ευθύνονται οι Έλληνες δημοσιογράφοι τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι τεράστιο κεφάλαιο και θα ήθελα πολύ να το αναλύσω αλλά δεν έχω χρόνο, μετά από καιρό ίσως.
edit: πάρτε μερικές ακόμα...

Και ένα από τα exclusive μου στο οποίο δε φαίνονται πρόσωπα, αλλά φαίνεται ντου σε Ιταλούς που πάνε τα τσιμπήσουν έναν από τους Ultras.