Author Topic: Ανακοινωσεις-νεα πρωην σφ θ4 καλαμαριας  (Read 3249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Σιγουρα δεν γίνετε σύνδεσμος απ το νετ και καλύτερα να μην λέγονται και πολλά πράγματα στο νετ περα απο τα απαραίτητα, ************** που γράψανε ελάτε στο τάδε μέρος τάδε ώρα να μιλήσουμε.Αν είναι δυνατόν.Σύνδεσμο κάνεις όχι συμβούλιο πολυκατοικίας για τα κοινόχρηστα.

Όσο για το το ποιος κάνει την κίνηση, όχι δεν τα οργανώνω εγώ όλα αυτά (μακάρι να χα την δυνατότητα να οργανώσω έναν σύνδεσμο) απλά ενημερώθηκα ότι πάει να γίνει κίνηση στην Καλαμαριά από σοβαρά άτομα και μιας και θα έχω επικοινωνία μαζί τους τις επόμενες μέρες θέλω να δω τι συμμετοχή μπορεί να υπάρξει.

Το κακό με την Καλαμαριά-Κρήνη είναι και ότι λόγω έλειψης συνδέσμου τόσο καιρό πολλά παιδιά, ή μάλλον τα περισσότερα παιδιά που έχουν όρεξη να ασχοληθούν και μπορούν να προσφέρουν έχουν γράφτει και είναι ενεργά μέλη άλλων συνδέσμων και δεν ξέρω κάτα πόσο είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τους συνδέσμους τους και να γραφτούν σε έναν σύνδεσμο στην Καλαμαριά όταν και εφόσον αυτός δημιουργηθεί.

Edit Capricorn

πες αυτό που θές χωρίς να προσβάλλεις συνοπαδούς σου
« Last Edit: January 05, 2009, 01:18:32 by Capricorn »

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Το κακό με την Καλαμαριά-Κρήνη είναι και ότι λόγω έλειψης συνδέσμου τόσο καιρό πολλά παιδιά, ή μάλλον τα περισσότερα παιδιά που έχουν όρεξη να ασχοληθούν και μπορούν να προσφέρουν έχουν γράφτει και είναι ενεργά μέλη άλλων συνδέσμων και δεν ξέρω κάτα πόσο είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τους συνδέσμους τους και να γραφτούν σε έναν σύνδεσμο στην Καλαμαριά όταν και εφόσον αυτός δημιουργηθεί.

ετσι ακριβως metro.εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες.και επειδη τυχαινει να γνωριζω καποια ατομα απο αυτα που αναφερεις και τα οποια αν και μενουν καλαμαρια πραγματικα δεν εχουν διαθεση να ασχοληθουν με μια πιθανη επανιδρυση του σφ καλαμαριας τα πραγματα δυσκολευουν...και δεν τους κατηγορω που δεν θελουν να ασχοληθουν...τα επιχειρηματα που εχουν για να στηριξουν αυτην την αποψη τους ειναι πολυ δυνατα και αδιαψευστα....αυτο το τελευταιο ειναι για λιγους που ξερουν καποια παραπανω πραγματα για το εν λογω θεμα.... ;)

MetroStar

• Guest

BIANCONERO

• Guest
Ειναι μια απο τις ακαταληπτες παρεμβασεις σου ή μηπως υπονοεις οτι πλεον...ανοιξε ο Δρομος?  :o ;D

MetroStar

• Guest
Δεν υπονοώ, ούτε ενοοώ τίποτα. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι θέλει. Αυτή είναι η μαγεία και το μυστήριο της εικόνας...

Μ'αρέσει να μιλάω αλληγορικά και να γίνομαι αινιγματικός, αλλά μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

peja_4

• Guest
Το μονο που πρεπει να ξερετε ειναι οτι γινονται προσπαθειες.
Περισσοτερα απο το νετ δεν μπορω να πω.
Οποιος ειναι απο Καλαμαρια-Κρηνη-Βοστη και ειναι υπερ
του να ανοιξει ενας συνδεσμος ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω πμ.

peja_4

• Guest
Νεα περι του συνδεσμου.
Οι προσπαθειες εχουνε προχωρησει κατα πολυ
και σε λιγο καιρο θα ειναι ολα ετοιμα.
Αυτην τη στιγμη κανενας που δεν ανηκει στους οργανωτες
δεν πρεπει να ξερει τπτ παραπανω.
Οταν ο συνδεσμος θα ειναι διαμορφωμενος, θα ειναι
σε θεση να γραφει νεα μελη και να εχει ΠΑΟΚτσηδικο υλικο
θα βγει ανακοινωση και θα το μαθετε αμεσως.
Λιγη υπομονη.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αρκει να γινει σωστη δουλεια πετζα και εσυ το ξερεις πολυ καλα. Μετα ολοι εδω ειμαστε να βοηθησουμε οπως μπορει ο καθενας.

SKAILS

• Guest
εχουμε κανενα νεο απο καλαμαρια?γινεται τιποτα η οχι?πρεπει να δωθει ενα τελος σ αυτην την ξεφτιλα..ειναι περιοχη ασπρομαυρη αλλα τελειος ανοργανωτη τα σκουλικια εχουν 2 συνδεσμους στη γυρο περιοχες.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
μολις με πηραν τηλ βγηκαν καινουργια μπλουζακια Ν.ΚΡΗΝΗ.
Μπροστα εχει τον Δικεφαλο και γραφει το παθος εγινε τρελλα ν.κρηνη,Στο μανικι εχει παλι δικεφαλο με ενα 4 και πισω παλι τον δικεφαλο ν.κρηνη.φωτογραφιες δεν εχω  τωρα.Μολις την παρω στα χερια μου θα τις ποσταρω εδω να τις δειτε..

fatal_invasion

• Guest
Απλά για διευκρίνηση.Το παραπάνω ποστ της Κατίσι δεν έχει καμιά σχέση με αυτό του πέτζα.

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
Κανα νεο εχουμε πετζα?
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

peja_4

• Guest
Οτι να'ναι γινεται....
Δεν εχουμε συνδεσμο σε Καλαμαρια-Κρηνη.
Ετοιμαζουμε κατι στην Καλαμαρια,
ηδη φτιαξαμε μπλουζες και τωρα ακουω
οτι εκανε η Κρηνη χωρια απο μας.
Ελατε ρε ολοι μαζι 5 λεπτα ειμαστε ελεος.

peja_4

• Guest
Αν και δεν πρεπει να τα λεμε μεσω νετ, τελος παντων.
Ετοιμασαμε μπλουζες και με την πωληση αυτων θα εχουμε το μπατζετ
για το ανοιγμα του συνδεσμου και τη συντηρηση του για λιγο καιρο.
Απο δω εμαθα οτι μπλουζες κανανε και παιδια απο Κρηνη.
Αν ειναι κανεις απο δω απο Κρηνη ή ξερει κανεναν ας τον ενημερωσει για
συνδεσμο στην Καλαμαρια. Δεν ειναι δυνατον να μην δεν εχουμε συνδεσμο
και ο καθενας σε καθε περιοχη γυρω γυρω να οργανωνει κατι μονος του.
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ανοιγουν 2 συνδεσμοι μαζι σε περιοχη που παραπανω απο 5 χρονια δεν εχουμε συνδεσμο.... ο aderfia_zeite ρωτησε κατι αλλα μαλλον δεν προκειται να παρει απαντηση και οι λογοι ειναι γνωστοι....μακαρι μαγκες να ανοιξετε τελικα και τους 2 συνδεσμους και να ειναι και οι 2 τοσο δυνατοι που δεν θα υπαρχει ουτε σκεψη απο καποιους για το παραμικρο...παντως εγω αν και μενω στην ευρυτερη περιοχη δεν προκειται να ασχοληθω οσο υπαρχουν τετοιες καταστασεις οι οποιες προφανως και δεν ειναι για το νετ...θα προτιμησω να κανω καποια χιλιομετρα παραπανω και να συνεχισω να πηγαινω στον σφ που παω τα τελευταια 2 χρονια,εκει που τα παιδια ξερουν ακριβως τι θελουν απο εναν σφ....παντως καλη τυχη και στους 2 συνδεσμους αν ανοιξουν τελικα....
Υ.Γ.σκεφτομουν πολυ ωρα αν θα πρεπει να γραψω το συγκεκριμενο ποστ......

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
μηπως λεω μηπως πολυ κακο για το τιποτα?μηπως απλα τα παιδια βγαλαν μια μπλουζα για τον χαβαλε τους?
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ναι ρε σεις τι παθατε ολοι τωρα μολις επικοινωνησα με καποια ατομα τα οποια μενουν στην Ν.Κρηνη....
Δεν εχει ανοιξει συνδεσμος απλα ειναι μια παρεα οι οποιοι απο οτι με ειπαν μαζευτηκαν βγαλαν ενα σχεδιο και το καναν μπλουζες.....Ουτε συνδεσμος ουτε τιποτα..

Αλλα και συνδεσμος να ανοιγε δεν εχω καταλαβει που ειναι το κακο...Να χαιρομαστε να ανοιγουμε συνδεσμους του ΠΑΟΚ ,να χαιρομαστε να εχουμε τα σπιτια μας σε καθε γωνια....

Και μακαρι να μπορουσαμε να ανοιγουγε συνδεσμους σε καθε στενο.....Δηλ τα βρωμοσκουλικα που κυκλοφορουν με μπλουζες σουπα3 καλαμαριας ειναι καλυτερα?

Τεσπα για να το κλεινουμε το θεμα ΔΕΝ εχει ανοιξει συνδεσμος στην Ν.Κρηνη και τα παιδια βγαλαν προφανως τις μπλουζες για την καυλα τους και μονο....
Αυτα!!!!!!!!

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
μακαρι να ειναι ετσι κατ.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
joker στειλε με το μσν σου ι το κινητο σου με πμ γιατι δεν ξερω εγω πως να κανω  πμ ;D
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

aslan

• Guest
Δεν υπαρχει λογος να συζητατε αυτο το θεμα μεσω ιντερνετ...

Μπλουζακια της κρηνης θα βρειτε και στο συνδεσμο της καβάλας