Author Topic: Ανακοινωσεις-νεα πρωην σφ θ4 καλαμαριας  (Read 3215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

trelos sporos

• Guest
prepei na ginei ena sindesmos opwsdipote kalamaria i estw stin krini. menw kalamaria kai exei pollous paoktsides alla oso iparxei mono o super33 kalamarias emfanizontai perissotero skoulikia. tin proigoumeni vdomada otan pigaina sti toumpa kai eida pantou skwlikes xemparkous ap to paparis - kalamaria na kovoun voltes aidiasa.

Nho

• Guest
Έτσι είναι , πρέπει να υπάρχει ένας σύνδεσμος Καλαμαριά-Κρήνη και εγώ θα βοηθήσω αν χρειαστέιτε κάτι , εκεί μένω!
Πρέπει όμως να γίνει σοβαρή δουλειά και όχι να χαμε να λεγαμε και φίγουρα και λιγούρα! Αλλιώς να μην γίνει καθόλου

fatal_invasion

• Guest
Ego meno krini.Prepei ontos epigontos na ginei kati stin kalamaria,giati kalamariotes kai kriniotes(pou meno) einai full stin trendia kai mou ti dinei..Kai na eiste sigouri pos enas sindesmos stin kalamaria tha exei poli kosmo..

theoole

• Guest
Kai go apo krini eimai pou einai aspromauri mexri to kokkalo. kapoios mou eixe pei oti perimenoun kapoion apo strato gia na ksekinisoun to sindesmo
« Last Edit: January 05, 2007, 23:19:09 by theoole »

georges_4_

• Guest
paidia_egw_akoma_psaxnw_n_brw_tn_syndesmo_...kami a_boh8eia_?????

fatal_invasion

• Guest
ψάξε ψάξε δεν θα τον βρεις.

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
exei_kleisei mhn_grafeis_<---etsi giati einai kourastiko sto diavasma  ;)
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
metefera to 8ema edw san pasa apo to topic me tis gries,
opou egrapse o BIANCONERO oti den mporoume na anoi3oume sf sthn kalamaria.

Γιατι δεν μπορουμε? τι εννοεις?
« Last Edit: November 27, 2008, 11:24:56 by BillYpoglwssioS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

BIANCONERO

• Guest
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, "ΤΙ ΕΝΝΟΩ"?  :D

Εννοω πολυ απλα οτι το να βλεπω αυτοκολλητα για Γαλαζια η Κιτρινη Καλαμαρια μου φαινονται λιγο-πολυ αστεια...το να μην υπαρχει ομως Σ.Φ. ΠΑΟΚ Καλαμαριας μου προκαλει ΘΛΙΨΗ!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Οκ..γελιο προκαλουν αλλα εμενα πιο πολυ με νιαζει οτι σε μια ΠΑΟΚτσηδικη περιοχη δεν μπορουμε να στησουμε και να κρατησουμε εναν ΠΑΟΚτσηδικο συνδεσμο παρα τα καθε λογης αυτοκολλητα που μιλανε για κιτρινες και γαλαζιες περιοχες.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, "ΤΙ ΕΝΝΟΩ"?  :D

Εννοω πολυ απλα οτι το να βλεπω αυτοκολλητα για Γαλαζια η Κιτρινη Καλαμαρια μου φαινονται λιγο-πολυ αστεια...το να μην υπαρχει ομως Σ.Φ. ΠΑΟΚ Καλαμαριας μου προκαλει ΘΛΙΨΗ!!

+1000!

Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία 3-4 χρόνια, από τότε δηλαδή που έκλεισε η Θύρα 4 Καλαμαριάς, έχει διογκωθεί η προπαγάνδα των σκουληκιών και εσχάτως και της γριάς... Από τη στιγμή που ξεφυτρώνουν νέοι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ σε περιοχές τόσο απομακρυσμένες (και πολλές φορές αφιλόξενες) όπως η Κω ή η Κύπρος, είναι ντροπή να μην υπάρχει ένας δυνατός σύνδεσμος του ΠΑΟΚ σε μια καθ'όλα ΠΑΟΚτσήδικη περιοχή, και μάλιστα σε μια από τις μεγαλύτερες περιοχές της Θεσσαλονίκης...

Προσωπικά δε γνωρίζω το τι ακριβώς παίζει αυτή τη στιγμή στους οπαδικούς κύκλους της Καλαμαριάς (εδώ Καλαμαριώτες δεν γνωρίζουν) ούτε το χρονικό της παλιάς διάσπασης (Σ.Φ. που έγινε Θύρα 4 κλπ.) αλλά είναι ανεπίτρεπτο να μην έχουμε σύνδεσμο στην Καλαμαριά, που στην τελική είναι και προσφυγική γειτονιά ρε πούστη μου, και να μην παίρνουν τις απαντήσεις που τους αρμόζουν οι προκλητικοί πουθενάδες συμπολίτες...  :(

Offline babis36

• Αλλαγή
Οκ..γελιο προκαλουν αλλα εμενα πιο πολυ με νιαζει οτι σε μια ΠΑΟΚτσηδικη περιοχη δεν μπορουμε να στησουμε και να κρατησουμε εναν ΠΑΟΚτσηδικο συνδεσμο παρα τα καθε λογης αυτοκολλητα που μιλανε για κιτρινες και γαλαζιες περιοχες.
Πραγματικα ειναι ανεπιτρεπτο και δεν νοειται με τιποτα να πηγαινεις σε αθλητικα καφε της Καλαμαριας σε αγωνες του ΠΑΟΚ να τα βλεπεις φουλαρισμενα μολις βαζει γκολ ο ΠΑΟΚ να γινεται της πουτανας και να μην υπαρχει συνδεσμος Καλαμαριας. Δεν εχω ιδεα τι συμβαινει αλλα ειναι πραγματικα κριμα
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

MetroStar

• Guest
Παιιδιά επειδή η κριτική είναι εύκολη και η απορίες του τύπου : ''Γιατί μπαμπά δεν υπάρχει σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά?'' είναι για το Αμάν μόνο, βοηθήστε όποιος ενδιαφέρετε τόσο. Μην λέτε περισσότερα στο φόρουμ μόνο με πμ γιατί παρακαλουθείται το φόρουμ. Όποιος είναι απο Καλαμαριά ή γενικά όποιος θέλει να βοηθήσει να γίνει ένας ισχυρός σύνδεσμος στην Καλαμαριά, ενιαίος και αδιαίρετος με στηριξη από Φοίνικα,Κρήνη,Βότση και όλες της περιοχες της Καλαμαριάς ας στείλει ένα πμ σε μένα ή στον φατάλ.

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
Στο paokmania ειχε ειπωθει την προηγουμενη βδομαδα κατι για συναντηση σημερα σε ενα σημειο της Καλαμαριας για να μιλησουμε για δημιουργια συνδεσμου.Τελικα ειπαν οτι αναβληθηκε η συναντηση λογω ελλειψης προσωπων-κλειδια για τη δημιουργια ΣΦ κ οτι θα οριστει νεα ημερομηνια συντομα για την συναντηση.Καλο θα ναι να στηριξουμε τη νεα προσπαθεια οποτε γινει αυτη.
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
στο paokmania κανουν μαλακιες...δεν γραφεις δημοσια καποια πραγματα(που σημειωτεον ουτε ενα απλο login δεν χρειαζεται για να δεις τι
λενε στο φορουμ) τα οποια αφορουν προσωπικα δεδομενα.ποσο μαλλον οταν μιλας για ενα αρκετα σημαντικο ζητημα που αφορα τον ΠΑΟΚ...
για να το τελειωνω.μακαρι να ανοιξει συνδεσμος...αλλα αυτα δεν γινονται μεσω νετ.

οτι γραφω αφορα την παρτη μου.για να μην μπερδευτει κανεις και πει οτι στο paokworld  κραζουν...εγω κραζω και κανενας αλλος....

fatal_invasion

• Guest
ας στείλει ένα πμ σε μένα ή στον φατάλ.
ε;στον μέτροσταρ μόνο.και είναι φάταλ.
« Last Edit: January 03, 2009, 16:45:11 by fatal_invasion »

Offline ved

• Αλλαγή
ενταξει δεν μιλαμε και για τον πειραια,

trelos sporos

• Guest
ας στείλει ένα πμ σε μένα ή στον φατάλ.
ε;στον μέτροσταρ μόνο.

σωθήκαμε

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω τι να γράψω
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Ας ειμαστε λιγο σοβαροι.
για να το τελειωνω.μακαρι να ανοιξει συνδεσμος...αλλα αυτα δεν γινονται μεσω νετ.
Δικιο εχει ο γιαννιωτης.
Επισης μετροσταρ οταν λες να σου στλουν pm, μιλας υπεύθυνα?
Εχεις μιλησει με καποιον δλδ, με τα παιδια απο καλαμαρια? ή απλά κανονιζεις μονος σου κατι? (με ολο τον σεβασμο αλλα σε εχω ικανο και για κατι τετοιο)

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
λογια λογια λογια....
μαγκες μεσω νετ και φορουμ τετοιες δουλειες δεν γινονται...
δυστυχως η μη υπαρξη συνδεσμου μας τα τελευταια χρονια στην καλαμαρια μας εκανε να αποδυναμωθουμε στην περιοχη...για να μην κρυβομαστε και μεταξυ μας....
και για να δανειστω και τα λογια ενος παιδιου απο το φορουμ σε κατ'ιδιαν συζητηση που ειχαμε πριν απο λιγες μερες και με βρισκουν απολυτα συμφωνο:αν ειναι να ανοιξει ο συνδεσμος και να επαναληφθουν τα λαθη που ειχαν γινει και στον προηγουμενο τοτε καλυτερα να μην ανοιξει...
χρειαζεται πολυ τρεξιμο,συνεχης παρουσια και να ματωσουν οικονομικα καποιοι ανθρωποι για να σταθει αξιοπρεπως ενας συνδεσμος....τα παιδια απο δω μεσα που ανηκουν σε συνδεσμους και τρεχουν γι'αυτους-και δεν ειναι λιγοι-ας με διορθωσουν αν κανω καπου λαθος.