Απο χθες διαβαζω αυτα που γραφει ο miden ,αν και οι αποψεις του ειναι για καποιους ( οχι φυσικα για εμενα)ακραιες και αιρετικες , εγω ειμαι μαζι του , αδερφε miden ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες δεν κανεις το παραμικρο λαθος , αυτα φισικα που γραφεις ισχυουν και για αλλους συνδεσμους-καφενεια , οι οποιοι συνδεσμοι δεν εχουν 5-10 ατομα να υπερασπισουν ενα πανο , να βγαλουν μια εκδρομη , να εχουν μια σοβαρη προταση για το οπαδικο κινημα και γενικοτερα για τον ΠΑΟΚ παρα μονο πανε στο club για να δουν αγωνες , λοιπον κυριοι οποιος θελει να βλεπει μονο αγωνες ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, οσο φιλε miden για το πανο της Καλαμαριας ξερω ακριβως ( οπως και εσυ πιστευω) την ολη φαση, δεν θα το παιξω σκληρος με παιδια του συνδεσμου, μπορει να συμβει μια ατυχη στιγμη μια ''στραβη'' αλλα αλλο ''στραβη'' και αλλο να σε ''δερνει'' η βλακεια και η αφελεια ( για οσους ξερουν τη φαση καταλαβανε τι λεω.....) και να χανεις απο το ''πουθενα'' το πανο.Οσοι λοιπον μπορουν να κρατουν συνδεσμους και η σημαια τους να ειναι ψηλα εχει καλως οι αλλοι ας κατσουν στα ''αυγα'' τους , καποτε οταν περνουσες εξω απο συνδεσμο του ΠΑΟΚ και εισουν αλλοθρησκος ελεγες μια προσευχη και τα ματια σου ''γλυφαν'' το εδαφος , ακομη και εμεις που τοτε ειμασταν πιτσιρικια πηγαιναμε στη Νεαπολη το Κορδελιο η την Επταλοφο και ενω ειμασταν ΠΑΟΚτσηδες τρεμαν τα ποδια μας και τωρα καθε παιδακι κρατα συνδεσμο , και χανει και κανα πανο, αν και δεν γουσταρω να κραζω και πολυ περισοτερο μεσω διαδυκτιου τωρα που λεμε για πανο θα κανω μου ηρθαν στο μυαλο αλλα ''τσακαλια'' κραζουμε τους Καλαμαριωτες.............τοτε για τα ''τσακαλια'' απο τη Γουμενισα τι πρεπει να κανουμε?Οποιος λοιπον δε μπορει προκειμενου να γινομαστε ξεφτιλα ας βαλει λουκετο..........