Author Topic: Γενική συνέλευση Α.Σ ΠΑΟΚ 2008 - και υπόλοιπες συνελεύσεις 2008/2009  (Read 4118 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
Η συνέλευση είναι στις 19:00 στο GRAND HOTEL (Μοναστηρίου 305).

porta4

• Guest
Katevasan to tilefwno gia na min ksypnisoume ton thanasaki

ant

• Guest
φιλε porta δε ξερω αν θυμασε αλλα μας ειχαν πει καποια στιγμη που τον ψαχναμε για τη παε επι γουμενου οτι ο προεδροσ  μετα τισ 14:00 κοιματε.μαλλον ολη μερα κοιματε εδω και πολλα χρονια μιας και ελυσε τα παντα μεχρι σημερα και ειναι ο πιο πετυχημενοσ προεδρος!!

porta4

• Guest
Kai twra etoimazei to edafos gia tis epomenes ekloges tou AS PAOK

ant

• Guest
ενοειτε!γι αυτο το λογο δε εκαναν δεκτη και τη παραιτηση του τα φιλαρακια του.μια παρεα εξαλου ειναι ολοι (μαζι κι ο πανελουδης)

porta4

• Guest
Simera stis 19:00 sto GRAND HOTEL exei synelefsi,giati den akoygetai tipota apo to metwpo kai ton xryso dikefalo ;
Afta vlepeis o katsaridas kai trivi ta xerakia tou.

ant

• Guest
βουτηρο στο ψωμι τους.φαινετε οτι οι διαφορες παραταξεις νοιαζονται μονο για τισ εκλογες...

porta4

• Guest
O katsaris etoimazei to edafos gia tis epomenes ekloges kai fyllo den kounietai. 
to gipedo exei poly meli.

makptol

• Guest
εγω πιστευω ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ
ΕΧΕΙ Η ΔΙΟΚΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ....
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Α.Σ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ........

ant

• Guest
και γιατι δηλαδη δεν γινονται εκλογες εκτακτες οπως οριζει το καταστατικο οταν παρετειτε ο προεδρος;

porta4

• Guest
Katw oi xoynta tou katsari kai tis pareas tou.
Giati kalo den eidame tosa xronia me afton ton anthrwpako

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Simera stis 19:00 sto GRAND HOTEL exei synelefsi,giati den akoygetai tipota apo to metwpo kai ton xryso dikefalo ;
Afta vlepeis o katsaridas kai trivi ta xerakia tou.
αδερφε εμενα χθες μου στειλανε sms απο τον χρυσο δικεφαλο για την συνελευση...
επιλεκτικα το κανουν ρε πουστη μου;

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
εμενα μου εστλε sms ο ΧΔ,
μεχρι στιγμης μου εχει στλει για ολες τις συνελευσεις.

LoGotHeTiS

• Guest
Ο ΧΔ στέλνει στα μέλη του,στους φίλους των μελών του ή σε αυτούς που για κάποιο λόγο βρήκε το κινητό τους από κάποια διεργασία ή αν έβαλαν υπογραφή στην αίτηση για εγγραφή στον ΑΣ , μέλη του.

Κάτι αντίστοιχο κάνει και το μέτωπο αλλά στις δύο τελευταίες συνελεύσεις δεν έστειλε τίποτα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τοσο καιρο μελος του ΧΔ και δεν σας ειπα τπτ ;D.το παιζω μπατιρης και κρυβομαι καλα :o

το πιο λογικο ειναι την υπογραφη να την εβαλαν μελη του στην αιτηση μου

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
εμενα μου εστλε sms ο ΧΔ,
μεχρι στιγμης μου εχει στλει για ολες τις συνελευσεις.
+1
Niente incontri....Solo scontri

chiltsid

• Guest
εγω πιστευω ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ
ΕΧΕΙ Η ΔΙΟΚΗΣΗ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ....
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Α.Σ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ........
ego parolou pou den eimai melos tou AS kai den prokeitai na gino oute kai an analabei ton AS o idios o zagorakis(gia dikous mou prosopikous logous,min mou tin pesete tora),pistevo den exei kamia douleia o thodoras kai ta atoma tou stin dioikhsh tou AS.

opoios paei to mono pou tha kataferei,tha einai na ftharei.tha bgaloun apistevti xoli merikoi enantion tou sta radia,me tis gnostes parembaseis,stis gnostes ekpompes.

o monos tropos einai na dialythoun ola ta kommata,parataxeis kai klikes pou yparxoun ekei kai na psifisei o kosmos prosopa pou tha empistevetai.
etsi tha apartizetai apo ola ta revmata to dioikitiko symboulio.
ama tora den mporoun na synnenoithoun avtoi,tha deiksei apla pos exoun prosopika ofeli pano apo ton PAOK.

katalabaino to skeptiko kai tin logiki sou file,alla dystixos ekei den exei kanenas tyxi etsi opos einai h katastash mexri tora.

P.S:evxomai na dexeste tin gnomi enos mi melous tou AS kai na min me fate tora.

ant

• Guest
μολις τελειωσε η γ.σ του α.σ. 57 ατομα!
τραγελαφικες καταστασεις.αυτο που εγω καταλαβα εναι οτι η διοικηση του ερασιτεχνη ειχε μεχρι τωρα ανοχη και αμεριστη εμπιστοσυνη στην παε του μπατατουδη & γουμενου.η τωρινη παε ηταν η μονη που πληρωσε τα οφειλουμενα στη χρηση 2007.μεχρι τοτε απο μπατατουδη-γουμενο και πανελουδη δεν ζητησαν ποτε τιποτε παραα; μονο χαρησαν.
αλλη μια φορα λοιπον ολοι να ψηφισουμε κατσαρη -παπαδοπουλο κα ολους αυτους τπυς θεματοφυλακες των συμφεροντων μας.

porta4

• Guest

Apla ntropi na einai mono 57 atoma se syneylefsi tou AS PAOK, otan stis ekloges eixe toulaxiston pano apo 1500 atoma .

ant

• Guest
και να σκεφτει κανεις οτι εγινε τοσο μεγαλος αγωνας για να γραφτουν πολλα μελη.αλλα εδω ελοιοπαν μεχρι και οι επικεφαλοις των παραταξεων,τι περιμενεις.