Author Topic: Γενική συνέλευση Α.Σ ΠΑΟΚ 2008 - και υπόλοιπες συνελεύσεις 2008/2009  (Read 4019 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Egine pshfoforia gia egkrish oikonomikwn kai dioikhtikwn pepragmenwn
34 yper
16 kata
synolo 50
No comments......................
« Last Edit: June 26, 2008, 09:33:19 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
πριν σώσουμε τον ΑΣ απο τον υποτιθέμενο πορθητή βεζυρτζή, ας τον σώσουμε απο τον κατσαρή που στήνει ΓΣ και δεν παίρνουμε χαμπάρι. 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ant

• Guest
συγνωμοι ρε παιδια αλλα ποτε ανακοινωθηκε η χθεσινη γ.σ και δε πηρε κανεις χαμπαρι;κρυφη ηταν;

northeagle_4

• Guest
Καλημερα!!!
 Χθες με ειδοποιησε ο Homopaokus κατα τις 20:15 οτι εγινε ΓΣ ,εληξε κτλ Βεβαια χαμπαρι δεν πηρε κανενας οτι επροκειτο να γινει χθες,για καποιον λογω επρεπε να εχει μικρη προσελευση και επιτευχθη βεβαια  οταν μιλαμε για 50 στο συνολο μελη.Βεβαια το εγκλημα ηταν συλλογικο διοτι ολες τις προηγουμενες μερες σωπασαν ολοι ΜΜΕ,ΧΔ,ΜΕΛΒΑ,ΚΑΕ,ΠΑΕ συνειτα η' οχι δεν με ενδιαφερει πλεον αυτο που ξερω ειναι οτι αν οι 2 παραταξεις αντιπολιτευσης  δεν εχουν την δυναμικη να μαζεψουν εστω και 50 ατομα ανα πασα στιγμη ποιος ο λογος υπαρξης τους ? ας πανε σπιτια τους καλυτερα.........(καποια αδερφια παλιοτερα δεχτηκατε sms που ενημερωναν για την ΓΣ ,μπορειτε να μου πειτε αν αυτο συνεβη και χθες ? )
   Τελοσπαντων απαγοητευση εντελως και μαλιστε ετυχε να ειμαι Σαλονικη τωρα και να περναω μια χαρα

ant

• Guest
Εγω ειμαι μελος στον α.σ και της 4 αλλα  δεν ηξερα τιποτε.ουτε εγω ουτε καποιος αλλος απ οτι ξερω.
το πιο πιθανο ειναι να μην ανακοινωσαν τιποτε απο α.σ για να μπορεσουν να περασουν τον ισολογισμο.διαφορετικα δεν υπηρχε περιπτωση να περασει.οσον αφορα τις παραταξεις τωρα καλα θα ειναι να ενημερωνουν με sms οπως επραταν αλλες φορες.η ενημερωση ειναι πιο συμανρτικη απο τις κοκορομαχιες.

northeagle_4

• Guest
αδερφε εγω αποκλειω να μην ειχαν γνωση ολοι οσοι προανεφερα και δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι "επρεπε" να περασει ο ισολογισμος και για αυτο δεν κινητοποιηθηκαν.Επισης λεγεται οτι πλεον εκλογες θα γινουν του χρονου ,ενω χθες η μη ψηφιση του ισολογισμου οδηγουσε αυτοματα σε  εκλογες αρα μαλλον καποιοι καταλαβαν οτι δεν ειναι ετοιμοι η' δεν μπορουν να κερδισουν εκλογες ισως και να μην θελουν ΑΚΟΜΑ πριν περασουν μεσα στο ετος καποια ζητηματα που θα βγαλουν αυτους αλοβητους και μαχομενους....

Offline petrov

• Αλλαγή

LoGotHeTiS

• Guest
Εγώ επειδή για κάποιον λόγο δέχομαι sms και από τις δύο παρατάξεις,η μόνη παράταξη που έστειλε sms ήταν ο Χ.Δ.

Και όπως είπα χθες στο shoutbox ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη του forum που ξέχασα να ενημερώσω,αλλά περνάω μια δύσκολη περίοδο και τα μυαλά μου είναι αλλού.

Όπως και να χει είναι υποχρεωμένος ο ΑΣ να ενημερώσει τα μέσα και να εξαγγείλει γενική συνέλευση ένα διάστημα πριν καθώς και τρεις μέρες πριν να ανακοινώσει τα θέματα.Αν δεν έγινε είναι παράτυπη η διεξαγωγή της συνέλευσης.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
sms dexthka ki egw apo xd.ype8esa oti ayto egine kai m'alloys...
sorry poy den enhmerwsa.toylaxiston kserw ti 8a kanw thn epomenh fora

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δεν ξερω τι να γραψω γι αυτην την παρωδια....
Προσωπικα ετυχε να ακουσω σε συντομο δελτιο αθλητικων ειδησεων 5 ωρες πριν οτι γινεται συνελευση και στο καπακι δεχτηκα και ενα τηλεφωνημα απο φιλο. Κι εγω λογω προσωπικων προβληματων τελευταια δεν παρακολουθω ΜΜΕ, sites κλπ αλλα νομισα πως ο ολος ο κοσμος γνωριζε εκτος απο μενα.
Μερικα απο τα χθεσινα highlights που προσωπικα μου εκαναν αισθηση:

1. Απουσια ηγεσιας και μελων ΜΕΛΒΑ. Παροντες οι Ποιητης, Μαλλιος, Μπλιαικος και 1-2 ακομα των οποιων δε ξερω τα ονοματα.Αποντες Ζουραρης, Καναρακης, Μυλωνας, Ρακοπουλος, Μοκκας, Ανδρεαδης. Απο "φιρμες" μονον ο Οικονομιδης

2. Ο ΧΔ εκει με Ησαιαδη, Μπεκιαρη,Σηφη, οι 2 πρωτοι με καθε ευκαιρια να σου παλι καρφια και σποντες εναντιον ΜΕΛΒΑ. ΚΑι παλι! Να θυμησω οτι στην πρωτη ΓΣ για το μπασκετ πεταξαν σποντα οτι το ΜΕΛΒΑ εχει αντιγραψει σημεια του Καταστατικου της Λεσχης του ρουλη....ΑΙΣΧΟΣ! Για παραδειγμα, χθες μας "θυμησαν" οτι παρατυπα και καθ υπερβασιν περυσι ψηφιστηκε η μειωση της συνδρομης, καθως το αιτημα για συζητηση στη περυσνη ΓΣ δεν ηταν νομοτυπα υπεβλημενο, καθοτιν δεν υπηρχαν 50 υπογραφες ταμειακως τακτοποιημενων μελων!Για μενα ο ΧΔ και ο Κατσαρης απο περυσι πανε χερι-χερι....Και αυτο φανηκε καθαρα ΚΑΙ ΧΘΕΣ!Φυσικα υπερψηφισαν το εργο Κατσαρη, οπως και στην περσινη ΓΣ. Να θυμισω πως περυσι ο Ησαιαδης ειχε πει το επικο "Αν και εχουμε πολλες αντιρρησεις και ενστασεις για τα πεπραγμενα, παρολ' αυτα θα ψηφισουμε υπερ!"
Ερωτηση Σηφη για την καταντια του μπασκετ και τα εσοδα που εκχωρηθηκαν στη γυναικα του Πανελουδη ενα τρυφερο χαδι στο μαγουλο του Κατσαρη.

3. Απουσια γνωστων συνδεσμων-συνδεσμιτων. Μονο το Σαββα ειδα αλλα και αυτος εκανε "πεσιμο" στον Λακη Οικονομιδη για το ............δανειο......(......)

4. Ρωταει ενα μελος: "Ποιος ειναι ειναι αυτη τη στιγμη Προεδρος στον ΑΣ ΠΑΟΚ?"  Γαργαρα ο Δημοκρατης Παπαδοπουλος. Κατοπιν πιεσεων να απαντησει, λεει "-Κανενας" -"Και δεν υπαρχει προβλημα σ΄αυτο?" "-Οχι, θα δουμε στο μελλον τι θα κανουμε" και πατς ποτς κλεινει το θεμα.

5. Αλλη ερωτηση απο 2-3 μελη: "Δεν αισθανεσθε οτι ως κατοχοι του 10% εχετε ευθυνη για το μπασκετ, τον Πανελουδη, την εκχωρηση των εσοδων στη γυναικα του, την πωληση παιχτων σε γαυρο κλπ". Ο παπαδοπουλος την μια ειπε "θα απαντησω αργοτερα σε ολα αυτα" οταν ηρθε το αργοτερα ειπε "Αυτα απαντηθηκαν στις προηγουμες ΓΣ που εγιναν ειδικα για το μπασκετ" και μετα απο την αγανακτηση καποιω παρεβρισκομενςν ειπε "Εμεις ειμασταν μονο το 10%,δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα περισσοτερο" και πατς ποτς παει και αυτο το θεματακι, στο αρχειο....

6. Εκει περα που ελεγα σε ενα φιλο μου οτι θα ανεβω στο βημα να ρωτησω ποια διαδικασια ενημερωσης ακολουθησε το ΔΣ ωστε να πληροφορησουν τον κοσμο για την μερα και ωρα διαξεγωγης της χτεσινης ΓΣ, με ακουνε 2 τυποι και μου την πεφτουνε: "Δηλαδη ρε φιλαρακι τι ηθελες, να στειλουν ατομικη προσκληση στον καθενα?" και μετα "εσεις οι 82 που ζητησατε μειωση συνδρομης που ειστε τωρα, ουτε καν οι μισοι δεν ηρθατε" και τελος "Κανενας δεν τον υποχρεωνει τον Κατσαρη να ενημερωσει για ημερα και ωρα της ΓΣ, αρκει να το δημοσιευσει 48 ωρες πριν σε μια εφημεριδα. Τοσα μεσα υπαρχουν την σημερον ημερα, οποιος νοιαζεται μαθαινει αυτα που θελει". Πηγα να του δειξω τα 5 sms φιλων-μελων που εδειχναν πληρη αγνοια για τη ΓΣ αλλα καταλαβα οτι το κολπο ηταν αλλου.

7. Ο παπαδοπουλος και η συνηγορος του κα  Γιανακοπουλου μας ειπαν μετα απο κατι ντριμπλες, στροφες, γυριστες, κομπασμους, ψελλισματα κλπ οτι το συτημα εκλογων που ψηφιστηκε περυσι και θα εφαρμοστει του χρονου ειναι η ενισχυμενη αναλογικη. (Ενας Θεος ξερει πως ακριβως.)Εγινε και τροποποιηση κατασταικου αλλα επισης ενας θεος ξερει πως μπορουμε να βρουμε αυτην την τροποποιηση...

8. Υπηρχε και καποιος κυριος Λακης Οικονομιδης ο οποιος παραγματικα δεν καταλαβα τιποτα απο οσα ειπε. Ισως φταιω ομως εγω μιας που πηγα με καθυστερηση στη συζητηση και πιθανως να εχασα επισοδεια

9. Το βασικο οπως και στις προηγουμενες ΓΣ, εικονα διαλυσης, μπαχαλου. Οποιος ομιλητης θελει μιλαει για οποιο θεμα θελει, χωρις χρονομετρο, χωρις μικροφωνο, με διακοπες απο οποιονδηποτε θελει να τον διακοψει. Το Προεδρειο ειναι για τον πεο....Πραγμα βεβαια που μπορειτε να μαντεψετε ποιον εξυπηρετει τελικα.....

10. Σκεφτηκα να ρωτησω για το γηπεδο, την επιτροπη κλπ αλλα με μολις 50 ατομα και καποια εξ αυτων "διατεταγμενα" αποφασισα κατοπιν ωριμου σκεψης να κανω τουμπεκα ψιλοκομμενη...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

fatal_invasion

• Guest
τι ΑΣ τι Βουλή..ένα και το αυτό..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Apisteuth 3eftyla......

"Για παραδειγμα, χθες μας "θυμησαν" οτι παρατυπα και καθ υπερβασιν περυσι ψηφιστηκε η μειωση της συνδρομης, καθως το αιτημα για συζητηση στη περυσνη ΓΣ δεν ηταν νομοτυπα υπεβλημενο, καθοτιν δεν υπηρχαν 50 υπογραφες ταμειακως τακτοποιημενων μελων!..."

Apla ntroph sas
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
http://www.paokg4.org/black.asp?articleid=602

Back to the 50’s

Ìå 50 Üôïìá ç ÷èåóéíÞ ÃÓ ôïõ ÁÓ. Óôç äõôéêÞ åßóïäï ôçò ðüëçò –ôçí åðüìåíç öïñÜ áò ôçí êÜíïõìå óå êáíÝíá motel ôçò ×áëêçäüíáò, ãéá íá ôéìÞóïõìå êáé ôá óïõâëÜêéá ôïõ "Ìáñáíôüíá". Ìå ôï 50 ëïéðüí. Ðßóù áðü åêåß ðïõ îåêéíÞóáìå. Êáé ßóùò ðéï ðßóù. Ï éóïëïãéóìüò ðÝñáóå ìå êáìéÜ 35áñéá øÞöïõò, ôçò íõí äéïéêÞóåùò êáé ×ñõóïý ÄéêåöÜëïõ (áíáìåíüìåíï) êáé ìå êáìéÜ 15áñéá øÞöïõò êáôÜ –âáóéêÜ áðü ôïõò åëÜ÷éóôïõò ößëïõò ôïõ ÌÅ.Ë.ÂÁ ïé ïðïßïé óåâÜóôçêáí ôï èåóìü, ôç ÃÓ êáé Ýíáí áðü ôïõò âáóéêïýò óôü÷ïõò ãéá ôïí ïðïßï õðïôßèåôáé üôé éäñýèçêå ôï ÌÅ.Ë.ÂÁ

ÐñïêëçôéêÜ áðïýóá ç çãåóßá ôïõ åí ëüãù öïñÝá, áðü ôçí êïñõöáßá åôÞóéá óôéãìÞ ôïõ ÁÓ. Öáßíåôáé üôé ïé óõíáíôÞóåéò ôùí äéáöüñùí öïñÝùí êáé ôá äéáöüñùí åéäþí ñáíôåâïõ Þ ï ðëçãùìÝíïò åãùéóìüò (äéêáéïëïãçìÝíá Þ áäéêáéïëüãçôá –äåí êÜíåé êáìéÜ äéáöïñÜ) åßíáé ðÜíù áðü ôç ÃÓ ôïõ ÁÓ.
Ôï áóôåßï åßíáé üôé áí äåí ðåñíïýóå ï éóïëïãéóìüò –piece of cake ìå ôç äõíáìéêÞ ôçò ðñïçãïýìåíçò äéåôßáò, ðéèáíüôåñï èá Þôáí íá ïäçãçèïýìå óå åêëïãÝò. ÁëëÜ ìåôÜ ôï óêÝöôåóáé êáé ôñÝìåéò. ÅêëïãÝò; Ãéá íá ðÝóåé ðïéïò êáé íá âãåé ðïéïò; To be honest, êáëýôåñá ðïõ ðÞãå Ýôóé ç öÜóç, åðß ôïõ ðáñüíôïò. Êáé êáëýôåñá ðïõ Ýãéíå ç óõíÝëåõóç ìå êáìéÜ 50áñéÜ Üôïìá.

Óôçí ðïñåßá ðïõ Ý÷ïõí ðÜñåé ôá ðñÜãìáôá, ãéá ôï ÌÅ.Ë.ÂÁ õðÜñ÷ïõí äýï äñüìïé, êáôÜ ôçí -áõóôçñÜ äéêÞ ìáò- êñßóç êáé Üðïøç. ¹ íá êÜíåé Ýíá ôßìéï áðïëïãéóìü (ãéá íá ìðïñÝóåé íá áíáäåßîåé êáé ôçí üðïéá èåôéêÞ ðñïóöïñÜ ôïõ) êáé íá "îçëùèïýí áêüìá êáé ôá ðáôþìáôá" Þ íá áêïëïõèÞóåé ôçí Ýíôéìç ëýóç ôçò äéÜëõóçò.
Ï "áõôéóôéêüò" äñüìïò ðïõ äéáöáßíåôáé íá åðéëÝãåôáé áõôÞ ôç óôéãìÞ, ôï ìüíï ðïõ êáôáöÝñíåé êáé èá êáôáöÝñåé ïëïêëçñùôéêÜ óôï ðÝñáóìá ôïõ ÷ñüíïõ -åßíáé íá ñßîåé ðéï ðïëý íåñü óôï ìýëï ôçò ïéêïãåíåéïêñáôßáò êáé óå üóïõò ïíåéñåýïíôáé íá ãßíïõí ÷áëßöçäåò óôç èÝóç ôïõ ÷áëßöç äéá ôçò óáëáìïðïßçóçò.
Êáé ôáõôü÷ñïíá êñáôÜåé óå "ïìçñßá" êáé "åõíïõ÷ßæåé" üëïõò üóïõò ïíåéñåýôçêáí êáé ïíåéñåýïíôáé ìéá äéáöïñåôéêÞ Ýêöñáóç, Ýíá "ìÝóï" ðïõ èá åíþóåé äõíÜìåéò (ðïõ åðß ôïõ ðáñüíôïò ìÝíïõí óôçí áöÜíåéá) êáé üëïé ìáæß íá ðåôý÷ïõìå ìåãÜëá âÞìáôá ðñïò ôá ìðñïóôÜ. 

Áðü ôïí ×ñõóü ÄéêÝöáëï äåí õðÜñ÷ïõí áðáéôÞóåéò. Åßíáé áõôüò ðïõ åßíáé, äéêáßùìá ôïõ êáé ðïëý êáëÜ êÜíåé. ¢ëëùóôå äåí éó÷õñßóôçêå ðïôÝ êÜôé äéáöïñåôéêü. Ïðüôå, äåí õðÜñ÷ïõí áðáéôÞóåéò áðü ôïí óõãêåêñéìÝíï öïñÝá.

Áðü ôï ÌÅ.Ë.ÂÁ ðïõ îåêßíçóå ìå ôá 1,500 Üôïìá óôï Ìïõóåßï Áèëçôéóìïý ðñéí 2-3 ÷ñüíéá (Ýóôù ìå äéáöïñåôéêü óêïðü) êáé êáôÝëçîå óôï ðñï÷èåóéíü êáé âáóéêÜ óôï ÷èåóéíü öéÜóêï (ðëçí ôùí 15 "çñùéêþí" ðïõ äþóáíå ôï ðáñüí) õðÜñ÷ïõí áêüìá êÜðïéåò –üðïéåò áðáéôÞóåéò. ¹ íá êÜíåé Ýíá ôßìéï áðïëïãéóìü êáé "íá îçëùèïýí áêüìá êáé ôá ðáôþìáôá" Þ íá áêïëïõèÞóåé ôçí Ýíôéìç ëýóç ôçò äéÜëõóçò.
¹ íá óõíå÷ßóåé óôïí "áõôéóôéêü" äñüìï óõìâÜëëïíôáò (Ýóôù êáé áêïýóéá) óôï íá ìåßíåé ï Óýëëïãïò Ýñìáéï ôçò ìïíïëéèéêüôçôáò êáé ôçò ìéáò öùíÞò ÷ùñßò êáìéÜ ïõóéáóôéêÞ áíôßäñáóç -ðïõ èá áðïöáóßæïõí êÜðïéïé Üëëïé ãéá ìáò, ðñéí áðü ìáò. Áêõñþíïíôáò ôáõôü÷ñïíá üëá ôá èåôéêÜ ðïõ Ý÷ïõí åðéôåõ÷èåß óôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá êáé ìáæß êáé ôïí áãþíá ãéá ôï ÃÞðåäï ôçò Ôïýìðáò.

Ïé ðñïèÝóåéò ìðïñåß íá Þôáí ïé êáëýôåñåò, ôï åã÷åßñçìá åîáéñåôéêÜ äýóêïëï, ç õðåñâïëéêÞ äõóðéóôßá êÜðïéùí -ìðïñåß íá ìçí Þôáí ç ðñÝðïõóá, ç óõìðåñéöïñÜ êÜðïéùí Üëëùí -ìðïñåß Þôáí áðü Üäéêç Ýùò êáé áðáñÜäåêôç, áëëÜ äõóôõ÷þò Ýñ÷åôáé êÜðïéá óôéãìÞ ðïõ ôá ðñÜãìáôá êñßíïíôáé áðü ôï áðïôÝëåóìá. Êáé äõóôõ÷þò, ôï óçìåñéíü áðïôÝëåóìá áðÝ÷åé ðïëý áðü ôï íá åßíáé ôï êáëýôåñï äõíáôü.

Ëýóç Þ äéÜëõóç... ãéá íá ìçí êáôáëÞîïõí üëá óôïí êÜëáèï ôùí á÷ñÞóôùí.

Life is Life...
Øçößóôçêå ç áðáëëáãÞ ôçò äéïßêçóçò ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ ãéá ôçí ðåñáóìÝíç ëïãéóôéêÞ ÷ñÞóç. ¢íôå íá æÞóïõìå íá ôïí èõìüìáóôå.
Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ  ÁÐ’ÏËÁ!
Äåí Ýãéíå áðïäåêôÞ ç ðáñáßôçóç ôïõ ÈáíÜóç ÊáôóáñÞ êáé Ýôóé ðáñáìÝíåé ðñüåäñïò ôïõ åñáóéôÝ÷íç üðùò áíáìåíüôáí. Ïýôùò ç Üëëùò üëá âáßíïõí êáëþò.
Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ’ÏËÁ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Προχθές το βράδυ κατά τις 9 μαθαίνω από τον ΗΟΜΟ πως γίνεται η ΓΣ του ΑΣ και αν μπορώ να πάω άμεσα στο grand hotel! Φυσικά και δεν πήγα γιατί δεν είμαι σε μέλος σε επιφυλακή.
Για μένα φταίνε όλες οι παρατάξεις που δεν μαθεύτηκε το γεγονός. Για άλλες μαλακίες γίνεται της πουτάνας μέρες πριν. Από τα ΜΜΕ δεν έχω απαιτήσεις πλέον.

Στον ΠΑΟΚ του 2008 γίνονται ΓΣ χωρίς πρόεδρο, χωρίς διαλόγους.
Στον ΠΑΟΚ του 2008 όλοι τα έχουν κάνει τάτσι μήτσι κότσι και τους φταίνε αυτοί που ζήτησαν μείωση συνδρομής!!!
Στον ΠΑΟΚ του 2008 ο ΑΣ πορεύεται με έναν πρόεδρο που έμεινε, αλλά έφυγε και έφυγε, αλλά έμεινε.
Στον ΠΑΟΚ του 2008 πρέπει να πηγαίνεις στη ΓΣ και να είσαι σχεδόν βέβαιος ότι θα πλακωθείς με ΠΑΟΚτσήδες. Δεν έχουν θέση τα μυαλά, αλλά τα μπράτσα.
Στον ΠΑΟΚ του 2008 δεν μπορείς να πας μόνος σου στη ΓΣ και να πεις τη γνώμη σου, αλλά να ανήκεις σε μια παρέα, που θα συγκρατήσει τους επίδοξους μπράβους, που θα ορμήξουν. Αλλιώς μαύρο φίδι που σ' έφαγε.

Σε λίγο καιρό πρέπει να πληρώσω ανανέωση της συνδρομής μου και θα πάω να το κάνω με την αίσθηση πως είμαι ένας παλιομαλάκας, που πληρώνει και δεν συμμετέχει σε τίποτα. Από τη μέρα που γράφτηκα δεν έχω νιώσει πουθενά χρήσιμος.
Στο μπάσκετ μου είπαν πως είμαι αναρμόδιος και στη κρίσιμη ΓΣ για τον απολογισμό της χρονιάς δεν πήγα, γιατί το έμαθα αφού άρχισε και δεν προλάβαινα να πάω.

Το εύκολο θα ήταν να μη πάω να πληρώσω τους επόμενους 6 μήνες. Αλλά έτσι θα νικήσουν οι ΠΑΟΚάρχες. Θα πάω όμως.
Όσο θα υπάρχουν ΗΟΜΟ στον ΠΑΟΚ, θα υπάρχει λόγος. Θα περιμένουμε και όλους τους υπόλοιπους αδερφούς μας για να γίνουμε πολλοί και να καθαρίσουμε τη βρώμα.

ΥΓ Ο άλλος από πάνω από το γνωστό site, γράφει ό,τι γράφει και για μη ξεχνιόμαστε πετάει ειρωνικά στο τέλος το ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. Αηδία έχει καταντήσει πια... Κι άμα του πεις που κολλάει ο Ζαγοράκης σε αυτά που λέει, θα σου πει δημοκρατία έχουμε και ο καθένας έχει δικαίωμα στη κριτική.
Αύριο θα γράψουν κανένα άρθρο για τα αναβολικά στην άρση βαρών ή τις πλημμύρες στην Κίνα και θα ειρωνευτούν με την ευκαιρία τον Ζαγοράκη και θα το κάνουν επειδή έτσι αόριστα, κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsag

• Αλλαγή
Η μέγιστη ξεφτίλα. Η απαξίωση του ανώτερου συλλογικού οργάνου του ΠΑΟΚ σε όλο της το μεγαλείο.

Μας πηδάνε κάθε φορά και την κάνουμε τουμπεκί !!!  Και μη χειρότερα...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλά ρε παιδιά πέρασε ο ισολογισμός της χρονιάς με 50 μόνο άτομα..?

Δεν απαιτείται μία μίνιμουμ συμμετοχή των μελών προκειμένου να γίνει
μία τόσο σημαντική πράξη για τα κοινά του Α.Σ...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ant

• Guest
νομιζω πως εαν δεν εχει απαρτια (2/3) αναβαλετε και την δευτερη(και μονο τοτε) φορα γινετε με οσα μελη ειναι παροντα.ποτε αναβληθηκε η πρωτη κια εγινε προχτες η 2η;

ant

• Guest
πηρα τηλεφωνο κατα της 10:00 στον α.σ να ρωτησω τι ωρα ειναι η συνελευση και η γραμματεια δεν ηξερε καν οτι εχει συνελευση.πηρα και πριν λιγο και λεει οτι η τηλεφ.συνδεση δεν λειτουργει προσωρινα για τεχνικουσ λογουσ.προφανος κατεβασαν το τηλεφωνο.