Author Topic: Γενική συνέλευση Α.Σ ΠΑΟΚ 2008 - και υπόλοιπες συνελεύσεις 2008/2009  (Read 3996 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
΄Πες μου ποια θεωρία αντέχεις που οδηγεί σε σωτηρία της ομάδας για να μπορέσω να σε κρίνω κι εγώ. Απλά να κράζεις απόψεις άλλων εκ του ασφαλούς χωρίς να προτείνεις τίποτα είναι εύκολο και ανώδυνο. 

YG Τον καραμβέρη ειλικρινά δεν τον ξέρω. Μπορεί να μου πει κάποιος τι έχει κάνει και τον αποκαλούμε κλέφτη και λαμόγιο ? ΔΕν ρωτάω ειρωνικά, απλά δεν ξέρω τι εστί καραμβέρης.
« Last Edit: June 06, 2008, 13:47:35 by azazel »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline cure

• Αλλαγή
Το είπα, αλλά δε το έπιασες!
Εγώ θα πληρώσω μόνο μία διοίκηση πρωτοδικείου με σοβαρά άτομα και πιστεύω ότι η ομάδα θα σωθεί αρκεί να  έχουμε κόσμο στα ματς. Με κλέφτες δεν μπορώ ν' ασχοληθώ ξανά.

Το αναλύω αν έχει κάποια σημασία
Σε αυτή τη φάση που είμαστε διοίκηση πρωτοδικείου με άλλα πρόσωπα από τους εκλεκτούς του πανελούδη και να πηγαίνω στο γήπεδο να φωνάζω και να έχω μία έδρα που θα μου δώσει πολύτιμες νίκες, όπως αποδείχτηκε φέτος, να πάρω και διαρκείας και να περιμένω να έρθει ένας επενδυτής που να τον ξέρω ή να μου εγγυηθεί γι' αυτόν κάποιος που εμπιστεύομαι.

Αλλά σε κλέφτες δεν έχει νόημα να δώσω λεφτά, γιατί θα πάνε στις τσέπες τους.

Από εκεί και πέρα εγώ δεν είμαι και τίποτα για να προτείνω ή να λέω πως έχω δίκιο. Γι' αυτό λεώ πως σέβομαι και τον καθένα ποιυ θα στηρίξει. Απλά ενεργώ ως άτομο και λέω τη γνώμη μου. Δεν είμαι "θεσμικός παράγοντας".
Αυτά που σκέφτομαι όμως θα τα λέω όσο ζω και κανείς δεν μπορεί να μου το απαγορέψει, είτε διοικητικός, είτε συνδεσμίτης, είτε ο οποιοσδήποτε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Αυτό δεν είναι πρόταση είναι ευχή.  Μ αυτήν την λογική κι εγώ προτείνω να ερθει ρώσος μεγιστάνας και να χτυπήσει τους γιαννακόπουλους.

ant

• Guest
To δ.σ του ερασιτεχνη χτες(μια μερα μετα τη γ.σ) & 3 βδομαδες μετα την παραιτηση κατσαρη, δεν κανει δεκτη τη παραιτηση του.(σ.σ.ο προεδρος δεν εκανε καν το κοπο να ρθει στη συνελευση).
τα συμπερασματα δικα σας

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Στο Εξτρα μιλανε ο Δημοκρατης Παπαδοπουλος, και ο Ψωμιαδης, και ο ενας ευλογαει τα γενεια του αλλου, και για ολα φταινε οι συνδεσμοι(και για τα· χρεη...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
TI LEEI RE O PALIOMALAKAS?!?!?!?! ANTE GAMW TO SPITI SAS GAMW
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

ant

• Guest
αυτα τα  σκυλια εχουμε για  παραγοντες. αυτο το καρκινωμα που τρωει τοσα χρονια τις σαρκες μας, αυτα τα μιζερα ανθρωπακια που γιναν καποιοι απο τον παοκ .ολα στημενα ειναι.θελουν μικρο τον παοκ για να τον απομιζουν,να τον εχουν μαγαζακι τους.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Ο Ψωμιαδης λεει οτι (παρολο που κατεχει τις μετοχες), δεν θα παραστει στην συνελευση των μετοχων,και ο πανελουδης δεν φταιει για τα χρεη..Φταινε οι συνδεσμοι, και πρεπει να κλεισουν..Ο ΠΑΟΚ πρεπει να πληρωσει τα χρεη ακομη και αν ολοι οι αλλοι δεν πληρωνουν..Ακομη και αν πεσει..Δεν μπορει να γινει τιποτα..Θα απεχει λεει(αν και εχει μετοχες)..Αν και ειναι ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ..
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ;
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ο ψωμιαδης ελεγε να μην γραφονται οποιοι θελουν στον ερασιτεχνη και να κλεισουν οι συνδεσμοι :o :o
Ε ρε ξενερωμα που εχει φαει ο ανθρωπος,φοβαται λεει να παει στην γενικη συνελευση ;D ;D
ΠΑΟΚ G4Α

Damned

• Guest
Ennoeite file ant oti alles oi eu8unes tou katsarh kai tou paneloudh kai alles (para polu mikroteres)
tou x.d kai tou melva. Omws pragmatika 8a 8ela na rwthsw ta melh tous an einai ikanopoihmena
me thn stash twn forewn tous sta koina tou PAOK eidika sto 8ema basket.

P.S: oso gia thn protash tou melva 8a fanei polu syntoma poso sovarh einai sthn synanthsh twn
metoxwn ths kae pou ,an den kanw la8os, symmetexoun kai aytoi se authn
Φίλε, η στάση του Μετώπου στο θέμα του Βιολίδη δεν έγινε γνωστή. Έγινε γνωστή η στάση ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

Το ξεκαθαρίσαμε στα ράδια, το ξεκαθαρίσαμε στη συνέντευξη τύπου ... και τί έγινε; Έμεινε στον κόσμο αυτό που ήθελαν κάποιοι να μείνει.

Έγινε γνωστό στον κόσμο ότι μετά το παλατάκι συναντηθήκαμε με τον Βιολίδη; .... Απαντώ εγώ ... κατόπιν εορτής ΝΑΙ.

Έγινε γνωστό ότι στη συνάντηση με τον Βιολίδη συνεννοηθήκαμε όλοι μαζί να γίνει η Γ.Σ. την προηγούμενη Τετάρτη και να μην αναβληθεί; ... Απαντώ εγώ .... ΟΧΙ, έμεινε στο κόσμο η πρώτη εντύπωση ότι ο Βιολίδης ήθελε αναβολή της Συνέλευσης.

Έγινε γνωστό ότι στη συνάντηση με τον Βιολίδη συνεννοηθήκαμε όλοι μαζί και συμφωνήσαμε ποιοί θα είναι η νέα διοίκηση πρωτοδικείου; ... Απαντώ εγώ ... ΟΧΙ, ποτέ δεν έμαθε ο κόσμος κάτι τέτοιο.

Εμείς όμως γνωρίζουμε ότι επιμένοντας να γίνει η Γ.Σ. υπηρετούσαμε τόσο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και υποστηρίζαμε την πρόταση Βιολίδη. Αυτό που έμεινε στον κόσμο είναι ότι εμείς θέλαμε να γίνει η Γ.Σ. ... ο Βιολίδης δεν ήθελε ... και άρα ήμασταν ενάντια στην πρόταση Βιολίδη.

Λυπάμαι που ο Βιολίδης κράτησε τέτοια στάση και δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα. Αυτός που μπορούσε να βάλει τα πράγματα στη θέση του ήταν μόνο αυτός ... και δυστυχώς δεν το έκανε.

Εμείς είμαστε περήφανοι για τη στάση που κρατήσαμε, τόσο στο να στηρίξουμε τον Βιολίδη (και είναι ο μόνος που ξέρει την αλήθεια ... αυτός και άλλοι 3 που είμασταν μαζί του στη συνάντηση, όσο και στις προσπάθειες να βρούμε λύση.

Για τον Καδεμλιάδη δεν ξέραμε για το εξώδικο ... αλλά και τώρα που το έμαθα, δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο φοβερό το να ζητήσει κάποιος με εξώδικο τα πρακτικά του Δ.Σ. της ΠΑΕ για το διάστημα που ήταν στη διοίκηση.

Δεν νομίζω ότι αυτός μπορεί να είναι λόγος, για να μείνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς λύση ... έστω και προσωρινή. Αν θέλετε. προσωπικά θα το προσπερνούσα προκειμένου να ζήσει το μπάσκετ ... έχω την εντύπωση ότι πρέπει να βάζουμε το συμφέρον του ΠΑΟΚ πιό μπροστά απο τις όποιες πικρίες.

Δυστυχώς, αυτά που γράφω, μόνο ένα άτομο μπορεί να τα επιβεβαιώσει. Ο κ. Βιολίδης. Πιστεύω ότι ήταν και είναι λάθος του, αποκρύπτοντας μιά τόσο σημαντική λεπτομέρεια, να στρέφει ΠΑΟΚτσήδες εναντίον ΠΑΟΚτσήδων και να αφήνει να αιωρούνται μομφές. Αλλιώς τον ήξερα τον Βιολίδη, γι'αυτό και προσωπικά τον εμπιστεύτηκα απόλυτα.

CLUB LARISA

• Guest
Ennoeite file ant oti alles oi eu8unes tou katsarh kai tou paneloudh kai alles (para polu mikroteres)
tou x.d kai tou melva. Omws pragmatika 8a 8ela na rwthsw ta melh tous an einai ikanopoihmena

P.S: oso gia thn protash tou melva 8a fanei polu syntoma poso sovarh einai sthn synanthsh twn
Για τον Καδεμλιάδη δεν ξέραμε για το εξώδικο ... αλλά και τώρα που το έμαθα, δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο φοβερό το να ζητήσει κάποιος με εξώδικο τα πρακτικά του Δ.Σ. της ΠΑΕ για το διάστημα που ήταν στη διοίκηση.

Δεν νομίζω ότι αυτός μπορεί να είναι λόγος, για να μείνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χωρίς λύση ... έστω και προσωρινή. Αν θέλετε. προσωπικά θα το προσπερνούσα προκειμένου να ζήσει το μπάσκετ ... έχω την εντύπωση ότι πρέπει να βάζουμε το συμφέρον του ΠΑΟΚ πιό μπροστά απο τις όποιες πικρίες.

Den είναι τραγικό η αίτηση για την επίδειξη εγγράφων, αλλά γίνεται τραγικό όταν αυτά ζητούνται για να κάνεις κακό στην ΠΑΕ. Προσωρινή λύση με άνθρωπο που απαιτεί τα λεφτά του δικαστικά δεν είναι λύση, είναι καταστροφή....

Damned

• Guest

Den είναι τραγικό η αίτηση για την επίδειξη εγγράφων, αλλά γίνεται τραγικό όταν αυτά ζητούνται για να κάνεις κακό στην ΠΑΕ. Προσωρινή λύση με άνθρωπο που απαιτεί τα λεφτά του δικαστικά δεν είναι λύση, είναι καταστροφή....
Όχι φίλε club Larisa. Αυτό δεν έγινε για να χρησιμοποιηθεί ενάντια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε για να χρησιμοποιηθεί στην δικαστική διαμάχη μεταξύ Τρυφωνίδη-Οικονομίδη. Δεν είχε σχέση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έτσι έκριναν και δεν έδωσαν τα πρακτικά με το αιτιολογικό "για να μην ευτελίζεται το όνομα του ΠΑΟΚ".

Διερωτόμαι ... ΔΕΝ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ επειδή δεν βρέθηκε λύση, επειδή θα έβαζε χρήματα κάποιος που δεν πήρε τα πρακτικα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ;;;

Το Μπάσκετ που τραβάει την ξεφτίλα της αρκούδας το σκέφτεται κανείς που ευτελίζεται;;;

CLUB LARISA

• Guest
Κ γιατί ρε αδερφέ Damned να χρησιμοποιήσω εγω που λατρεύω τον ΠΑΟΚ κ θελω να βοηθήσω κ την ΚΑΕ τα πρακτικά του Δ.Σ. στη δικαστική μου διαμάχη με εσένα π.χ.? Κ μάλιστα με εξώδικο? Δεν τα καταλαβαίνω αυτά ρε αδερφέ, αλήθεια σε λέω...
όσο για τον ευτελισμό του μπάσκετ έχω γράψει ουκ ολίγα χθες, δεν αντιλέγω

Damned

• Guest
Κ γιατί ρε αδερφέ Damned να χρησιμοποιήσω εγω που λατρεύω τον ΠΑΟΚ κ θελω να βοηθήσω κ την ΚΑΕ τα πρακτικά του Δ.Σ. στη δικαστική μου διαμάχη με εσένα π.χ.? Κ μάλιστα με εξώδικο? Δεν τα καταλαβαίνω αυτά ρε αδερφέ, αλήθεια σε λέω...
όσο για τον ευτελισμό του μπάσκετ έχω γράψει ουκ ολίγα χθες, δεν αντιλέγω
Ο Τρυφωνίδης με τον Οικονομίδη τον Λάκη είναι στα δικαστήρια για την υπόθεση της πλαστογραφίας των 11.000 Ευρώ όταν ήταν διοίκηση Βεζυρτζής-Οικονομίδης. Γι'αυτό το λόγο είχαν ζητηθεί τα πρακτικά. Ο Καδεμλιάδης είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση και ζήτησε τα πρακτικά για το δικαστήριο του Τρυφωνίδη με τον Λάκη, όχι για κανέναν άλλο λόγο, γιατί έτσι όπως το είχαμε ακούσει την Τετάρτη, ήταν ότι ο Καδεμλιάδης έκανε δικαστήριο στον ΠΑΟΚ ... εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα, αλλά δεν είναι έτσι.

Offline diegito4

• Αλλαγή
συγνωμη ρε dammed..
εκεινο το βραδυ δεν βγηκε ο καναρακης στον ζαγορα και ειπε αυτολεξη.."η γ.σ θα ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ..ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΙΟΛΗΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!
και οταν ρωτηθηκε ποιος θα αναλαβει να διευθηνει την γ.σ αποντος του α.σ,ειπε.."ΕΜΕΙς ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!"..

αλλο σταθμο ακουγαμε εμεις;για ποια εμπιστοσυνη στον βιοληδη μας μιλατε;

μετα βγηκες και τα μπαλωσες εσυ οπως και την αλλη μερα το πρωι στον τζορμπατζογλου..
και επειδη εισαι αρκετα καλος στον λογο..απλα το "εσωσες"  το πραγμα φιλε..

αποψη μου:..ειδατε την λαικη κατακραυγη εκεινο το βραδυ απο τον απλο κοσμο, (σας σιγονταρε και ο λαγογιαννης ο δικος σας με το να λεει..."ναι ναι"..και λετε κατσε τι παμε να κανουμε..θα πεσει κυνηγητο.
την αλλη μερα εσυ..το μπαλωσες και επεσε ολο το κραξιμο στους βετερανους...απλα.

ηγ:απορω πως ΕΣΥ εμπλεξες με αυτους..σε ειχα για ποιο εξυπνο.

Damned

• Guest
Όχι diegito-4 ... ο Καναράκης βγήκε όπως λές εκείνο το βράδυ και είπε ... "εη γ.σ θα ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ..ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο Α.Σ. ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!! και οταν ρωτηθηκε ποιος θα αναλαβει να διευθηνει την γ.σ αποντος του α.σ,ειπε.."ΕΜΕΙς ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!"..

Πώς είναι δυνατόν να είπε για τον Βιολίδη όταν λίγη ώρα πιό μπροστά Εγώ, ο Καναράκης, ο Ανδρεάδης και ο Βιολίδης συμφωνήσανε να γίνει η Γ.Σ. και πήραμε τηλέφωνο ενώ είμασταν μαζεμένοι, στον Α.Σ. και του ζητήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να μην βγάλει ανακοίνωση για αναβολή.

Λίγη ώρα αργότερα αφού σκορπιστήκαμε, εγώ ήμουν ακόμα με τον Καναράκη και πληροφορηθήκαμε ότι ο Α.Σ. έβγαλε ανακοίνωση.

Η έκρηξή μας και η καταγγελία μας ήταν προς τον Α.Σ. που έβγαλε ανακοίνωση!!!

Μάλιστα σου θυμίζω τί είπαμε στο ράδιο ... ότι δεν μπορεί ΕΝΑ άτομο, και εννοούσαμε ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, να αναβάλει Γενική Συνέλευη του Α.Σ. ΠΑΟΚ και αυτό είναι παράνομο ... εμείς θα πάμε!!!

Ο κόσμος όμως κατάλαβε σαν ένα άτομο τον Βιολίδη!!! Άκου μπέρδεμα!!! Είχε πει πιό μπροστά και ο Τζορμπατζόγλου για τη συνάντηση στο παλατάκι, είχε ήδη δημιουργηθεί ένα μικρό κλίμα ... και μπλέξαμε στα μου είπες και σου είπα!!!

Δυστυχώς, οι μόνοι που μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτά που λέω είμαστε εγώ, ο Καναράκης, ο Ανδρεάδης και ο Βιολίδης.

Εγώ ο Καναράκης και ο Ανδρεάδης προφανώς και δεν μπορούμε να γίνουμε πιστευτοί έτσι όπως είναι η κατάσταση, ο δε Βιολίδης δεν βγήκε να το κάνει. Δυστυχώς ... παρά την απόλυτη στήριξη και βοήθεια που του προσφέραμε, άφησε αυτή την παρεξήγηση να αιωρείται, εμείς να κινδυνεύσουμε και δυστυχώς εκτός του ότι χωρίστηκε ο κόσμος, απο την άλλη μεριά στην ουσία του μας έκανε να είμαστε στενοχωρημένοι με τον Βιολίδη και να σκεφτόμαστε χίλια δυό σενάρια, για ποιό λόγο κράτησε και κρατάει τέτοια στάση, ενω θα μπορούσε να τη λύσει αυτή την παρεξήγηση. Αν ήταν εντάξει, θα το έκανε. Για μένα προσωπικά, δεν είναι εντάξει. Οφείλει να βγεί και να πεί την αλήθεια και να μας αποκαταστήσει.

Εγώ που βγήκα στο ράδιο, θυμάσαι πόσες φορές είπα ότι υπήρχε απόλυτη ταύτιση με τον Βιολίδη; Αφού υπήρχε ρε diegito-4 ... απο εκεί φύγαμε όλοι με κοινή θέση ... τα υπόλοιπα είναι ... γάμησέ τα ... αδιανόητα ... να μιλάς με έναν άνθρωπο, να προσπαθείς να τον προστατεύσεις, να συμφωνεί μαζί σου ότι καλό θα είναι να γίνει η Γ.Σ. να συμφωνεί και να καθορίζει πρόσωπα σε διοίκηση, να είναι όλα ok ... και να γίνει αυτό που έγινε ... προσωπικά μου πέφτει πάρα πολύ ... ειλικρινά δεν το περίμενα και περιμένω αργά ή γρήγορα ο Ηλίας να το διορθώσει ... αν ακόμα είναι εντάξει ...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… ìéá ìÝñá íá ãßíåé ìéá ãåíéêÞ óõíÝëåõóç üðïõ ï êáèÝíáò ìáò äåí èá Ýñèåé ìå ôï üíïìÜ ôïõ áëëÜ ìå Ýíá êáñôåëÜêé ðïõ èá ëÝåé ÐÁÏÊôóÞò êáé äåí èá ÷ñåéÜæåôáé ôßðïôå Üëëï

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… üôé üëåò ïé ÃÓ èá åßíáé ßäéåò áðü åäþ êáé ðÝñá, êáé êáôÜ ðùò ëÝåé êáé ï Óáââüðïõëïò «èá âãÜæïõí ëüãï êáé ïé ìïõãêïß, ãéáôß ïé êïõöïß ìéëïýóáí ìüíï»

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… Ýíá êáôÜìåóôï ÐáëáôÜêé ìå 10.000 ôñåëáìÝíïõò, ôñáãïýäé öùíÞ êáé ðáëáìÜêé áðü ôçí áñ÷Þ ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… ìå Ýíá Üäåéï, íåêñü, ðáãùìÝíï ãÞðåäï óôçí Ðõëáßá, ðïõ èá áêïýò áêüìç êáé ôï ôñßîéìï áðü ôá ðáðïýôóéá ôùí ðáéêôþí

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… ôï Âåñãßíç íá äéáìïñöþíåé óôïí ôåëéêü ôçò Åõñùëßãêá ôç äéáöïñÜ óôïõò 24 ðüíôïõò êáé ôïí ÐÝôæá óôçí Üêñç ôïõ ðÜãêïõ, íá ìçí Ý÷åé ðáßîåé ïýôå äåõôåñüëåðôï êáé íá ðáíçãõñßæåé óôñéöïãõñíþíôáò ôçí ðåôóÝôá ôïõ

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… ôçí ðÜëáé ðïôÝ ìåãÜëç ìáò ïìÜäá, ìå Ýöçâïõò ðáßêôåò íá äéáóýñåôáé åíôüò Ýäñáò áðü ôïí ºêáñï Óåññþí êáé íá õðïâéâÜæåôáé óôçí Ã’ ÅèíéêÞ

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… íá Ý÷åé óðÜóåé ôï ôçëÝöùíü ìïõ áðü ößëïõò ðáñáìïíÝò ôïõ 3ïõ êáé ôåëåõôáßïõ ôåëéêïý ôïõ ÐñùôáèëÞìáôïò, íá èÝëïõí íá áãïñÜóïõí áêñéâÜ ôï åéóéôÞñéï äéáñêåßáò ìïõ áöïý èá Ý÷ïõí ðïõëçèåß üëá ôá åéóéôÞñéá áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ÷ñïíéÜò

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… íá åßíáé áíïéêôÝò ïé ðüñôåò óôï ðáëáôÜêé, ïé õðÜëëçëïé ôùí åêäïôçñßùí öåõãÜôïé, ïé ìðÜôóïé åîáöáíéóìÝíïé êáé íá ìçí ðáôÜåé øõ÷Þ

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… ìéá ìÝñá íá áíáêïéíùèåß ç äéïßêçóç ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ ìå ôçí åîÞò óýíèåóç Ðñüåäñïò: Ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ, Áíôéðñüåäñïò: Ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ, ÃñáììáôÝáò: Ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ ê.ë.ð.

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… öáôñßåò, ðáñáôÜîåéò, ìáñéïíÝôåò ôïõ ðáíåëïýäç, êáñéêáôïýñåò ôïõ êáôóáñÞ, åðáããåëìáôßåò ïðáäïß, ôõ÷Üñðáóôïé, Üôéìïé, Ýíôéìïé, øåýôåò êáé åéëéêñéíåßò, ïñáìáôéóôÝò êáé ìéêñüøõ÷ïé, íá óöÜæïíôáé ìðñïóôÜ óôéò Üäåéò êáñÝêëåò ãéá ôï ðïéïò èá ðñùôïêáèßóåé

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… íá âãáßíïõí ïé ÐÁÏÊôóÞäåò óôá ñáäéüöùíá ôçò ðüëçò, íá ëÝíå ìüíï Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ’ ÏËÁ êáé íá êëåßíïõí ôç ãñáììÞ

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… ìéá áôåëåßùôç ñáäéïöùíéêÞ ãêñßíéá, ãéá ôï ðïéïò Ýöôáéîå ãéá ôçí êáôáóôñïöÞ ôçò ïìÜäáò, óõíïäåõìÝíç áðü ôçí áôåëåßùôç êáæïýñá ôùí óõìðïëéôþí

¸÷ù Ýíá üíåéñï…
… óôñáôéÝò ïëüêëçñåò ÐÁÏÊôóÞäùí èá Ý÷ïõí êáôáêëßóåé ôïõò ãýñù áðü ôï ÐáëáôÜêé äñüìïõò êáé óå ãéãÜíôéïõò êïõìðáñÜäåò íá ìáæåýïíôáé ÅÕÑÙ-ÅÕÑÙ ôá ÷ñÞìáôá ãéá ôç óùôçñßá ôïõ ÐÁÏÊ

… Ý÷ù êé Ýíáí åöéÜëôç…
… íá áíáêïéíþíåé ï Ðñüåäñïò ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ : ÓÞìåñá åßíáé ìéá ìáýñç ìÝñá ãéá êÜèå ÐÁÏÊôóç. Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ ëüãù ÷ñåþí äåí ìðïñåß íá óõììåôÝ÷åé óôï åðüìåíï ÐñùôÜèëçìá ôçò Á1 êáé õðïâéâÜæåôáé ïñéóôéêÜ óôçí ´ÅèíéêÞ Êáôçãïñßá. Åßìáóôå âáèåéÜ óõíôåôñéììÝíïé …..

Áí Ý÷åôå ôá ßäéï üíåéñá ì’ åìÝíá ìçí áðáîéþíåôå ôçí ïìÜäá ìðÜóêåô.
Ïé ðáëéïß óêåöôåßôå ôé ÷áñÝò óáò ÷Üñéóå, ïé íÝïé ìÜèåôå ðïõ áíÝâáóå ôï üíïìá ôïõ ÐÁÏÊ. Êáé óêåöôåßôå ôïýôï: üôáí ïé ðáððïýäåò êáé ïé ðáôåñÜäåò ìáò Ýêôéæáí ìå ôá ÷Ýñéá ôïõò ôçí Ôïýìðá, åß÷áí óôï íïõ ôïõò üôé ôçí êÜíïõí ãéá ôïí êáôóáñÞ; Ãéá ôïí ÐÁÏÊ ôçí Ýêôéóáí.

ÕÓ: ÄÞëùóá óå Üëëï topic üôé äåí èá îáíáãñÜøù. ÁëëÜ ç øõ÷Þ ìïõ ðïíÜåé. Óõãíþìç ãéá ôï ìáêñïóêåëÝò êåßìåíï.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline cure

• Αλλαγή
Ο Βιολίδης τα γύρισε και κρύβει την αλήθεια, εμείς οι μαλάκες δεν καταλάβαμε τι ακούσαμε, για τον καδεμλιάδη δεν ήξεραν που τον πρότειναν κι έγινε λάθος, για τους βετεράνους έγινε το σώσε και δεν καταλάβαμε καλά, έτσι χρειαζόταν να βγει διευκρινιστική ανακοίνωση...

Γι' αυτό μας λένε πρόβατα τα παιδιά και με το δίκιο τους  ::) . Γιατί δεν έχουμε το νοητικό επίπεδο να καταλάβουμε τι γίνεται και ακούμε τους δημοσιοβλάχους.  :smack:

« Last Edit: June 10, 2008, 13:24:53 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μόλις με ειδοποίησε ο ΗΟΜΟ, αυτή τη στιγμή γίνεται η γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ
Ναι κύριοι και είναι μόνο 80 άτομα,  η συνέλευση τελείωσε σύντομα και περάσαν τα πάντα.
Αυτή τη στιγμή γίνεται ελευθερη κουβέντα αφού έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα της ομάδας.........................................
Κατσαρής άφαντος και προεδρεύει ο Παπαδόπουλος, αν είναι δυνατόν όσοι έχετε χρόνοι ίσως προλάβετε την συζήτηση που γίνεται τώρα στο grand hotel
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
πριν σώσουμε τον ΑΣ απο τον υποτιθέμενο πορθητή βεζυρτζή, ας τον σώσουμε απο τον κατσαρή που στήνει ΑΣ και δεν παίρνουμε χαμπάρι.