Υπάρχει μία θεωρία που δεν αντέχω πραγματικά
"Αφού δεν υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας να πάρει την ΠΑΕ, τότε ας τη δώσουμε σε κανένα κλέφτη, να πάρουμε και διαρκείας να τον στηρίξουμε, να μη μας νοιάζει αν τα λεφτά θα πάνε στην ομάδα ή στη τσέπη του κλέφτη και εμείς αν δεν είμαστε σε θέση να πάρουμε τις μετοχές να μη μιλάμε". Μπαμπά γιατί μ' έκανες μπατίρη;
"Ας κόψουμε και 6 χιλιάδες διαρκείας από τη ΠΑΕ να τα βάλουμε στην τσέπη του Καδεμλιάδη και του Καραμβέρη και να μη ξεχνάμε να γεμίζουμε και το παλατάκι μη χάσουν κανένα ευρώ και χάσουμε τη 4η θέση". Πληρώστε για να μη πέσει το μπάσκετ τους "δηλώνω επάγγελμα ΠΑΟΚ" και κάντε και μία προσευχή να μη τα φάνε όλα.
Επειδή εγώ δεν έχω μνήμη χρυσόψαρου, αλλά ελέφαντα θυμάμαι να πλήρωνα τον παντελονάτο και τα λεφτά μου να πήγαν στη γυναίκα του και στη τσεπούλα του, να πίνω καφέ και να πηγαίνουν τα λεφτά στη τσέπη του γιου του.
Τώρα αν είναι να φύγει ο ένας κλέφτης για να έρθει ο άλλος και να το πάρουμε πάλι απ' την αρχή δε λέει τίποτα για μένα.
Κάπου αλλού πλήρωνα για το καλό του ΠΑΟΚ και τα λεφτά μου πήγαιναν στη τσέπη του γούμενου, του παγώνη, του κασιμάτη, του τρυφωνίδη, του φούφουτου και του μούφουτου. Για το καλό του ΠΑΟΚ.
Όποιος τρώει το παραμύθι του εκβιασμού για να μη πέσει η ομάδα να το φάει και να πληρώσει όποιον θέλει.
Εγώ θα πληρώσω μόνο μία διοίκηση πρωτοδικείου με σοβαρά άτομα και πιστεύω ότι η ομάδα θα σωθεί αρκεί να έχουμε κόσμο στα ματς. Με κλέφτες δεν μπορώ ν' ασχοληθώ ξανά.
Ζω για να έρθει στο μέλλον ο Κασιμάτης σε μια συνέλευση και να μας παρουσιάσει ένα πρότζεκτ για να σώσει το σύλλογο. Και να πει κάποιος πως δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα, αλλά το τι προτείνουν. Και να χειροκροτηθεί