Author Topic: Γενική συνέλευση Α.Σ ΠΑΟΚ 2008 - και υπόλοιπες συνελεύσεις 2008/2009  (Read 4068 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Γιατί φίλε nick_shortjohn πριν φτάσουμε στο αμήν γουστάρουμε να ακούμε νανουρίσματα και παραμύθια. Και γουστάρουμεεεεε  :13:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline bozik

• Αλλαγή
εγώ δεν πιστεύω ότι θα παραιτηθεί η διοικηση κατσαρη....είμαι σίγουρος ότι θα είναι και στην έκτακτη για το μπάσκετ και στην κανονική πρόεδρος...κλίμα πιστεύω ότι παίρνει....και προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα για το πρόσωπο του,βάζοντας δημοσιογράφους να μιλάνε για τα λεφτά που έχει βάλει ο κατσαρής(τσορμπατζόγλου)...θα κόψει κίνηση λοιπόν μετά από την προπαγανδα που θα γίνει υπέρ του και έχει ξεκινήσει από το σταθμό λίμπερο και λιγότερο απο μετροπολις και μετροσπορτ μέχρι τώρα και αθλητικη(τα σπορ θα τον πολεμησουν...μαλωσαν για τα μπλουζακια αν θυμαστε ;) ),θα δει ποιοι είναι μαζί του...και αν δει οτι δεν τον παιρνει πλεον και χανει τις εκλογες του επομενου χρονου, θα τον αντικατασταστησει χωρις εκλογες ο δημοκρατης παπαδοπουλος(τα εχουμε δει ολα αμα δουμε και δημοκρατη παπαδοπουλο προεδρο...ε τοτε ας φωναξουμε και τον δημοκρατη πατακο για αντιπροεδρο)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsag

• Αλλαγή
Φαντάζομαι ότι όσοι γραφτήκαμε το τελευταίο τρίμηνο έχουμε δικαίωμα να παραστούμε στην συνέλυση έτσι? Και τι γίνεται με την έκτακτη για το μπάσκετ? Ισχύει το ίδιο και για αυτήν? Άσχετο αλλά κάτι που λέγανε για καρτελάκια, ακόμα;;;;; Τσάμπα δώσαμε φωτογραφία?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
και την ιδια μερα να γραφτεις μπορεις να παραστεις(ειναι τοσο μπουρδελοδιοικηση αυτοι, που αν ξερεις τους σεκιουριταδες η κανενα που να τους ξερει μπαινεις και σηκωνεις το χερακι και ψηφιζεις και χωρις εγγραφη στη συνελευση)για το μπασκετ θα γινει στις 14 Μαιου(στις 7 η πρωτη που δεν θα εχουν μαζευτει τα 2/3 )....το πιο πιθανο ειναι τις φωτογραφιες να τις χασανε...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
Με τον Ζαγοράκη μιλήσατε; Γνωρίζει για την πρόθεσή σας να παρατηθείτε;

«Του το έχω πει. Θα μιλήσουμε ξανά μέσα στην εβδομάδα».

Ποια είναι η άποψή του;

«Ξέρω πως δεν το θέλει. Μου είπε: ''Πρόεδρε, εσύ με έφερες εδώ. Αν δεν ήσουν εσύ, εγώ μάλλον θα έπαιζα ακόμη ποδόσφαιρο. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για μένα αν φύγεις''».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=1005974

Αν θέλει κάποιος να παραιτηθεί είναι καθαρά προσωπικό του θέμα.              http://www.paokfc.gr     το κλιμα στον κοσμο προσπαθει να αλλαξει ο επαγγελματιας παραγοντας,γιατι βλεπει οτι δεν του βγαινουν τα κουκια...και να φυγει οι υπολιποι 14 δεν αφηνουν τον Α.Σ.....           
« Last Edit: May 03, 2008, 13:11:38 by bozik »

Offline arwstos

• Αλλαγή
...
το πιο πιθανο ειναι τις φωτογραφιες να τις χασανε...

Tωρα δεν τις θελουν καν. Μαλλον πιανουν χωρο στα γραφεια.
Πριν κανα μηνα πηγα για να γραψω ενα φιλο, εδωσα και μια φωτογραφια
και μου λεει η Γραμματεας "δε τη θελουμε, κρατα την, θα σας ενημερωσουμε οταν ειναι..."
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline ved

• Αλλαγή
εγω εχω στα χερια μου μονο μια προχειρη αποδειξη εδω και 3 μηνες..τι διαολο γινεται?

Offline arwstos

• Αλλαγή
Στις συνελευσεις μπαινεις μοναχα με την αστυνομικη ταυτοτητα
ή το διπλωμα σου. Αν εισαι οικονομικα τακτοποιημενος αυτο
φαινεται στους καταλογους του Α.Σ. οποτε περνας κανονικα
μεσα στη συνελευση.
Για καλο και για κακο βεβαια ας κουβαλαμε και την τελευταια αποδειξη
πληρωμης που εχουμε για να ειμαστε καλυμενοι ακομη και για την περιπτωση
που θα γινει καποιο λαθος...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
Ερώτηση κρίσεως: Τελικά να δώσουμε το παρόν στις 7 του μηνός ή είναι 99% σίγουρο ότι δεν θα έχει τα 2/3 οπότε να περιμένουμε την επαναληπτική στις 14??
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Damned

• Guest
Είναι απόλυτα σίγουρο ότι η Γ.Σ. θα γίνει στις 14 γιατί στις 7 δεν θα έχει απαρτία.

Offline savage republic

• Βασικός
Phgh: http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=129746

Skoulhki kseskoulhki, s' auto exei dikio:

Συμπληρώνουμε, στην οποία γενική συνέλευση, το μεγαλύτερο λάθος των συμμετεχόντων, θα είναι να δώσουν συνέχεια, με νέες κόντρες, συνέχεια όσων συνέβησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με την πώληση στον Ζήτρο.

As koitaksoune ta melh ti mporei na ginei twra.

Argonath4

• Guest
Στις συνελευσεις μπαινεις μοναχα με την αστυνομικη ταυτοτητα
ή το διπλωμα σου. Αν εισαι οικονομικα τακτοποιημενος αυτο
φαινεται στους καταλογους του Α.Σ. οποτε περνας κανονικα
μεσα στη συνελευση.
Για καλο και για κακο βεβαια ας κουβαλαμε και την τελευταια αποδειξη
πληρωμης που εχουμε για να ειμαστε καλυμενοι ακομη και για την περιπτωση
που θα γινει καποιο λαθος...

Swstos alla mexri kapoia wra :)
Ti ennow...oti dld stin persini syneleusi, kai 30-40 lepta afou arxise, mpikan arketa atoma...pou den itan melh tou AS PAOK...kai fysika den edeiksan se kanenan kapoio eggrafo ;)

ant

• Guest
ηρθε χθες ο εισπρακτορας του α.σ για να πληρωσω το 6μηνο και ακουστε την εξης συγκλονιστικη στοιχομηθεια, που δειχνει και το ποιον των ανθρωπων που διοικουν.
μου ζητησε να πληρωσω οσο ηταν παλια η συνδρομη,πριν μειωθει απο την περσινη συνελευση,γιατι λεει εκαναν 10-12 μελη παραπονα που ειχαν προπληρωσει απο περισυ κανονικα.
και γιατι φιλε μου του λεω, αφου αυτοι ειναι οι λιγοι δεν τους δωσατε τη διαφορα;για να μην παρεξηγηθουν που θα τουσ ενοχλησουμε μου ειπε..........
αυτοι λοιπον ειναι οι παραγοντες μας.

Offline Suicidal

• Βασικός
:D  na'ta mas......  :D
magkes, hrema , etsi ?  ;) opws eipe ki o filos apostolos: apo 'dw mesa kai h real me 5ara sto hmixrono feygei ! ! !

@ant, edw milame gia thn Γενική συνέλευση Α.Σ ΠΑΟΚ 2008 ,
kai oxi gia eispraktores kai tous paragontes "eispraktores" !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline agraf

• Αλλαγή
Την Τετάρτη έχουμε ΓΣ του ΑΣ, ξέρει κανείς πού θα γίνει? Βελλίδειο, Παλατάκι? Άντε να δούμε άν θα βγάλουμε καμιά άκρη για το μπάσκετ.

Offline cure

• Αλλαγή
Στο Βελλίδειο 7:00 το απόγευμα.

agamemnon

• Guest
Αντε να δουμε τι θα δουμε κ την τεταρτη........Το μονο που θελω να ειμαστε ψιλοπολιτισμενοι κ να μην φωναζουμε ολοι μαζι ουτε να διακοπτει ο ενας τον αλλο ακομα κ αν λεει μλκιες ο αλλος αλλωστε ολοι ΠΑΟΚ ΗΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
Στο Βελλίδειο 7:00 το απόγευμα.
Νομίζω η ώρα άλλαξε. Οπότε
Στο Βελλίδειο 8:00 το απόγευμα.

Παρακαλώ να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος, για σιγουριά.

Offline agraf

• Αλλαγή
Έτσι φαίνεται ότι θα προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, αφού πάντως κατατεθεί η σχετική πρόταση σήμερα στην γενική συνέλευση (19.00 στο Βελλίδειο) και ακουστεί η άποψη του σώματος.

http://www.metrosport.gr/more.php?id=17776_0_1_0_M

Καλύτερα να είμαστε εκεί πριν τις 19:00 για σιγουριά.

LoGotHeTiS

• Guest