Τώρα μερικοί ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνεται ή δεν έχετε όντως ιδέα...
Ο Σέρβικος Λαός ανεξαρτήτου ομάδα έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους Έλληνες και στην Ελλάδα...
Όπως και στη Ρωσία. Είναι το ιδεολόγημα της ομοδοξίας που έχει ακόμα πέραση στα καθυστερημένα Βαλκάνια. Μην το αποσυνδέεις απ' όλα. Είναι τα ίδια ιδεολογήματα που φέρνουν τον φαύλο κύκλο του μίσους για τον όποιον ξένο, τον πόλεμο και ανατροφοδοτούν το μίσος. Αν αυτούς τους έχει τυφλώσει το μίσος και το αίμα, δεν θα κάνουμε κι εμείς σαν αυτούς, δηλαδή σαν πεντάχρονα με όπλα στα χέρια. Και όλοι ξέρουμε πόσο επικίνδυνα είναι τα όπλα στα χέρια των πνευματικά πεντάχρονων. Το εικοσάχρονο παλλικαράκι από τις τάξεις τους περισσότερο από μας. Δηλαδή σκότωσαν δικό τους ρε άνθρωπε, το χωράει ο νους σου; Ο δικός μου όχι!
Το να πεις κάποιον φασίστα από 2 φώτο και 1 ψέμα είναι πολύ εύκολο....
Οι ίδιοι οι φασίστες βρίσκουν αφορμή τέτοιες μαλακίες για να πούνε κοιτα ήμαστε πολλοί κτλ...
ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως ο Σέρβος δεν μπορεί να συμπαθήσει Κροάτη και Αλβανό και κατα συνέπεια και τον Μουσουλμανισμό....
Μα αυτό είναι που τον κάνει φασίστα ρε μαν. Αυτό το ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Έχω γνωρίσει Σέρβους που δεν είχαν κανένα πρόβλημα με Κροάτες και το αντίθετο. Ε, οι της Παρτιζάν δεν είναι όποιοι Σέρβοι, είναι συγκεκριμένοι Σέρβοι, που μισούν τους Κροάτες και μουσουλμάνους. Είναι άλλο να μην γουστάρεις κάποιον κι άλλο να τον μισείς. Αυτοί μισούν. Επίσης, το ποιοι ξεκίνησαν φιλίες με Παρτιζάν και με Νιουκάστλ (λιγότερο), όλοι εδώ μέσα ξέρουμε. Το ότι επιβλήθηκε το ένα, δεν σημαίνει ότι όλοι γουστάρουνε ακόμα, μετά τα όσα έχουνε συμβεί. Εγώ έχω ξενερώσει τη ζωή μου εδώ και δύο χρόνια με την πάρτη τους. Δηλαδή πραγματικά το λέω μέσα απ' την καρδιά μου.
Μιλάμε για μία χώρα που οι μνήμες του πολέμου είναι πολύ κοντά...
Σαν να λεγες τον Έλληνα το '50 θα έρθουν Γερμανοί για τουρισμό... Πράγμα π έγινε το '90
Αυτό δεν τους κάνει φασίστες ....
Παλλίκαρε, εδώ κάνεις ένα λάθος. Αυτό δεν κάνει τον κόσμο του 2013 το ίδιο με τον κόσμο του 1950. Και η προοπτική τότε ήταν χειρότερη από σήμερα, που είσαι μεν μες στην κρίση, αλλά έχεις ανοιχτά σύνορα. Η Σερβία παλεύει κι αυτή να μπει στην ΕΕ. Εσύ λες δηλαδή ότι ο κόσμος της δεν θέλει να είναι στην ίδια ένωση με τους Κροάτες, επειδή είναι Κροάτες. Επίτρεψέ μου να έχω τους λόγους μου να το αμφισβητώ.
Αν γνωρίσετε Σέρβους γενικά πόσο μάλλον Παρτιζάνους θα δείτε ότι μόνο φασίστες δεν είναι...
Ισχύει, αλλά τι βγαίνει από τους αρχηγούς τους, που δίνουν το στίγμα είναι το σχέδιο. Όπως και τι σημαίνει ότι σκοτώνονται μεταξύ τους. Σίγουρα, δεν μιλάμε για τσουβάλιασμα, αλλά για κυρίαρχη τάση.
Αλλά αν θες ναι θα βρεις και από αυτή την φάρα... Και στον Π.Α.Ο.Κ. θα βρεις από αυτούς τι σημαίνει ότι ήμαστε?
Στον ΠΑΟΚ έχουμε απ' όλα. Κι αυτό φάνηκε και με την περίπτωση του Κάτσε. Και δεν μπορεί να βγει κανείς να πει στον τυπά που είναι στην άλλη φάση πολιτικά, ότι δεν είναι ΠΑΟΚ. Στην Παρτιζάν όμως αν έχεις δει κάτι άλλο, πάσο.
Απλά έχουν μία υπερβολική αγάπη και υπερηφάνεια για την χώρα τους χωρίς να πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι και ψόφος κτλ....
Μην βάζεις το χέρι στη φωτιά, αδερφέ.
Shady, όσοι άνθρωποι μείναν στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ υπάρχουν σήμερα ν' αγαπήσει κανείς. Μα πιο πολύ ο ΠΑΟΚ.