Author Topic: Παρτιζάν Βελίγραδίου  (Read 28130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Απ: Παρτιζάν Βελίγραδίου
« Reply #540 on: October 24, 2013, 12:33:21 »
Τώρα μερικοί ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνεται ή δεν έχετε όντως ιδέα...
Ο Σέρβικος Λαός ανεξαρτήτου ομάδα έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους Έλληνες και στην Ελλάδα...
Οι αδελφοποιήσεις σαφώς και γίνονται από συνδέσμους καθώς εκεί βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί
Τι να κάναμε δημοψήφισμα?Όπως και οι Ανακοινώσεις όταν βγαίνουν ή δεν βγαίνουν όλοι κράζετε τους συνδέσμους
Από την στιγμή που η πλειοψηφία των συνδέσμων έχει συμφωνήσει  η φιλία πέρασε σε αδελφοποίηση...
Και κάποιοι της 4 (και όχι μόνο) έχουν φιλίες με οπαδούς της Μπεσίκτας αλλά δεν είναι υπέρ όλοι οπότε και έμεινε εκεί....
Και πρόσφατα στο παρελθόν αναρτήθηκαν και πανο στη Ρώμη

Το να πεις κάποιον φασίστα από 2 φώτο και 1 ψέμα είναι πολύ εύκολο....
Οι ίδιοι οι φασίστες βρίσκουν αφορμή τέτοιες μαλακίες για να πούνε κοιτα ήμαστε πολλοί κτλ...
ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως ο Σέρβος δεν μπορεί να συμπαθήσει Κροάτη και Αλβανό και κατα συνέπεια και τον Μουσουλμανισμό....
Μιλάμε για μία χώρα που οι μνήμες του πολέμου είναι πολύ κοντά...
Σαν να λεγες τον Έλληνα το '50 θα έρθουν Γερμανοί για τουρισμό... Πράγμα π έγινε το '90
Αυτό δεν τους κάνει φασίστες ....
Αν γνωρίσετε Σέρβους γενικά πόσο μάλλον Παρτιζάνους θα δείτε ότι μόνο φασίστες δεν είναι...
Αλλά αν θες ναι θα βρεις και από αυτή την φάρα... Και στον Π.Α.Ο.Κ.  θα βρεις από αυτούς τι σημαίνει ότι ήμαστε?
Απλά έχουν μία υπερβολική αγάπη και υπερηφάνεια για την χώρα τους χωρίς να πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι και ψόφος κτλ....

Εννοείτε ότι ήμαστε Π.Α.Ο.Κ. και προσωπικά πιο πολύ ασχολούμαι με το τι κάνει η Juve και τα άμπαλα της MAN.U παρά με την Παρτιζάν...
Αλλά αν δεν γνωρίσεις τους "πορτοφολάδες" (όπως τους λέμε στην Ελλάδα γτ Σερβία γίνεται το αντίθετο) δεν μπορείς να τους πεις φασίστες από μια μαλακία μιας δημοσίευσης κάποιων τυχαίων....
Δεν τους γουστάρεις ΟΚ δικό σου θέμα... Αλλά δεν μπορείς να τους κρίνεις αν δεν ξέρεις ούτε και να κρίνεις αυτούς που τους γουστάρουνε....
Εδώ η μάζα γουστάρει το Δημητράκη.... Τον ΓΧ τον Λίλη το Σβούρα και άλλους πολλούς...
Οι Σέρβοι σας πειράξανε.....

Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #541 on: October 24, 2013, 13:21:08 »
είναι νωπές οι μνήμες των πολέμων στην Σερβία απλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει να λέμε φασίστες όσους αγαπούν την πατρίδα τους (ότι τελοσπάντων έχει μείνει να αγαπήσει κανείς).
έχουν περάσει από εμφύλιο, Κόσοβο και βομβαρδισμούς μέσα σε 20 χρόνια, είναι απολύτως λογικό να μισούν αλλά και να τους μισούν

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #542 on: October 24, 2013, 14:06:05 »
Τώρα μερικοί ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνεται ή δεν έχετε όντως ιδέα...
Ο Σέρβικος Λαός ανεξαρτήτου ομάδα έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στους Έλληνες και στην Ελλάδα...

Όπως και στη Ρωσία. Είναι το ιδεολόγημα της ομοδοξίας που έχει ακόμα πέραση στα καθυστερημένα Βαλκάνια. Μην το αποσυνδέεις απ' όλα. Είναι τα ίδια ιδεολογήματα που φέρνουν τον φαύλο κύκλο του μίσους για τον όποιον ξένο, τον πόλεμο και ανατροφοδοτούν το μίσος. Αν αυτούς τους έχει τυφλώσει το μίσος και το αίμα, δεν θα κάνουμε κι εμείς σαν αυτούς, δηλαδή σαν πεντάχρονα με όπλα στα χέρια. Και όλοι ξέρουμε πόσο επικίνδυνα είναι τα όπλα στα χέρια των πνευματικά πεντάχρονων. Το εικοσάχρονο παλλικαράκι από τις τάξεις τους περισσότερο από μας. Δηλαδή σκότωσαν δικό τους ρε άνθρωπε, το χωράει ο νους σου; Ο δικός μου όχι!

Το να πεις κάποιον φασίστα από 2 φώτο και 1 ψέμα είναι πολύ εύκολο....
Οι ίδιοι οι φασίστες βρίσκουν αφορμή τέτοιες μαλακίες για να πούνε κοιτα ήμαστε πολλοί κτλ...
ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως ο Σέρβος δεν μπορεί να συμπαθήσει Κροάτη και Αλβανό και κατα συνέπεια και τον Μουσουλμανισμό....

Μα αυτό είναι που τον κάνει φασίστα ρε μαν. Αυτό το ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Έχω γνωρίσει Σέρβους που δεν είχαν κανένα πρόβλημα με Κροάτες και το αντίθετο. Ε, οι της Παρτιζάν δεν είναι όποιοι Σέρβοι, είναι συγκεκριμένοι Σέρβοι, που μισούν τους Κροάτες και μουσουλμάνους. Είναι άλλο να μην γουστάρεις κάποιον κι άλλο να τον μισείς. Αυτοί μισούν. Επίσης, το ποιοι ξεκίνησαν φιλίες με Παρτιζάν και με Νιουκάστλ (λιγότερο), όλοι εδώ μέσα ξέρουμε. Το ότι επιβλήθηκε το ένα, δεν σημαίνει ότι όλοι γουστάρουνε ακόμα, μετά τα όσα έχουνε συμβεί. Εγώ έχω ξενερώσει τη ζωή μου εδώ και δύο χρόνια με την πάρτη τους. Δηλαδή πραγματικά το λέω μέσα απ' την καρδιά μου.

Μιλάμε για μία χώρα που οι μνήμες του πολέμου είναι πολύ κοντά...
Σαν να λεγες τον Έλληνα το '50 θα έρθουν Γερμανοί για τουρισμό... Πράγμα π έγινε το '90
Αυτό δεν τους κάνει φασίστες ....

Παλλίκαρε, εδώ κάνεις ένα λάθος. Αυτό δεν κάνει τον κόσμο του 2013 το ίδιο με τον κόσμο του 1950. Και η προοπτική τότε ήταν χειρότερη από σήμερα, που είσαι μεν μες στην κρίση, αλλά έχεις ανοιχτά σύνορα. Η Σερβία παλεύει κι αυτή να μπει στην ΕΕ. Εσύ λες δηλαδή ότι ο κόσμος της δεν θέλει να είναι στην ίδια ένωση με τους Κροάτες, επειδή είναι Κροάτες. Επίτρεψέ μου να έχω τους λόγους μου να το αμφισβητώ.

Αν γνωρίσετε Σέρβους γενικά πόσο μάλλον Παρτιζάνους θα δείτε ότι μόνο φασίστες δεν είναι...
Ισχύει, αλλά τι βγαίνει από τους αρχηγούς τους, που δίνουν το στίγμα είναι το σχέδιο. Όπως και τι σημαίνει ότι σκοτώνονται μεταξύ τους. Σίγουρα, δεν μιλάμε για τσουβάλιασμα, αλλά για κυρίαρχη τάση.

Αλλά αν θες ναι θα βρεις και από αυτή την φάρα... Και στον Π.Α.Ο.Κ.  θα βρεις από αυτούς τι σημαίνει ότι ήμαστε?

Στον ΠΑΟΚ έχουμε απ' όλα. Κι αυτό φάνηκε και με την περίπτωση του Κάτσε. Και δεν μπορεί να βγει κανείς να πει στον τυπά που είναι στην άλλη φάση πολιτικά, ότι δεν είναι ΠΑΟΚ. Στην Παρτιζάν όμως αν έχεις δει κάτι άλλο, πάσο.

Απλά έχουν μία υπερβολική αγάπη και υπερηφάνεια για την χώρα τους χωρίς να πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι και ψόφος κτλ....
Μην βάζεις το χέρι στη φωτιά, αδερφέ.

Shady, όσοι άνθρωποι μείναν στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ υπάρχουν σήμερα ν' αγαπήσει κανείς. Μα πιο πολύ ο ΠΑΟΚ.

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
« Reply #543 on: October 24, 2013, 14:29:22 »
τελικα ποιοι ειναι οι λογοι που δεν γουσταρετε τους Σερβους? τα πολιτικα? τα εσωτερικα τους? η το ειμαστε μονο ΠΑΟΚ?

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #544 on: October 24, 2013, 14:41:20 »
Ρε φίλε δεν γίνεται να είσαι οπαδός και να μου το παίζεις anti-racism και Αναρχία πως να το κάνουμε... (δεν το λεω για σενα γενικα ούτε εννοείτε είμαι υπέρ τέτοιων πεποιθήσεων γτ γεννήθηκα 20 χλμ μακρυά ή λόγο κλίματος έχω άλλο χρώμα)
Από την στιγμή που είσαι οπαδός και μισείς θες να "Σκοτώσεις"  (σε εισαγωγικά πάντα) κτλ όποιον πατήσει Τούμπα και όχι μόνο με κασκόλ του γάβρου του σκουλικιού και του βάζελου δεν είσαι ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!!!! ΤΕΛΟΣ... ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!!!
Αυτοί το έχουν στο πιο έντονο και χώνουν και την πατρίδα τους μέσα...
ΝΑι θα γνωρίσω Σέρβο που δεν έχει πρόβλημα όπως και Παλαιστίνιο π δεν έχει πρόβλημα με Ισραηλίτη αλλά γενικά όταν άλλοι έχουν χάσει άτομα ο πόνος και η εκδικητικότητα αν θες πες το δεν τους αφήνει να τους βλέπουν φιλικά....
Αυτό ΔΕΝ τους κάνει φασίστες όμως.... μη μπλέκουμε φασισμούς και μαλακίες με κάτι τέτοιο...
Βγήκε και καλά μια δεξιά πλευρά και γω δεν ξέρω τι των Παρτιζάνων και πέταξε μία πίπα στα Ελληνικά και αμέσως οι Σέρβοι δεν είναι αδέρφια μας θα μας κρεμάσουν ανάποδα πανιά και μαλακίες...
Δλδ αν βγουν οι Ελληνόφρονες οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. ή πως στο πούτσο τους λένε και βγάλουν μία ανακοίνωση στο FB αντιπροσωπεύουν τον Π.Α.Ο.Κ.?
Μπορεί να συγκριθεί η Ελλάδα του 60-70 με την Ελλάδα του 2000? Σε απόψεις περι θρησκευτικοπολιτικού περιεχομένου?Λογικό είναι να είναι ότι είναι... αλλά όχι και φασίστες....

Εγώ με το ότι πήγαμε να τους βγάλουμε φασίστες όλους διαφωνώ όχι με την δεξιά ιδεολογία συμπεριφορά όπως θες πες το που έχουν στο ιδεολογικό....
Ανά 40 χρόνια μέγιστο γίνεται και ένας πόλεμος στα Βαλκάνια όσο και να θέλουν δεν μπορούν... Όλες οι πλευρές έτσι... και οι Κροάτες το ίδιο κτλ....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #545 on: October 24, 2013, 15:05:23 »
τελικα ποιοι ειναι οι λογοι που δεν γουσταρετε τους Σερβους? τα πολιτικα? τα εσωτερικα τους? η το ειμαστε μονο ΠΑΟΚ?

Το φιλικό στην Τούμπα και τα πανιά που βάλανε εκεί. Τα έχουμε γράψει, υπάρχουν στο φόρουμ.

Offline objector4

• Αποστολή
  • **
« Reply #546 on: October 24, 2013, 15:06:26 »
Ρε φίλε δεν γίνεται να είσαι οπαδός και να μου το παίζεις anti-racism και Αναρχία πως να το κάνουμε... (δεν το λεω για σενα γενικα ούτε εννοείτε είμαι υπέρ τέτοιων πεποιθήσεων γτ γεννήθηκα 20 χλμ μακρυά ή λόγο κλίματος έχω άλλο χρώμα)
Από την στιγμή που είσαι οπαδός και μισείς θες να "Σκοτώσεις"  (σε εισαγωγικά πάντα) κτλ όποιον πατήσει Τούμπα και όχι μόνο με κασκόλ του γάβρου του σκουλικιού και του βάζελου δεν είσαι ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!!!! ΤΕΛΟΣ... ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!!!

ωραία,το ακούσαμε κι αυτο..
 :smiliedisco1: :05a:  :tikitaka:
ΠΑΟΚ ο ένας,στον κόσμο άλλος κανένας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #547 on: October 24, 2013, 15:09:11 »

Λάθος κάνεις. Ρατσισμός βγαίνει από τη ράτσα= φυλή. Άλλο το σκουλίκι κι άλλο ο Τούρκος. Δεν δήλωσα τίποτα και δεν το έχω κάνει ποτέ, πέρα από ΠΑΟΚ. Παρότι έχω πολιτικές ανησυχίες. Νέτα-σκέτα.

Αυτοί το έχουν στο πιο έντονο και χώνουν και την πατρίδα τους μέσα...
ΝΑι θα γνωρίσω Σέρβο που δεν έχει πρόβλημα όπως και Παλαιστίνιο π δεν έχει πρόβλημα με Ισραηλίτη αλλά γενικά όταν άλλοι έχουν χάσει άτομα ο πόνος και η εκδικητικότητα αν θες πες το δεν τους αφήνει να τους βλέπουν φιλικά....
Αυτό ΔΕΝ τους κάνει φασίστες όμως.... μη μπλέκουμε φασισμούς και μαλακίες με κάτι τέτοιο...
Βγήκε και καλά μια δεξιά πλευρά και γω δεν ξέρω τι των Παρτιζάνων και πέταξε μία πίπα στα Ελληνικά και αμέσως οι Σέρβοι δεν είναι αδέρφια μας θα μας κρεμάσουν ανάποδα πανιά και μαλακίες...
Δλδ αν βγουν οι Ελληνόφρονες οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. ή πως στο πούτσο τους λένε και βγάλουν μία ανακοίνωση στο FB αντιπροσωπεύουν τον Π.Α.Ο.Κ.?
Μπορεί να συγκριθεί η Ελλάδα του 60-70 με την Ελλάδα του 2000? Σε απόψεις περι θρησκευτικοπολιτικού περιεχομένου?Λογικό είναι να είναι ότι είναι... αλλά όχι και φασίστες....

Εγώ με το ότι πήγαμε να τους βγάλουμε φασίστες όλους διαφωνώ όχι με την δεξιά ιδεολογία συμπεριφορά όπως θες πες το που έχουν στο ιδεολογικό....
Ανά 40 χρόνια μέγιστο γίνεται και ένας πόλεμος στα Βαλκάνια όσο και να θέλουν δεν μπορούν... Όλες οι πλευρές έτσι... και οι Κροάτες το ίδιο κτλ....

Δεν θα βγάλουμε άκρη, άστο. Είπα πέντε πράγματα και είναι σαν να μην τους έδωσες σημασία. Καλή σου μέρα. Και με τη νίκη σήμερα και φωνάξτε και για μας που είμαστε μακρυά!  :bwflag:

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #548 on: October 24, 2013, 16:31:46 »
Από την στιγμή που είσαι οπαδός και μισείς θες να "Σκοτώσεις"  (σε εισαγωγικά πάντα) κτλ όποιον πατήσει Τούμπα και όχι μόνο με κασκόλ του γάβρου του σκουλικιού και του βάζελου δεν είσαι ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ!!!! ΤΕΛΟΣ... ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!!!

ωραία,το ακούσαμε κι αυτο..
 :smiliedisco1: :05a:  :tikitaka:

Ναι ρε φίλε ρατσιστής, Σεξιστής , τοπικιστής κτλ... Όλα έχουν την ίδια ρίζα...
"Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, είτε από την εθνικότητα, είτε από τη θρησκεία κλπ.[1] Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, ιταλ. ("ράτσα") razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός."

"ρατσισμός ο [ratsizmós] Ο17 : η αντίληψη εκείνων που πιστεύουν ότι η δική τους φυλή είναι ανώτερη από τις άλλες που η φύση τις έχει καταδικάσει σε κληρονομική κατωτερότητα· (πρβ. φυλετικές διακρίσεις): Ο ~, παρόλο που είναι επιστημονικά αστήρικτος, αποτελεί σημαντικό παράγοντα πολιτικού ανταγωνισμού. H ιδεολογία του ρατσισμού μόνο ΜΙΣΟΣ και ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ εμπνέει. || Kοινωνικός ~, για ανάλογη αντίληψη και συμπεριφορά σε βάρος κοινωνικών ομάδων που μειονεκτούν ή διαφέρουν. "

Δεν μπορεί ένας Αναρχικός ή Αντιρατσιστής να τρέφει μίσος και βία για μια ομάδα ατόμων που τους διακρίνει ένα χαρακτηριστικό πόσο μάλλον ένα κασκόλ... Μαύροι-Άσπροι, Στρεητ-Γκέυ,Έλληνες-Τούρκοι, Άθεοι- Όλες οι Θρησκείες κτλ....
Τέσπα το θέμα μου είναι το ότι τους λέτε όλους φασίστες γτ δεν δέχομαι το φασισμό πόσο μάλλον να αποκαλείτε κάποιον έτσι ενώ δεν είναι....
Από κει και πέρα συμφωνώ με τον

Τα περι φασισμού κτλ μόνο επί προσωπικού μπορούν να συζητηθούν γτ σε φόρουμ οι συζητήσεις παρεξηγούνται ή θέλουν ολόκληρες σελίδες να καταλάβει κάποιος τι εννοεί ο άλλος....

zadas4

• Guest
« Reply #549 on: October 24, 2013, 18:41:45 »
Τα περι φασισμού κτλ μόνο επί προσωπικού μπορούν να συζητηθούν γτ σε φόρουμ οι συζητήσεις παρεξηγούνται ή θέλουν ολόκληρες σελίδες να καταλάβει κάποιος τι εννοεί ο άλλος....
Α μπραβο.Για αυτον και μονο το λογο ας σταματησουμε να τα ξεχειλωνουμε εδω μεσα και σπανε ολων τα νευρα αδίκως.ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΟΚ.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #550 on: October 24, 2013, 19:12:57 »
να ξαναρωτισω εγω..απο που κ ως που εχουμε ιδια ιδεολογια με τους σερβους κ τους θεωρουμε ΄αδερφια΄ μας?
αυτοι απο οτι εχω καταλαβει με το φτωχο μου το μυαλο ειναι πατρις θρησκεια οικογενεια..σωστα?
εμεις ΟΛΑ αυτα τα εχουμε βρισει...κ μην μου πειτε οτι λεω μαλακιες γιατι τα συνθηματα ειπαρχουν
για μενα δεν μπορει να υπαρξει αδερφος που υποστηριζει αλλη ομαδα κ ας εχει κανει τα παντα για μενα
ο ΠΑΟΚ πανω απ΄ολα που ειχει πει κ μια ψυχουλα :'( :'(

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #551 on: October 25, 2013, 12:41:05 »
Ρε μαγκες όποιος γουστάρει στηρίζει την φιλία όποιος δεν γουστάρει δεν το κάνει πόσο πιο απλό να γίνει το θέμα?
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #552 on: October 31, 2013, 01:08:25 »
Οποιος ξερει να μου πει, οι παρτιζανοι εχουν φιλικες σχεσεις με τους οπαδους της τσεσεκα μοσχας? Εχω δει φωτο με πανο για τον νεκρο της παρτιζαν και διπλα το εμβλημα της χρυσης αυγης :tikitaka:
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #553 on: October 31, 2013, 02:06:06 »
Nαι. επίσης με Τσσκα Σόφιας και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #554 on: October 31, 2013, 07:59:35 »
Ρε μαγκες όποιος γουστάρει στηρίζει την φιλία όποιος δεν γουστάρει δεν το κάνει πόσο πιο απλό να γίνει το θέμα?

Συμφωνώ απόλυτα.
Απλώς να μη λένε "φιλία οπαδών του ΠΑΟΚ με της Παρτιζάν". Να λένε φιλία του Κώστα με τον Σάσα, τον Θανάση με τον Πρέντραγκ και του Πασχάλη με τον Βλάνταν.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής, αν πηγαίναμε έναν τελικό (αυτόν τον ρημάδη τον βλαχοτελικό-φάντασμα στο οακα ντε) προτιμώ να πάρουν 500 εισιτήρια οι Σέρβοι, παρά πολλοί από τους δικούς μας. Και λίγα λέω βασικά...

ΥΓ: αν έχει και Σέρβες η φάση, βαράω τατού στόχο αύριο στο μέρος της καρδιάς  ::)

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #555 on: October 31, 2013, 19:02:38 »
Ε ας μετονομαστεί το θέμα σε η φιλία του κώστα με τον σασα να μην υπάρχουν αντιδράσεις
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #556 on: June 02, 2014, 10:41:40 »
Επεισόδια και τραυματισμοί στο Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν

Το 78-82 της Παρτίζαν επί του Ερυθρού Αστέρα, για την 12η αγωνιστική της σερβικής λίγκας, διαδέχθηκε ανταλλαγή φωτοβολίδων και πτώση οπαδών από τις εξέδρες. Δείτε το video του τρόμου.
Το κλειστό της Ζελέζνικ φιλοξένησε το Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν (η "Pionir" και η "Kombank Arena" έχουν διατεθεί για τα θύματα της φυσικής καταστροφής στα Βαλκάνια), ματς που υπήρχε στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη σερβική λίγκα. Στο γήπεδο βρέθηκαν και "γκρόμπαρι" και "ντέλιε" και οι συνέπειες ήταν αυτές που φαντάζεστε.

Η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης δεν ενόχλησε τους θερμοκέφαλους που αντάλλαζαν φωτοβολίδες από την αρχή έως το τέλος του αγώνα. Η κατάσταση έγινε επικίνδυνη και για τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ματς, με τα όργανα να τους απομακρύνουν από τη μάτι του κυκλώνα (μεταφέρθηκαν στο χώρο των επισήμων).

Το ρεσιτάλ βέβαια, το έδωσαν στο τέλος οι ανεγκέφαλοι. Μετά το 78-82 της Παρτίζαν, στην παράταση. Tι έγινε; Δείτε το video. Mεταξύ αυτών που συνέβησαν ήταν ο τραυματισμός του Άντριτς, καθώς φωτοβολίδα τον πέτυχε στην πλάτη. Ο Πάβλοβιτς κινήθηκε προς το μέρος των οπαδών που πέταξαν τη φωτοβολίδα, αλλά τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί.http://www.sport24.gr/Basket/EuropeBasket/epeisodia_kai_traymatismoi_sto_erythros_asteras-partizan.2818956.html

πουτσα παλι :daxtylo:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #557 on: September 20, 2014, 18:24:01 »
Χαρειτε τους

Ρατσιστικό πανό από οπαδούς της Παρτιζάν! (pic)

Πανό με ρατσιστικό σχόλια ύψωσαν οπαδοί της Παρτιζάν στο ματς με την Τότεναμ. Κίνδυνος βαριάς «καμπάνας» για τους Σέρβους.

Ακόμα ένα κρούσμα ρατσισμού στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τους οπαδούς της Παρτιζάν να υψώνουν αντισημιτικό πανό κατά την διάρκεια του αγώνα με την Τότεναμ, γεγονός που έχει γίνει, μάλιστα, αντιληπτό από την UEFA. Συγκεκριμένα έγραφε «Μόνο Ευραίοι και μ****ά», σε μία παράφραση του τίτλου της σειράς του BBC, «Only Fools and Horses».

Βαριά καμπάνα και πιθανός αποκλεισμός!

Όπως είναι γνωστό, η UEFA δείχνει πολύ μεγάλη ευαισθησία σε θέματα ρατσισμού και από την στιγμή που ενημερώθηκε για το γεγονός, είναι δεδομένο πως οι Σέρβοι θα τιμωρηθούν και μάλιστα σκληρά. Μέχρι και με αποκλεισμό δηλαδή, όπως δηλαδή το 2007, όταν η Παρτιζάν έμεινε εκτός της διοργάνωσης, λόγω επεισοδίων στον αγώνα κόντρα στην Μόσταρ.

http://www.gazzetta.gr/football/article/652666/ratsistiko-pano-apo-opadoys-tis-partizan-pic
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #558 on: September 20, 2014, 18:42:52 »
Κάτσε ρε φίλε, δηλαδή κι εμείς που λέμε το "άρη εβραίε τον κώλο σου γουστάρω" ρατσιστές είμαστε?
Το πανί βγήκε προφανώς για κράξιμο στην Τότεναμ, όπως δηλαδή κι εμείς κράζουμε τα πουστοσκούληκα.
Το ότι οι Παρτιζάνοι έχουν αρκετά στραβά, προσωπικά τον ενστερνίζομαι και γενικά δεν τους έχω και σε ιδιαίτερη εκτίμηση.
Μη βγάζετε όμως από το πουθενά και άλλες ντεμέκ αιτίες κραξίματος.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #559 on: September 27, 2014, 11:58:29 »
http://www.youtube.com/watch?v=hBWMGckBNog (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=--E08G4IhS0 (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=MUvbfVcWaSM (Embedding disabled, limit reached)

4EVER TOGETHER
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!