Author Topic: Παρτιζάν Βελίγραδίου  (Read 28100 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ: Παρτιζάν Βελίγραδίου
« Reply #340 on: August 09, 2010, 10:44:54 »
Ξεπέρασέ το, αν και σε κόβω άνετο.

Ναι ρε, κανένα πρόβλημα. Άλλωστε σου είπα, κουβέντα να γίνεται. Εγώ προσωπικά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία και ούτε πρόκειται. Ενδιαφέρομαι μόνο για τον ΠΑΟΚ και τίποτα περισσότερο. Σεβαστή πάντως η στάση των υπολοίπων που είναι υπέρ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #341 on: August 09, 2010, 12:47:43 »
Είναι τουλάχιστον ντροπή να συγκρίνουμε καταστάσεις που βιώνει ο Σύλλογος με την προσπάθεια προσέγγισης οπαδών fatal.
Είναι γνωστό τοις πάσι πόσο δακρύβρεχτοι είμαστε ως νεοέλληνες, πόσο πολύ κλάψαμε κ κλαίμε με τις γενοκτονίες εναντίον των Παλαιστινίων και τους βομβαρδισμούς στη Σερβία, ΜΟΝΟ για τα μάτια του κόσμου αφού στην ουσία καρφί δεν μας καίγεται, άλλωστε προσαρμοσμένο και με άλλα λόγια ,στην Ελλάδα του Geoffrey Papandreoy ισχύει το μότο "ο ολιεμπιακός κ το αιγάλεω να κερδάνε"....
Είναι κατάφορα άδικο να μπερδεύουμε την προσέγγιση 2 οπαδικών λαών με πολλές ομοιότητες με προσέγγιση πολιτικών απόψεων. Εγώ προσωπικά και χωρίς ίχνος πολιτικής σκέψης τρέφω τεράστιο θαυμασμό για τον Σέρβικο λαό που τα βαλε με όλο τον "πολιτισμένο δυτικό" κόσμο και καταλαβαίνω οτι αυτό που ίσως για πολλούς θεωρείται εθνικιστική τάση, δεν είναι παρά μόνο περηφάνεια για το όχι μακρινό παρελθόν του λαού τους. Δεν είναι κακό να σαι περήφανος για το σπίτι σου, δυστυχως εμείς δεν μπορούμε να μαστε έτσι, γτ τα τελευταία 80 χρόνια, αν εξαιρέσεις μικρές αναλαμπές, η ξεφτύλα είναι τεράστια σε κάθε επίπεδο....

Αλλά ακόμα και πατριδοκαπηλεία να είναι, ειλικρινά δε μου καίγεται καρφί γτ βλέπω ανθρώπους να τραβιούνται απο ξένη χώρα , να τραγουδάνε με πάθος συνθήματά μου, να προσεγγίζουν άδολα αδερφούς Παοκτσήδες και κυριότερα να βλέπω μια πολύ ομορφη οπαδική συνένωση , ΣΠΑΝΙΑ για Ευρωπαικά δεδομένα, τη στιγμή που οι απόγονοι καλούν τους σέρβους gay μόνο στα σούτια, τη στιγμή που οι λαγοί προσεταιρίζουν τους Αυστριακούς μέσα απο το Ιντερνετ, όταν δικοί μας πηγαινοέρχονται στη Σερβία ανοίγοντας  πόρτες και  καρδιές στο όνομα "ΠΑΟΚ". Σοφά μιλάει ο egoist, μπορεί αλλιώς κ με άλλα κίνητρα να έγινε η προσέγγιση, εξελίσσεται όμως σε κάτι αληθινό, δυνατό πέρα απο πολιτικές παρωπίδες και διχασμούς.
Τιμή μας είναι που οι Παρτιζάνοι μας αγαπάνε, μέγιστη τιμή τους είναι που μπαίνουν στο θρυλικό κράσπεδο και υψώνουν φωνή.  Ειλικρινά δεν ασχολούμαι με το πόσο μας υποβοηθά η συμμαχια οπαδικά, με συγκινεί και με γεμίζει οτι διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικά βιώματα και γλώσσες μπορούν να εκφράζονται τόσο αρμονικά μέσω 2 Συλλόγων.

Η αγάπη μας για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι ανεξίτηλη, αδιαπραγμάτευτη και πάνω απ όλους. Πάνω και απο την Παρτιζάν, πάνω και απο τους εαυτούς μας, πάνω και απο τις οικογένειές μας. Ούτε φθείρεται , ούτε μολύνεται. Είναι μέσο και κοινωνία σύμπραξης με όσους θέλουν να την μοιραστούν μαζί μας και τα Grobaria αποδεδειγμένα τιμούν και υπηρετούν την τρέλα μας. Σπάνιο πολύ οπαδικά και υπέροχο ταυτόχρονα.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #342 on: August 09, 2010, 13:14:29 »
+4
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

stormi

• Guest
« Reply #343 on: August 09, 2010, 13:18:38 »
Δεν ξέρω αν ενόχλησε κανέναν άλλον , αλλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η σέρβικη σημαία στην είσοδο του πετάλου της 4Α ...

Επίσης χθες στο γήπεδο αναρωτιόμουν τι θα γίνει αν κάποτε παίξουμε αντίπαλοι για κανα EUROPA ή CHL όλα θα είναι τα ίδια ;

Τέλος αυτός ο Ίλιεφ που σκύλιασε χθες ο δικός μας δεν ήταν !?

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #344 on: August 09, 2010, 13:25:47 »
Δεν ξέρω αν ενόχλησε κανέναν άλλον , αλλά εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η σέρβικη σημαία στην είσοδο του πετάλου της 4Α ...

Χθες φιλοξενούσαμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας από την Σερβία. Τι ακριβώς δεν σου άρεσε φίλε; 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #345 on: August 09, 2010, 13:28:52 »
1)Aς φέρναν το πανί αυτοί που έπρεπε.
2)Τα ίδια θα είναι σε διαφορετικές κερκίδες.περιμένετε να μαλώσουμε δηλαδή και κάνετε υποθέσεις;
3)ναι αυτός

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #346 on: August 09, 2010, 13:39:41 »
Ας πηγαιναν στο γηπεδο οι σαλπιγιδι οεοεοε να βαζανε τα δικα τους πανια. Στη γκλαμουρια και τα τσου λου ξερει να μαζευεται η σαρα και η μαρα και να μη μπορεις να πατησεις μεσα στο γηπεδο, στα υπολοιπα 3 κι ο κουκος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #347 on: August 09, 2010, 13:50:27 »

Χθες φιλοξενούσαμε τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας από την Σερβία. Τι ακριβώς δεν σου άρεσε φίλε;  

Δεν το ήξερα, αλλά είναι τεράστιο φάουλ. Έχεις και κάποια σύμβολα, δεν τα δίνεις έτσι για καμμία φιλία. Πολύ χοντρό.

Ας πηγαιναν στο γηπεδο οι σαλπιγιδι οεοεοε να βαζανε τα δικα τους πανια. Στη γκλαμουρια και τα τσου λου ξερει να μαζευεται η σαρα και η μαρα και να μη μπορεις να πατησεις μεσα στο γηπεδο, στα υπολοιπα 3 κι ο κουκος.

Δεν μιλάμε για οποιοδήποτε πανί, αν κατάλαβα καλά. Οπότε άκυρο.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #348 on: August 09, 2010, 13:55:31 »
Το σύμβολο στο οποίο αναφέρεσαι φίλε δεν ήταν στο γήπεδο. Όταν η συγκεκριμένη θέση είναι κενή, πειράζει αν μπει κάτι άλλο;

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #349 on: August 09, 2010, 13:59:33 »
ρε συ egoist το συγεκριμενο πανί δεν υπηρχε στο γήπεδο!ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ! (δικαιωμά τους,αυτοί ξέρουν)
αν υπήρχε και το κάνανε στην άκρη για να μπει η σέρβικη σημαία τότε θα κολλούσε αυτό που λες για σύμβολα και χοντράδες.
τώρα οι σέρβοι φταίνε που βάλαν την σημαία;τι το ψυρίζετε ρε παιδιά;

ive4

• Guest
« Reply #350 on: August 09, 2010, 14:03:52 »
ποιο πανί για πείτε και σε μας που δε ξέρουμε...

Jordan-4

• Guest
« Reply #351 on: August 09, 2010, 14:06:13 »
ε ένταξη μηδέν σχόλιο για να πούμε μεσημεριάτικα καντήλια και χαλαστούμε όλοι ομαδικός το χάλασμα πάντως και η γεύση θα μείνει η ίδια .με γεια τους φίλους σας
« Last Edit: August 09, 2010, 16:06:12 by Capricorn »

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #352 on: August 09, 2010, 14:18:18 »
Έλειπε στην 4a το τιμημένο της 4 και στην θέση της μπήκε μια σερβικη σημαία....
Γιατί τόσος ντόρος....δεν καταλαβαίνω....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #353 on: August 09, 2010, 16:01:27 »
Εγώ παρ'όλα αυτά δεν πιστεύω οτί φταίνει οι Σέρβοι γι'αυτό. Αυτοί Σέρβοι είναι, λογικό είναι να μην ξέρουν μερικά πράγματα.

υ.γ: Πολύ γκρίνια , πάρα πολύ!
ΑΡχίΔια

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #354 on: August 09, 2010, 16:04:28 »
Δυστυχώς σε ΟΛΑ τελευταία !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

stormi

• Guest
« Reply #355 on: August 09, 2010, 17:49:42 »
Μην το παίρνετε στραβά ρε παιδιά ... Δεν ήθελα  να δημιουργήσω τόσο ντόρο , απλά άμα ξέρεις ότι εκείνη η θέση είναι ΑΒΑΤΟ σε όλους τους αγώνες σε ψιλοχαλάει να μην το βλέπεις ... Από την άλλη αφού δεν το φέρανε, τι να πεις ... Anyway πάντως όντως κακή χθες η εικόνα της κερκίδας με άπειρες γκόμενες που βγάζανε φωτογραφίες και 2-3 πυρήνες που έδιναν μερικές φορές (οχι πολλές ευτυχώς) διαφορετικά συνθήματα ... Εντυπωσιακότατο πάντως το πόσο καλά ξέρανε οι Grobari τα δικά μας συνθήματα !

Επίσης πολύ κακή αυτή η ηλίθια συνήθεια να μπαίνουμε στο τέλος για τις φανέλες ... Και ταυτόχρονα επικίνδυνη γιατί ο κάθε προβοκάτορας μπορεί να μπεί και να κάνει τη μαλακία του ... Έχω την εντύπωση οτι πρέπει να την κόψουμε επιτέλους σαν λαός ...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #356 on: August 09, 2010, 18:22:41 »
άντε και του χρόνου στο βελιγράδι...ευχαριστούμε για την υποδοχή του πούλμαν μας...ας ελπίσουμε του χρόνου, αν γίνει φιλικό στην ΤΟΥΜΠΑ...να ξέρει παραπάνω κόσμος ότι παίζει ο ΠΑΟΚ...άντε καλά μπάνια λαέ του ΠΑΟΚ με τα 20000 διαρκειας...ούτε κούτρα δεν έρχεσαι άμα δεν παίζει λεζάντα...ουστ πελάτες πουτάνες και τουρίστες...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #357 on: August 09, 2010, 19:41:31 »
εχουν ανεπτυγμενη την εσθηση της φιλιας οι σερβοι και σαν λαος ισως
γι αυτο βλεπουμε ολα αυτα εμεις δεν θα μπεναμε στον κοπο
να υποδεχτουμε το πουλμαν της παρτιζαν ουτε να μαθουμε  συνθηματα τους
και να τα φωναξουμε σε ματσ με γαυρο πχ προτιμαμε να μην λεμε τιποτα
ουτε τατου ΠΑΟΚ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ θα χτυπησουμε... γι αυτο αντιδρουμε ετσι.
ειμαστε υπεροπτες σαν λαος  :(

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #358 on: August 09, 2010, 19:53:10 »
Ισως αυτο να σημαινει και κατι αλλο,δεν νομιζω να ειναι θεμα υπεροψιας..

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #359 on: August 09, 2010, 20:14:59 »
ειναι και αυτο.. δεν λεω μονο για την οπαδικη φιλια
τι αλλο ???
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ