Author Topic: www.paokmania.gr  (Read 28506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Απ: www.paokmania.gr
« Reply #540 on: June 10, 2012, 17:29:39 »
κάντε μια ενσωμάτωση γιατί χαθήκαμε ...

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8528.500.html

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #541 on: June 12, 2012, 15:50:10 »
αρε paokmania πως ξεκινησες κ πως εγινες...

ΠΩΣ ξεκίνησε δηλαδή;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #542 on: July 26, 2012, 13:32:05 »
olorin
Στο συγκεκριμενο σαιτ (σσ paokworld) εγινα μελος οταν εφαγα μονιμο μπαν απο εδω, πιστευοντας οτι θα μπορουσα εκει να λεω την αποψη μου ελευθερα. Το τι συναντησα δεν περιγραφεται     
Οι περισσοτεροι εκει συμπεριφερονται ως αυτιστικα παιδακια. Συζητηση επιπεδου φυλακης, ουτε καν καφενειου.
Υπαρχουν βεβαια και καποια μελη προερχομενα απο το ΠΑΟΚμανια, αλλα κι αυτοι εχουν αφομοιωθει πληρως στο κλιμα.
Ασυστολο μπινελικι σε ολους τους διοικητικους (μιλαμε για μανες, καταρες για καρκινους κλπ   ). Οποιος δε συμφωνει, λοιδωρειται απο τη μαζα. Προκειται για περιπτωση αξια μελετης απο ψυχολογους (η ψυχιατρους).   
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #543 on: July 26, 2012, 13:33:54 »
 :D
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #544 on: July 26, 2012, 13:39:12 »
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ:
Άμεση συγχώνευση του παρόν topic με αυτό που παραθέτω,
και τα 2 σε 1 πακέτο στους αλλόθρησκους παρακαλώ, άργησε χαρακτηριστικά !

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,13818.0.html

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #545 on: July 26, 2012, 17:57:09 »
HELLOOOOOOOOOOO !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

συγχώνευση όχι τώρα, ΤΩΡΑ !
άντε ρε μλκς να ουμ' ............

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #546 on: July 26, 2012, 18:22:52 »
η στους αλλόθρησκους η στους α.ρ.δ....ΠΑΟΚτσηδικες ιστοσελίδες δεν είναι μια φορα για να είναι εδώ ,ας ανοίξει εστω μια ενότητα στα διαφορα...προσπαθουν να φτιαξουν βαζελοοπαδους στον ΠΑΟΚ...και ας μπει εκεί το mania...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #547 on: July 26, 2012, 18:33:04 »
done!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #548 on: July 26, 2012, 20:11:22 »
Το τοπικ μπηκε στην σωστή κατηγορία
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #549 on: July 26, 2012, 22:43:47 »
 ;D
Καιρός ήτανε!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #550 on: July 27, 2012, 11:44:51 »
ο επιμένων νικά  ;D

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #551 on: July 27, 2012, 11:55:23 »
Δεν είχε ξαναμπεί τότε με τα "Βάλτο ρε Μιραλάς?" τις διαφημήσεις του γκέυ και όταν έλεγαν για τις φυλακές?
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #552 on: July 27, 2012, 12:01:40 »
σαλπιγκιδικοι ζαγορακικοι καταδοτες εχουν κ διαφιμισεις του γαυροθ μιλαμε οι τυποι θελουν πολλα σουτια κ μονο π υπαρχει αυτο το σαιτ κ εχει τη λεξη ΠΑΟΚ ειναι ντροπη

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #553 on: August 01, 2012, 14:56:19 »
ΑΓΑΜΗΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Κ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Κ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ

ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ Κ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ Κ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ Κ ΟΙ ΜΑΠΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ******
« Last Edit: August 01, 2012, 16:05:24 by HOMO PAOKUS »

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #554 on: August 10, 2012, 16:19:34 »
από DigitalFan » Παρ Αύγ 10, 2012 3:14 pm

Παιδιά τώρα που έφτασε αυτή η στιγμη που περιμέναμε χρόοοοονια, μπορούμε να αντιληφθούμε κάποια πράγματα καλύτερα πιστεύω...! Όπως ότι πριν μερικά χρόνια σαν οπαδοί και σαν ομάδα, δεν είμασταν ακόμη αρκετά ώριμοι για μια τέτοια αλλαγή... Πλεον αισθάνομαι ότι είμαστε!!! Οφείλουμε ένα τεράστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον Ζαγοράκη, τον Βρύζα, ακόμη και στον Κατσαρή, που μερίμνησαν ώστε ο ΠΑΟΚ να βαδίσει στον σωστό δρόμο! Δείτε τι γίνεται στις άλλες ομάδες και πως λειτουργουν... Εμείς αποτελούμε και θα αποτελέσουμε πρότυπο! Τελείωσαν οι εποχές Βουλινών και Γούμενων αδέρφια!!!       Θα γίνουμε πλεον ένα Ευρωπαϊκό club με ότι αυτό συνεπάγεται!!! Να με συγχωρέσετε για το ύφος μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος!!!

DigitalFan

Δεν υπάρχει γιατρειά.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #555 on: August 10, 2012, 16:24:45 »
Μονο απο το nickname του καταλαβαινεις τι γατακι του πληκτρολογιου ειναι
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #556 on: August 21, 2012, 23:05:53 »
ελατε μουναρες να δουμε ποιος θα γελασει κ ποιος θα κλαψει  ;)

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #557 on: August 21, 2012, 23:25:46 »
από DigitalFan » Παρ Αύγ 10, 2012 3:14 pm

Παιδιά τώρα που έφτασε αυτή η στιγμη που περιμέναμε χρόοοοονια, μπορούμε να αντιληφθούμε κάποια πράγματα καλύτερα πιστεύω...! Όπως ότι πριν μερικά χρόνια σαν οπαδοί και σαν ομάδα, δεν είμασταν ακόμη αρκετά ώριμοι για μια τέτοια αλλαγή... Πλεον αισθάνομαι ότι είμαστε!!! Οφείλουμε ένα τεράστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον Ζαγοράκη, τον Βρύζα, ακόμη και στον Κατσαρή, που μερίμνησαν ώστε ο ΠΑΟΚ να βαδίσει στον σωστό δρόμο! Δείτε τι γίνεται στις άλλες ομάδες και πως λειτουργουν... Εμείς αποτελούμε και θα αποτελέσουμε πρότυπο! Τελείωσαν οι εποχές Βουλινών και Γούμενων αδέρφια!!!       Θα γίνουμε πλεον ένα Ευρωπαϊκό club με ότι αυτό συνεπάγεται!!! Να με συγχωρέσετε για το ύφος μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος!!!

DigitalFan

Δεν υπάρχει γιατρειά.

Παρεξηγήθηκες λουλού Digital..?
Τσίμπα ένα αρχίδι..

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #558 on: August 28, 2012, 23:22:14 »
μπασταρδα μιασματα
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #559 on: August 28, 2012, 23:50:23 »
Καλόπαιδα και ... ορφανά!
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 21:45

Η θύρα 4 πρέπει να πάρει την γενναία απόφαση να εξυγιάνει τον εαυτό της. Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει καλύτερα να μην υπάρχει με την μορφή που είναι σήμερα.

Έχω περίεργα αισθήματα με την ανακοίνωση της ποινής της UEFA.
Καιρό κουβαλάω κάποιες σκέψεις για τα καλόπαιδα μας που φέρνουν την ομάδα σε δύσκολη θέση και κατά καιρούς έχω μπει σε διαφόρους τρόπους σκέψης. Από το «τι να κάνουμε, αυτό είναι το DNA μας» μέχρι το «κλείστε την 4».  :tikitaka:
Κάθε οικογένεια έχει ένα μέλος που είναι ατίθασο, απειθάρχητο και δρα εις βάρος της. Tο αγαπάει, το ανέχεται και το προστατεύει όσο μπορεί. Όταν όμως η οικογένεια κινδυνεύει να μην υπάρχει, τότε τα υπόλοιπα αδέλφια έχουν καθήκον να επέμβουν.
Ο ΠΑΟΚ χωρίς Ευρώπη θα επιστρέψει στον μεσαίωνα που βρισκόταν πριν αρχίσουν οι ένδοξες στιγμές των τελευταίων χρόνων. Ο ΠΑΟΚ μόνο στην Σούπα Λίμπα θα μαραζώσει και θα πεθάνει. Η Ευρώπη είναι ο μόνος χώρος που ο αετός μπορεί να πετάει ελεύθερος. Δεν θα αφήσω κανέναν να του το στερήσει αυτό. Δεν μπορώ να επιτρέψω ούτε στον αδελφό μου να βάλει σε κίνδυνο την ύπαρξη της οικογένειας μου.
Αν κάποια μέλη της οικογένειας αδυνατούν να καταλάβουν ποιο είναι το συμφέρον της τότε δεν μπορούν να είναι μέλη της. Η αποκοπή τους θα φέρει υγεία στο υπόλοιπο σώμα και η οικογένεια πρέπει να πάρει την απόφαση να απαλλαγεί από αυτούς που την απειλούν με αφανισμό.
Δεν μπορώ να βλέπω ένα οικοδόμημα που χτίζεται με αίμα να καταρρέει από 20 καλόπαιδα που χρειάζονται Μαλαματίνες για να πάνε στο γήπεδο.
Δεν δέχομαι ότι αυτός είναι α λαός μας, αυτή είναι η κουλτούρα μας. Αν η κουλτούρα μας κινδυνεύει να μας εξαφανίσει καλύτερα να την αλλάξουμε.
Η θύρα 4 πρέπει να πάρει την γενναία απόφαση να εξυγιάνει τον εαυτό της. Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει καλύτερα να μην υπάρχει με την μορφή που είναι σήμερα. Προτιμώ να μιλάω για ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια παρά να έχω την πιο καυτή έδρα του κόσμου. Προτιμώ μια Τούμπα εκκλησία από μια Τούμπα άδεια.
Τρελάθηκα όταν είδα την φωτοβολίδα στο ματς με την Μπνέι. Το πρώτο που σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ήταν: Μπράβο αγόρι μου, μόλις μας κόστισες 15.000 που γα...θήκαμε να μαζέψουμε.
Δεν με νοιάζει αν φταίει η διοίκηση, οι διοικούντες, η αστυνομία και το κακό συναπάντημα.
Όταν το καλόπαιδο πάει να πηδήξει τα κάγκελα και να μπει στον αγωνιστικό χώρο όλοι μαζί οι διπλανοί του πρέπει να τον αρπάξουν από τον γιακά και να βάλουν να κάτσει στον κώλο του.
Η θύρα 4 οφείλει να αποβάλλει τα καλόπαιδα και αν δεν μπορεί καλύτερα να μην υπάρχει ώστε κάποιοι να βρίσκουν καταφύγιο και άσυλο. Αυτά τα καλόπαιδα δεν αντιπροσωπεύουν την θύρα 4. Τουναντίον μάλιστα: την εκθέτουν.
Μέχρι τώρα πληρώναμε μόνο πρόστιμα και τα καλόπαιδα μας κόστιζαν χρηματικά. Τώρα όμως απειλείται η ύπαρξη του ΠΑΟΚ. Αν η ομάδα του χρόνου πάρει πρωτάθλημα και δεν μπορέσει να παίξει Ευρώπη για κάποιους της θύρας 4, προτιμώ έναν ΠΑΟΚ χωρίς αυτούς.
Από την μεριά της η διοίκηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να τους χαϊδεύει  για πάντα.
Άλλο "έχω τρέλα στο μυαλό" και άλλο "έχω κάλλο στο μυαλό". Μέχρι τώρα ήταν γραφικοί. Τώρα όμως έχουν γίνει επικίνδυνοι. Απειλούν την ίδια την ύπαρξη της ομάδας.
Τα καλόπαιδα μπορούν να ζήσουν χωρίς τον ΠΑΟΚ. Αν θέλουν διέξοδο στα προβλήματα τους και εκτόνωση ας γίνουν ότι άλλο θέλουν.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ζήσει χωρίς αυτούς.
Ξεκινήστε επιτέλους το διαζύγιο πριν γίνουμε εμείς ορφανά.
Φιλικά
NewYorker