Author Topic: www.paokmania.gr  (Read 27900 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pks

• Αποστολή
  • **
Απ: www.paokmania.gr
« Reply #520 on: March 19, 2012, 20:18:53 »
ο πάτος θα είναι όταν θα δούμε εκεί μέσα κανένα σχόλιο του στυλ "κρίμα 30-40 αλήτες να αμαυρώνουν έτσι την ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου"

οπότε έχει ακόμα λίγο...

Offline carlos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #521 on: March 19, 2012, 21:00:14 »
xxxxxxxxx

όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ

τα εχουν πει αυτα, και οχι μια και δυο φορες..
« Last Edit: March 19, 2012, 21:16:38 by Capricorn »
αν πεσει ενας, πεφτουμε ολοι..

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #522 on: March 19, 2012, 21:28:05 »
αποστολης α...γ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
(δεχομαι και κιτρινη καρτα για αυτο το ποστ μου, αλλα χαλαλι)
« Last Edit: March 19, 2012, 22:06:08 by northeagle_4 »

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #523 on: March 19, 2012, 21:33:49 »
προσωπικα δεν με χαλαει ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να παρακαλανε να νικησει ο γαυρος τον βαζελο για το συμφερον του ΠΑΟΚ..οχι οτι εχουμε πιθανοτητες να βγουμε champions league βεβαια μ αυτην την ομαδα..

περισσοτερο θα με πειραζε να επαιρνε καποιος το μερος του ενος η του αλλου ενω ο ΠΑΟΚ θα ηταν τελειως αδιαφορος ας πουμε..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #524 on: March 19, 2012, 21:55:23 »
 Στο πρώτο σχόλιο λες είναι μαλάκας,στο δεύτερο γαμιέται και στο τρίτο ξεφτιλίστηκε,αν είναι δυνατόν
 και δικαιολογία δεν υπάρχει,ποιο συμφέρον, έχεις φέρει χ στο Αγρίνιο και έχεις όρεξη να παρακαλάς να βάλει γκολ ο Μιραλάς...
 λες και είσαι ένα βαθμό πίσω απο το χειρότερο βάζελο των τελευταίων 100 χρόνων και δεν έχει πλέι οφ... για τη διοίκηση όμως κανένα παράπονο,μια χαρά τα άφησε όλα ο Ζαγοράκης και για όλα φταίνε τα πρόστιμα....

Olorin

• Guest
« Reply #525 on: April 28, 2012, 19:23:30 »
Μιας και κάποιοι φρόντισαν να μας στερήσουν το βήμα ... θα αναγκαστώ να τοποθετηθώ εδω μέσα ... αυτό που γίνεται στο πάλαι ποτέ κορυφαίο... δημοφιλέστερο... ανεξάρτητο... site των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει προηγούμενο ... η έντεχνη προσπάθεια φίμωσης συγκεκριμένων ανθρώπων ... τάσεων και απόψεων ... μόνο ως φασιστική συμπεριφορά μπορεί να χαρακτηριστεί ...

εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει η διαγραφή μελών ... με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα όπου υπήρχαν μαζικές διαγραφές μελών ... ορισμένα απο τα οποία έχουν προσφέρει και στο συγκεκριμένο site ... αλλά και στο Σύλλογο γενικότερα ...

η νέα τάξη πραγμάτων ασφαλώς και δε σεβάστηκε τίποτα απο όλα αυτά ... προκειμένου να χαράξει την πολιτική της ... με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική αλλοτρίωση του site ... το οποίο για άλλους λόγους δημιουργήθηκε ... και άλλους σκοπούς εξυπηρετεί σήμερα ... ανάμεσα στα μέλη που αποφάσισαν να διαγράψουν οι νέες κεφαλές ήμουν και εγώ ... δε με πείραξε καθόλου το γεγονός της διαγραφής μου ... το μόνο που με ενόχλησε αφάνταστα είναι τα φαινόμενα της συνεχούς σήψης και καθημερινής παρακμής που παρατηρούνται εκει μέσα ...

έαν κάποιοι πιστεύουν πως διαθέτουν περισσότερη νοημοσύνη απο κάποιους άλλους ... είναι γελασμένοι ...
ανέκαθεν πίστευα ... πως ο πιο ηλίθιος άνθρωπος είναι αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ... πιο έξυπνο απο τους άλλους ...
και όπως λένε και οι στίχοι ενός τραγουδιού ...

Τ' αρχινισμένο σύνθημα πάντα μου μένει
όποτε ακούω από τότε ακορντεόν
κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει
δε θα περά ... δε θα περάσει ο φασισμός ...

Από τον Ιούλιο που άλλαξαν τα στρουμφ, και βάλαν κάτι αστεία παιδάκια για μοντ, σιγά σιγά όλα τα αξιόλογα μέλη εκδιώχθηκαν. Τώρα έχουν μείνει μόνο τα φυτά, οι χρυσαυγίτες, οι θεούσοι, οι γαυροκόλακες, οι ακροδεξιοί, οι σπάμμερς και τα 14χρονα.
Εγώ έφαγα μπαν γιατί είπα στον κοντό να μάθει να κάνει κοντρολ και γιατί άνοιξα τόπικ με λίστα όλων των μελών που έγιναν μπαν. :D

IQ υπό το μηδέν. Πουριτομάνια ολέ. Γαμώ τη μάνα τους.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #526 on: April 28, 2012, 19:33:49 »
Γνωστή η κατάντιά τους, ιδιαίτερα την τελευταία χρονιά. 20.30 μπορεί να δούμε πάλι κανένα "βάλτο ρε μιραλάς".
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #527 on: May 02, 2012, 13:24:46 »

Φτου σας γαμημενοι.Γαμω τον πειραια σας φυτα.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #528 on: May 02, 2012, 13:33:49 »

'Ελα, ρε, ξεκόλλα τώρα, πώς κάνεις έτσι;
ΠΑΟΚ μέχρι το Καμπ Νόου, λέμε!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #529 on: May 26, 2012, 03:38:15 »
καλα εσεις δεν ησασταν που βριζατε οποιον ελεγε κατι για τις αποφασεις της διοικησης και κραζατε και λεγατε να πατε εσεις να διοικησετε και τετοια??
τι εγινε τωρα ρε μουνια??
αμα ειναι να πατε εσεις να διοικησετε
γαμιολες
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #530 on: May 26, 2012, 09:45:21 »
ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...πεντε χρονια μονο με το βρυζα λογω μπολονυ τα βαλανε...ας πανε να παιξουν κανα μπασκετακι με τη ΚΑΕ στο παλατακι κ ας αφησουν ταοπαδιλικια...

ΑΡΔ ειναι και ως ΑΡΔ θα κρινονται
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #531 on: May 26, 2012, 10:22:41 »
από DC » Σάβ Μάιος 26, 2012 12:03 am

DC (Moderator)

Καλά ... είπαμε .... θα διαβάσουμε πολλά για τον "κακό" Μπόλονι.

Να κάνω και μια χαζή ερώτηση;
Που είναι ρε παιδιά οι σύνδεσμοι σήμερα;
Σήμερα θα έπρεπε να ήταν το γήπεδο αποκλεισμένο. Όχι στις ήττες και στους αποκλεισμούς στο κύπελο.

http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopic.php?f=148&t=4759&start=4080

Ακουτε συνδεσμοι του ΠΑΟΚ?Που εξαφανιστηκατε?Γιατι δε μιλατε? :a1006: :a1006: 

GeorgT

• Guest
« Reply #532 on: May 26, 2012, 12:09:33 »
Πάντως το οτι κράζουν αρκετοί και εκει ειναι καλό, δείχνει τo μεγεθος της μαλακίας της κίνησης αυτής απο τα τσακάλια της διοίκησης μας!

Ποτε δεν ξέρεις, μπορεί το ολο σκηνικό να μας βγει σε καλο και να ξυπνήσουμε λιγάκι! Δύσκολο βεβαια αλλα δε πειράζει! Πρέπει ομως τωρα αυτος ο αναβρασμός να μη σβήσει!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #533 on: May 26, 2012, 12:24:17 »
ξυπνανε ρε τα φυτα? για αυτους το προβλημα ειναι ο ζησης που εφαγε το ζαγορακη σε μια νυχτα μαζι με τους ρετσινοπνιχτες...
παντα ειναι 4 βηματα μετα οχι λογω πληροφορησης (τετοια εχουνε) αλλα λογω στοχευσης...
για μια ειδησουλα κ ο αγγελος θα γινει μουρινιο και ο γχ προπονηταρα που δουλευει με νεους και πιστευει στο υλικο...

στο κατω κατω μονιμη επωδος για αυτους ειναι οτι στηριζουμε τον ΠΑΟΚ, οπως κ ο ζησης κ ο ζαγορ δλδ...
ποιο ΠΑΟΚ ομως δε μας λενε
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #534 on: May 26, 2012, 12:37:20 »
δεν ξυπνανε ουτε με 10 κουβαδες νερο εκαστως αυτοι

GeorgT

• Guest
« Reply #535 on: May 26, 2012, 12:57:11 »
Εγω πάντως τωρα πιστεύω οτι ειναι η ευκαιρία, αν π.χ αυτην την βδομάδα υπηρχε κάποια αντίδρασης μαζικα θα υπήρχε ποσοστό και απο εκει που θα ακολουθούσε, στις τελευταίες 10 σελιδες του Μπολονι ειδα μερικά άτομα, να την εχουν μυριστεί οτι το πρόβλημα ειναι η τρύπια διοίκηση! Χωρίς να εχω μπει λογικά και στο τοπικ του Κολκα θα τον κράζουν πλέων!

Αν περασει ομως ο καιρός χωρις αντίδραση η γραμμη των ΑΡΔ θα φερει αποτελέσματα και θα φανει καλύτερα απο παντου στο μανια!

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #536 on: May 29, 2012, 09:49:56 »
τι έγινε;

τσακώνονται οι γκόμενες για το κραγιόν και για την πούδρα;

κράζουν οι επίσημοι ΑΡΔ (Κόλκες) τους θέλω-να-γίνω-ΑΡΔ-στη-θέση-των-ΑΡΔ (admins του γλαστραμάνια) ;

ο πόλεμος των (γλ)άστρων.... σιγά μη σκίσετε κανά ipad 3 ρε Λιλίκες...

κράζουν τους ΑΡΔ, αυτοί που είχαν τηλεοπτικές εκπομπές σε κανάλι της πόλης;

κράζουν τους ΑΡΔ, αυτοί που τα παιχνίδια τα βλέπουν κούτρα από τα δημοσιογραφικά της Τούμπας;

κράζουν τους ΑΡΔ, αυτοί που τα έχουν πέσει στα πατώματα να γλύφουν την ΚΑΕ ότι τάχαμ δήθεν θα μεταδίδουν τους αγώνες στο ουεμπ ρέηντιο (και ξυς τ'αρχίδια σου) για να μην δώσουν ούτε αυτό το 10ευράκι;

τόσα χρόνια μας τα τουμπάνιαζαν με Φλωρίδηδες και Άραβες ότι "έχουμε πληροφορίες ότι τέλος της εβδομάδας κλείνουν" κλπ και τώρα το παίζουν προστάτες της έννοιας ΠΑΟΚ και ξέρω γω εντάξει;

οι σούπερ-Γκούφηδες;

τέσπα, όταν θα αρχίσει να ψιχαλίζει φάπες στο ναό, ας μην τα ξεχάσουμε τα παλικάρια... ας τα ποτίσουμε και αυτά... εκεί στο γωνιακό μαγαζί που κάθονται...

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #537 on: May 29, 2012, 10:48:56 »
Όταν τα πρόβατα καταλαβαίνουν ότι είναι πρόβατα μετά πάνε να το παίξουν ο ένας πιο λύκος από τον άλλο...
Μετά τις πρώτες νίκες του προπονητή.... και ένα καλό αποτέλεσμα στην Ευρώπη όλα θα γυρίσουν στους γνωστούς ρυθμούς.....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #538 on: June 10, 2012, 11:55:19 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ

ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #539 on: June 10, 2012, 16:51:32 »
αρε paokmania πως ξεκινησες κ πως εγινες...
θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..