Στο PAOKmania έχω βρει το χώρο για να ανεβάσω κάποιο υλικό
κυρίως retro θεματολογίας
είτε υπό μορφή αρχειακού υλικού
είτε σε συνδυασμό με την προσωπική μου γνώμη και βιώματα.
Θα μπορούσατε να τα θεωρήσετε και θέματα ανώδυνα,
αν και δεν συμφωνώ,
καθώς από αυτά απουσιάζει η ένταση της επικαιρότητας,
(π.χ. διοικητικά, μεταγραφικά etc).
Οσα διάβασα στις αμέσως προηγούμενες σελίδες είναι μία γενικευμένη επίθεση
εναντίον αδιακρίτως όλων όσων χρησιμοποιουν τις ιστοσελίδες του PAOKmania,
θαρρείς και το εν λόγω site εκπροσωπεί κάποια Σχολή
ή κάποια αόρατη δύναμη υπαγορεύει συνειδήσεις.
Διαπιστώνω οτι, και εσείς με τη σειρά σας, βάλλετε μαζικά
σε ένα άθλιο ping-pong
ενώ επί της ουσίας τα έχετε με κάποιες μεμονωμένες ανώνυμες φωνές
μέσα από τα χιλιάδες καθημερινά posts
ή ακόμα με κάποιον συγκεκριμένο τύπο "που παίζει τενις φορώντας wrist bands".
Mε συντρίβει το γεγονός
ότι κάποιοι συναγωνιστές μου στην ΠΑΟΚτσήδικη εξέδρα
με αποκαλούν "πουτάνας γιο, σκουλήκι και αλλόθρησκο"
επειδή κάποιος, κάπου έγραψε μία μαλακία (και δυο και τρεις).
Δεκτά αυτά που καταθέτεις, μόνο που δεν είναι έτσι. Σε θέματα που άπτονται της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, σ' αυτό το site, έχουμε μια ευαισθησία.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΩΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ, ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟΥ "ΕΙΔΗΣΕΩΝ" ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΕΛ.Αυτός που εγώ αποκάλεσα πρώτος tennis player, είναι ADMIN στo φυτοsite που αναφέρεις. ADMIN ΠΟΥ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ το οτι έχει διαγράψει χιλιάδες φορές Παοκσήδες που απλώς δεν γέμιζαν την ηλίθια κούτρα του με φυτοφάρμακα, γιατί εξέφεραν άλλη άποψη (
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΑΘΛΗ), στην ανάρτηση εμετικών κειμένων (ΟΧΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ) για τα θλιβερά γεγονότα της Λαμίας, επέλεξε (ΕΝΩ ΗΤΑΝ ONLINE, αλλά ακόμα και ως σήμερα)να σχολιάσει θέμα αδιάφορο και όχι να κράξει σβήνοντας τις απίστευτες κραυγές ανθρωποειδών, που ανεξαρτήτως αν είναι ΠΑΟΚτσήδες ή όχι, έβριζαν εν χορώ "τους χούλιγκαν που πιάστηκαν". Αυτοί οι άνθρωποι και τέτοιοι άνθρωποι μόνο ένα σκοπό εξυπηρετούν. Να γίνουν χώμα επίδειξης κλωτσομπουνιδιάς, να σαπίσουν και να σακατευτούν ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ (ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ) ούτως ώστε να καταλάβουν οτι για αδερφούς μας που πληρώνουν την οπαδική τους ιδιότητα με κίνδυνο αφανισμού και φυλακής, δε θα μιλάνε καθόλου. Ας μιλάνε για τον αγαπημένο τους κοντό κράζοντας αυτούς που βγάζουν φλύκταινες, ας μιλάνε για το λαχανόριζο της μανούλας τους - δώρο στον Αλβανό χτίστη , ας μιλάνε για τον άμοιρο καρπαζοεισπράτορα πατέρα τους που τους έδωσε τόση παιδεία, ωστε να εύχονται καταδίκες ΠΑΟΚτσήδων.ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ.
Το topic του paokmania το έχουμε στις ΠΑΟΚτσιδικες Ιστοσελίδες.... ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ και να μπει μέσα στον αλλοθρησκων οπου πραγματικα ανηκει.